„Dacă doriți să vă dezvoltați afacerea, atunci crearea unei liste de e-mail eficiente ar trebui să fie prioritatea dvs.” – Acesta este sfatul pe care l-am primit acum câțiva ani, când am început pentru prima dată blogging. Și este încă valoroasă până în zilele noastre.


Mulți dintre voi pot înțelege deja de ce este un sfat valoros. Când aveți o listă din ce în ce mai mare de abonați de încredere, este mai ușor să conduceți traficul și să obțineți mai multe partaje sociale la ultimele dvs. postări de pe blog. Nu numai asta, puteți câștiga și bani buni trimitând oferte speciale pe lista dvs..

În acest articol, voi împărtăși unele dintre cele mai bune pluginuri gratuite și premium de construire a listelor premium pentru WordPress, care vă vor ajuta să generați mai mulți abonați cu mai puțin trafic. Am inclus, de asemenea, câteva plugin-uri gratuite în listă, pentru cei care abia încep să facă bloguri sau nu au bani în plus pentru a cheltui.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Getsitecontrol

Getsitecontrol - Popups, Optins, Sondaje și multe altele WordPress

Excelent atât pentru începători, cât și pentru profesioniști experimentați, Getsitecontrol este un popup complet, formular optin, sondaj și apel la acțiune, conceput pentru a vă ajuta să creșteți rapid lista de e-mailuri. Cu toate funcțiile încorporate, puteți proiecta fereastra pop-up sau formularul perfect pentru nevoile dvs. individuale (chiar și un aviz cookie).

Getsitecontrol oferă șabloane de widget ușor de utilizat, astfel încât să puteți crea forme optin rapid. Selectați șablonul pe care doriți să-l utilizați și reglați culorile, textul, animațiile și chiar pozițiile elementelor. Sau puteți să vă proiectați propriul formular folosind CSS personalizate. De asemenea, puteți importa imagini de pe Instagram, adăugați elemente de sondaj (casete de selectare, butoane radio, scale de rating) sau puteți utiliza API-ul pentru a adăuga funcționalități avansate în formularele dvs., cum ar fi afișarea mesajelor personalizate către vizitatori. Când ați terminat cu widgetul, pur și simplu introduceți-l pe site-ul dvs. WordPress prin intermediul pluginului!

Însă ceea ce face ca Getsitecontrol să fie un instrument special pentru a vă dezvolta, este faptul că este integrat cu 29 de platforme de marketing diferite. Aceasta include Google Analytics, Convertkit, Drip, Hubspot, MailCHimp, Sendinblue, VerticalResponse și multe altele. Și pentru dezvoltatori, există și câteva cârlige web pe care le puteți utiliza pentru a vedea date în timp real pentru widget-urile dvs. Getsitecontrol.

Caracteristici:

 • Creatorul de formulare pas cu pas
 • Opțiuni de personalizare
 • Galeria de șabloane cu machete prestabilite
 • Ieșiți din monitorizarea intenției pentru a captura conducători înainte de a pleca
 • Testare A / B împărțită pentru până la 5 variații
 • Statistici în timp real, plus integrare Google Analytics
 • Posibilitatea de a partaja formularele de abonament prin link direct

Preț: Planurile încep de la 9 USD / lună

2. MailOptin

MailOptin - Popups, Formulare de e-mail și buletine informative pentru e-mail

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pentru a vă dezvolta lista de e-mailuri, trebuie să vă concentrați pe generarea de plumb – iar MailOptin face doar asta. Acest plugin include un puternic constructor de forme pe care îl puteți utiliza pentru a crea o varietate de optini pentru site-ul dvs. Personalizați designul formularului optin, textul, câmpurile, animațiile și chiar definiți regulile de afișare (cum ar fi un declanșator de intenție de ieșire sau după o perioadă de timp stabilită pe site-ul dvs.). Cu opțiuni pentru casete luminoase, bare de notificare, în conținut (înainte / după sau încorporate în linie), plus mai mult, este ușor să creezi un formular de opțiune potrivit pentru publicul tău. Și din moment ce există o analiză încorporată și suport pentru testul A / B split, puteți optimiza într-adevăr strategia dvs. pentru a vă crește lista de e-mailuri mai repede.

Dar asta nu este totul – MailOptin oferă integrări pentru aproape fiecare serviciu de e-mail și CRM la care vă puteți gândi. Puteți conecta cu ușurință formularele dvs. de optin la MailChimp, Monitorul campaniei, aWeber, GetResponse, SendinBlue, MailPoet și multe altele. MailOptin funcționează perfect și cu Google Analytics și cu pluginurile de traducere populare, Polylang și Weglot. În timp ce există o gratuitate MailOptin Lite versiunea disponibilă pe WordPress.org, aveți nevoie de versiunea premium pentru a debloca toate funcțiile minunate ale pluginului.

Caracteristici:

 • Stiluri Optin: caseta de lumină, bara de notificări, widgetul pentru bara laterală, glisare, înainte / după, linie
 • Declanșări: ieșire, timp pe site, afișări de pagini, defilare, clic pe lansare, direcționare pe dispozitiv
 • Acțiuni de conversie cu opțiunile de redirecționare a utilizatorilor către un URL specific
 • Testarea A / B în split pentru optine
 • Detectarea blocurilor de anunțuri
 • Protecție inteligentă împotriva spamului Honeypot
 • Integrare cu furnizori de e-mail populari, CRMS, plugin-uri de traducere și Google Analytics
 • Managementul buletinului informativ (inclusiv automatizarea, programarea și multe altele)

Preț: Începând de la 79 $ / an

3. prosperați conduceți

Prospera Leads

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Thrive Leads este pluginul de construire a listelor creat de dezvoltatori la Thrive Themes. Acest plugin conține un pumn și vine cu aproape toate tipurile de forme de înscriere la care vă puteți gândi: puteți crea ferestre de tip pop-up, formulare glisante, forme în formă de panglică care apar în partea de sus sau de jos a ecranului dvs., în două etape link-uri sau butoane de înscriere, formulare de completare a ecranului, formularul „Scroll Mat”, care este similar cu covorașul de bun venit al SumoMe, puteți insera formulare de înscriere în partea de jos a postărilor, în zone de widget sau oriunde în conținutul dvs..

Selecția largă de formulare și editorul incluzat și glisant include multe flexibilitate pentru crearea și afișarea formularelor de înscriere pe site-ul dvs. Cu toate acestea, principalele caracteristici publicitate de Thrive Leads au toate legătură cu optimizarea conversiilor. Testul avansat A / B și raportarea detaliată sunt încorporate în plugin. Un alt punct de reper este faptul că puteți ascunde automat formularele de înscriere pentru vizitatorii care s-au abonat deja la lista dvs. și puteți afișa conținut alternativ abonaților existenți, în locul formularelor de înscriere obișnuite.

Caracteristici:

 • Zeci de șabloane pre-proiectate + constructor de șabloane drag-and-drop
 • La fiecare tip de formă opt-in la care vă puteți gândi
 • Funcție de backup și export pentru lista de abonați
 • A / B testează diferite forme de înscriere, oferte diferite, tipuri de formulare diferite și permite pluginului să aleagă automat un câștigător
 • Afișați conținut diferit abonaților existenți
 • Intenție de ieșire, SmartExit, declanșări de declanșare, declanșări de clicuri, declanșări cronometrate etc..
 • Multe, multe opțiuni de animație

Preț: Începând de la 59 USD / an

4. Sumo

Buletin informativ SumoMe

Sumo by AppSumo este un plugin util pentru a afișa ferestre de tip pop-up simple, care nu vă va costa niciun ban. Acesta oferă o mulțime de funcții excelente pe care le veți găsi în mod normal în pluginul premium, cum ar fi OptinMonster sau Ninja Popups.

Acesta este un plugin perfect pentru un blogger începător sau cineva care nu dorește să cheltuiască niciun ban, deoarece poate fi integrat cu ușurință cu Mailchimp, un serviciu de răspuns automat gratuit (pentru până la 2000 de abonați). Deși e-mailurile sunt limitate la 12.000 pe lună. Mailchimp este pe piață atât de mult timp și are o reputație de servicii de calitate.

Notă: Este necesar să vă înscrieți pentru un cont pe site-ul web Sumo.

Caracteristici:

 • Încărcarea asincronă care nu afectează viteza de încărcare a paginii
 • Cronologie inteligentă pentru popover prin e-mail (cum ar fi Exit Monitor)
 • Setați-vă propriul calendar de popover
 • Control complet HTML al conținutului pop-up
 • Vizualizați statisticile de abonare prin email pentru toate timpurile

Preț: Liber

5. Captura de e-mail WP

WordPress-plugins wp-emailcapture-

WP Email Capture este creat de bunul meu prieten Rhys Wynne. Pluginul este o soluție excelentă pentru cei care nu doresc să utilizeze servicii de răspuns automat pentru colectarea e-mailurilor. Acesta adaugă un formular de câmp 2 (Nume și e-mail) pentru capturarea e-mailurilor.

Marea diferență cu acest plugin este că nu trebuie să cheltuiți bani pentru servicii terțe (Aweber sau GetResponse), totul se face direct din pagina Setări din WordPress. Versiunea gratuită are o funcționalitate limitată, care poate fi utilă dacă doriți să testați unitatea de plugin înainte de a cumpăra.

Caracteristici:

 • Exportați cu ușurință lista dvs. în servicii majore de răspuns automat
 • Utilizează funcția internă wp_mail WordPress pentru trimiterea de e-mailuri.
 • Optin dublu pentru verificare
 • Creați mai multe liste pentru site-ul dvs.
 • Urmăriți vizitatorii pe site-ul dvs. și de unde vin înregistrările.
 • Suport pentru tipuri de post personalizate

Preț: Gratuit (cu funcții limitate)

6. OptinMonster

Formulare OptinMonster WordPress Optin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

OptinMonster este un alt plugin puternic care face foarte ușor să adăugați forme popup elegante. Vă permite, de asemenea, să adăugați formulare personalizate sub postări, widgeturi pentru bara laterală, pagini, partea de jos a site-ului și formă de diapozitive. Poate fi descris cu ușurință drept plugin de construire a listelor All-in-One pentru WordPress, dar acest lucru nu este pentru toți (cel puțin nu pentru cei care abia încep), deoarece este destul de scump în comparație cu alte pluginuri din acest segment..

De exemplu, majoritatea plugin-urilor pop-up disponibile pe piață nu costă mai mult de 50 de dolari, un astfel de plugin este Popups Ninja, l-am folosit propriul meu site timp de 6 luni și nu am întâmpinat niciodată probleme. Însă prețul nu este singurul lucru care diferențiază OptinMonster de alte plugin-uri, ci vine și cu o tehnologie Exit-Intent, care detectează comportamentul vizitatorilor și îi determină cu o campanie vizată în momentul exact în care urmează să plece. Cred că principalul motiv pentru care pluginul este atât de scump, este acela că vine cu o tehnologie de intenție de ieșire, ceva ce anterior puteți găsi doar în Bounce Exchange.

Caracteristici:

 • Modele frumoase de formă Optin
 • Testează cu ușurință diferite conținuturi, titluri, machete și stiluri cu modulul de testare A / B
 • Ieșirea tehnologiei de intenție
 • Analizați clicurile, vizualizările și ratele generale de conversie cu ajutorul analizelor noastre integrate.

Preț: $ 199 de

7. Salut Bar

HelloBar

Hello Bar vă permite să creați bare de notificare frumoase care sunt evidențiate în partea de sus a ecranului pentru vizitatorii site-ului dvs. web. Puteți utiliza bara pentru a genera noi oportunități, fie printr-o pâlnie de vânzare, fie printr-un formular optin personalizat.

Acesta generează cod personalizat care poate fi adăugat prin intermediul unui plugin WordPress sau, dacă nu doriți să utilizați un plugin, puteți introduce manual codul în tema dvs. În prezent, este limitat la 4 servicii majore de răspuns auto – Aweber, Mailchimp, Monitor de campanie și Contact constant.

Caracteristici:

 • Analiza încorporată
 • Forme Optin bine proiectate
 • Plugin WordPress autogenerat

Preț: Găsiți până la 10 clicuri

Există, de asemenea, o versiune premium pentru 4,95 USD / lună disponibilă cu funcții suplimentare – suport SSL, fără branding, RSS & Twitter Feed și până la 100 de clicuri.

8. OptimizePress

OptimizePress Plugin pentru membru WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

OptimizePress este pluginul meu preferat de WordPress când vine vorba de crearea de pagini de destinație cu aspect profesionist. Nu este doar pentru crearea paginilor de destinație și a canalelor de vânzare; OptimizePress poate fi folosit și pentru crearea portalurilor de membru.

Este foarte ușor de utilizat un editor de drag and drop, dar puteți crea, de asemenea, pagini de destinație fără a fi nevoie să vă aruncați în toate opțiunile.

Un mare avantaj al OP – vine cu două opțiuni, un plugin și o temă. Puteți utiliza versiunea pluginului dacă doriți să păstrați design-ul dvs. actual de blog.

Caracteristici:

 • Editorul Drag & Drop
 • Suport pentru shortcodes
 • Integrare simplă Autoresponder
 • Tutoriale ușoare de urmat și instruire
 • Caracteristici SEO integrate
 • Peste 30 de șabloane din care să alegeți

Preț: $ 197

9. Abonați prin email și newslettere

Screenshot de abonat e-mail și buletine informative.

Abonați și newslettere prin e-mail este un plugin gratuit de e-mail, newsletter și generare de plumb. Deși nu este la fel de personalizabilă, aceasta este o opțiune minunată și ușoară pentru a trimite buletine informative cu WordPress (deși recomandăm să verificați acest articol pe buletinele de informare WordPress pluginuri pentru mai multe opțiuni). Cu aceste pluginuri puteți trimite notificări pentru articole, crea o listă de abonați și adăugați metode de optare unică și dublă.

Deși nu este cea mai personalizabilă din exterior, acest plugin este o opțiune excelentă pentru a începe dacă nu doriți să utilizați o platformă precum MailChimp sau MadMimi.

Caracteristici:

 • Păstrați-vă datele pe serverul dvs.
 • Creați formulare nelimitate, șabloane de e-mail și notificări
 • GDPR gata
 • E-mail automat de bun venit
 • Editor HTML ușor de utilizat

Preț: Liber

10. Forme Ninja

Captura de ecran a pluginului Ninja Forms.

Ninja Forms Lite este strict un constructor de forme, dar include propria integrare a listei de abonați premium sub forma de MailChimp, un supliment care începe de la 29 USD.

Odată ce ai ajuns configurați MailChimp cu formularele Ninja, această extensie vă permite să creați formulare pentru contul dvs. MailChimp, folosind puterea și flexibilitatea oferite de Ninja Forms.

Aveți nevoie de suplimentul pentru a configura o listă de abonați folosind acest plugin, dar funcțiile pe care le oferă merită costul rezonabil. În plus, funcționalitatea Ninja Forms vă permite să creați formulare de abonare atrăgătoare, prin intermediul creatorului său puternic de formulare drag-and-drop.

Caracteristici:

 • Formulare de abonament personalizabile
 • Șabloane pre-construite
 • Drag and drop build form
 • Abonați ai grupului
 • Mai multe abonamente MailChimp pe formular
 • Opțiunea de a importa / exporta lista dvs. de abonați

Preț: 29 $ (pentru suplimentul MailChimp – Ninja Forms în sine este gratuit)

11. Jetpack

Plugin WordPress Jetpack

Ultimul pe lista noastră este Jetpack – dezvoltat de Automattic, aceeași companie din spatele WordPress. Este Modulul abonamentelor permite vizitatorilor să se înscrie la actualizări prin e-mail chiar de pe blogul dvs. Abonații dvs. vor fi actualizați când vor exista postări noi pe blog și când vor fi adăugate noi comentarii la o postare pe care o urmăresc.

Nu există nicio modalitate de a exporta întreaga listă de abonați folosind Jetpack, dar puteți exporta informațiile celor care s-au înscris folosind adresele de e-mail, în loc de contul WordPress. Dacă doriți ca perspectivele abonamentelor dvs. să fie gestionate pentru dvs., Jetpack ar putea fi ideal. În plus, ușurința de utilizare și largimea opțiunilor de abonament o fac un plugin valoros și există o versiune premium cu și mai multe funcții..

Caracteristici:

 • Configurare rapidă (mai ales dacă utilizați deja Jetpack pe site-ul dvs.)
 • Opțiunile ușor de „abonați-vă la site” și „Abonați-vă la comentarii”
 • Widget formular de abonament
 • Cod scurt pentru a adăuga formular la postări și pagini

Preț: Liber

De ce construirea unei liste de e-mail este crucială

Formular de înscriere a buletinului WPExplorer

Ne place să îl menținem simplu aici la WPExplorer, alegând să utilizăm un formular de înscriere în bara laterală pentru a genera abonați.

O listă de abonamente prin e-mail (sau newsletter) este exact cum sună – o listă de clienți sau clienți care au ales să primească e-mailuri de marketing de la dvs. Ați primit vreodată buletine informative sau oferte speciale de la magazinul dvs. preferat prin e-mail? Dacă aveți, asta este probabil pentru că faceți parte din lista lor de abonamente.

În timp ce aceste e-mailuri pot părea o problemă când primiți prea multe dintre ele, din perspectiva afacerilor, acestea sunt un instrument util. Cu o listă de abonați, veți putea:

 • Generați mai multe conversii și vânzări. Cu cât mai mulți oameni văd ofertele și apelurile la acțiune, cu atât ar trebui să atrageți mai multe achiziții și înscrieri. Luăm de exemplu Amazon: o modalitate prin care te determină să continui să cumperi produse este prin trimiterea ofertelor în mod regulat.
 • Creșterea traficului. Ori de câte ori publicați o nouă postare sau actualizați site-ul cu informații importante, puteți să vă anunțați imediat abonații. Acest lucru ar trebui să contribuie la creșterea traficului repetat și la păstrarea publicului dvs. angajat cu conținutul dvs..

Lucrul frumos despre o listă de abonați este că te pune în contact direct cu publicul tău. Nu este implicat niciun mijlocitor și nu trebuie să vă asigurați că vă respectați diferitele reguli și orientări ale platformelor de socializare. Sunteți în controlul listei dvs. și îl puteți folosi în orice mod este cel mai bine pentru dvs. și abonații dvs..

Din fericire, cu unul sau două pf-uri cu aceste pluginuri, sunteți sigur că vă veți îmbunătăți abonații la lista de e-mailuri. Dacă ați utilizat oricare dintre aceste pluginuri, anunțați-vă gândurile în secțiunea de comentarii. Sau dacă aveți o recomandare de plugin, ar trebui să adăugăm, anunțați-ne ce este și de ce!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me