Un site web fără imagini este bine, drab. Știi, plictisitor. Un site web cu neoptimizate imaginile reprezintă o tracțiune completă și va mări lățimea de bandă prețioasă, va încetini aproape orice și va strica experiența utilizatorului (UX).


Fiecare proprietar de site-ul web trebuie să se străduiască să ofere vizitatorilor în orice moment cea mai bună experiență de utilizare. Utilizarea de imagini grele care au vârste pentru a se încărca nu este modul în care oferiți o experiență de utilizator simplificată. Și dacă aveți imagini grele pe site-ul dvs., probabil că nu ați optimizat același lucru pentru motoarele de căutare. Pierdeți punctele UX și SEO la stânga, la dreapta și la centru, iar afacerea dvs. online este extrem de importantă.

Postarea de astăzi vă va arăta cum să vă optimizați imaginile pentru cele mai bune performanțe ale site-ului și scopuri SEO. Adică, ce rost are să ai un site web super-rapid, care să aibă o imagine proastă SEO? În plus, veți descoperi pluginuri utile de optimizare a imaginii care vor îmbunătăți performanțele site-ului iubit WordPress. Bucurați-vă de post și împărtășiți-vă gândurile (sau orice altceva cu adevărat) în comentarii. Întotdeauna așteptăm cu nerăbdare să that

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Cum să optimizați imaginile pentru WordPress (înainte de a încărca)

Înainte de a privi plugin-urile de optimizare a imaginilor WordPress, haideți să scoatem câteva lucruri din cale. Optimizarea imaginilor WordPress pentru cele mai bune performanțe și SEO depășește doar pluginurile. De exemplu, trebuie să vă asigurați:

 • Imaginile dvs. sunt denumite în mod corespunzător (excelent pentru SEO)
 • Imaginile au dimensiunea potrivită (de ce să încărcați un fișier imens când unul mai mic poate face trucul?)
 • Sunteți imaginile dvs. (Reduce dimensiunea fișierelor dvs. de imagine)
 • Adaugi Alt și titlu atribute imaginilor dvs. (Excelent pentru SEO)

Denumirea imaginilor în mod adecvat

Trebuie să-ți numești imaginile ca un marketer sau cu SEO în minte. Raționamentul este destul de simplu: imaginile numite în mod corespunzător vor apărea în rezultatele căutării Google Images, ceea ce vă oferă un impuls uriaș în trafic. Mai mult, imaginile numite în mod corespunzător sunt mai ușor de urmărit și de găsit. Pentru SEO: dacă lucrați cu cuvinte cheie, ar fi excelent să includeți un cuvânt cheie în titlul imaginii dvs..

Nu încărcați imaginile care arată ca PHOTO101.jpg sau ceva similar, denumiți toate imaginile în mod corespunzător. Tehnic vorbind, denumirea corectă a imaginilor nu are niciun efect asupra performanței site-ului, dar este bună pentru SEO.

Utilizarea imaginilor cu dimensiuni adecvate

Dacă încărcați imagini nebune mari și le redimensionați ulterior folosind HTML, cred că pierdeți timp și încetiniți site-ul dvs. WordPress în același timp al naibii. Dacă de exemplu, doriți să afișați o imagine 300 x 300, asigurați-vă că imaginea măsoară 300 x 300 înainte de încărcare.

Dacă puteți face imaginea mai mică și o redimensionați la 300 x 300 folosind HTML fără a compromite calitatea, cu atât mai bine. Doar nu vă faceți imaginile mai mari decât aveți nevoie.

Imagini zâmbitoare

Spumarea va reduce considerabil dimensiunea imaginilor. Procesul implică dezbrăcarea imaginilor dvs. de date gratuite, cum ar fi coordonatele gps, tipul de cameră utilizată și data creării, printre altele.

Folosind Sprites

Sprites, o tehnică CSS destul de cunoscută, vă permite să utilizați o singură imagine pentru a realiza modele diferite pe site-ul dvs. web. Spre deosebire de încărcarea mai multor imagini (ceea ce necesită timp), Sprites va încărca o singură imagine, economisindu-vă o mulțime de secunde în timpul încărcării paginii.

Adăugați întotdeauna atributul ALT la imaginile dvs.

Adăugarea Alt atributul pentru imaginile dvs. nu face site-ul dvs. WordPress mai rapid, dar este cu siguranță bun pentru campania dvs. SEO. Păianjenii motoarelor de căutare nu văd imaginile la fel ca cititorii umani. Se bazează pe informațiile atașate imaginii dvs. (de exemplu, titlul imaginii și conținutul acesteia Alt atribut) pentru a clasifica și a clasifica în final imaginea.

In timp ce Alt atributul ar trebui să fie utilizat pentru a reține un text alternativ pentru o imagine (în cazul în care imaginea nu reușește să se încarce dintr-un motiv sau altul, textul alternativ este afișat la locul său), puteți utiliza acest atribut în scopuri SEO. Puteți să introduceți un cuvânt cheie sau o expresie-cheie în textul alternativ și să priviți cum crește SEO.

Top 10 (10) plugin-uri de optimizare a imaginilor pentru WordPress

Cu această primă parte din drum, poate ar trebui să încetez să dezvălui secretele comerțului SEO și să trec la partea cea mai suculentă a acestui post; Plugin-uri de optimizare a imaginilor WordPress!

EWWW Image Optimizer WordPress Plugin

EWWW Image Optimizer Image Optimization Image Plugin WordPress

Cu peste trei sute de mii de descărcări (300k) și un rating superb de 4,8 / 5,0 stele, EWWW Image Optimizer este pluginul de optimizare a imaginilor care vă va salva site-ul WordPress. Programat pentru a rula automat, puteți utiliza EWWW Image Optimizer pentru a optimiza imaginile atunci când le încărcați pe site-ul dvs., precum și imaginile încărcate anterior.

În afară de asta, puteți converti cu ușurință imaginile în formate de fișiere cu dimensiuni mai mici. Pluginul folosește instrumentele de imagine gifsicle, jpegtran, pngquant, pngout și optipng pentru a vă optimiza imaginile fără a pierde calitatea. Avantajele utilizării Optimizatorului de imagine EWWW includ:

 • Copii de rezervă mai rapide
 • Pagini web se încarcă mai repede
 • Utilizare mai mică a lățimii de bandă
 • Pluginul este super-rapid și ușor de instalat și de utilizat (am încercat eu)
 • Optimizare mai bună PNG
 • etc

CW Image Optimizer WordPress Plugin

CW Image Optimizer Image Optimization WordPress Plugin

Căutați un plugin de optimizare a imaginii eficient și sigur? CW Image Optimizer este răspunsul dvs. CW Image Optimizer folosește instrumentul de imagine pentru pictils Linux pentru a reduce dimensiunea fișierelor dvs. de imagine, îmbunătățind la rândul său performanța site-ului dvs..

În plus, Jacob Allred – autorul – dorește să știi în timp ce pluginul se bazează pe WP Smush.it, nu trebuie să te deranjezi cu politica de confidențialitate Smush.it și TOS (termenii serviciului), deoarece imaginile tale nu vor părăsi niciodată serverul tău. . Instalarea micutilelor Linux poate fi un pic dificilă pentru începătorii WordPress, dar cu un rating impresionant de 4.4 / 5.0 și peste douăzeci de mii de descărcări (20k), CW Image Optimizer merită verificat..

WP Smush.it Plugin WordPress

WP Smush.it Optimizare imagine WordPress Plugin

Gestionat și întreținut de WPMU DEV, WP Smush.it vă permite să optimizați imaginile prin comprimarea lor individuală în Biblioteca media sau în vrac din Mass-media meniu în Administrator WordPress (Tablou de bord). WP Smush.it integrează WordPress cu API-ul Smush.it, care este platforma care permite acest plugin de optimizare a imaginilor pentru:

 • Strageți date suplimentare de la JPEG-uri
 • Optimizați compresia JPEG
 • Convertiți GIF-urile în PNG
 • Îndepărtați culorile neutilizate din imaginile indexate

WP Smush.it optimizează imaginile automat în culise. Pluginul poate optimiza imaginile pe măsură ce le adăugați pe blogul dvs. și puteți optimiza imaginile existente cu doar câteva clicuri. WP Smush.it a fost descărcat de peste 800 de ori, are o notă de 4,1 / 5,0 și vă puteți aștepta la o asistență deosebită și la mai multe funcții de la echipa profesională a WPMU DEV.

Plugin WordPress Lazy Load

Lazy Load Image Optimization WordPress Plugin

Un nume pentru un plugin care oferă o optimizare excelentă a imaginii pentru o performanță mai bună a site-ului. Cea mai bună parte este Lazy Load funcționează din punct de vedere general, ceea ce înseamnă că nu este necesar să configurați opțiuni care consumă timp. Pluginul, care are peste optzeci de mii de descărcări (80k) și un rating de 4.5 / 5.0, funcționează automat și folosește jQuery.sonar pentru a încărca imaginile doar atunci când acestea sunt vizibile pentru utilizator. Imaginile dvs. vor apărea una după alta, în timp ce utilizatorul derulează în josul paginii.

Lazy Load este rezultatul nemaipomenit al eforturilor combinate ale lui Jake Goldman de la 10up LLC, Automattic și TechCrunch. Lazy Load este o excelentă reflectare a puterii jQuery.sonar și un excelent plugin de optimizare a imaginilor pentru WordPress.

Imagini SEO prietenoase WordPress Plugin

Imagini prietenoase SEO Optimizare imagine WordPress Plugin

Dacă rămâneți în urmă cu imaginea dvs. SEO, sunteți pe cale să descoperiți de ce SEO Friendly Images este pluginul de optimizare a imaginilor WordPress de care aveți nevoie. De asemenea, catalogată ca un plugin SEO WordPress, SEO Friendly Images adaugă automat funcția Alt și titlu atribute imaginilor tale. Doar setează-ți Alt și titlu opțiuni ușor și munca dvs. este finalizată!

După cum am văzut mai devreme, Alt atributul este foarte important pentru optimizarea motorului de căutare. titlu atributul conține textul (tooltip) care apare când treceți cu mouse-ul peste o imagine. SEO Friendly Images a fost dezvoltat de Vladimir Prelovac (renumit autor WordPress plugin al altor pluginuri populare, de ex Smart YouTube Pro și Temă Drive Drive) are un rating de 4.0 / 5.0 și peste un milion (1m) de descărcări.

Hammy WordPress Plugin

Hammy Image Optimization WordPress Plugin

Cauți să oferiți o experiență de imagine optimizată pe mai multe dispozitive, în special telefoane mobile? Dacă ai spus da, Hammy te va interesa. În loc să reducă dimensiunea imaginilor tale, Hammy preia imaginile din postările și paginile tale și generează câteva imagini mai mici. Când un cititor ajunge pe site-ul dvs. web, Hammy servește automat cea mai potrivită imagine. Acest lucru oferă utilizatorilor dvs. de telefonie mobilă o experiență mai bună.

Pluginul se bazează pe jQuery, dar dacă acesta din urmă nu este disponibil, Hammy va reveni la imaginea originală. Acest lucru poate prezenta o problemă și poate este singurul motiv pentru care pluginul are o evaluare de 3,8 / 5,0 și doar șaptesprezece mii (16,9 k) de descărcări. Hammy prinde metadate, de asemenea Alt și titlu atribute din imaginea originală, care este un mare avantaj. Din păcate, pluginul nu acceptă tipuri de post personalizate și necesită destul de multe configurații pentru a funcționa.

Plugin WordPress Imsanity

Imsanity Image Optimization WordPress Plugin

Te-ai săturat de încărcarea participanților (sau a utilizatorilor) imsanely fotografii imense? Ei bine, nu mai trebuie să scăriți imaginile manual, deoarece acum aveți Imsanity. Puteți configura cu ușurință maxima, înălțimea și calitatea imaginii care ajută Imsanity să mențină toate imaginile încărcate. Pluginul scade imaginile mari la dimensiunea dvs. preconfigurată și apoi înlocuiește originalele. Pluginul vine cu o opțiune de redimensionare care are grijă de imaginile încărcate anterior. Navele Imsanity cu alte caracteristici care nu sunt menționate mai sus și au un rating de 4.9 / 5.0.

Prizm Image WordPress Plugin

Prizm Image Optimization WordPress Plugin

Potrivit Accusoft, autorul, acest plugin de optimizare a imaginilor WordPress vă permite „… reduceți dimensiunea fișierului imaginilor dvs. cu până la 70%…” fără a pierde rezoluția și calitatea vizuală. Cu doar patru mii de descărcări (4k) și o notă de 3,5 / 5,0, putem argumenta că pluginul de optimizare a imaginii Prizm ajunge acolo pas cu pas, sau mai degrabă imagine după imagine.

Image Prizm vă ajută să optimizați compresia JPEG, să optimizați PNG-urile și GIF-urile, să eliminați metadatele din fișierele JPEG și multe altele. Pentru a utiliza pluginul, trebuie să vă înregistrați pentru un cont Prizm Image gratuit. Dacă mă întrebați, acest plugin de optimizare a imaginii arată excelent, dar puținele descărcări și ratingul cu mai puțin de patru stele îi conferă o atmosferă proastă.

PB Responsive Images Plugin WordPress

PB Responsive Images Optimization WordPress Plugin

Mi-ar fi plăcut să spun că design-ul web receptiv este viitorul, dar este chiar aici la noi, în prezent. Dacă nu îl știți deja, designul receptiv vă permite să creați site-uri web care arată excelent pe toate dispozitivele, indiferent de lățimea ecranului.

Pentru a obține cel mai bun rezultat, conținutul dvs. text, precum și imaginile trebuie să fie sensibile. De aici intră PB Responsive Images. Pluginul vă reformatează imaginile în funcție de interogările standard CSS, oferindu-vă o mare flexibilitate. Puteți personaliza interogările media pe imagine, pe post sau pe aspect. PB Responsive Images a fost dezvoltat de Jacob Dunn și Phenomblue și are un rating de 4.5 / 5.0.

Media File Renamer WordPress Plugin

Media File Renamer Optimizare imagine WordPress Plugin

Probabil ați notat un fișier de imagine etichetat incorect pe site-ul dvs. WordPress, cel puțin o dată în trecut. Redenumirea fișierului manual înseamnă că trebuie să editați toate referințele la acea imagine. Dacă mă întrebați, asta sună greoi, mai ales dacă rulați un site mare.

Ce se întâmplă dacă puteți obține un plugin de optimizare a imaginilor WordPress care are grijă de ridicarea grea pentru dvs.? Ei bine, ghiciți ce, Media File Renamer este doar acel plugin. Acest plugin vă ajută să redenumiți imaginile fără să spargeți transpirația. În plus, Media File Renamer actualizează automat toate referințele (link-uri în postări și pagini, src etc), ceea ce vă face munca ușoară. Puteți chiar să redenumiți toate fișierele simultan. Gândiți-vă doar la ce ar însemna acest lucru pentru eforturile dvs. SEO de imagine.

ShortPixel

ShotPixel Image Optimizer

ShortPixel este un plugin de compresie a imaginii care funcționează doar: instalați-l și apoi uitați de el. Cu peste 20.000 de instalări active conform WordPress, este o alegere populară pentru cei care sunt conștienți de importanța de a avea imagini optimizate pe site-ul lor.

Este un factor important pentru SEO să aibă un site care se încarcă rapid, iar imaginile sunt, în general, cea mai mare resursă de pe orice site. Puternicii algoritmi ai ShortPixel asigură că imaginile (JPEG, PNG și GIF) și PDF-urile sunt redimensionate și optimizate în mod corespunzător. Acest lucru duce la site-uri web mai rapide pe care Google le place! Nu mai vorbim de o experiență de utilizator mai bună pentru vizitatori.

ShortPixel nu poate redimensiona și comprima imaginile / PDF-urile mai vechi ale site-ului, dar, de asemenea, face la fel automat pentru fiecare nouă imagine pe care o adăugați pe site-ul dvs. Astfel, trebuie doar să instalați pluginul, să-l configurați și apoi să uitați de el. Doar își va face magia în fundal în timp ce lucrați la alte lucruri de pe site-ul dvs..

Este randul tau…

Acum aveți o mulțime de opțiuni în ceea ce privește pluginurile de optimizare a imaginilor WordPress. Alege unul care se potrivește perfect nevoilor tale. Dacă sunteți dispus să experimentați, puteți încerca două pluginuri simultan, dar nu este util – un singur plugin de optimizare a imaginii ar trebui să fie suficient.

Ce plugin de optimizare a imaginilor utilizați pentru a îmbunătăți performanța pe site-ul dvs. WordPress? Vă rugăm să ne împărtășiți cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos. Adios amigo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me