10 WordPress-plugins alle burde ha

alt i spesielt Spesielt for nybegynnere, plugins kan hjelpe deg med å transformere og forbedre WordPress-installasjonen din fullstendig. Disse søte kodene kan virkelig hjelpe deg med å berike nettstedet ditt og utføre oppgaver som tidligere var umulige. I tillegg hjelper de mange nettnyheter med å oppnå visse enkle oppgaver uten å måtte berøre noen kode.


Personlig tror jeg ikke på å ha massevis av plugins, da de virkelig kan bremse nettstedet ditt og øke sårbarheten ved å bli hacket, men det er noen virkelig fantastiske plugins (hvorav noen jeg personlig bruker) som det er veldig bra å ha på praktisk talt hvilken som helst blogg. Her er ti av favorittene mine, og det jeg anser som topp ti beste WordPress-plugins. Nyt!

1. Alt i ett SEO-pakke

Alt i én SEO-pakke er den ultimate søkemotoroptimaliseringsprogrammet for WordPress. Denne pluginen lar deg gjøre endringer i alle metabeskrivelser og nøkkelordmerker på innleggene, sidene og til og med hjemmesiden. I tillegg lar den deg gjøre noen justeringer for å unngå duplikatinnhold i bloggen din. Det er noen flere virkelig gode SEO-plugins, men jeg har alltid brukt og elsket All In One SEO Pack.

Få alt i ett SEO

2. Akismet

Det er ingen spam-buster som Akisment. Denne pluginen vil automatisk sette det den anser som Spam-kommentarer rett i spam-mappen din, slik at du ikke trenger å forholde deg til dem. I noen av bloggene mine får jeg hundrevis av automatiske spam-kommentarer hver dag, disse pluginene gjør livet mitt så mye enklere når jeg går gjennom og godkjenner kommentarer.

Få Akismet

3. Google XML-nettkart

Har du noen gang prøvd å kode ditt eget xml-sitemap? I så fall, enn du vet hvor mye det suger. Det tar for alltid og er ekstremt repeterende. Google XML Sitemaps-plugin vil automatisk oppdatere nettstedkartet ditt når du legger til innhold på nettstedet ditt, så vel som ping topp søkemotorer og gir dem beskjed om oppdateringene dine. Dette er et must når du prøver å forbedre bloggens SEO.

Få Google XML-nettkart

4. Roboter Meta

Dette er en plugin jeg oppdaget nylig, men ble raskt forelsket i. Roboter Meta lar deg enkelt legge til passende metatagger for roboter til alle sidene og feedene dine, så vel som å deaktivere ubrukte arkiver og ikke følge visse lenker på bloggen din. Denne pluginen fungerer i bakgrunnen for å hjelpe nettstedet ditt med å indeksere og rangere riktig.

Skaff roboter Meta

5. Hyper cache

WordPress-temaer fungerer ved å ringe visse til databasen din og returnere disse anropene til nettleseren din slik at de kan gjengis i HTML. Dette er flott, ettersom det lar deg ha et administrasjonspanel og back-end-struktur, men hver gang noen laster en side fra bloggen din, trenger nettstedet ditt å ringe alle disse PHP-anropene og få riktig innhold, og dermed bremse nettstedet ditt. Hyper Cache oppretter hurtigbufrede HTML-versjoner av nettstedet ditt og viser disse når besøkende viser nettstedet ditt, noe som vil gjøre at nettstedet ditt lastes mye raskere. Og som du vet, vurderer big-G nå nettstedets hastighet som en faktor i rangeringen.

Få Hyper Cache

6. jQuery Image Lazy Load

Du har kanskje lagt merke til at de fleste blogger i disse dager er fylt med alle slags bilder. “Alle” har miniatyrbilder på innlegg, og “alle” lager gigantiske lister over “toppen uansett” (som meg) med disse enorme og vakre bildene. Problemet er at alle disse vakre bildene kan gjøre at nettstedet ditt lastes mye tregere, og ingen liker å vente på at et nettsted skal lastes inn. JQuery Image Lazy Load Plugin bruker jQuery til å laste inn bildene på bloggen din når besøkende ruller nedover siden. Rått!

Få jQuery Image Lazy Load

7. WP125

Alle blogger for å tjene penger, ikke sant? OK, ikke alle, men definitivt folk flest. WP125 er et flott våpen å begynne å tjene penger på bloggen din. Denne wp-pluginen lar deg enkelt legge til og spore reklameplasser på 125 × 125 piksler på nettstedet ditt. Så hvis du er i tilknytningsprogrammer eller selger annonseplasser på nettstedet ditt uten å gå gjennom en tredjepart, enn dette er plugin for deg.

Få WP125

8. Legg ut på Twitter

Innlegg til Twitter er en veldig enkel plugin, alt det gjør er at den automatisk legger ut en tweet til det siste blogginnlegget ditt. Så snart du publiserer noe på bloggen din, vil pluginen automatisk tweete innlegget. Hvis du er som meg og ikke bryr deg for mye for Twitter, men som SEO-fordeler og ekstra trafikk det gir enn dette er et veldig nyttig verktøy. Med Post til Twitter trenger du aldri å logge deg på twitter for å fortelle folk hva du har til … bare oppdater bloggen din.

Få innlegg til Twitter

9. Abonner på kommentarer

Det er ingen bedre måte å få noen ekstra besøk på nettstedet ditt og oppmuntre til diskusjon enn å la folk abonnere på kommentarene til innleggene dine. Personlig vil jeg ikke abonnere på mange innlegg, men av og til finner du en ganske opphetet diskusjon eller en fantastisk blogg, og den er uimotståelig. Abonner på kommentarer legger til en liten avkrysningsrute nederst på kommentarskjemaet, og hvis avkrysset når en bruker sender inn en kommentar vil de bli sendt når nye kommentarer blir lagt ut til det bestemte innlegget.

Få abonnement på kommentarer

10. reCaptcha Form

ReCaptcha-skjemaet er sannsynligvis den enkleste og mest grunnleggende plugin-modulen for WordPress-kontaktskjema som har et legitimt spamfilter. Bare aktiver plugin-modulen, legg til reCaptcha-tastene i innstillingspanelet enn å bruke en kortkode for å vise et grunnleggende kontaktskjema på nettstedet ditt. Flott for å lage en kontaktside på bloggen din.

Få reCaptcha-skjema

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map