12 beste antispam-plugins for WordPress 2019

Å bekjempe WordPress-kommentarsøppel er en pågående prosess og kan gjøres med (a) hjelp av plugins eller (b) med litt finjustering av diskusjonsinnstillingene i WordPress. I denne opplæringen fokuserer vi på begge metodene. De to faktorene du bør tenke på når du bestemmer deg for din neste anti-spam-plugin, bør være:


  1. Mengde trafikk
  2. Antall kommentarer

Hvis begge tallene er i den nedre enden (for eksempel når du begynner å blogge), kan du gå til teknikk (b), det vil si å finpusse WordPress-innstillinger for å forhindre spam manuelt. Det er ganske interessant å se hvor mye WordPress har å tilby.

I del (a), dvs. forhindre spam ved å bruke WordPress antispam-plugins, tar vi først en titt på de viktige funksjonene en antispam-plugin skal ha. Så dykker vi inn i plugin-listen.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Viktige funksjoner i et WordPress Antispam-plugin

Det er mye du kan se etter i en antispam WordPress-plugin, men det er en håndfull viktige funksjoner du virkelig må vurdere. La oss ta en titt!

Zero Client Side Actions

Handlinger fra klienten, annet enn å skrive kommentaren, bør holdes så lavt som mulig – ideelt sett null. Plugin-en din skal ikke be din ekte kommentator om å merke / fjerne merket for en avmerkingsboks eller skrive inn et uforståelig captcha-bilde. Å legge inn captcha for kommentarer hemmer brukeropplevelsen betydelig og bør unngås.

Minimal WordPress-databasekonsekvens

Nip den ved knoppen

En god anti-spam-plugin skal ikke la spam-kommentaren legges inn i WordPress-databasen. Som et resultat avtar antall SQL-transaksjoner, noe som betyr lavere serverbelastning, dvs. forbedret ytelse – selv i høye trafikktimer. Denne risikoen her er imidlertid at hvis antispam-algoritmen går galt, kan en ekte kommentar gå tapt for alltid (ups).

Blokker ny søppel for brukerregistrering

WordPress-registreringssiden lar brukere registrere seg på nettstedet ditt. Registreringsprosessen er ganske rett frem og kan enkelt automatiseres av roboter.

Hvorfor trenger vi å stoppe det? Når den er registrert, kan en bruker legge ut så mange kommentarer han vil, uten å bli filtrert. Dette er det normale Diskusjon innstilling i en ny installasjon av WordPress. Derfor kan du enten endre standardinnstillingene, eller bruke en plugin som WP-SpamShield som blokkerer ny brukerregistrerings spam.

Validering av trackback

Valg av trackback består av et filter som sammenligner klientens IP-adresse for den innkommende trackbacken med serverens IP-adresse. Hvis begge ikke stemmer, er det spam.

Statistikk

Statistikk hjelp til sporing og analyse av data. Plugin-en skal gi ukentlig eller månedlig statistikk over oppdaget spam.

Koste

Som med mange plugins, er noen gratis og noen blir betalt. Noen av plugins, for eksempel Antispam Bee, er helt gratis. Andre løsninger, for eksempel Akismet og CloudTalk, er betalte opsjoner for kommersielle og bedriftsnettsteder.

1. Akismet

akismet anti-spam plugin

WordPress-antispam-plugin-nummeret i depotet, utviklet av Automattic-teamet – Akismet bringer spam-beskyttelse på bedriftsnivå til ditt WordPress-nettsted. Riktignok ville listen vår ikke være fullstendig hvis vi ikke nevnte Akismet, defacto anti-spam-plugin for WordPress. Med over 5 millioner aktive installasjoner er Akismet uten tvil den mest populære WordPress-antispam-pluginen rundt. Det er en ypperlig løsning for å bekjempe spam, spesielt kommentarsøppel.

Akismet anti-spam plugin kommer forhåndsinstallert på alle WordPress-nettsteder du oppretter. Alt du trenger å gjøre er å aktivere plugin-modulen og koble til Akismet-kontoen din via en API-nøkkel, en prosess som er så enkel som A, B, C. Når den er tilkoblet, starter Akismet øyeblikkelig og hjelper deg å stoppe spam ved å bruke komplekse algoritmer og regler. Plugin fungerer ved å laste opp alle innkomne kommentarer til Akismet-serveren. Kommentarer gjennomgår deretter hundrevis av antispam-algoritmer (* vi vet egentlig ikke nøyaktig antall). Riktige kommentarer blir publisert, mens resten blir kastet til spamkøen. Du kan til og med se status for hver kommentar for å se hvilke som er spammet av en moderator, eller legge i spam-mappen automatisk.

Plugin-en er KUN gratis for personlige nettsteder og ideelle organisasjoner (se lisensvilkår). Du må betale minst $ 5 per måned hvis du vil bruke Akismet på et kommersielt nettsted. Premium-planene har ekstrafunksjoner som avansert statistikk og prioritert støtte, noe som gjør det vel verdt prisen.

2. Antispam Bee

antispam bie

Det neste beste valget etter Akismet ville være Anti-Spam Bee. Denne gratis plugin-en er full av gode funksjoner, og krever ikke registrering som Akismet gjør. Anti-Spam Bee er gratis for personlig og kommersiell bruk, så uansett nettsted kan du være spam-fri. Antispam Bee er den eneste løsningen du trenger for å eliminere spam kommentarer og trackbacks effektivt.

Antispam Bee er grei å bruke. Du kan stoppe spammere raskt uten å kreve CAPTCHAS og uten å sende personlige data til tredjeparts tjenester. Plugin-en er også GDPR-kompatibel og leveres med massevis av utmerkede funksjoner.

Du kan forvente alternativer som muligheten til å stole på godkjente kommentatorer, validere IP-adresser, blokkere brukere fra visse land, slette spam-kommentarer direkte, angi administratorvarsler, logg spammere ved å bruke Fail2Ban, fjerne WordPress-databasen din med spam etter et spesifikt antall dager ( spam renser), og listen fortsetter og fortsetter. Pluss pluginen tilbyr månedlig spamstatistikk i dashbordet.

3. Skjul min WP

Skjul min WP

Info & Last ned

Med over 27 000 glade kjøpere, er Hide My WP den første som selger WordPress-sikkerhetsplugin på CodeCanyon. Men la deg ikke lure av navnet – Hide My WP tilbyr deg full spambeskyttelse og mer. Det er et førsteklasses sett med verktøy som gjør nettstedet ditt usynlig og uovervinnelig for hackere, temadetektorer og spammere (se videoen over).

Hide My WP gjør nettopp det. Det skjuler hele nettstedet ditt for de søpla karene. Den beskytter hvilken URL du vil, inkludert wp-login, og gir nytt navn til wp-admin URL for å forvirre skurkene enda mer. For å beskytte deg, oppdager og niper Hide My WP blant annet SQL-injeksjonsangrep i knoppen.

Hide My WP har en utmerket brukervurdering og er kompatibel med BuddyPress, bbPress, og så mye mer. Det er den ultimate sikkerhets- og antispam-plugin for WordPress-nettstedet ditt.

4. Cleantalk Spam Protection

cleantalk spam-beskyttelse

Cleantalk Spam Protection er en enkel, men kraftig skybasert WordPress anti-spam-plugin som passer for både nybegynnere og erfarne brukere. Den forhindrer funksjonen oppblåsthet, og tilbyr deg akkurat det du trenger for å stoppe spammere uten å tøffe nettstedet ditt. Mens de tilbyr en 14 dagers gratis prøveperiode, så når den utløper, må du kjøpe Cleantalk-tjenesten for en veldig beskjeden $ 8 per år.

Plugin hjelper deg å stoppe spam-registreringer, kommentarer, kontakt-e-post, bestillinger, bestillinger, abonnement, undersøkelser, samt spam i widgeter, søkeskjemaer og WooCommerce. Kommentarer blir først lastet opp til CleanTalks ‘skyservere der de gjennomgår flere valideringskontroller. Disse sjekkene inkluderer – kommentar sendt for raskt, JavaScript deaktivert, svarteliste HTTP-lenker og mange flere. Gyldige kommentarer er da tillatt, mens resten sendes til spamkøen. På toppen av det sjekker og fjerner Cleantalk eksisterende spam-kommentarer og brukere.

Cleantalk Spam Protection er kompatibel med favorittverktøyene dine, inkludert kontaktskjema 7, Ninja-skjemaer, WPForms, MailChimp, Jetpack-kommentarer, BuddyPress, S2Member, Mailpoet og så mye mer. Det er enkelt å bruke siden det ikke kommer med CAPTCHA, gåter, spørsmål, matte gåter et al.

5. Titan Antispam & Security

titan antispam og sikkerhets wordpress-plugin

Titan Antispam & Security er mer enn bare en WordPress anti-spam plugin; det er en hel pakke med sikkerhetsfunksjoner. Plugin-en tilbyr deg en sikkerhetsskanner, brannmurer, sikkerhetsrevisjoner, sanntids IP svartelisting, malware skanner og muligheten til å reparere korrupte filer.

Men selv med alle disse funksjonene, oppdager Titan Antispam & Security et brukervennlig og intuitivt grensesnitt som gjør spam-blokkering til en lek. Innpluggen var i utgangspunktet en enkel blokkering av spam. Takket være en nylig megaoppdatering, ble imidlertid plugin-en omformet til en omfattende WordPress-sikkerhetsløsning for alle typer nettsteder.

Det er ingen irriterende CAPTCHAer, og hvis du trenger flere funksjoner, tilbyr Titan Antispam & Security deg et fantastisk utvalg av premium tillegg. Den har over 200 000 aktive installasjoner i skrivende stund, noe som betyr at du er i trygge hender.

6. WP Bruiser

wp bruiser wordpress anti-spam plugin

WPBruiser, tidligere kjent som Goodbye Captcha, er en fantastisk WordPress-antispam-plugin. Plugin-modulen bruker antispam-tiltak på påmeldingssider, så vel som innloggings- og passord-tilbakestillingssider for å stoppe spam før det starter. Det er ganske kraftig for å være gratis, og takket være et rent admingrensesnitt kan du enkelt justere innstillingene.

WPBruiser er et strålende WordPress-antispam-plugin som hjelper deg å beskytte kontaktskjemaene dine, mistede passordskjemaer, påloggingsskjemaer, registreringsskjemaer og kommentarer. Det kommer også med sikkerhetsfunksjoner som lar deg blokkere IP-adresser og forhindre at bots oppregner brukere gjennom ‘/? Author = N’ skanninger.

Plugin sender deg varsler når brute force-angrep oppdages. I tillegg får du detaljerte spamrapporter slik at du kan holde deg oppdatert. Annet enn det, WPBruiser tilbyr deg mange utvidelser som Kontaktform 7, WooCommerce, Gravity Forms, Ninja Forms, AffiliateWP, Easy Digital Downloads og så mye mer.

7. Spam Destroyer

spam-ødelegger wordpress anti-spam plugin

Spam Destroyer ble designet for å være så lite påtrengende for leserne dine som mulig. Denne lette plugin-en stopper automatisk spam uten å avsette kommentatorene, og er noe du kan vurdere for en liten blogg eller nettsted med lite trafikk.

Den beste delen om Spam Destroyer er sannsynligvis dens absolutte enkelhet. Jeg mener, pluginen fungerer rett ut av esken. Bare installer Spam Destroyer og stopp automatisert spam uten å berøre en eneste innstilling. Plugin-en legger ikke til et element i WordPress admin-dashbordet etter aktivering. Det fungerer bak kulissene.

8. Cerber Security, Antispam & Malware Scan

kerbersikkerhet og anti-spam plugin

Cerber Security-plugin-enheten er en annen WordPress-sikkerhetspakke, og tilbyr deg alle verktøyene du trenger for å eliminere spam mens du herder WordPress-nettstedet ditt. Det er riktig; spamblokkering er bare en av funksjonene som Cerber Security-pluginen tilbyr. Det lar deg eliminere spam på skjemaer for registrering, kontakt og kommentarer.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer forebygging av brute force, IP-blokkering, tilpassede påloggingsadresser, logging, brukers sesjonsbehandling, skjuling av wp-admin for besøkende, blokkering av tilgang til WP REST API, usynlig reCAPTCHA, integritetssjekker, malware skanner, planlagte sikkerhetsskanninger, to- faktorgodkjenning, og så videre.

9. WordPress Zero Spam

wordpress null spam

Jeg liker no-CAPTCHA-tilnærmingen som mange utviklere av anti-spam-plugin følger i dag. Det sparer leserne dine smerte med å svare på spørsmål, fylle ut CAPTCHAer og løse gåter, som effektiviserer brukeropplevelsen. Samtidig sparer det deg problemer med å moderere spam-kommentarer, som spiser tid.

WordPress Zero Spam har legemliggjort denne tilnærmingen, og tilbyr deg en stressfri måte å utslette spam på nettstedet ditt. Alt du trenger å gjøre er å installere og aktivere WordPress Zero Spam-plugin, og det er det. Plugin-enheten tar over og begynner å blokkere 99,9% av spam på nettstedet ditt ved å bruke validering av JavaScript- og nøkkelverifikasjon for server- og klientsiden for å forhindre at spam spammes. I hovedsak kan brukere ikke kommentere uten at JavaScript er aktivert.

WordPress Zero Spam integreres sømløst med de vanlige mistenkte, inkludert kontaktform 7, Gravity Forms, Ninja Forms, BuddyPress og WPForms, blant andre. Hva mer? Du kan blokkere spammy IP-adresser fra å se nettstedet ditt.

10. Stopp spammere

stopp spammere

Så langt WordPress-antispam-plugins går, er Stop Spammers en kjent spam-snikmorder. Stop Spammers er latterlig enkel å konfigurere og bruke, og tilbyr deg mye kraft for å beskytte deg mot spam-demonen. Det fungerer rett utenfor boksen, noe som betyr at du ikke trenger å røre noe for å ødelegge spammere.

Stop Spammers Spam Prevention er med på å forhindre kommentarer som spam, samt begrenser innloggingsforsøk. Programtillegget leveres med over 50 konfigurasjonsalternativer og bruker over 20 forskjellige sjekker for spam og ondsinnede hendelser for å oppdage spam. Når plugin-en flagg en kommentar- eller påloggingsforsøk, tillates brukere et nytt forsøk via en nektet forespørselside. Her blir brukerne presentert for en captcha-skjerm for å forhindre at de blokkeres. Captcha kan variere fra OpenCaptcha, Google reCaptcha eller SolveMedia Captcha.

Nå med en ny, forbedret brukergrensesnitt, kan du enkelt bekjempe spam-kommentarer, e-postmeldinger, registreringer, spambots og spammere. Når det er behov, kan du kjøre diagnostiske tester og se spamaktivitet med et klikk.

Teamet bak Stop Spammers overgikk seg. Du vil glede deg over de mange gratisfunksjonene, selv om du kan glede deg over premiumplanen som gir deg mer robust og dynamisk sikkerhet for WordPress-nettstedet ditt. Ikke et ord mer.

11. NoSpamNX

nospamx wordpress anti-spam plugin

NoSpamNX er vår siste (men ikke minst) WordPress anti-spam i kategorien gratis. Jeg sjanset på det ved en tilfeldighet og ble fascinert av Sci-Fi-klingende tittel. Så jeg installerte NoSpamNX for å teste vannet. NoSpamNX legger til et element under Innstillinger> NoSpamNX etter aktivering.

Da finner du et enkelt og rent admin-dashbord med få alternativer. Ganske enkelt å konfigurere og bruke. Med et enkelt klikk kan du se statistikk, blokkere spam fullstendig eller gå til spam-mappen og lage svartelister som du kan bruke på flere WordPress-nettsteder.

Ingen fluff, ingen funksjoner oppblåst, bare en grei WordPress anti-spam plugin som fokuserer på nettopp det – å stoppe spammere døde på deres spor.

12. Captcha Plus

Captcha Plus

Info & Last ned

Captcha Plus er en enkel premium anti-spam-plugin for alle typer WordPress-nettsteder. Det er spesielt nyttig hvis du vil blokkere spam i skjemaene for innlogging, registrering, passord og kommentarer.

Takket være nye oppdateringer og integrasjoner, kan du bruke Captcha Plus for å stoppe spam på andre typer skjemaer, ikke bare de ovennevnte. Plugin-enheten lar deg legge til enkle matteberegninger, usynlig captcha, karaktergjenkjenning og skyve captchas til forskjellige former uten å brekke svette.

13. Stopp WP-kommentarsøppel

Stopp WP-kommentarsøppel

Rydd opp i kommentarfeltet med Stop WP Comment Spam-plugin. Det er en rask, enkel og gratis måte å forhindre at spam overtar innleggene dine. Når plugin-en er installert, kan du automatisk forhindre spam og holde merkede kommentarer for gjennomgang i fanen “spam” (hvor du manuelt kan gå gjennom og godkjenne eller slette kommentarer). Eller du kan aktivere en innstilling for automatisk å slette all spam – enten umiddelbart eller etter å ha blitt holdt i et angitt antall dager.

Viktige funksjoner inkluderer automatiserte spamfiltre, mulighet til å slette eller holde inne for anmeldelser og kompatibilitet med andre WordPress-sikkerhetsplugins. Du kan oppgradere til Stop Spam Pro for ekstra funksjoner som: menneskelig spamgjenkjenning og maskinlæring, skjemabeskyttelse, falske WordPress & WooCommerce brukerregistreringsforebygging, spamstatistikk og mer.

Bonus: WordPress-diskusjonsinnstillinger for å forhindre spam

Innstillingene for å kontrollere kommentarer i WordPress er tilgjengelige under Innstillinger> Diskusjon. Vær oppmerksom på at dette er den manuelle metoden for å forhindre / bekjempe spam, og er vanligvis den mest effektive når du har noen få kommentarer hver dag. Men hvis du har over 1000 daglige kommentarer, er det mer mulig å bruke en antispam-plugin.

La oss diskutere bestemte måter å bruke disse standard WordPress-innstillingene for å forhindre spam. Vi vil diskutere en seksjon om gangen.

Standard artikkelinnstillinger

manual-anitspam-01-standard artikkelinnstillinger

Bare deaktiver trackbacks og pingbacks for å redde deg selv fra halve spam-trafikken. Bare la folk legge inn kommentarer til nye artikler.

Andre kommentarinnstillinger

andre kommentarinnstillinger

Det er nesten alltid nødvendig for kommentarforfatteren å oppgi navnet / e-posten før han kommenterer. WordPress aktiverer dette som standard. Hvis du krever at brukere skal logge seg på før de legger igjen kommentarer, vil dette redusere en betydelig mengde spam. Dette trinnet kan være en slå av for få legit-lesere som vil legge igjen en kommentar, men ikke vil logge på. Derfor må du analyser nøye før du aktiverer denne funksjonen.

Du bør deaktivere kommentarer til innlegg eldre enn 90 dager i en ganske aktiv blogg. Hvis du fortsetter å oppdatere artikler, må du sørge for å endre den publiserte datoen slik at grensen på 90 dager ikke overlapper hverandre. Hold gjengede kommentarer til standard, eller øk den om nødvendig.

Send meg en e-post når

send meg en e-post når som helst

Du kan bruke denne funksjonen hvis du ikke får tusenvis av kommentarer til innleggene dine. Du vil motta e-postvarsler for hver kommentar som dukker opp, og du kan merke den som spam med en gang du kutter ned en del av spam-kommentarer.

Før en kommentar vises

før en kommentar vises

Å tillate lesere som tidligere har lagt igjen en kommentar, å legge igjen en kommentar igjen uten å kreve noen godkjenning, vil hjelpe deg med å kutte de legitime kommentarene i moderasjonskøen. Du trenger bare å fokusere på resten av brukerne, hovedsakelig som spam.

Kommentar Moderasjon

kommentere moderasjon

Jeg foreslår at du bruker en verdi av 2. Dette gjør det ideelt at gjestebloggere kan legge igjen en utgående lenke (link agn) i kommentaren sin. Å bygge en effektiv svarteliste for kommenteringsmoderering er en veldig tidkrevende prosess, med like gunstige utbetalinger. Du kan imidlertid utnytte denne innstillingen som et effektivt blaningsfilter. Bare legg de profane ordene til listen, og alle slike kommentarer vil bli lagt til moderasjonskøen.

Kommentar svarteliste

kommenter svarteliste

Kommentar-svarteliste er strengere versjon av svartelisten for kommenteringsmoderasjon, der hvis en kommentar inneholder et svartelistet ord, blir den sendt til søppelpostkøen, i stedet for moderasjonskøen. Fordelen – sparer tid.


Vi dekket mye i dette innlegget, og forhåpentligvis vil du finne noe av det som er nyttig i spam-blokkeringsarbeidet. Hva er din favoritt måte å bekjempe spam? Vet du om en fantastisk antispam-plugin vi ikke har listet opp? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me