Pluginuri WordPress gratuite pentru a vă crește lista de mailChimp

Mulți bloggeri consideră listele de e-mail drept cele mai importante active pe care le dețin. Chiar dacă nu ați merge destul de mult în această măsură, ca un blogger priceput, știți că banii sunt în listă. Cu alte cuvinte, cu cât aveți abonați de e-mail de mai bună calitate, cu atât veți putea genera un venit mai mare prin intermediul afacerii dvs. online, iar aceste pluginuri gratuite pentru WordPress MailChimp sunt un loc minunat pentru a începe.


Există o serie de furnizori excelenți de abonamente de e-mail disponibile online, însă această postare se va concentra pe MailChimp – un instrument de marketing pe email utilizat pe scară largă, cu caracteristici solide care să ajute la crearea, creșterea și menținerea unei liste de corespondență pentru blogul tău. Este gratuit pentru liste de până la 2.000 de abonați și 12.000 de e-mailuri pe lună; dincolo de asta, MailChimp oferă planuri de abonamente care cresc odată cu afacerea dvs..

Configurarea este ușoară și cu un site web WordPress, activarea plugin-urilor MailChimp poate crește numărul de opțiuni de e-mail primite zilnic. În acest sens, în acest articol am enumerat cele mai bune plugin-uri gratuite WordPress MailChimp care vă vor permite să vă creșteți lista de e-mailuri. Haideți să ne prăbușim!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Popup MailOptin cu integrare MailChimp

MailOptin - Popups, Formulare de e-mail și buletine informative pentru e-mail

În primul rând, MailOptin este un plugin de generare de plumb care se integrează perfect cu MailChimp. Versiunea gratuită Lite a pluginului vă oferă o mulțime de opțiuni pentru a convinge cititorii să se înscrie la buletinul dvs. de date MailChimp. Adăugați un pop-up, widget pentru bara laterală sau un formular de stil înainte / după postare. Sau puteți chiar să vizați anumite postări și pagini cu direcționare la nivel de pagină.

Generator de campanii MailOptin

Cu MailOptin există un constructor de campanii încorporat care facilitează crearea formularelor dvs. de optin. Alegeți designul, personalizați titlul, adăugați câmpuri și bineînțeles selectați un furnizor de email și lista. Puteți alege, de asemenea, o acțiune de completare a formularului, cum ar fi formularul de închidere și reîncărcare a paginii sau redirecționarea către o adresă URL personalizată

Sau puteți face upgrade la planul premium MailOptin pentru a adăuga funcții de generare de plumb, automatizare prin e-mail și chiar buletine informative. Cu aceste opțiuni premium puteți testa A / B split pe care vă înscrieți formularele de înscriere, adăugați bara de notificări sau glisați în machete, detectați blocatorii de anunțuri, puteți alege dintre 30+ animații CSS3, puteți crea un autoresponder pentru noi înregistrări și alte tone. Este o investiție solidă dacă newsletter-ul dvs. este o parte importantă a strategiei de marketing.

2. MailChimp pentru WordPress

MailChimp pentru WordPress

MailChimp pentru WordPress este un plugin gratuit creat de ibericode. După ce activați pluginul și preluați cheia API de la MailChimp, datele dvs. MailChimp vor fi disponibile în ecranul de setări al pluginului. Mi se pare convenabil, deoarece există un tabel pentru fiecare listă de e-mail care include toate câmpurile și chiar numărul de abonați din fiecare grup. Cu aceste informații, puteți stabili câte câmpuri doriți să includeți în formularul dvs. de înscriere.

MailChimp pentru Setări de bara de top WordPress

Acest plugin vă oferă mai multe opțiuni de afișare. De exemplu, cu formularul de înscriere în bara de sus, selectați lista dvs. de e-mail dintr-un meniu derulant, apoi personalizați-o. Textul bara, butonul și marcatorul de e-mail pot fi completate cu copia dvs. Puteți, de asemenea, să poziționați bara în partea de sus sau de jos a paginii, să-i schimbați culoarea și să specificați culoarea butonului și a textului – toate instrumentele minunate care vă vor ajuta să respectați schema de culori a blogului dvs. Modificați în continuare aspectul casetei de înscriere cu versiunea premium.

Formularele de înscriere mai mari pot fi plasate oriunde folosind coduri scurte. Opțiunile URL de redirecționare sunt disponibile, permițându-ți să îndrepți noii abonați către pagina „Succes de înscriere” la alegere.

În cele din urmă, MailChimp pentru WordPress oferă și setări pentru caseta de selectare. Vizitatorii care lasă un comentariu sau se înregistrează pe site-ul dvs. web pot opta, de asemenea, la lista de e-mailuri bifând o casetă.

3. Formulare MailChimp de MailMunch

Formulare MailChimp de MailMunch

Ceea ce îmi place la MailChimp Forms de MailMunch este că aveți ceva mai multă libertate personalizând formularele de înscriere fără a face upgrade la planul lor premium. Acest plugin se sincronizează cu ușurință cu contul dvs. MailChimp și puteți crea câte formulare doriți. Așadar, dacă oferiți actualizări de conținut cu fiecare postare pe blog, puteți crea un formular separat pentru fiecare, dacă doriți. Acest plugin oferă cinci tipuri de formulare: popover, încorporat, bara de sus, caseta de defilare și bara laterală.

mailmunch-plugin-pop-up-formă

Imaginea de mai sus este un exemplu de formă de tip pop-up. Opțiunile sale animate includ: bandă de cauciuc, saritura în jos, balansare, acoperiți, tada și vobul. Aceasta este destul de o selecție pentru un plugin WordPress MailChimp gratuit. Puteți alege, de asemenea, dacă doriți ca acest formular să fie introdus în încărcarea paginii și / sau ieșirea. Dacă nu doriți vizitatori frecventi enervați de formularele pop-up, pur și simplu modificați frecvența de afișare a acestui formular către același vizitator.

Indiferent de tipul de formular pe care îl alegeți, îl puteți publica selectiv folosind reguli de afișare. MailMunch vă permite să afișați formulare pe anumite URL-uri pe site-ul dvs. Web. Acest plugin oferă o mulțime de opțiuni; singura atenție este că, dacă doriți să efectuați teste A / B, va trebui să faceți upgrade la unul dintre planurile lor plătite.

4. Formulare MailChimp de Optin Cat

Formulare MailChimp de Optin Cat

Un alt plugin gratuit pentru WordPress MailChimp este MailChimp Forms by Optin Cat. Cu acest plugin puteți încorpora forme încorporate, ferestre de tip pop-up și widget-uri în bara laterală. De asemenea, puteți ajusta frecvența vizibilității fiecărui pop-up și redirecționați noi abonați către orice pagină de pe site-ul dvs. web după înregistrare.

Formulare MailChimp de Optin Cat Analytics

Funcția lor de analiză vine standard cu versiunea gratuită a pluginului lor, dar opțiunile de personalizare sunt oarecum limitate, cu excepția cazului în care vă actualizați contul. Schimbați culorile butonului, chenarului și textului cu toate cele trei tipuri de formular. Cu MailChimp Forms by Optin Cat, puteți crea un număr nelimitat de formulare pentru promoții, actualizări de conținut, cursuri electronice sau o altă nevoie creativă, făcându-l să fie unul dintre pluginurile noastre preferate gratuite pentru MailChimp WordPress.

5. Formulare ușoare pentru MailChimp

Formulare ușoare pentru MailChimp

A fost nevoie de mai mult timp pentru a mă aclama la Formulare ușoare pentru MailChimp de către Yikes, dar au înregistrat un tutorial video pentru a ajuta la configurarea inițială.

După conectarea API-ului MailChimp, asociați oricare dintre listele dvs. de e-mail cu un nou formular de înscriere. Acestea pot fi încorporate în pagini, postări sau zone de widget folosind shortcode. O abordare alternativă este să introduceți o postare sau o pagină nouă sau existentă, faceți clic pe butonul Forme ușoare pictogramă, apoi selectați ce formă de înscriere pe care doriți să o afișați Vezi exemplul de mai jos:

ușor-forme-MailChimp-page-Încorporați

Vizitatorii site-ului pot opta pentru lista dvs. de e-mail atunci când lasă un comentariu sau se înregistrează pe site-ul dvs. web cu acest plugin. Setările contului afișează numărul de abonați noi, dezabonări și rata medie de abonare.

Acesta este cel mai puțin plugin personalizabil pe care l-am acoperit în această postare până acum, dar dacă se potrivește nevoilor tale, merită încercat. Cu peste 20.000 de instalări active și actualizări frecvente, acest plugin a funcționat pentru mulți și poate fi o potrivire bună pentru site-ul dvs. web.

6. Sincronizarea utilizatorului MailChimp

Sincronizarea utilizatorului MailChimp

Dacă permiteți utilizatorilor să se înregistreze pe site-ul dvs. WordPress, este posibil să doriți să le surprindeți adresele de e-mail și alte informații cheie în același timp. Acest lucru face posibil să le adăugați la o listă de e-mail și să le vizați cu conținut și promoții. Dacă intenționați să comercializați adresele de e-mail ale utilizatorului în acest mod, pluginul MailChimp User Sync poate fi exact ceea ce aveți nevoie.

Acest plugin sincronizează lista utilizatorilor dvs. WordPress înregistrați cu orice listă de e-mail pe care o alegeți în MailChimp. În acest fel, nu va trebui să copiați manual informațiile fiecărui utilizator de la o platformă la alta. Acest lucru este perfect pentru testarea A / B, precum și pentru țintirea unor publicuri specifice.

Setări pentru sincronizarea utilizatorului MailChimp

MailChimp User Sync vă permite, de asemenea, să vă abonați automat utilizatori noi, să sincronizați orice modificări aduse profilurilor lor (inclusiv adresele de e-mail) și chiar să eliminați contactele din lista dvs. de e-mail dacă conturile lor WordPress sunt șterse din orice motiv. Acest lucru vă economisește mult timp și efort și vă păstrează lista de abonamente la zi. Pluginul este gratuit, deși va trebui să instalați Plugin MailChimp pentru WordPress primul. Din fericire, acel plugin nu vă va costa nimic (este menționat anterior pe lista noastră de pluginuri gratuite MailChimp WordPress), deși oferă o versiune premium.

7. Bara de sus MailChimp

Plugin de bara de top MailChimp

Spre deosebire de unele dintre opțiunile pe care le-am acoperit, care sunt de natură mai cuprinzătoare, pluginul Bara de sus MailChimp are un scop foarte specific. Acesta va adăuga o bară de înscriere personalizabilă în partea de sus sau de jos a site-ului dvs., astfel încât CTA-ul dvs. de abonament să fie mai vizibil și mai important pentru utilizatori. În loc să ascundeți formularul de înscriere într-o bară laterală sau pe o pagină de contact, acest instrument îl primește în fața vizitatorilor cât mai curând posibil.

Ba mai mult, bara de înscriere include o varietate de opțiuni și este ușor de personalizat. Puteți edita textul, culorile și locațiile și chiar puteți utiliza codul pentru a adăuga câmpuri suplimentare. În plus, puteți selecta în prealabil la ce listă vor fi abonați persoanele care interacționează cu bara, în cazul în care aveți mai multe.

Bara de opțiune este ușor de instalat și configurat. Pur și simplu alegeți o listă și sunteți bine să mergeți. În mod alternativ, puteți edita textul și culorile astfel încât să se potrivească cu marca dvs. sau să folosiți culori contrastante, astfel încât acest CTA crucial să iasă în evidență. În partea frontală, bara este simplă și discretă, iar vizitatorii pot să-l respingă dacă doresc. În cele din urmă, merită să remarcăm că, la fel ca în cazul Sync utilizator MailChimp, va trebui să instalați MailChimp pentru WordPress înainte de a adăuga acest plugin.

8. Formularul de contact 7 Extensia MailChimp

Formular de contact 7 Extensie MailChimp

Dacă nu ați încercat încă Formularul de contact 7, este bine să verificați un plugin WordPress. Acest instrument popular face ușor să creați și să personalizați forme de tot felul, apoi să le adăugați pe site-ul dvs. daca tu sunteți folosind acest plugin alături de MailChimp, atunci poate doriți să adăugați Formularul de Contact 7 Extensia MailChimp la listă.

Acest plugin vă permite să captați adrese de e-mail în Formularele de contact 7 și să le adăugați automat la lista MailChimp aleasă. Această tehnică vă permite să creați formulare extrem de personalizate, să le adăugați pe site-ul dvs., apoi să le integrați în campaniile dvs. de email marketing. Având în vedere că acceptă mai multe liste de distribuție, puteți utiliza perfect una diferită pentru fiecare formular, ceea ce înseamnă că puteți crea CTA-uri direcționate și creați liste segmentate.

Setări Formular de contact 7

Pe lângă faptul că este ușor de utilizat, această extensie este foarte personalizabilă. Puteți alege dacă trimiteți sau nu un e-mail de confirmare către abonați, includeți o casetă de selectare a activării și adăugați câmpuri personalizate. În plus, pluginul este actualizat constant și include asistență prin e-mail prin intermediul dezvoltatorului MailChimp Extension. Pentru ao utiliza, va trebui să aveți mai întâi instalat formularul de contact 7.

9. WooCommerce MailChimp

WooCommerce MailChimp Integrare

În continuare, avem un alt instrument de integrare. Dacă ai petrecut mult timp în comunitatea WordPress, nu ai niciun dubiu că ai auzit de WooCommerce. Este cel mai popular instrument pentru adăugarea unui site de comerț electronic pe site-ul dvs. web. Desigur, dacă rulați un magazin, probabil că veți dori să vă adăugați clienții la o listă de e-mail pentru produsele de marketing.

WooCommerce MailChimp permite clienților dvs. WooCommerce să se aboneze la lista dvs. de marketing chiar de pe site-ul dvs. web. Aveți opțiunea de a capta aceste informații într-unul din trei moduri: după crearea unei comenzi, după ce acestea au fost procesate sau după finalizarea acestora. Acesta este un mod minunat de a aduna e-mailuri de la un public deja angajat și de a le folosi în campaniile dvs. Pluginul oferă, de asemenea, mai multe opțiuni de consimțământ, pentru a vă menține conformitatea cu legile internaționale de activare.

Setări WooCommerce MailChimp

Există un avertisment cu acest plugin care merită menționat. Deși ratingurile generale sunt ridicate și se mândrește cu mai mult de douăzeci de mii de instalații active, ultimele recenzii sunt oarecum mixte. Mulți utilizatori îi plac, dar unii și-au exprimat probleme în ceea ce privește funcționarea corectă. Vă recomandăm să testați complet acest plugin pe un site de înscenare, pentru a vedea dacă se potrivește nevoilor dvs. înainte de a vă angaja să îl utilizați.

10. Abonament N-Media MailChimp

Abonament N-Media MailChimp

În cele din urmă, pluginul N-Media MailChimp Abbon este tot ceea ce vă permite să vă personalizați listele de abonamente pentru un efect maxim. Acesta extrage toate listele MailChimp din contul dvs. și vă permite să creați formulare direcționate bazate pe variabile de listă și grupuri de interese.

Ceea ce face ca acest plugin să iasă în evidență, însă, este cât de personalizabil este. Nu numai că include un designer de forme vizuale, dar vă puteți crea, de asemenea, stilul folosind CSS dacă sunteți atât de înclinat. Abonamentul N-Media MailChimp vă permite, de asemenea, să creați formulare nelimitate folosind instrumentul său de vrăjitor la îndemână și să creați ferestre pop-up pentru opțiunile dvs..

N-Media MailChimp Former Designer

Acest plugin nu are la fel de mulți utilizatori activi, precum unii dintre ceilalți discutați pe această listă, dar se mândrește cu recenzii pozitive și este un instrument care merită verificat. Ca în cazul oricărui plugin, dă-i un test pentru a vedea dacă se potrivește nevoilor tale înainte de a-l implementa pe site-ul tău live. În timp ce pluginul de bază este gratuit, este posibil să fiți, de asemenea, interesat să știți că dezvoltatorii oferă o versiune premium.


Plugin-urile gratuite MailChimp WordPress sunt o modalitate excelentă de a crește opțiunile de e-mail pe site-ul dvs. Alături de conținut util, oricare dintre aceste plugin-uri vă poate sprijini misiunea de a-ți construi blogul într-o afacere.

Dacă nu ați făcut-o deja, înregistrați-vă pentru un cont MailChimp, creați o listă și apoi descărcați și activați unul dintre pluginurile de mai sus care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Poate dura ceva timp pentru a determina cel mai bun tip de formular, destinație de plasare și design care să funcționeze pentru site-ul dvs. web, dar care face parte din proces. În timp, veți avea o idee despre preferințele vizitatorilor site-ului dvs..

Ați activat astfel pluginuri WordPress MailChimp gratuite pe site-ul dvs. WordPress? Ați observat o diferență în ceea ce privește numărul de opt-ins din e-mail? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me