10 beste plugins for WordPress Job Board

Hvis du ønsker å legge til et jobbtavle til WordPress-nettstedet ditt eller opprette et eget arbeidsnettsted, må du bruke et effektivt jobbbrett WordPress-plugin. Men med mange alternativer å velge mellom, kan det være vanskelig å vite hvilken plugin som vil være best egnet for nettstedet ditt.


I denne artikkelen skal vi se på de beste pluginene for WordPress-jobbrett som for øyeblikket er tilgjengelige i 2020. Selv om alle nevnte plugins er gode alternativer, bør du når du velger en plugin alltid basere avgjørelsen din på ditt eget nettsted, ikke etter andres råd. . For å hjelpe deg med å finne den beste plugin-pluggen for WordPress, vil vi se på noen av funksjonene og funksjonene til hvert alternativ, slik at du kan finne den beste passformen for prosjektet ditt.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. WP Job Manager

WP Job Manager

Info & NedlastingVis The Demo

WP Job Manager fra Automattic er et flott freemium-jobbrett-plugin. For de som legger til et jobbtavle til WordPress-nettstedet deres for første gang, eller for de som ikke ser etter en plugin med avanserte funksjoner, bør den gratis kjernemodulen som WP Job Manager tilbyr, lett dekke dine behov. Imidlertid, hvis du er ute etter ekstra funksjonalitet, kan du kjøpe premium tillegg for å støtte den gratis kjernemodulen.

Kortkodebasert, WP Job Manager kan jobbe med alle temaer og er veldig enkel å komme i gang (bare sjekk vår fulle WP Job Manager manager). Du kan liste jobber som viser firmainformasjon, utløpsdatoer og mer. Lag et skjema for innsending av jobben, der arbeidsgivere selv kan registrere jobber og forhåndsvise oppføringen før den går i live, er også mulig. Eller bruk arbeidsgiverdashbordet der påloggede brukere kan administrere sine egne stillingsannonser.

Populære tillegg inkluderer applikasjoner, hvor du kan legge til søknadsskjemaer til jobber. Og WC betalte oppføringer, slik at du kan tjene penger på nettstedet ditt. Som du kan se, er WP Job Manager en allsidig plugin, som imøtekommer forskjellige behov overalt.

2. Søk på nettet

Bruk online-plugin

Apply Online er et gratis og effektivt WordPress-jobbrett-plugin. Apply Online er rask å konfigurere og enkel å bruke, og er bare løsningen for deg hvis du ønsker å legge til en jobbside til WordPress-nettstedet ditt. Denne pluginen kan også brukes til å legge til et annonsetavle eller en registreringsside for et kurs eller en klasse. Når den er publisert, kan du begynne å motta stillings- eller registreringssøknader fra nettstedet ditt med en gang.

Apply Onlines intuitive grensesnitt lar deg legge til, kategorisere og administrere stillingsannonser fra WordPress-dashbordet. Du kan deretter legge til beskrivelser og andre jobbrelaterte funksjoner i annonser, og deretter motta en e-post når en applikasjon mottas.

Apply Online er et veldig fleksibelt og greit plugin, og er et flott alternativ hvis du leter etter et gratis plugin for jobbrett som fungerer rett ut av esken.

3. Enkelt jobbstyre

Enkelt jobbstyre

Simply Job Board er en lett plugin som er gratis å laste ned fra WordPress-depotet. Denne brukervennlige WordPress-plugin vil gjøre det mulig for deg å raskt legge til et jobbtavle på nettstedet eller bloggen din.

Legg til flere stillingsannonser og vis dem med søknadsskjemaer på hvilken som helst side på nettstedet ditt ved å bare bruke enkle kortkoder. Tillegg kan også kjøpes for å hjelpe deg med å oppgradere plugins-funksjonaliteten om nødvendig. Bare Job Board er en effektiv lavnøkkel-plugin, som kan utvides etter hvert som nettstedet ditt vokser, og er et godt valg for de som har et budsjett.

4. Jobber og eksperter fra WPMU DEV

wpmu Dev Jobs & Experts Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Jobber og eksperter fra WPMU DEV anser seg som den ultimate WordPress-plugins for jobbrett. Denne avanserte, avanserte plugin-modulen lar deg lage et jobbtavle på nettstedet ditt for å oppfylle dine eksakte spesifikasjoner. Denne plugin-en ble opprinnelig opprettet av WPMU DEV for bruk på deres eget nettsted, og har som mål å matche ansatte med arbeidsgivere, og nettstedseierne kan ta en mer hands-off tilnærming.

Jobber kan legges ut på fronten av WordPress-nettstedet ditt. Du kan beskrive din posisjon, dele budsjettet, legge ved nødvendige filer og mer. Profiler kan også opprettes i frontenden. Her har folk muligheten til å legge til en gravatar, bio, sosiale koblinger, kontaktinfo og eksempler på arbeid. Et privat meldingssystem lar deretter fagpersoner og arbeidsgivere koble seg til.

Denne funksjonsrike plugin vil gjøre det mulig for deg å opprette en moderne og vellykket jobbrett-side på nettstedet ditt eller et fullt ansettelsesnettsted med WordPress. Vel verdt å sjekke ut, jobber og eksperter kan kjøpes som en del av WPMU DEV-medlemskapet.

5. WP Job Board

WP Jobbstyre

Å ha et jobbrett i WordPress har aldri vært enklere, takket være WP Job Board. En annen premium plugin, WP Job Board, er en ideell løsning for rekrutteringsbyråer, gründere, webutviklere og bloggere.

Brukbar med alle WordPress-temaer, WP Job Board har en dra og slipp-redigeringsprogram som vil hjelpe deg raskt og enkelt å få opp ditt jobbtavle. Gratis tilleggsprogrammer leveres med denne plugin-en for å øke funksjonaliteten, og den kan integreres med tredjeparts tjenester som Paypal og Stripe for å hjelpe med å tjene penger på nettstedet ditt.

6. JS Jobs Pro

JS Jobs Pro

JS Jobs er et annet WordPress-plugin som lar deg lage et komplett arbeidssted. Lag et nettsted for medlemskap, slik at ansatte og arbeidsgivere kan ta ansvar for sine egne applikasjoner og lister. Brukere kan registrere og logge inn for å få tilgang til innholdet ditt, eller logge på via Facebook eller LinkedIn. Det er viktig at JS Jobs Pro støtter Paypal-integrasjon, slik at du kan ta betalt for stillingsannonser eller medlemskap.

7. JobSearch WP Job Board

JobSearch WP Job Board

Info & NedlastingVis The Demo

For de som ønsker å bygge et profesjonelt nettsted for jobbrett, er plugin-en for JobSearch WP Job Board et godt valg. Dekket med premium funksjoner for sosial innlogging, e-postvarsler, tilpassede pakker, favoritter, CV manager, nye jobbvarsler, tilpassede felt (for arbeidsgivere), sikker påmelding og mer, det er en topp på linjen alternativet å starte din egen jobb side.

Bare installer plugin-modulen og begynn å bruke plugin-innstillingene for nettstedet ditt. Vil du lage egendefinert jobbrett-side? Prøv JobSearch WPBakery sidebygger-tillegget – som kombinerer det beste fra begge verdener av JobSearch-funksjoner og enkel dra og slipp sidebygging.

8. Jobbstyresjef

Jobbstyresjef

Job Board Manager er et annet gratis alternativ for å opprette din egen jobbside raskt og enkelt. Denne pluginen inneholder enkle alternativer og snarveier for å sette inn jobbarkivet ditt, legge til et innsendingsskjema, informasjon om brukerkontoer og mer. Plugin er SEO klar og bygger med gyldig kode, kroker og handlinger slik at utviklere kan utvide plugin etter behov.

9. WP Job Hunter

WP Job Hunter

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Bygg din egen hodejaktvirksomhet med premium WP Job Hunter-plugin. Med WP Job Hunter kan du koble til større jobbportaler som CareerJet, SimplyHired og flere av dem som gjør provisjoner når besøkende besøker. Bare installer pluginen for å komme i gang.

Enkle alternativer som et jobbrett-widget, integrert Facebook og G + som / deling, tilpasset søkefelt, forstøving av smart tag, innebygd besøksstatistikk og superenkelt oppsett gjør denne plugin til et flott tillegg til ethvert jobbsted.

10. Job Board av BestWebSoft

Jobbrett av BestWebSoft

Job Board av BestWebSoft er en enkel, men nyttig plugin for jobbrett. Selv om funksjonene ikke er omfattende, gjør denne pluginen hva den sier på tinnet, samtidig som den gir en god brukeropplevelse for besøkende.

Med Job Board-pluginen kan du også opprette sider for å liste opp jobber og motta applikasjoner. Legg til ubegrensede jobber, bruk kortkoder for å sette inn et registreringsskjema eller jobbtavle, tilpasse etter beliggenhet, aktiver arbeidsformer (frilans, heltid, deltid, temp osv.), Velg valuta og mer.

11. Innlegg Tabell Pro

Innlegg Table Pro

Info & NedlastingVis The Demo

Du kan bygge mer enn bare bord med Post Table Pro – inkludert en side med stillingsoppføringer. Plugin inneholder alle viktige funksjoner du trenger, som liste, søk, avansert sortering og filter. Bare velg den egendefinerte innleggstypen du vil bruke til tabellen, og begynn å tilpasse alternativene. I tillegg er det kompatibelt med populære skjema-plugins, for eksempel kontaktskjema 7 og gravitasjonsformer, slik at du kan godta jobbsøknader på nettstedet ditt.

12. WP-jobbåpninger

WP Jobbåpninger

Sett opp en jobbliste, rask og enkel, med WP-jobbåpningene. Denne enkle plugin-en inneholder støtte for ubegrensede stillingsspesifikasjoner, liste ut utløpsdato, nye jobber-widget, Ajax-søk og filtre, tilpassede e-postvarsler og tilbyr et rutenett eller listevisning. I tillegg inkluderer det et frontend-søknadsskjema og en tilpasset HR-brukerrolle for å gjøre jobbstyring enkel.

13. Jobbsjef og karriere

Jobbsjef & karriere

Jobbansvarlig og karriereplugin var designet for å hjelpe deg med stillingsannonser og applikasjonsadministrasjon rett fra WordPress-oversikten. Plugin fungerer bra med de fleste temaer og arver temaets farger, rammer og stiler. I tillegg inkluderer det alternativer som brukervennlige snarvekoder, jobbsøking, søknadsskjema, gjenoppta opplasting, legge til funksjoner med merker, jobbsynlighet basert på status, sikkerhetskopiering av data og mer.

Endelige tanker om plugins for jobbtavler

Hvis du ønsker å lage et helt nettsted basert på annonseringsjobber og matche kandidater til potensielle arbeidsgivere, kan det godt være bedre å velge et jobbrett-tema.

Jobify er et populært WordPress-jobbrett-tema som er tilgjengelig fra Themeforest. Med mange tilgjengelige maler og alle jobbrettverktøyene du kan trenge, er Jobify WordPress-temaet et flott alternativ hvis du vil få nettstedet ditt i gang raskt og effektivt.

Hvilke av WordPress-jobbrett-programtilleggene vil du velge for å hjelpe deg med å lage en side eller et nettsted for et jobbtavle? Del gjerne tankene dine med oss ​​i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me