12+ Beste WordPress-prissettelsestabell-plugins

Beste WordPress prissettelsestabell-plugins

Hvis du tilbyr en rekke produkter eller tjenester, vil du hjelpe kundene dine med å ta den rette kjøpsbeslutningen. En av de beste måtene å gjøre dette på er å presentere alt du tilbyr i nyttige prissettingstabeller. Ved å presentere produktene / tjenestene dine side om side, kan du vise potensielle kunder hva som skiller hvert alternativ, samt gi en pris for sammenligning. Bruk av prissettingstabeller på denne måten kan også bidra til å presse kundene mot et priset produkt. Det er humanpsykologi: hvis du har mellomtrekkalternativet som den “beste avtalen” eller “mest populære”, kan det påvirke kunden.


Å legge til en pris- eller produktsammenligningstabell på nettstedet ditt gjør det lettere for de besøkende å ta en beslutning. Men med mindre du er en utvikler, vet du kanskje ikke hvordan du viser tilbudene dine i en attraktiv prissettingstabell.

Vi har tatt oss tid til å finne de mest populære og (etter vår mening) beste WordPress-prissettingstabell-plugins på nettet. Vår kolleksjon inkluderer en blanding av gratis og premium varer, samt et bredt spekter av funksjoner. Så det er helt sikkert å være en fantastisk prisfastsettingstabelplugin for prosjektet ditt!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Enkel prissettingstabeller Gratis WordPress-plugin

Enkle prissettingstabeller

Easy Pricing Tables av Fatcat Apps har vist seg å være veldig populære siden lanseringen. Tabellbyggeren er veldig lett å forstå, ettersom alle kolonnene vises på samme side, slik at du kan sammenligne dem når du legger til funksjonene til hvert produkt eller plan. Å være i stand til å forhåndsvise tabellen når som helst, er nyttig fordi det lar deg få en god ide om hvordan det vil se ut som det er bygget uten å forstyrre arbeidsflyten.

Du får også tilgang til noen tilpasningsalternativer for tabellen din. Dette dekker skriftstørrelser, kantradius og knappfarger. Og det er et alternativ å angi en omtalt kolonne. Imidlertid er flertallet av disse alternativene gråtonet og forbeholdt brukere av premiumversjonen av enkle prissettingstabeller. Selv om fargealternativene og designmalene i gratisversjonen kanskje mangler litt, er dette et solid valg som fungerer bra og er enkelt å bruke.

Det er ganske mye oppsalg for premiumversjonen på baksiden av denne plugin-en, noe som kan sette noen brukere av. Imidlertid fungerer gratisversjonen som annonsert og lar deg enkelt lage attraktive prissettingstabeller i WordPress.

2. Enkel prissettingstabeller Premium WordPress-plugin

Enkelt prissetting tabeller Premium

Dette er premiumversjonen av den nevnte Easy Pricing Tables-plugin. I tillegg til de flotte funksjonene i gratisversjonen, gir premium plugin deg mange flere tilpasningsmuligheter for å finjustere hvordan tabellene dine skal se ut, samtidig som de gir deg tilgang til fire tabellmaler til..

En annen interessant egenskap ved premiumversjonen av Easy Pricing Tables er at du kan legge til en veksle til bordet ditt. Denne vekslingen gjør at den potensielle kunden kan bytte tabell for å se tilbudene for å betale månedlig kontra årlig. Dette gjør det enkelt å tilby rabatt for langsiktige kunder, og bidra til å øke salget.

Andre førsteklasses funksjoner inkluderer visning av 10 maler, et omtalt kolonnebånd, utvidelse av den viste kolonnen (alltid eller på svevet), kolonneoppheng, fargealternativer, Google Analytics-integrasjon, tabellverktøystip og muligheten til å sette inn ikoner. De ekstra funksjonene (sammenlignet med dets gratis motpart) skal hjelpe deg med å selge mer produkt eller registrere deg flere kunder.

3. ARPrice Lite gratis pristabell-plugin

ARPrice Lite gratis prissetting Tabell-plugin

ARPrice Lite er et flott, gratis alternativ for å legge til prissettingstabeller på nettstedet. Denne responsive prissettabellen inneholder mange alternativer for å lage et iøynefallende bord. Velg mellom forhåndsinnstilte maler og fargeskjemaer, ubegrensede fargevalg, kjennetegnede kolonner og skyggestiler.

I tillegg er det enkelt å bygge bordene. Bare bruk sanntidsredaktøren for å legge til pakkene dine. Du kan til og med dra og slippe kolonner for å raskt ordne dem. Andre plugin-funksjoner inkluderer multisitekompatibilitet, ferdige filer til oversettelse og crossbrowser-støtte. I tillegg, hvis du oppdager at du vil ha mer fra plugin-modulen din, kan du alltid oppgradere til ARPrice Premium.

4. ARPrice Premium WordPress-pristabell-plugin

ARPrice Premium WordPress prissetting Tabell-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

ARPrice Premium er et steg opp fra den lignende navngitte Lite-versjonen. Du har fremdeles alle de samme ARPrice-funksjonene (enkel live-redigeringsprogram, stylingsalternativer, utvalgte kolonner osv.) Og deretter noen.

Når du oppgraderer til premiumversjonen, har du tilgang til enorme priser på mer enn 300 tabeller, integrering med populære WordPress-sidebygger (inkludert WPBakery, Divi og Gutenberg) og en unik månedlig / årlig planveksling. Med live-editoren vil du kunne legge til tilpasset tekst, bilder, skrifter, sveveeffekter, verktøytips og byttepriser. I tillegg kan du enkelt eksportere / importere til gjenbruk av tabeller du har bygget (spesielt nyttig hvis du bruker plugin-modulen på en multiside).

ARPRrice har også innebygd analyse. Med dette kan du se de totale tabellvisningene og koblingsklikkene. Det er en fin måte å se hvilke tabeller og produkt / tjenesteplaner som gir best.

5. Prissettingstabell av Supsystic Gratis WordPress-plugin

Prissettingstabell av Supsystic Gratis WordPress-plugin

Denne gratis pristabell-plugin er et annet solid (og rimelig) alternativ. Og det er fullpakket med flotte funksjoner du kanskje trodde du bare kunne få med en premium-plugin.

Plugin-en inneholder en enkel dra & slipp tabellbygger med brukervennlige maler for å hjelpe deg raskt i gang. Legg til ubegrensede kolonner og rader (bare ikke bli for bortført), og tilpass dem med farge-, sveve- og knappestilingsalternativer.

I tillegg kan du bruke Pristabell-plugin-en til å lage en sammenligningstabell over toppproduktene dine. Eller bli fancy, og bruk en sammenligningstabell for å vise tilknyttede produkter (bare legg tilknyttet lenke til knappen). Denne spesifikke plugin-en inneholder også alternativer for å legge til prisen på toppen og bunnen av tabellen, alternative bakgrunnsfarger og for å bruke forskjellige skrifter for tabellelementer.

6. Go Prissetting Responsive Tables Premium Plugin

Gå Priser Responsive Tabeller Premium Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

En av de mest stilfulle og diskutable beste WordPress-prisingstabell-pluginene der ute er Go Pricing. Go lar deg bygge vakre, responsive prissettingstabeller, med opptil 7 kolonner og et ubegrenset antall rader. Enda bedre – det er kompatibelt med toppsidebyggere inkludert Elementor, WP Bakery og Beaver.

Denne premium plugin ser bra ut og har mange tiltalende funksjoner. Disse inkluderer et stort utvalg av mer enn 250 bordmaler for å markedsføre og sammenligne et bredt spekter av produkttyper. I tillegg til mange tilpasningsmuligheter for å tilpasse tabellene dine ytterligere. Du kan velge å liste en pris for hvert produkt / tjeneste, men du har også muligheten til å skjule prisen, noe som betyr at du kan bruke plugin-en til andre kreative formål. Gode ​​eksempler på dette inkluderer sammenligningstabeller, eller møt teamtabellene.

Go-pluginen inkluderer også støtte for å sette inn bilder, videoer og lydavspillere i kolonnene for å gjøre det klart for leseren hvilke produkter som blir sammenlignet. Andre funksjoner inkluderer en fargevelger, verktøytips for å gi besøkende mer informasjon og valgfrie responsive oppsett. Kanskje på grunn av det faktum at denne plugin-en har så mange funksjoner, var det minst intuitivt å bygge tabellene av alternativene her. Imidlertid, hvis du holder ut, vil du kunne lage attraktive, medierike sammenligningstabeller.

7. Prissettingstabell – gratis prisliste / tabellplugin

Prisliste - Gratis prisliste / tabellplugin

Den gratis prissettingstabellen for prislister / tabeller er et raskt og enkelt alternativ for å få et pristabell lagt til nettstedet ditt. Det er 4 innebygde bordmaler – bare velg en og legg til planinfo. Tabeller er responsive og inkluderer enkle kolonneinnstillinger, toppfarger, knappfarger, kjennetegnede kolonner.

Og det er enkelt å bruke tabellene. Plugin-enheten inneholder et par alternativer for å legge tabellene dine til innlegg og sider. Den første er å vise med post-ID, og ​​den andre er med en kortkode.

8. WordPress Prising Table Premium Plugin

WordPress Prising Table Premium Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

WordPress-priser inkluderer flotte oppsett for responsive kolonner, rutenett og tabeller. Legg til tilpassede planer, komplett med ikoner / bilder, overskrifter (og underoverskrifter), priser, knapper, avsløring (som en “pengene-tilbake-garanti”) og viktige punkter med verktøytips (bra for vanlige spørsmål).

I tillegg kan du tilpasse bordene dine eller rutenettet slik du ønsker. Velg farger, rammer, skriftstørrelser, hjørne kantradius og mer. Eller gjøre ting enklere for deg selv, og dra nytte av forhåndsdefinerte skinn og elementer.

9. WPDarko-plugin for gratis responsive priser

WPDarko Free Responsive Pricing Table Plugin

Hvem elsker ikke en gratis plugin? Responsive Pricing Table er et gratis alternativ for å lage responsive prissettingstabeller for WordPress (sjokkerende, jeg vet). Dette er en rask og enkel plugin du kan bruke til å lage prissettingstabeller på få minutter. Enkle alternativer for planinnhold, farge, ikon, knapper og tilpasset CSS betydde at du ikke vil bruke timer på å finpusse fortellingen. Bare velg noen få innstillinger, så er du god til å gå. Det er verdt å merke seg at det er en PRO-versjon (med lagt skins, verktøytips og en høydeutjevner), men det er helt opp til deg om du vil oppgradere.

10. Dra & slipp prissettingsbord Gratis WordPress-plugin

Dra & slipp prissettingsbord Gratis WordPress-plugin

Design et nydelig lite prissettingsbord ved å bruke plugin-modulen Drag & Drop Pricing. Legg til ubegrensede kolonner og rader, dra og slipp for å ordne, velg hvilken som helst Google-font, legg til tilpassede bredder og til og med bruke tilpassede bakgrunnsbilder. Men en unik funksjon er alternativet å legge til Youtube-videoer (eller bilder) til planene dine, samt smarte søylebånd for å trekke oppmerksomhet til spesialiteter eller “populære” alternativer.

11. JetElements Premium Addon for Elementor

JetElements Premium Addon for Elementor

Info & NedlastingVis The Demo

Denne spesielle plugin-en er langt mer enn bare et prissettabell, men hvis du bruker Elementor-sidebyggeren, er det verdt å se nærmere på. JetElements inkluderer 50 widgets som legger til flere funksjoner til den populære byggherren. Derav er et funksjonsrikt prisbord.

Tilpass tabellene dine ved å bruke front-end Elementor-sidebyggeren. Legg til prisplanene dine med ikoner, bilder, tilpassede skrifter og farger, bakgrunner, bånd, knapper, rammer, fallskygger og mer. Alt er fullt responsivt og enkelt å endre takket være den intuitive Elementor-byggherren.

12. Prissettingstabeller for WPBakery Page Builder Premium Addon

Prissettingstabeller for WPBakery Page Builder Premium Addon

Info & NedlastingVis The Demo

Bruker du WPBakery sidebygger? Ikke noe problem – adding Pricing Tables passer perfekt. Dette tillegget inkluderer 21 forhåndsstilede og tilpassbare prissettingstabeller du kan bruke i forbindelse med sidebyggeren. Velg farger, ikoner, sveveeffekt, grenser, skygger, gradueringer og mye mer. Dette tillegget er et flott alternativ hvis du allerede har bygget det meste av nettstedet ditt, og bare trenger litt ekstra til prissiden din.

13. uPricing – Prissettabell for WordPress

uPricing - Prissettabell for WordPress

Info & NedlastingVis The Demo

uPricing er et premium WordPress-plugin som lar deg enkelt legge til et elegant pristabell på nettstedet ditt. Denne plugin-en er perfekt for forretningsnettsteder som ønsker å vise prisene for sine produkter eller tjenester. Ikke bare ser det bra ut og er super brukervennlig, men å legge til et pristabell på nettstedet ditt kan også bidra til å øke konverteringene.

Andre funksjoner inkluderer en glidende skyvekontroll frontend og admin, flere temaer og rask oppsett. I tillegg inkluderer det dokumentasjon og integreres enkelt med populære plugins.

14. CSS3 Responsive WordPress Sammenlign prissettingstabeller

CSS3 Responsive WordPress Sammenlign prissettingstabeller

Info & NedlastingVis The Demo

CSS3 Nettprissettingstabeller Grids For WordPress av Themeforest er utmerket for å lage prissettingstabeller i ethvert WordPress-tema. Plugin-enheten har muligheten til å velge mellom 2 bordstiler, i tillegg til 20 farger med forskjellige svevetilstander. Denne kraftige plugin-enheten er fylt med prissettingsalternativer, inkludert kolonnehøyde, bredde, polstring, justering, bånd, verktøytips og mye mye mer. Alle funksjoner og innstillinger for prissettingstabeller administreres enkelt i administrasjonspanelet.

Flere funksjoner i denne plugin-en inkluderer: flere tabellstiler, 20+ fargeversjoner, hovers, CSS3 verktøytips / hint, kolonne- og radsortering, kolonnebånd og prøvekonfigurasjoner. I tillegg, når du bygger bordene dine, kan du legge til et ubegrenset antall tabeller, kolonner og rader med tilpassbare bredder, høyder og justeringer. Plugin-en er også kompatibel med flere steder, og har en enkel kortkode for å annonsere tabellene dine til ethvert innlegg eller side.

Konklusjon

Enten du selger dine egne produkter eller tjenester (eller markedsfører tilknyttede varer), har det aldri vært enklere å legge til et pristabell til WordPress. Bare ta tak i de beste WordPress-prissettingstabell-plugins som er nevnt over! Ved å gjøre det enkelt for de besøkende å sammenligne planer eller produktalternativer, kan du øke sjansene for at de melder seg på, og øker lønnsomheten til nettvirksomheten din..

Har du spørsmål om nevnte plugins? Eller et annet alternativ som du mener burde være i vår liste over de beste WordPress-prissettingstabell-plugins? Legg igjen en kommentar nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map