După cum știm cu toții social media este extrem de importantă pentru oricine rulează un site web sau un blog. Nu numai că rețelele sociale și marcajele sunt importante în scopuri de marketing, dar și acum pentru SEO. Din fericire, există multe plugin-uri excelente WordPress care te pot ajuta să devii mai social.


Mai jos este o listă de 10 diferite social media plugin-uri WordPress pe care le-am folosit sau le folosesc în prezent pe care cred că sunt minunate. Am inclus 5 plugin-uri gratuite și 5 plugin-uri premium, astfel încât să aveți mai multe opțiuni din care să alegeți. Deci, dacă doriți să obțineți mai multe socializări pe blogul dvs., ar trebui să consultați aceste pluginuri, să testați câteva și să vă bucurați!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

5 pluginuri gratuite pentru WordPress

Mai jos sunt 5 pluginuri gratuite pentru WordPress care vă pot ajuta blogul să devină mai social și să încurajați oamenii să marcheze mesajele dvs. Am testat multe plugin-uri, iar acestea sunt unele dintre care îmi plac foarte mult și cred că sunt utile.

1. Wickett Twitter Widget

Este greu să găsești vreun blogger care să nu-și afișeze ultimele tweet-uri pe blogul lor. Vă voi arăta o modalitate de a face acest lucru manual, dar, în timp, Wickett Twitter Widget este un plugin excelent pentru afișarea celor mai recente tweet-uri din conturile dvs. twitter din zonele dvs. widgetizate. Vă permite să personalizați numărul de tweeturi afișate, să eliminați @replies, să includeți retweet-uri, precum și să conectați automat numele de utilizator, listele și hashtag-urile menționate în tweet-urile dvs..

Arată puțin șchiop din cutie, dar cu puțin dragoste CSS acest plugin este nemaipomenit!

2. Marcaje sexy – Icoane de marcaje sociale

Sexy Bookmarks este în jur de ceva timp și se apropie de marca de 1 milion de descărcări. Am folosit acest plugin pentru toate site-urile mele anul trecut și mi-a plăcut cu adevărat. Văd că au adus unele îmbunătățiri și au adăugat câteva site-uri de marcaje sociale noi, ceea ce este minunat. Back-end-ul este foarte ușor de lucrat, puteți alege cu ce marcaje sociale doriți să apară pe site-ul dvs. și le va adăuga automat la postările dvs. În plus, arată excelent și vine cu o animație cool pentru pas cu icoane, ceea ce face ușor de utilizat.

3. Bara de acces

Pluginul sharebar WordPress este un alt plugin social foarte popular. Acesta adaugă o casetă dinamică și complet personalizabilă, care conține link-uri / butoane pe site-urile de rețele sociale populare, cum ar fi butonul retweet, share Facebook, Buzz și Digg.

Cu pluginul sharebar îl puteți seta pe o bară verticală din stânga care folosește butoanele mari sau puteți alege opțiunea orizontală care va apărea sub postările dvs. cu ajutorul butoanelor mici. De asemenea, puteți dezactiva modul automat și puteți include codul manual la tema dvs. oriunde doriți.

Aspectul vertical de marcaj social static este foarte popular și o mulțime de bloguri de top o fac. Păstrarea vizibilă a butoanelor sociale în orice moment poate ajuta cu adevărat la îmbunătățirea probabilității ca oamenii să vă trimită postarea. Nu o fac … dar conținutul meu este atât de interesant încât vrei să-l împărtășești indiferent de ce ��

4. Tweet Postare veche

Tweet Old Post este pluginul preferat al tuturor spamerilor, marketerilor de nișă și al bloggerilor leneși. Acest plugin se conectează la contul dvs. de twitter și puteți seta un interval în care va reda automat o postare aleatorie pe site-ul dvs. Dacă utilizați o rețea de site-uri web de nișă, este modalitatea perfectă de a trimite tweet-uri în fiecare oră către o altă postare de pe site-ul dvs. Cu toții știm cât de mult Google iubește Twitter, astfel încât poate ajuta site-ul dvs. să fie târât mai des.

Pentru bloggeri este o metodă utilă de a readuce postări vechi de blog. Configurați pluginul pentru a twittea la fiecare câteva ore, pentru a nu-ți înșela urmașii. Doar asigurați-vă că aveți o mulțime de postări, în caz contrar, veți continua să redactați aceleași chestii din nou și din nou, iar acest lucru este șchiop.

5. Facebook le place Miniatul

Recent am început să folosesc acest plugin pe WPExplorer.com. Se adaugă o meta tag (meta proprietate = „og: image”) care definește imaginea care ar trebui să apară pe Facebook atunci când cineva „îi place” postarea ta. Sigur că o puteți face manual, dar pluginul ușurează lucrurile și preia resurse reduse.

Cu siguranță nu doriți ca anunțurile dvs. pe bara laterală să apară pe site-urile dvs. facebook în loc de imaginea postată prezentată, așa că obțineți acest plugin și utilizați-l!

5 pluginuri sociale premium WordPress

Știți cu toții că îmi plac lucrurile premium, deoarece sunt un credincios imens în zicerea: „primești ceea ce ai plătit”. Mai jos sunt 5 plugin-uri sociale foarte bune pe WordPress pe Codecayon despre care probabil nu ai auzit, astfel încât să poți lipsi!

6. WordPress Like Locker – Obțineți mai multe like-uri

Cum ar fi Locker WordPress PluginPluginul WordPress Like Locker vă va ajuta să accesați 620 de milioane de utilizatori Facebook. WP Locker vă va permite să adăugați mai mulți fani pe site-ul dvs. cu aproape niciun lucru și știm cu toții că îi place mai mult = mai mult trafic, ceea ce înseamnă, în cele din urmă, mai mulți bani!

Pluginul vă permite să înfășurați conținutul postării într-un „locker”, care va solicita utilizatorului să îi placă postarea dvs. înainte de a putea vedea conținutul acesteia. Dacă primiți deja un trafic decent, dar puține like-uri, acest plugin vă poate ajuta să creați o super-prezență în rețelele de socializare peste noapte, blocând toate sau părți din mesajele dvs..

M-am gândit să adaug acest plugin la secțiunea de descărcare a secțiunii mele cu temă gratuită … încă mă gândesc. Vom vedea.

7. Partajare simplă

Plugin WordPress simplu de partajarePlugin-ul Share Simple a fost creat de amicul meu și colegul meu de la at PippinsPages.com. Este similar cu pluginul Sharebar, dar este de aproximativ 1 milion de ori mai rece. Simplu Share anunță o casetă de partajare socială statică la fiecare dintre postările dvs., permițând cititorilor să partajeze cu ușurință postarea dvs. în multe dintre cele mai populare rețele sociale.

Pluginul dispune de 8 protocoale de partajare integrate, o interfață de administrare ușor de utilizat, control de poziționare complet, opțiuni de styling, capacitatea de a alege ce protocoale de afișat și, bineînțeles, sfaturi frumoase pentru instrumente. Cu doar 18 dolari, puteți obține un plugin de marcaje super dulce și puteți începe să creșteți expunerea la rețelele de socializare.

8. SocialPop

WordPress Social Pop Pop-ul social este practic Comentariu Luv despre crack. Acest plugin vă permite să integrați pictograme / linkuri uimitoare de marcaje sociale la linkurile dvs. cu o animație cool „pop” la pas. Dar ceea ce face acest plugin atât de cool este că este încărcat cu opțiuni. Puteți seta direcția pictogramelor, alege între pictogramele pătrate sau circulare, alege un efect de culoare monocrom pe hover, integrare bit.ly, selectați suporturi pentru pictogramele și stilurile de titular, definiți culoarea de fundal, selectați între tone de site-uri de marcaje sociale să folosesc și multe altele!

Am achiziționat acest plugin anul trecut și m-am distrat foarte mult folosindu-l. Mi-a plăcut totul despre asta și este foarte ușor de folosit. În plus, am făcut câteva mesaje cu fișierele de bază de bază și a fost destul de ușor să lucrez.

Mai jos este o previzualizare rapidă a imaginii a uneia dintre numeroasele opțiuni pentru SocialPop WordPress Plugin.

Boomarking social pentru WordPress

9. Sociologie Pentru WordPress

Sociologie WordPress PluginSociologia pentru WordPress este un plugin premium care vă va transmite postările pe Twitter și Facebook direct de la editorul dvs. de post, astfel încât de fiecare dată când publicați o nouă postare, aceasta va fi publicată automat pe ambele rețele de socializare. Este un plugin destul de de bază, dar foarte util pentru anumite persoane. N-am încercat-o singură, dar am obținut 93 de vânzări și un rating de 4 stele, care este destul de bun.

10. Twitter Widget Pro

Twitter Widget Pro Plugin Ultimul, dar cu siguranță nu este cel mai important pluginul Twitter Widget Pro care vă permite să afișați postări recente pe bara laterală printr-un plugin extrem de personalizabil și ușor de utilizat. Dacă dețineți un plugin pe twitter, acesta ar trebui să fie acesta. Pluginul este gata de a fi folosit, include avatare pe twitter, nume, ori, linkuri automate hashtag-uri, utilizatori de twitter și link-uri, vine cu suport de memorie în cache și multe altele! Twitter widget pro este un ultim complet tweet complet și este „ridicol de ușor de utilizat”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me