10+ WordPress-plugins for å optimalisere bildens ytelse

Et nettsted uten bilder er godt, trist. Du vet, kjedelig. Et nettsted med ikke-optimalisert bilder er et komplett drag, og det vil spise opp din dyrebare båndbredde, redusere omtrent alt og ødelegge brukeropplevelsen (UX).


Hver nettstedseier bør tilstrebe å gi den beste brukeropplevelsen til de besøkende til enhver tid. Å bruke tunge bilder som tar aldre å laste er ikke hvordan du leverer en strømlinjeformet brukeropplevelse. Og hvis du har tunge bilder på nettstedet ditt, har du sannsynligvis ikke optimalisert det samme for søkemotorer. Du mister UX- og SEO-poeng til venstre, høyre og sentrum, og nettvirksomheten har det viktigste.

Dagens innlegg vil vise deg hvordan du kan optimalisere bildene dine for best ytelsesytelse og SEO-formål. Jeg mener, hva er poenget med å ha et supersnabb nettsted som har crappy image SEO? I tillegg vil du oppdage nyttige plugins for optimalisering av bilder som vil forbedre ytelsen til ditt elskede WordPress-nettsted. Kos deg med innlegget og del tankene dine (eller noe annet virkelig) i kommentarene. Vi gleder oss alltid til det ��

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Hvordan optimalisere bilder for WordPress (før opplasting)

La oss få et par ting ut av veien før du ser på WordPress-bildoptimaliseringsprogramtillegg. Optimalisering av WordPress-bilder for best ytelse og SEO går utover bare plugins. For eksempel må du sikre deg:

 • Bildene dine blir navngitt på riktig måte (Bra for SEO)
 • Bilder har riktig størrelse (Hvorfor laste opp en enorm fil når en mindre kan gjøre susen?)
 • Du knuser bildene dine (reduserer størrelsen på bildefilene)
 • Du legger til alt og tittel attributter til bildene dine (Flott for SEO)

Navngi bilder på riktig måte

Du må navngi bildene dine som en markedsfører – eller med SEO i tankene. Resonnementet her er ganske enkelt: Bilder med riktig navn vil komme opp i søkeresultatene for Google Bilder, noe som gir deg et enormt løft i trafikken. Dessuten er riktig navngitte bilder lettere å spore og finne. For SEO: Hvis du jobber med nøkkelord, vil det være flott å ta med et nøkkelord i tittelen på bildet.

Ikke last opp bildene dine som ser ut som PHOTO101.jpg eller noe lignende, navngi alle bildene dine på riktig måte. Teknisk sett har navn på bildene dine ingen effekt på nettstedets ytelse, men det er bra for SEO.

Bruke bilder med riktige størrelser

Hvis du laster opp vanvittige store bilder og senere omstørrer dem ved hjelp av HTML, tror jeg du sløser med tiden og bremser WordPress-nettstedet ditt på samme forbaskede tid. Hvis du for eksempel vil vise et 300 x 300-bilde, må du sørge for at bildet måler 300 x 300 før det lastes opp.

Hvis du kan gjøre bildet mindre og omstørre det til 300 x 300 ved hjelp av HTML uten at det går ut over kvaliteten, desto bedre. Bare ikke gjør bildene dine større enn du virkelig trenger.

Knusende bilder

Å knuse vil redusere størrelsen på bildene dine betraktelig. Prosessen innebærer å strippe bildene av gratis data som gps-koordinater, type kamera som brukes og opprettelsesdato blant andre.

Bruke Sprites

Sprites, en ganske kjent CSS-teknikk, lar deg bruke et enkelt bilde for å oppnå forskjellige design på hele nettstedet ditt. I motsetning til å laste inn flere bilder (noe som tar tid), vil Sprites laste inn et enkelt bilde, og spare deg for mange sekunder i sideinnlastingstid.

Legg alltid til ALT-attributtet til bildene dine

Legger til alt attributt til bildene dine gjør ikke WordPress-nettstedet ditt raskere, men det er definitivt bra for SEO-kampanjen din. Søkemotor edderkopper ser ikke bildene dine på samme måte som menneskelige lesere gjør. De er avhengige av informasjon som er knyttet til bildet ditt (f.eks. Tittel på bildet og innholdet på alt attributt) for å klassifisere og til slutt rangere bildet.

Mens alt attributtet skal brukes til å holde alternativ tekst for et bilde (hvis bildet ikke lastes av en eller annen grunn, vises den alternative teksten på sin plass), kan du bruke dette attributtet til SEO-formål. Du kan kaste inn et nøkkelord eller nøkkelord i den alternative teksten og se på mens SEO øker.

Topp ti (10) plugins for imageoptimalisering for WordPress

Med den første delen av veien, kanskje jeg burde slutte å avsløre hemmelighetene til SEO-handelen og gå videre til den saftigere delen av dette innlegget; WordPress-plugin-er for optimalisering av bilder!

EWWW Image Optimizer WordPress Plugin

EWWW Image Optimizer Image Optimization WordPress Plugin

Med over tre hundre tusen (300 000) nedlastinger og en ypperlig rangering på 4,8 / 5,0 stjerner, er EWWW Image Optimizer et bildeoptimaliseringsplugin som vil redde WordPress-nettstedet ditt. Programmert for å kjøre automatisk, kan du bruke EWWW Image Optimizer for å optimalisere bilder når du laster dem opp til nettstedet ditt, samt tidligere opplastede bilder

Annet enn det kan du enkelt konvertere bilder til filformater som er mindre i størrelse. Plugin bruker verktøyene gifsicle, jpegtran, pngquant, pngout og optipng for å optimalisere bildene dine uten å miste kvaliteten. Fordelene med å bruke EWWW Image Optimizer inkluderer:

 • Raskere sikkerhetskopiering
 • Nettsider lastes raskere
 • Mindre båndbreddebruk
 • Plugin-en er superrask og enkel å installere og bruke (prøvde den selv)
 • Bedre PNG-optimalisering
 • Etc

CW Image Optimizer WordPress Plugin

CW Image Optimizer Image Optimization WordPress Plugin

Leter du etter en effektiv og sikker bildeoptimaliseringsplugin? CW Image Optimizer er svaret ditt. CW Image Optimizer bruker Linux littleutils bildeverktøy for å redusere størrelsen på bildefilene dine for å forbedre ytelsen til ditt WordPress-nettsted.

I tillegg vil Jacob Allred – forfatteren – at du skal vite mens plugin-en er basert på WP Smush.it, du trenger ikke å bry deg med Smush.it personvernregler og TOS (tjenestevilkår) siden bildene dine aldri vil forlate serveren din. . Å installere Linux-småbruk kan være litt utfordrende for WordPress-nybegynnere, men med en imponerende vurdering av 4.4 / 5.0 og over tjue tusen (20k) nedlastinger, er CW Image Optimizer verdt å sjekke ut.

WP Smush.it WordPress Plugin

WP Smush.it Image Optimization WordPress Plugin

Administrert og vedlikeholdt av WPMU DEV, WP Smush.it lar deg optimalisere bilder ved å komprimere dem individuelt i Mediebiblioteket eller i bulk fra Media meny i WordPress Admin (Dashboard). WP Smush.it integrerer WordPress med Smush.it API, som er plattformen som gjør at dette bildeoptimaliseringsprogrammet kan:

 • Fjern tilleggsdata fra JPEG-er
 • Optimaliser JPEG-komprimering
 • Konverter GIF-er til PNG-er
 • Strip ubrukte farger fra indekserte bilder

WP Smush.it optimaliserer bildene dine automatisk bak kulissene. Plugin-en kan optimalisere bilder når du legger dem til i bloggen din, og du kan optimalisere eksisterende bilder med bare noen få klikk. WP Smush.it har blitt lastet ned over 800 000 ganger, har en rating på 4.1 / 5.0 og du kan forvente god støtte og flere funksjoner fra WPMU DEVs profesjonelle team.

Lat Load WordPress-plugin

Lat Load Image Optimization WordPress Plugin

Ganske navn på en plugin som leverer god bildeoptimalisering for bedre ytelse på nettstedet. Den beste delen er Lazy Load fungerer ut av boksen, noe som betyr at du ikke trenger å konfigurere tidkrevende alternativer. Plugin-en, som kan skryte av over åttitusen (80 000 nedlastinger) og en rangering på 4,5 / 5,0, fungerer automatisk og bruker jQuery.sonar til å laste inn bilder bare når de er synlige for brukeren. Bildene dine vises etter hverandre når brukeren ruller nedover siden.

Lazy Load er det fantastiske resultatet av den kombinerte innsatsen fra Jake Goldman fra 10up LLC, Automattic og TechCrunch. Lazy Load er en flott refleksjon av kraften til jQuery.sonar og et flott plugin for optimalisering av bilder for WordPress.

SEO-vennlige bilder WordPress Plugin

SEO-vennlige bilder Bildeoptimalisering WordPress Plugin

Hvis du henger etter med ditt bilde-SEO, er du i ferd med å oppdage hvorfor SEO-vennlige bilder er et WordPress-bildeoptimaliseringsprogramtillegg du trenger. SEO Friendly Images, som også er kategorisert som en WordPress SEO-plugin, legger automatisk til alt og tittel attributter til bildene dine. Bare sett din alt og tittel alternativer enkelt og arbeidet ditt er gjort!

Som vi så tidligere, alt attributtet er overordentlig viktig for søkemotoroptimalisering. De tittel attributtet inneholder teksten (verktøytips) som vises når du muser over et bilde. SEO Friendly Images ble utviklet av Vladimir Prelovac (anerkjent WordPress-plugin-forfatter av andre populære plugins som Smart YouTube Pro og Temaprøven) har en rating på 4.0 / 5.0 og over en million (1m) nedlastinger.

Hammy WordPress-plugin

Hammy Image Optimization WordPress Plugin

Ønsker du å gi en optimalisert bildeopplevelse på flere enheter, spesielt mobiltelefoner? Hvis du sa ja, vil Hammy interessere deg. I stedet for å redusere størrelsen på bildene dine, henter Hammy bilder fra innleggene og sidene dine og genererer et par mindre bilder. Når en leser kommer til nettstedet ditt, serverer Hammy automatisk det mest passende bildet. Dette gir mobilbrukere en bedre opplevelse.

Plugin-en er avhengig av jQuery, men hvis sistnevnte ikke er tilgjengelig, vil Hammy falle tilbake til det opprinnelige bildet. Dette kan by på et problem, og kanskje er det den eneste grunnen til at plugin-en har en rangering på 3,8 / 5,0 og omtrent sytten tusen (16,9k) nedlastinger. Hammy tar tak i metadata i tillegg alt og tittel attributter fra det originale bildet, noe som er et stort pluss. Dessverre støtter ikke pluginen tilpassede innleggstyper og tar ganske mye konfigurering for å fungere.

Imsanity WordPress-plugin

Imsanity Image Optimization WordPress Plugin

Er du lei av at bidragsytere (eller brukere) laster opp imsanely enorme bilder? Vel, du trenger ikke å skalere ned bildene manuelt lenger, for nå har du Imsanity. Du kan enkelt konfigurere maks med, høyde og bildekvalitet som hjelper Imsanity til å holde alle opplastede bilder i sjakk. Plugin skalerer ned store bilder til den forhåndskonfigurerte størrelsen og erstatter deretter originalene. Plugin-en leveres med et alternativ i bulk-størrelse som tar vare på tidligere opplastede bilder. Imsanity skip med andre funksjoner som ikke er nevnt ovenfor og har en rating på 4.9 / 5.0.

Prizm Image WordPress-plugin

Prizm Image Optimization WordPress Plugin

I følge Accusoft, forfatteren, lar denne WordPress-bildoptimaliseringsplugin deg “… redusere filstørrelsen på bildene dine med opptil 70% …” uten å miste oppløsningen og visuell kvalitet. Med bare fire tusen (4 000 nedlastinger) og en rangering på 3,5 / 5,0, kan vi hevde at Prizm Image optimaliseringsplugin kommer dit trinn for trinn, eller rettere sagt bilde for bilde.

Prizm Image hjelper deg med å optimalisere JPEG-komprimering, optimalisere PNG-er og GIF-er, fjerne metadata fra JPEG-filer og så mye mer. Du må registrere deg for en gratis Prizm Image-konto for å bruke plugin-modulen. Hvis du spør meg, ser denne bildoptimaliseringsplugin bra ut, men de få nedlastningene og den mindre enn fire stjerners rangeringen gir den en dårlig stemning.

PB-responsive bilder WordPress-plugin

PB Responsive Images Optimization WordPress Plugin

Jeg ville ha elsket å si responsiv webdesign er fremtiden, men det er akkurat her hos oss, i dag. Hvis du ikke vet det allerede, gir responsiv design deg muligheten til å bygge nettsteder som ser bra ut på alle enheter uavhengig av skjermbredde.

For å oppnå best mulig resultat, må både tekstinnholdet og bildene være lydhøre. Det er her PB-responsive bilder kommer inn. Plugin-formatet omformaterer bildene dine i henhold til vanlige CSS-mediespørsmål, og gir deg mye fleksibilitet. Du kan tilpasse mediesøkene dine per bilde, per innlegg eller per layout. PB Responsive Images ble utviklet av Jacob Dunn og Phenomblue og har en rating på 4.5 / 5.0.

Mediefil Renamer WordPress Plugin

Mediefil Renamer Image Optimization WordPress Plugin

Du har sannsynligvis notert en feil merket bildefil på WordPress-nettstedet ditt minst en gang tidligere. Endre navn på filen manuelt betyr at du også må redigere alle referanser til det bildet. Hvis du spør meg, høres det tungvint ut, spesielt hvis du driver et stort nettsted.

Hva om du kunne fått en WordPress-bildoptimaliseringsplugin som tar seg av det tunge løftet for deg? Vel, gjett hva, Media File Renamer er nettopp det plugin. Denne plugin hjelper deg med å gi nytt navn til bildene dine uten å brekke svette. På toppen av det oppdaterer Media File Renamer alle referanser (lenker i innlegg og sider, src osv.) Automatisk, noe som gjør arbeidet ditt enkelt. Du kan til og med endre navn på alle filene dine samtidig. Bare tenk på hva dette vil bety for din image SEO-innsats.

ShortPixel

ShotPixel Image Optimizer

ShortPixel er en komprimeringsplugin for bilder som bare fungerer: installer den og glem den. Med over 20 000 aktive installasjoner i henhold til WordPress er det et populært valg for de som er klar over viktigheten av å ha optimaliserte bilder på nettstedet sitt.

Det er en viktig faktor for SEO å ha et nettsted som laster raskt, og bildene er generelt den største ressursen på et gitt nettsted. ShortPixels kraftige algoritmer sørger for at bildene (JPEG-er, PNG-er og GIF-er) og PDF-er blir endret størrelse og optimalisert. Dette fører til raskere nettsteder som Google elsker! For ikke å nevne at det er en bedre brukeropplevelse for de besøkende.

ShortPixel kan ikke bare endre størrelse på og komprimere nettstedets eldre bilder / PDF-filer, men det gjør også automatisk det samme for hvert nye bilde du legger til på nettstedet. Dermed trenger du bare å installere plugin-en, konfigurere den og så glemme den. Det vil bare gjøre sin magi i bakgrunnen mens du jobber med de andre tingene dine på nettstedet ditt.

Over til deg…

Du har nå mange valg så langt som WordPress-bilder for optimalisering av plugins. Velg en som passer dine behov perfekt. Hvis du er villig til å eksperimentere, kan du prøve to plugins om gangen, men det nytter ikke – ett bildeoptimaliseringsprogramtillegg skal være nok.

Hvilken plugin for optimalisering av bilder bruker du for å forbedre ytelsen på WordPress-nettstedet ditt? Del med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor. Adios amigo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map