10+ plugin-uri WordPress distractive pentru Jazz Up Your Website

Plugin-uri WordPress distractive pentru a vă ridica site-ul

Cred că veți fi de acord când spun: ca începător, crearea unui site web interesant este o sarcină a sarcinii. De unde începi chiar? Și din moment ce nu știți niciun plugin WordPress distractiv, pe care le alegeți? Știm că poate fi confuz, dar relaxat.


Probabil aveți de-a face cu întrebări precum:

 • Cum fac site-ul meu mai interesant sau mai interactiv?
 • Îmi pot îmbunătăți ratele de conversie fără să rup bancă?
 • De ce am rate de rebut atât de mari pe site-ul meu WordPress? Adică, de ce mulți oameni îți vizitează site-ul și pleacă aproape imediat?
 • Conținutul site-ului meu web este bun sau ce fac greșit?
 • Este nevoie de mult efort (și timp) pentru a angaja mai multe persoane care vin pe site-ul dvs.?

Ridică toate întrebările. Se dovedește că puteți spori rapid interactivitatea pe site-ul dvs. web, datorită câtorva plugin-uri WordPress distractive! Drept urmare, vizitatorii web petrec mai mult timp pe site-ul dvs., ceea ce înseamnă rate de conversie mai bune și îmbunătățire a SEO SEO.

Astăzi, primiți plugin-uri WordPress distractive pentru a stimula implicarea pe site-ul dvs. Citiți mai departe pentru a descoperi 10+ plugin-uri care credem că merită încercate, ținând cont de faptul că piața de plugin-uri distractive / ciudate / interactive este minusculă. Din acest motiv, vă rugăm să împărtășiți comentariile dvs. plugin-uri preferate / ciudate pentru WordPress. Dar fără să pierdem încă o secundă, să ne distrăm!

Toate pluginurile de aici adaugă un element de distracție pe site-ul dvs. WordPress. Și, deși este uimitor, sunt și elemente de utilitate care au un scop funcțional. În plus, majoritatea sunt gratuite, dar există câteva opțiuni premium pentru utilizatorul electric. Indiferent dacă alegeți un freebie sau vă scoateți bani, toate pluginurile WordPress amuzante aici sunt modalități sigure de a crește implicarea pe site-ul dvs. WordPress.

Asta din drum, permite-ne să facem site-ul dvs. WordPress mai captivant.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Slider Hero

distractiv wordpress plugins slider erou

Pe vremea mea cu WordPress, am întâlnit mai multe plugin-uri glisante WordPress excelente (Slider Revolution oricine?), Dar Slider Hero este altceva. Între noi, am petrecut fără încetare peste 45 de minute jucându-mă cu demo-urile. De ce? Sunt super interesante! De ani de zile, am încercat multe glisiere, dar nu am întâlnit niciodată unu.

Sunteți un bun tratament cu Slider Hero și nu glumesc, băieți. Este un plugin WordPress distractiv fără îndoială, dar este, de asemenea, unul dintre acele plugin-uri care completează o nevoie funcțională.

Slider Hero nu este pluginul dvs. tip slider tipic, nici nu este. Datorită noilor efecte și caracteristici inovatoare, Slider Hero vă ajută să vă creșteți ratele de conversie de două ori. Pluginul este fantastic pentru a angaja vizitatori pe site-ul dvs. WordPress, fără să încercați din greu. Se concentrează pe mesajul dvs. și nu pe prezentarea imaginii ca multe alte plugin-uri glisante.

Chiar dacă un vizitator urăște site-ul dvs. la început, ar putea începe să se bucure sau să facă clic pe glisierele dvs. Cine știe? Poate că vizitatorul tău ajunge să-ți iubească produsul în mai puțin de 45 de minute. Vezi ce am făcut acolo?

Cele mai bune caracteristici Hero Slider

 • 85+ efecte impresionante,
 • producător de introduceri cinematografice,
 • 173+ gradienți de fundal,
 • suport video,
 • animații text unice,
 • decorațiuni de graniță,
 • animații nebune CSS3 și JS pe care nu le veți găsi în altă parte,
 • Gutenberg-gata,
 • pe deplin receptiv,
 • și dacă acoperim toate caracteristicile, lista devine lungă de citit.

Linia de jos este Slider Hero este un plugin WordPress super distractiv și interesant pentru a stimula implicarea pe site-ul dvs. WordPress.

Există o versiune gratuită pentru Slider Hero disponibilă pe WordPress.org, pe care am legat-o mai sus, dar dacă aș fi tu, aș începe pentru versiune premium fără rezerve.

De ce este așa? Versiunea premium vă oferă mai multe efecte și funcții, plus suport premium în cazul în care aveți nevoie de ajutor. Și știm cu toții că suportul premium vine la îndemână, mai ales dacă aveți nu mai e timp să te chinui cu chestii tehnice.

Da, sunt de acord cu tine; timpul inseamna bani. Premium Slider Hero vă economisește timp și bani, așa că da, cei 30 de dolari pe care îi plătiți pentru versiunea premium sunt o investiție demnă.

myCRED

distractive wordpress plug-uri mycred

Cum sporiți implicarea și vânzările pe site-ul dvs. WordPress cu mai puțin efort de marketing? Este simplu: creați un program de fidelizare sau vă jucați site-ul.

Un program de loialitate vă permite să răsplătiți puncte vizitatorilor dvs. atunci când finalizează acțiuni specifice. Vorbim despre activități precum logarea, citirea unei postări, cumpărarea de la magazin și așa mai departe. Mai târziu, utilizatorii pot utiliza puncte câștigate pentru a finaliza achizițiile, pentru a actualiza abonamentele, pentru a accesa conținut premium și pentru a finaliza câteva alte acțiuni dorite.

Gamification, pe de altă parte, stimulează implicarea și face site-ul dvs. distractiv adăugând funcții asemănătoare jocului. În general, gamificarea include acordarea de puncte de experiență, clasarea utilizatorilor, găsirea de obiecte, teste, concurență ș.a..

Ideea este că programele de fidelizare și gamificarea vă ajută să adăugați un element de distracție pe site-ul dvs. web. Și dacă sunteți pe piață pentru un sistem de recompense, ne bucurăm că vă vom îndrepta către pluginul WordPress MyCRED.

myCRED este un sistem de management al punctelor de top, care stimulează implicarea în sistemul dvs. WordPress. Cu alte cuvinte, vă ajută să creați un program de fidelizare și să vă jucați site-ul WordPress în funcție de clicuri.

Acest plugin WordPress distractiv este ușor de configurat și utilizat și vine cu o suită impresionantă de funcții.

Partea cea mai bună este că MyCRED este gratuită, dar dacă ai nevoie de mai multă putere, dezvoltatorul îți oferă o mulțime de suplimente premium ieftine. Complementele premium includ jocuri de loterie, cărți de zgâriere și roată de avere, printre altele.

myCRED se integrează perfect cu instrumentele dvs. preferate, de exemplu, WooCommerce, PayPal, BuddyPress, Formularul de contact 7, AffiliateWP, etc. Ca atare, puteți crea un sistem de recompense complet integrat și să-l gestionați ca un profesionist.

Conținut interactiv H5P

conținut interactiv h5p plugin wordpress distractiv

Conținutul interactiv sporește implicarea pe site-ul dvs. prin încurajarea vizitatorilor să se conecteze cu site-ul dvs. web. Și cu cât stau mai mult pe site-ul dvs., cu atât șansele dvs. de a converti simpli vizitatori în clienți.

La urma urmei, ei au ceva distractiv de făcut pe site-ul dvs. web, care evocă sentimente bune față de site-ul dvs. web. Și dacă asociază sentimente bune cu site-ul dvs. web, treaba dvs. este pe jumătate terminată.

Acum, mulțumită pluginului WordPress H5P distractiv, trebuie doar să vă dați seama cum veți ajunge utilizatorii la CTA-urile dvs. Păstrarea lor pe site-ul dvs. mai mult timp nu va mai fi o problemă cu H5P.

H5P este livrat cu un număr bun de elemente HTML5 interactive, precum:

 • videoclipuri interactive
 • personalitate sau chestiune aritmetică
 • joc de memorie
 • diagrame
 • hotspoturi de imagine
 • colaj
 • joc de cuvinte grilă
 • Medii virtuale de 360 ​​de grade
 • flashcards
 • și multe altele

Configurarea H5P pe site-ul dvs. WordPress este la fel de ușoară ca plăcinta. Pluginul este o tehnologie complet gratuită și deschisă. Răspunde pe deplin, ceea ce înseamnă că conținutul dvs. arată excelent pe mai multe dispozitive.

Comentarii crescute

comentarii crescute

Am mai acoperit cele mai bune pluginuri pentru comentarii WordPress, dar această listă includea pluginuri care îmbunătățesc doar zona de comentarii. Nu am acoperit un plugin care să-ți îmbunătățească postările folosind comentarii.

Acum, Elevated Comments este acel plugin. Datorită învățării automate și analizei limbilor străine, puteți adăuga automat comentariul cel mai relevant și atent în partea de sus a postării.

În plus, puteți controla unde apare comentariul în postarea dvs. printr-un simplu shortcode. Oricum, comentariul apare sub forma unui frumos citat de tragere. Dacă este nevoie, puteți personaliza extensiv stilul pentru a se potrivi site-ului dvs. web.

Comentariile sunt o parte semnificativă a oricărei postări și în principal în care utilizatorii interacționează. Dacă doriți să stimulați interactivitatea pe site-ul dvs. WordPress, pluginul Elevated Comments este un câștigător real.

Pluginul favorizează conversația arătând cele mai bune comentarii în timp ce faceți legătura cu secțiunea de comentarii. Acesta stârnește repede discuțiile în timp ce arată toate benigne. Este ca și cum ai avea un comentariu prezentat în postare și nu după postare.

Sau, în cuvintele dezvoltatorului:

Comentariul [cel mai bun] nu mai persistă în partea de jos a paginii. A fost șoptit în partea de sus unde este mai probabil să fie văzut, gândit și răspuns. Fantastic! – Postmatic

Distractiv și funcțional �� Da, și complet gratuit.

WP Declanșatoare

wp declanșează

Logica condiționată vă oferă multă putere pentru a îmbunătăți interactivitatea pe site-ul dvs. WordPress. Tehnologia funcționează astfel: dacă o faci acest, apoi acea se întâmplă. Cu alte cuvinte, un anumit declanșator activează o acțiune specifică.

Puteți utiliza logica condiționată pentru a arunca vizitatorii site-ului pentru a activa acțiuni specifice, ceea ce duce la mai multe implicări. Dacă îți faci treaba bine, poți să-ți atragi repede vizitatorii CTA-urilor.

Cea mai bună parte este că nu trebuie să editați fișierele dvs. PHP pentru a beneficia de puterea logicii condiționate. În schimb, puteți profita de pluginul WP Triggers premium și puteți obține o logică condiționată care funcționează pentru dvs. în mai multe clicuri.

Lucruri pe care le poți face cu WP Triggers:

 • Conduceți vizitatorii către o pagină secretă
 • Promovați numai produse specifice
 • Creați povești de aventură
 • Creați vânătoare de scarabee virtuale
 • Furnizați căutări de coduri zip pe site-ul dvs.
 • Și majoritatea lucrurilor care implică logica condiționată pe un site web

Dar lista de mai sus ar fi vagă dacă nu am arunca câteva caracteristici. Iată câteva caracteristici pe care le puteți aștepta de la WP Triggers:

 • Mai multe wildcarduri însemnând că sunteți liber să creați activări nelimitate
 • Gutenberg-gata
 • Textul locatarului
 • Stiluri interminabile
 • Asistență pentru imagini, videoclipuri și text
 • Scurtăturile
 • Marketing prin e-mail
 • Design sensibil
 • Agitați animația
 • Și multe altele

Concluzia este că WP Triggers vă ajută să adăugați instantaneu interactivitate pe site-ul dvs. WordPress. Nu va trebui să săpați în cod pentru a face funcționarea pluginului. Obțineți o interfață intuitivă pentru a crea acțiuni declanșate pe site-ul dvs. web în timp record.

Generator Avatars SVG

svg avatars generator

Doriți să le oferiți vizitatorilor ceva distractiv de făcut în timp ce faceți site-ul dvs. să iasă în evidență de concurență? Oferirea vizitatorilor dvs. șansa de a crea avatare personalizate este o modalitate excelentă de a le menține mai mult timp pe site-ul dvs. WordPress. În plus, vizitatorii vor iubi site-ul dvs. web, deoarece creează avatare descărcabile. Asta nu e tot; ei pot încărca avatarurile pe Gravatar.com pentru a-l folosi oriunde doresc, ca pe site-ul dvs. web.

Deci, doriți să atrageți vizitatori și să le oferiți un motiv pentru a vă iubi site-ul? Dacă acesta este un răspuns tare, pluginul SVG Avatars Generator de Dee Themes este soluția ta. Pluginul permite vizitatorilor dvs. să creeze avatare în format SVG sau PNG.

Avatarurile arată uimitor pe mai multe browsere și dispozitive, ceea ce este perfect pentru experiența utilizatorului receptivă. Mai mult decât atât, utilizatorii pot personaliza extins avatare datorită interfeței intuitive.

Configurarea SVG Avatars Generator este super-duper ușor, fără să aveți nevoie de un dezvoltator. Tot ce trebuie să faceți este să instalați pluginul. Următor →, plasați generatorul oriunde pe site-ul dvs. folosind un cod scurt. Doar kSVG Avatars Generator este un plugin WordPress premium.

imgMCE

plug-uri distractive wordpress imgmce

Și când credeți că ați văzut ultimele plugin-uri WordPress distractive, imgMCE face o apariție grandioasă! Băieți, pluginul este mai mare decât un editor de imagini; este un puternic constructor de conținut HTML5 care va exploda. Ta. Minte.

Veți avea un instrument splendid pentru a crea elemente precum GIF-uri, imagini interactive, forme animate și multe altele. În plus, nu trebuie să editați imaginile în Photoshop înainte de a posta. Mulțumită imgMCE, puteți edita imagini în timp ce scrieți.

Pluginul are o listă fantastică de funcții, inclusiv:

 • editorul glisează și aruncă (ceea ce înseamnă că nu ai nevoie de cunoștințe de codificare pentru a crea elemente HTML5 surprinzătoare),
 • capacitatea de a crea animații impresionante,
 • selector de culoare gradient,
 • Peste 600 de fonturi Google,
 • integrarea cu instrumentele preferate, cum ar fi WooCommerce, bbPress, BuddyPress, WPBakery Page Builder, TinyMCE, Elementor și multe altele,
 • design complet receptiv,
 • Integrare API cu Unsplash, Giphy, Flaticon și Font Awesome,
 • Posibilitatea de a crea reclame animate HTML5,
 • straturi
 • și multe altele

imgMCE va schimba modul în care lucrați cu imagini în WordPress. Pluginul vă ajută să adăugați interactivitate și să stimulați implicarea pe site-ul dvs. WordPress 10X. Singura limită este doar imaginația ta.

Image Hotspotter

imagine hotspotter plugin wordpress distractiv

Dețineți un site web de fotografie? Dacă da, Image Hotspotter vă ajută să „… îmbunătățiți-vă postările WordPress cu o interfață de utilizator sensibilă centrată asupra imaginii.”

Cum? Pluginul vă permite să creați o hartă de imagine frumoasă, ușor de utilizat și interactivă, care vă permite să vă împărtășiți incredibil de ușor și distractiv.

Cea mai bună parte este că nu trebuie să scrieți o singură linie de cod; puteți crea stilul drag-and-drop pentru harta imaginii. În câteva clicuri, puteți crea hotspot-uri cu clic pe graficele dvs., ceea ce vă oferă o mulțime de oportunități nu numai pentru fotografi, dar și pentru alți proprietari de site-uri web.

Cu hotspoturile care se pot face clic pe loc, puteți apoi să personalizați hărțile de imagine până când scăpați. De exemplu, puteți adăuga HTML personalizat în harta imaginii, permițându-vă să conectați imaginile la orice pagină de pe site-ul dvs..

În plus, puteți personaliza extins harta imaginii pentru a vă prezenta grafica în stil. Cu astfel de opțiuni (și mai multe) la dispoziția dvs., puteți utiliza Image Hotspotter pentru a crea povești care determină implicarea pe site-ul dvs. WordPress. Pluginul este simplu pentru a configura că nu așteptăm să vă confruntați cu probleme.

Dezvoltatorul oferă trei pachete de preț: licență cu un singur site la 29,95 USD, permis cu trei site-uri la 59,95 USD și o utilizare nelimitată a site-ului pentru 129,95 USD. Alege ce funcționează pentru tine.

Vitrina numărului contorului

teme distractive wordpress contra număr

Căutați o modalitate frumoasă de a prezenta statistici esențiale pe site-ul dvs. WordPress? Dacă da, îți va plăcea pluginul Countcase Number Showcase, prin WPShopmart.

Introducerea unor statistici excelente pe pagina principală stimulează vizitatorii să ia măsuri. Mai bine, puteți arăta câteva statistici distractive; știi, cum ar fi numărul de animale de companie din biroul tău, ceștile de cafea au băut și așa mai departe.

Din moment ce sunteți creativi, pluginul Countcase Number Showcase este un plugin distractiv pentru implicarea și transformarea vizitatorilor în clienți. Este o modalitate remarcabilă de a arăta o influență. Puteți afișa cu ușurință numărul de proiecte pe care îl aveți sub centură. În plus, puteți afișa dimensiunea echipei, premii, descărcări, etc..

Pluginul Counter este livrat cu caracteristici, cum ar fi un design complet curat și sensibil, stiluri personalizabile, contoare nelimitate, drag-and-drop, shortcodes, interfață simplă de utilizator – denumiți totul.

Pluginul oferă o aromă premium, care se livrează cu fundaluri elegante, peste 20 de șabloane de design, opțiune de widget, paralax etc..

CommentPress Core

commentpress-core

CommentPress Core este o soluție ideală pentru învățare online, cursuri, colaborare de proiecte și site-uri web educaționale. Acesta vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a stârni conversația pe materialul cursului dvs., fără a cheltui bani pentru dezvoltatori sau pentru a scrie timp codul personalizat.

Cum funcționează pluginul? Potrivit lui Christian Wach, dezvoltatorul, CommentPress Core „… permite cititorilor să comenteze în marginea unui text. Cititorii pot să comenteze paragraf de la, linie cu linie, bloc cu bloc sau prin selectarea textului. ” Ceva de genul:

commentpress-core exemplu

CommentPress Core este pluginul perfect pentru crearea de comunități implicate în jurul postărilor sau documentelor de pe blog. Apropo, atunci când asociați pluginul cu BuddyPress, este foarte util. Mai mult, CommentPress Core vă permite să …

… adnotați, glosați, atelieră, dezbatere: cu CommentPress Core puteți face toate aceste lucruri la un nivel mai fin, transformând un document într-o conversație. – Christian Wach

CommentPress Core este un plugin fantastic pentru a obține conversația pe site-ul dvs. WordPress. Cu toate acestea, pluginul este livrat cu o temă pentru a funcționa.

Nu vă faceți griji însă; pluginul vine cu trei teme implicite în cazul în care doriți să schimbați aspectul. În plus, cu codarea necesară, puteți personaliza designul.

Cat pisica

WordPress-test-pisică

Cu siguranță veți dori Quiz Cat pe site-ul dvs. web dacă doriți ca iubitorii de teste să devină vizitatori obișnuiți pe site-ul dvs. web. Puteți avea orice număr de întrebări și multe răspunsuri prezentate ca multiple opțiuni.

Venirea la întrebări are nevoie de un pic de creativitate din partea administratorului site-ului. Dar aproape orice altceva este îngrijit de plugin. Creați mesaje personalizate pentru a clipi la finalizarea testului. Un mesaj diferit poate fi aprins dacă un vizitator nu poate veni cu răspunsul corect.

test-pisică

Versiunea premium a pluginului ajută la crearea de teste mai bune. Testele personalizate și testele bazate pe imagini sunt acceptate de versiunea premium. De asemenea, are grijă de captarea prin e-mail și vă dă dreptul la asistență prioritară prin e-mail.

Piscină de fotbal

wordpress-fotbal-piscină

Recompensele Football Pool s-au conectat utilizatorii de pe site-ul dvs. web pentru a juca un joc de fotbal fantezist cu alți utilizatori. Ei prezic rezultatele și câștigă puncte. Puncte suplimentare sunt acordate pentru întrebări despre bonus. Nivelul de interacțiune este crescut, deoarece fiecare jucător poate vedea scorurile și graficele concurenților.

Baza de date conține informații referitoare la Campionatul UEFA din Franța, dar poate fi foarte bine modificată pentru orice alt meci.

fotbal-piscină

Crearea de echipe, adăugarea de întrebări bonus, calcularea automată a clasamentului și poziționarea echipei, opțiuni de punctare configurabile, pagini suplimentare pentru informații despre echipe, fac jocul distracției.


Sperăm că ați găsit astăzi un plugin WordPress distractiv și util aici. Cu puțină creativitate, puteți stimula cu succes interactivitatea pe site-ul dvs. WordPress.

Care este pluginul dvs. WordPress distractiv preferat? Vă rugăm să împărtășiți mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map