totul în special, în special pentru începători, pluginurile vă pot ajuta să transformați și să îmbunătățiți complet instalarea WordPress. Aceste bucăți de cod dulce pot ajuta cu adevărat să-ți îmbogățești site-ul și să îndeplinești sarcini care anterior erau imposibile. În plus, aceștia ajută mulți new-new-web să realizeze anumite sarcini ușoare, fără a fi nevoie să atingă niciun cod.


Personal nu cred în a avea o mulțime de plugin-uri, deoarece acestea pot încetini cu adevărat site-ul dvs. și crește vulnerabilitatea de a fi hacked, cu toate acestea, există unele plugin-uri extraordinar de grozave (unele pe care le folosesc personal), care sunt foarte grozave pentru a avea pe practic orice blog. Iată zece dintre preferatele mele și ceea ce consider a fi cele mai bune zece cele mai bune plugin-uri WordPress. se bucura!

1. Pachetul SEO în totul

Pachetul All In One SEO este pluginul optimizat pentru optimizarea motorului de căutare pentru WordPress. Acest plugin vă va permite să faceți modificări la toate meta-descrierile și etichetele de cuvinte cheie pe postările, paginile și chiar pe pagina dvs. de pornire. În plus, vă permite să faceți unele ajustări pentru a evita evitarea duplicării conținutului pe blogul dvs. Există încă câteva plugin-uri SEO cu adevărat grozave, dar am folosit și am iubit întotdeauna pachetul SEO All In One.

Obțineți totul într-un SEO

2. Akismet

Nu există spam-buster asemănător cu Akisment. Acest plugin va pune automat ceea ce consideră comentariile Spam chiar în folderul dvs. de spam, astfel încât să nu trebuie să le ocupați. În unele dintre blogurile mele primesc zilnic sute de comentarii automate de spam, aceste plugin-uri îmi fac viața mult mai ușoară atunci când parcurg și aprobă comentarii..

Obțineți Akismet

3. Sitemap-uri Google XML

Ați încercat vreodată să vă codificați propriul sitemap xml? Dacă da, decât știi cât de mult îl suge. Durează pentru totdeauna și este extrem de repetitiv. Pluginul Sitemaps Google XML vă va actualiza automat sitemap-ul atunci când adăugați conținut pe site-ul dvs., precum și ping motoarele de căutare de top pentru a le informa despre actualizări. Acest lucru este indispensabil atunci când încercați să îmbunătățiți SEO-ul blogului dvs..

Obțineți Sitemap-uri XML Google

4. Roboții Meta

Acesta este un plugin pe care l-am descoperit recent, dar care s-a îndrăgostit rapid. Robots Metaall vă permite să adăugați cu ușurință etichetele de roboți corespunzătoare la toate paginile și feedurile dvs., precum și să dezactivați arhivele neutilizate și să nu urmați anumite link-uri de pe blogul dvs. Acest plugin va funcționa în fundal pentru a ajuta site-ul dvs. să fie indexat și clasat corect.

Obțineți roboți meta

5. Hyper Cache

Temele WordPress funcționează prin efectuarea anumitor apeluri către baza de date și returnarea apelurilor către browserul dvs., astfel încât să poată fi redat în HTML. Acest lucru este excelent, deoarece vă permite să aveți un panou de administrare și o structură de fundal, cu toate acestea, de fiecare dată când cineva încarcă o pagină de pe blogul dvs., site-ul dvs. trebuie să efectueze toate acele apeluri PHP și să obțină conținutul adecvat, încetinind astfel site-ul. Hyper Cache va crea versiuni HTML în cache ale site-ului dvs. și le va arăta atunci când vizitatorii văd site-ul dvs., ceea ce va face ca site-ul dvs. să se încarce mult mai rapid. Și după cum știți, marele G consideră acum viteza site-ului ca un factor în clasament.

Obțineți Hyper Cache

6. jQuery Image Loy Load

Poate ai observat că majoritatea blogurilor din aceste zile sunt pline de tot felul de imagini. „Toată lumea” are imagini în miniatură pe postări, iar „toată lumea” face liste uriașe cu „top oricare” (cum ar fi eu) cu aceste imagini uriașe și frumoase. Problema este că toate aceste imagini frumoase pot face ca site-ul dvs. să încarce o gaură mult mai lent și nimănui nu-i place să aștepte pentru totdeauna un site care să se încarce. Pluginul jQuery Image Lazy Load utilizează jQuery pentru a încărca imaginile pe blogul dvs. în timp ce vizitatorii defilează în josul paginii. Minunat!

Obțineți jQuery Image Loy Load

7. WP125

Toată lumea face bloguri pentru a face bani, corect? Ok, nu toată lumea, dar cu siguranță majoritatea oamenilor. WP125 este o armă grozavă pentru a începe să câștigi bani pe blogul tău. Acest plugin wp vă va permite să adăugați și să urmăriți cu ușurință spoturi de reclamă de 125 × 125 pixeli pe site-ul dvs. Așadar, dacă sunteți în programe de afiliere sau vindeți spoturi publicitare pe site-ul dvs. fără a trece printr-o terță parte, decât acesta este pluginul pentru dvs..

Obțineți WP125

8. Postează pe Twitter

Postează pe Twitter este un plugin cu adevărat simplu, nu face decât să posteze automat un tweet la ultima ta postare pe blog. Imediat ce publicați ceva pe blogul dvs., pluginul va reda automat mesajul. Dacă sunteți ca mine și nu vă interesează prea mult Twitter, dar le place avantajele SEO și traficul suplimentar pe care îl oferă decât acesta este un instrument foarte util. Cu Post To Twitter nu va trebui niciodată să te conectezi la twitter pentru ca oamenii să știe ce ai de făcut … doar să-ți actualizezi blogul.

Obțineți Postare pe Twitter

9. Abonează-te la comentarii

Nu există o modalitate mai bună de a obține câteva vizite suplimentare pe site-ul dvs. și de a încuraja discuțiile decât de a permite oamenilor să se aboneze la comentariile de pe postările dvs. Personal nu mă voi abona la multe postări, dar din când în când găsești o discuție destul de aprigă sau un blog minunat și este irezistibil. Abonează-te la comentarii adaugă o mică casetă de validare în partea de jos a formularului de comentarii și dacă este bifat când un utilizator trimite un comentariu, va fi trimis prin e-mail atunci când sunt postate noi comentarii la acea postare specifică.

Abonați-vă la comentarii

10. ReCaptcha Form

Formularul reCaptcha este probabil cel mai simplu și de bază plugin de formulare de contact wordpress, care are un filtru de spam autentic. Pur și simplu activați pluginul, adăugați tastele reCaptcha în panoul de setări decât utilizați un cod scurt pentru a afișa un formular de contact de bază pe site-ul dvs. Excelent pentru crearea unei pagini de contact pe blogul tău.

Obțineți formularul reCaptcha

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me