12+ Best Elementor Addons for WordPress 2020

De beste elementortilleggene for å bygge WordPress-nettsteder

Helt siden introduksjonen i 2016, Elementor har overtatt WordPress-bransjen fullstendig. 1 million aktive brukere snakker volum for seg selv. Hvis du ikke er kjent med det, la oss gi deg en kort beskrivelse av det.


Elementor er WordPress Page Builder-plugin som tilbyr brukerne en unik opplevelse av webdesign. Hvem som helst kan bare dra og slippe kule elementer og lage et fantastisk nettsted på bare noen få minutter. Det kreves ingen kodingskunnskap lenger!

I tillegg tilbyr Elementor Page Builder ferdige maler for brukere å umiddelbart søke på nettstedet og komme i gang. Det gir deg friheten til å tilpasse alle funksjonene med stylingfunksjonen. Derfor er du i stand til å vise frem kreativiteten din og komme med dine egne unike ideer.

Takket være Elementor trenger du ikke bekymre deg for å ansette utviklere lenger, da du kan gjøre det selv uten noen tidligere programmeringserfaring eller kunnskap.

Hvorfor du kanskje vil bruke Elementor Addons?

Det er aldri lett å tilfredsstille alles krav til det fulle. Så til tross for at Elementor tilbyr 80+ fantastiske elementer, er det veldig mulig at du kanskje vil ha noe enda mer avansert og unikt. Dette er nøyaktig grunnen til at tredjepartsutviklere har bestemt seg for å utvide Elementor-funksjonalitetene og utvikle sine egne Elementor Addons.

Akkurat nå er det 131 Elementor-tillegg som er tilgjengelig på markedet. Så du har definitivt mange alternativer å velge mellom og begynne å bruke riktig utvidelse for nettstedet ditt.

Disse tilleggene gir deg muligheten til å styrke nettsteddesignen med de fantastiske funksjonene og layoutene. Dessuten kan du lage en spesiell vibe ved å bruke Elementor-utvidelsene.

Mot slutten av denne artikkelen vil du ikke lenger være i tvil om hvor du kan komme i gang med Elementor Extensions. Fordi vi skal diskutere de beste tilleggene du trenger å ta en titt på for å forbedre din sideopplevelse med letthet.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Elementor Pro

Elementor Pro

Før du ser etter en alternativ løsning, bør du absolutt gi Elementor Pro et skudd. Til tross for at gratisversjonen tilbyr 29 grunnleggende elementer, vil premium-ene berike tallene selv i stor skala. For eksempel tilbyr det mer avanserte widgeter som innlegg, WooCommerce, skjemaer, sosiale medier og mange flere.

Elementor Pro tilbyr Theme Builder fleksibilitet som hjelper deg med å designe temaene dine også. Denne enestående funksjonen gir deg muligheten til å gjøre endringer i topptekst, bunntekst, WooCommerce, blogger og alle andre dynamiske sider som ikke er mulig gjennom grunnversjonen..

Dessuten kan du øyeblikkelig bygge en destinasjonsside ved å bruke den enorme samlingen med ferdige maler. Du kan deretter tilpasse det etter dine preferanser ganske enkelt. På toppen av det, hvis du skal kode, kan du til og med legge til tilpasset CSS fra Elementor-instrumentbordet. Som et resultat kan du sjekke alle endringene du har gjort i sanntid.

For å spare tiden kommer Elementor Pro med funksjonen ‘Global Widget’. Bare lagre en mal, og du kan bruke denne på hvilken som helst av dine fremtidige sider gjennom “Dra & slipp” -funksjonen.

I utgangspunktet, for å utnytte det absolutt beste fra Elementor Page Builder, må du bruke Premium-versjonen.

2. Plus Addons

Plus Addons for Elementor

Når det gjelder Elementor-tillegg, vil du sannsynligvis ikke finne en med flere alternativer enn The Plus. Med mer enn 8000 tilpasninger er det en alt-i-ett-utvidelse for den populære sidebyggeren.

Denne pluginen er en enkel måte å bygge og tilpasse ditt Elementor-drevne nettsted raskt. Plus Addons inkluderer mer enn 300 brukergrensesnitt for å virkelig øke hastigheten på opprettelsesprosessen. Og de er egentlig av omtrent alt. Legg raskt til ikonboksenett, prissettingstabeller, heltseksjoner, funksjonslister, kartseksjoner, skjemaer og mer. Disse blokkene er designet og stylet for deg, så du kan bare legge til innholdet ditt. Eller oss de innebygde alternativene for å tilpasse farger, bakgrunner, ikoner med mer.

Nysgjerrig på hva annet er inkludert? 50+ unike widgeter (tabeller, diagrammer, informasjonsboks, nedtelling, overskrifter, animert tekst, flipbox, tidslinje, parallax, Google maps, faner, etc.), en kraftig lister byggherre, SEO og oversettelse klar kode (bruk POT-filen for å oversett) – og det er bare toppen av isfjellet. Plugin-en inneholder også support på topp, og du kan til og med kjøpe en utvidet lisens hvis du er en utvikler som vil bruke The Plus på alle kundene sine nettsteder (og hvorfor ville du ikke gjøre det?).

Som en bonus er det også en Pluss Addons Lite du kan hente gratis fra WordPress.org. Tenk på det som en prøveversjon av premiumversjonen. Med 20+ widgets og fire tilpassede innleggstyper er det en fin måte å teste Plus Addons før du oppgraderer.

3. Master Addons for Elementor

Master Addons for Elementor

Med Master Addons for Elementor kan du designe moderne oppsett for nettstedet ditt. Denne gratis plugin-en legger til mer enn 30 nye blokker som du kan bygge med. Og skulle du ønske deg enda mer, er det en premiumversjon med ekstra blokker,

Bruk animerte overskrifter, nyhetstikker, bildegallerier og blogg til å legge til ditt eget trendy nettsted for nyheter eller magasin. Kombiner teammedlemmer (inkludert glidebryteren), fremdriftslinjer og tidslinje for å vise de ansattes evner eller prestasjoner. Eller bruk bildefot, hotspots, flippbokser, verktøytips og kreative lenker for å designe en online portefølje for arbeidet ditt. Det er også blokker for doble overskrifter, faner, informasjonsboks, handlingsfremmende uttrykk, kreative knapper, skiftelogg, åpningstider, innholdsfortegnelse og prissettingstabeller.

Pluss Master Addons legger til tilpassede skjemaelementer for kompatible plugins som Contact Form 7, Ninja Forms, WP Forms, Caldera Forms og weForms. Og Master Addons legger også til utvidelser for partikler, animert gradient eller skyvebakgrunn for Elementorseksjoner. Alle Master Addons-blokker kommer med tilpassbare alternativer, slik at du kan designe nettstedet ditt akkurat slik du vil ha det. Og som en bonus inkluderer utvikleren til og med 11 temaer du kan bruke til å style nettstedet ditt!

4. Dynamisk innhold for Elementor

Dynamisk innhold for Elementor

Spar tid når du designer nettstedet ditt med Elementor og effektiviser arbeidsflyten din med dynamisk innhold. Hvordan? Dynamic Content-tillegget for Elementor inkluderer 58 widgeter, 20 utvidelser, innstillinger for 4 sider og mer. Med disse nye funksjonene kan du legge til en klebrig topptekst, interaktiv markørspor, iøynefallende animert nettstedstekst, skjema-trinn (for Elementor Pro-skjemaer), skrive ut til pdf-knapper og til og med nye rulleeffekter for siden (inkludert snap til seksjon og treghetsrulle). Dette er gode måter å lage et interaktivt nettsted som konverterer. Men det er bare en liten bit av hva Dynamic Content for Elementor kan gjøre!

Det er mange nye designalternativer (som parallaks, vipp og tilpassbare transformasjoner), SVG-former, et raskt malsystem for tilpassede innleggstyper (lag og lagre dine egne maler), integrasjon med ACF (pluss tilpassede alternativer for felt, ACF-gallerier og glidebrytere, repeaterfelt, kart og relasjoner), kopi og lim på tvers av nettstedet, dynamisk synlighet og mer. Men det er til og med MER widgeter i verkene! Devene jobber hardt med PayPal-integrasjon, formunderskrifter, en off canvas-meny og andre unike alternativer.

5. Viktige tillegg for Elementor

Viktige tillegg for Elementor

Hvis du snakker om tillegg fra tredjepart etter Elementor Pro, må du sjekke Viktige tillegg for Elementor først. Den har nylig oppnådd milepælen av å være den første Elementor Addon som nådde 100K + aktive installasjoner. I tillegg har Essential Addons det høyeste antallet aktive brukere blant alle tredjepartsutvidelser i markedet også.

Essential Addons tilbyr både gratis og premium versjon som du kan bruke til å designe attraktive nettsteder med letthet. Fra gratisversjonen vil du kunne bruke 30+ fremragende elementer som Form Stylers, Post, sosiale medier og mange flere. Det oppfyller alle de grunnleggende behovene som brukerne gjør, slik at du kan trekke et fantastisk nettsted.

Bortsett fra dette er Essential Addons for Elementor veldig lett og bremser ikke nettstedet ditt på grunn av sin “Modular Control” -funksjon for å aktivere eller deaktivere elementer når som helst..

Du kan prøve Essential Addons Pro for å få mer avanserte og ekstraordinære funksjoner. Det fine er at du vil få tilgang til over 59 fantastiske elementer med denne plugin-modulen. Du vil være i stand til å vise frem kreativiteten din og gjøre nettstedet ditt kjeftende med premium widgets som Off-Canvas, Lightbox & Modal, avanserte Post & Gallery-widgeter, Parallax-effekter, Form Stylers og mange andre.

I tillegg tilbyr Premium-versjonen av Essential Addons 100+ Ready Blocks. Du kan enkelt importere disse malene på sidene dine og begynne å tilpasse og få det ønskede resultatet på et øyeblikk.

6. Crocoblock – JetPlugins Elementor Extension

Crocoblock Elementor Extension

Crocoblock inneholder alle JetPlugins som en pakke og tilbyr en flott samling av ferdiglagde maler. Dessuten lar Crocoblock-pakken deg legge til design av topp kvalitet på nettstedet ditt. Du kan tilpasse nettstedet ditt med elementer som Post, WooCommerce, Popup og mer.

Imidlertid, siden Crocoblock inkluderer JetWidgets som separate plugins, kan det være lurt å prøve det på en localhost først. Jo mer plugin du bruker, jo større sjanse er det for konflikter – så bare sørg for å sjekke før du installerer på ditt live nettsted.

7. JetElements Addon for Elementor

JetElements Addon for Elementor

JetElements er en premium plugin som kommer med 40+ fantastiske elementer. Det gir deg fleksibiliteten til å enkelt bruke alle elementene med tilpasningsalternativer på nettstedet ditt.

Du kan designe fantastiske blogg- og bildeoppsett ved å bruke Post & Gallery-elementene av høy kvalitet. Dessuten tilbyr JetElements en fin samling av pre-laget maler. Du kan øyeblikkelig bruke dem på nettstedene dine for å få et førsteklasses oppsett på nettstedet ditt.

8. Ultimate Addons for Elementor

Ultimate Addons for Elementor

Ultimate Addons for Elementor er en annen høyt vurdert Elementor-utvidelse som du ikke kan gå glipp av. Det gir 21+ widgets som har avanserte og unike funksjoner.

Du kan bruke den modulære kontrollen for å holde nettstedet raskt. På toppen av det tilbyr Ultimate Addons WooCommerce & Post-widgetene for å vise alle produktene / innholdet ditt på nettstedet ditt pent.

Til tross for de imponerende widgetene, er antallet widgeter Ultimate Addons tilbyr ganske begrenset. Siden det ikke har noen gratisversjon for deg å prøve ut, må du kjøpe premiumversjonen for å få liveopplevelsen.

9. JetBlocks Addon for Elementor

JetBlocks Addon for Elementor

JetBlocks er veldig smal og spesifikk. Denne pakken inneholder elementer som vil hjelpe deg å bygge vakre topptekster og bunntekst.

Du kan spørre hva er behovet for en dedikert addon som inneholder elementer for å forskjønne Header and Footer? Vel, behovet oppstår fra det faktum at hvert bedriftsnettsted betjener veldig spesifikke kunder og tilhører visse nisjemarkeder.

Men igjen, som en virksomhet, bekymret for din online tilstedeværelse, bør du stille deg selv dette spørsmålet, skulle jeg kjøpe et addon som har veldig smal brukervennlighet eller kjøper et addon som kombinerer forskjellige typer elementer og dermed gir meg fleksibilitet til å bruke det til forskjellige formål som kan virke ubetydelige nå?

10. Elementpakke

Elementpakke for Elementor

Info & NedlastingVis The Demo

Elementor Pack er et annet kult addon-bibliotek for Elementor, det er nok elementer i pakken til å bygge fantastiske førsteklasses elementer. Den har en vakker samling av både topp og mest brukte widgets for Nettstedsbygging. Selv om samlingen av elementer gir dette tillegget en rettferdig kant, er ulempen at den ikke har en gratis versjon.

11. Elementor PowerPack

Elementor PowerPack

PowerPack inneholder en rekke kreative elementer. Det er totalt 42 elementer i denne bunten som er veldig moderat sammenlignet med hva andre bunter tilbyr. PowerPack for Elementor-pakken har imidlertid heller ikke en gratis versjon som kan være en stor avslag hvis du leter etter gratis alternativer.

12. JetTricks Addon for Elementor

JetTricks Addon for Elementor

Navnet JetTricks gir gode antydninger til hva denne pakken inneholder. JetTricks har noen elementer som er iøynefallende og vil appellere til leserne dine.

Dette er hva du bør spørre deg selv, kan bare animasjoner øke trafikken? Hvis ja, er du interessert i å kjøpe et tillegg som bare inneholder slike elementer eller gå for de som er allsidige og inneholder elementer for hvert eneste behov? Hvis animasjon er viktigere for deg, kan du bestemme deg for å gå med dette tillegget. Imidlertid har den heller ikke en gratis versjon.

13. Envato Elements-gratis malsett

Envato Elements Gratis malsett

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Envato Elements inkluderer flere malsett. Et malsett er en samling av vakre maler som er spesielt designet for å hjelpe deg med å lage et nettsted for en spesifikk nisjebransje, ved hjelp av en sidebygger, som i dette tilfellet er Elementor.

Selv om dette tillegget ennå ikke har dedikerte elementer for Gutenberg, jobber teamet bak dette tillegget.

14. Alt i ett-widgeter for Elementor

Alt i ett-widgeter for Elementor

Info & NedlastingVis The Demo

All In One Widgets hjelper deg med å legge til utvidet rutenett, hotspot for bilder med verktøytip, flippboks, kortslider, før og etter, iHover, tidslinje, flottørblokk osv. I Elementor Page Builder. Totalt er det åtte elementer i bunten. Teamet som jobber bak dette tillegget, er håpefull at de vil legge til flere widgets til pakken i fremtiden. Dessverre er det ingen gratis versjon til dette tillegget.

Pakk inn de beste Elementor-tilleggene

Så, har du bestemt deg for hvilket tillegg du skal bruke til ditt neste prosjekt? Ikke føl deg dårlig hvis du fremdeles er forvirret over hvilken du skal velge. Selvfølgelig er du dedikert til arbeidet ditt, og det er grunnen til at du leser denne bloggen, alt sammen med det formål å finne det ideelle Elementor-tilskuddet for dine behov. Men husk at det er en håndfull flotte tillegg for Elementor der ute. Så hvilken bør du velge?

Her er et raskt triks for deg. I dagens verden er alt forbrukersentrisk. Og dette stemmer også for WordPress-plugins. Hver kunde har muligheten til å legge ut en anmeldelse og rangering. Hvis en Elementor-addon ikke er bra, vil anmeldelser og rangeringer tale for seg selv. På den annen side viser antall aktive brukere også produktets troverdighet. I så fall, Viktige tillegg for Elementor er toppen av topplisten.

Det er imidlertid bare ett synspunkt. Del med oss ​​fra hvilke andre perspektiver du vil veie Elementor Addons mot hverandre før du kjøper.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map