“Hvis du ønsker å utvide virksomheten din, bør det være en høy prioritet å bygge en effektiv e-postliste.” – Dette er rådet jeg fikk for noen år siden, da jeg først begynte å blogge. Og det er fortsatt verdifullt i dag.


Mange av dere forstår kanskje allerede hvorfor det er et verdifullt råd. Når du har en voksende liste over pålitelige abonnenter, er det lettere å drive trafikk og få flere sosiale delinger til de siste blogginnleggene dine. Ikke bare det, du kan også tjene gode penger ved å sende spesialtilbud til listen din.

I denne artikkelen skal jeg dele noen av de beste gratis plugins for premium og byggelister for WordPress som vil hjelpe deg med å generere flere abonnenter med mindre trafikk. Jeg har også tatt med et par gratis plugins på listen, for de som nettopp kommer i gang med blogging eller ikke har ekstra penger å bruke.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Getsitecontrol

Getsitecontrol - WordPress-popup, optins, undersøkelser og mer

Getsitecontrol er flott for både nybegynnere og erfarne proffer. Det er en omfattende popup, optin-form, undersøkelse og call-to-plugin designet for å hjelpe deg med å utvide e-postlisten din raskt. Med alle de innebygde funksjonene kan du designe den perfekte popup eller skjemaet for dine individuelle behov (til og med en informasjon om informasjonskapsler).

Getsitecontrol tilbyr enkle å bruke widgetmaler slik at du raskt kan opprette optin-skjemaer. Bare velg malen du vil bruke og finjustere farger, tekst, animasjoner og til og med elementposisjoner. Eller du kan designe ditt eget skjema ved å bruke tilpasset CSS. Du kan også importere bilder fra Instagram, legge til undersøkelseselementer (avmerkingsbokser, radioknapper, rangeringsskalaer) eller bruke API for å legge til avansert funksjonalitet til skjemaene dine – for eksempel å vise personlige meldinger til besøkende. Når du er ferdig med widgeten, setter du den bare inn på WordPress-siden via plugin-modulen!

Men det som gjør Getsitecontrol til et fremtredende verktøy for å utvide listen din, er det faktum at det er integrert med 29 forskjellige markedsføringsplattformer. Dette inkluderer Google Analytics, Convertkit, Drip, Hubspot, MailCHimp, Sendinblue, VerticalResponse og mer. Og for utviklere er det også et par nettkroker du kan bruke til å se sanntidsdata for Getsitecontrol-widgetene dine.

Funksjoner:

 • Trinn-for-trinn form byggherre
 • Tilpasningsalternativer
 • Malgalleri med ferdiglagde oppsett
 • Avslutt intensjonsovervåking for å fange opp før du drar
 • A / B-delt testing for opptil 5 varianter
 • Sanntidsstatistikk pluss Google Analytics-integrasjon
 • Evne til å dele abonnementskjemaer via direkte lenke

Pris: Planene starter på $ 9 / mo

2. MailOptin

MailOptin - Pop-ups, e-postoptinsskjemaer og nyhetsbrev

Info & NedlastingVis The Demo

For å utvide e-postlisten din, må du fokusere på blygenerering – og MailOptin gjør nettopp det. Denne pluginen inneholder en kraftig skjermbygger som du kan bruke til å opprette en rekke optins for nettstedet ditt. Tilpass optin-formdesign, tekst, felt, animasjoner og til og med definer visningsreglene (for eksempel en exit-intensjonsutløser, eller etter en bestemt tidsperiode på nettstedet). Med alternativer for lysbokser, varslingslinjer, i innhold (før / etter eller innebygd inline) pluss mer er det enkelt å lage en optin-skjema som er riktig for publikum. Og siden det er innebygd analyse og støtte for A / B-delt test, kan du virkelig optimalisere strategien din for å utvide e-postlisten raskere.

Men det er ikke alt – MailOptin tilbyr integrasjoner for omtrent hver e-posttjeneste og CRM du kan tenke på. Du kan enkelt koble optinformene dine til MailChimp, Campaign Monitor, aWeber, GetResponse, SendinBlue, MailPoet og mer. MailOptin fungerer også sømløst med Google Analytics og populære oversettelsesplugins, Polylang og Weglot. Mens det er en gratis MailOptin Lite versjon tilgjengelig på WordPress.org, trenger du premiumversjonen for å låse opp alle plugins fantastiske funksjoner.

Funksjoner:

 • Optin-stiler: lightbox, varslingslinje, sidefeltwidget, lysbilde, før / etter, inline
 • Utløsere: exit, tid på nettstedet, sidevisninger, bla, klikk lansering, enhetsmålretting
 • Konverteringshandlinger med alternativene for å omdirigere brukere til en spesifikk url
 • A / B delt testing for optins
 • Deteksjon av annonseblokker
 • Smart beskyttelse mot Honeypot-spam
 • Integrasjon med populære e-postleverandører, CRMS, oversettelsesplugins og Google Analytics
 • Nyhetsbrevstyring (inkludert automatisering, planlegging og mer)

Pris: Fra $ 79 / år

3. Trives leder

Trives leder

Info & NedlastingVis The Demo

Thrive Leads er listen bygning plugin opprettet av utviklerne på Thrive Themes. Denne pluginen pakker en punch og kommer med stort sett alle typer opt-in-skjemaer du kan tenke på: du kan lage popup-vinduer, skyve-inn skjemaer, bånd-stil skjemaer som vises øverst eller nederst på skjermen, 2-trinns opt-in linker eller knapper, skjermutfyllingsskjemaer, “Scroll Mat” -skjemaet som ligner på SumoMes velkomstmatte, du kan sette inn opt-in-skjemaer nederst på innlegg, i widgetområder eller hvor som helst i innholdet ditt.

Det store utvalget av skjemaer og den medfølgende dra-og-slipp-redigereren gir betyr mye fleksibilitet for å lage og vise opt-in-skjemaer på nettstedet ditt. Imidlertid har hovedfunksjonene som er annonsert av Thrive Leads, å gjøre med konverteringsoptimalisering. Avansert A / B-testing og detaljert rapportering er innebygd i plugin-modulen. Et annet høydepunkt er det faktum at du automatisk kan skjule opt-in-skjemaer for besøkende som allerede abonnerer på listen din, og du kan til og med vise alternativt innhold til eksisterende abonnenter, i stedet for de vanlige opt-in-skjemaene.

Funksjoner:

 • Dusinvis av forhåndsdesignede maler + dra-og-slipp-malbygger
 • Hver valgfri form kan du tenke på
 • Sikkerhetskopierings- og eksportfunksjon for abonnentlisten din
 • A / B tester forskjellige opt-in-skjemaer, forskjellige tilbud, forskjellige formtyper og lar plugin velge en vinner automatisk
 • Vis forskjellig innhold til eksisterende abonnenter
 • Avslutt intensjon, SmartExit, rulleutløsere, klikkutløsere, tidsbestemte utløsere osv.
 • Mange, mange animasjonsalternativer

Pris: Fra $ 59 / år

4. Sumo

SumoMe Nyhetsbrev

Sumo by AppSumo er en praktisk plugin for å vise enkle popups, som ikke vil koste deg en eneste krone. Det kommer massevis av flotte funksjoner som du normalt vil finne i premium plugin som OptinMonster eller Ninja Popups.

Dette er en perfekt plugin for en nybegynnerblogger, eller noen ønsker ikke å bruke penger, siden den enkelt kan integreres med Mailchimp, en gratis autoresponder-tjeneste (for opptil 2000 abonnenter). Selv om e-postene er begrenset til 12 000 per måned. Mailchimp har vært i markedet så lenge og har et rykte på seg for service av høy kvalitet.

Merk: Det krever at du registrerer deg for en konto på Sumo-nettstedet.

Funksjoner:

 • Asynkron innlasting som ikke påvirker sidehastigheten
 • Smart popover-timing for e-post (som Exit Monitor)
 • Angi din egen popover-timing
 • Full HTML-kontroll av popover-innhold
 • Se abonnementsstatistikk for e-post for all tid

Pris: Gratis

5. WP-e-postfangst

wp-emailcapture-wordpress-plugins

WP Email Capture er opprettet av min gode venn Rhys Wynne. Plugin-en er en flott løsning for deg som ikke vil bruke auto responder-tjenester for å samle e-post. Den legger til et skjema for 2 felt (Navn og e-post) for fange e-post.

Den store forskjellen med denne pluginen er at du ikke trenger å bruke penger på tredjeparts tjenester (Aweber eller GetResponse), alt gjøres direkte fra Innstillinger-siden i WordPress. Gratisversjonen har en begrenset funksjonalitet, noe som kan være nyttig hvis du vil prøvekjør plugin-en før du kjøper.

Funksjoner:

 • Eksporter enkelt listen til store autoresponder-tjenester
 • Bruker WordPress intern wp_mail-funksjon for sending av e-post.
 • Dobbeltoptinering for bekreftelse
 • Lag flere lister for nettstedet ditt
 • Spor besøkende på nettstedet ditt og hvor registreringene dine kommer fra.
 • Støtte for tilpassede innleggstyper

Pris: Gratis (med begrensede funksjoner)

6. OptinMonster

OptinMonster WordPress Optin Forms

Info & NedlastingVis The Demo

OptinMonster er en annen kraftig plugin som gjør det veldig enkelt å legge til stilige popup-skjemaer. Den lar deg også legge til egendefinerte skjemaer under innlegg, sidefeltwidgets, sider, nederst på siden og skyv-in-skjema. Det kan enkelt beskrives som en alt-i-ett-liste bygnings-plugin for WordPress, men dette er ikke for alle (i alle fall ikke for de som bare er i gang), da det er ganske dyrt sammenlignet med andre plugins i dette segmentet.

For eksempel – de fleste av popup-programtilleggene som er tilgjengelige i markedet koster ikke mer enn $ 50, en slik plugin er Ninja Popups, jeg har brukt det mitt eget nettsted i 6 måneder, og jeg har aldri opplevd noen problemer. Men pris er ikke det eneste som skiller OptinMonster fra andre plugins, det kommer også med en Exit-Intent-teknologi, som oppdager besøkende atferd og ber dem om med en målrettet kampanje i det nøyaktige øyeblikket de skal forlate. Jeg tror at hovedgrunnen til at plugin-programmet er så dyrt, er fordi det kommer med en exit-intensjonsteknologi, noe du tidligere bare kunne finne i Bounce Exchange.

Funksjoner:

 • Vakre Optin Form design
 • Test enkelt innhold, overskrifter, oppsett og stiler med A / B-testmodul
 • Exit Intent Technology
 • Analyser klikk, visninger og totale konverteringsfrekvenser med vår innebygde analyse.

Pris: $ 199

7. Hallo Bar

HelloBar

Hello Bar lar deg lage vakre varslingsfelt som er uthevet øverst på skjermen for besøkende på nettstedet. Du kan bruke linjen til å generere nye kundeemner enten via en salgstrakt eller et tilpasset optin-skjema.

Den genererer tilpasset kode som kan legges til via en WordPress-plugin, eller hvis du ikke vil bruke en plugin, kan du sette inn koden manuelt i temaet ditt. Det er for øyeblikket begrenset til fire store auto responder-tjenester – Aweber, Mailchimp, Campaign Monitor og konstant kontakt.

Funksjoner:

 • Innebygd Analytics
 • Godt utformede Optin-skjemaer
 • Selvgenerert WordPress-plugin

Pris: Gratis opptil 10 klikk

Det er også en premiumversjon for $ 4.95 / måned tilgjengelig med tilleggsfunksjoner – SSL-støtte, ingen merkevarebygging, RSS- og Twitter-feeds og opptil 100 klikk.

8. OptimaliserPress

Optimaliser WordPress-medlemskaps-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

OptimizePress er min favoritt WordPress-plugin når det gjelder å lage profesjonelle landingssider. Det er ikke bare for å lage destinasjonssider og salgstrakter; OptimizePress kan også brukes til å lage medlemsportaler.

Den har dra og slipp-editor som er ekstremt enkel å bruke, men du kan også lage destinasjonssider uten å måtte dykke ned i alle alternativene.

En stor fordel med OP – det kommer med to alternativer, en plugin og et tema. Du kan bruke plugin-versjonen hvis du vil beholde ditt nåværende bloggdesign.

Funksjoner:

 • Dra & slipp-redigeringsprogram
 • Støttekoder
 • Enkel autosvar-integrasjon
 • Lett å følge veiledninger og trening
 • Integrerte SEO-funksjoner
 • Over 30 maler å velge mellom

Pris: $ 197

9. E-post abonnenter og nyhetsbrev

Skjermbilde av plugin for e-postabonnenter og nyhetsbrev.

E-post abonnenter og nyhetsbrev er en gratis e-post, nyhetsbrev og leadgenerering plugin. Selv om det ikke er like tilpassbar er dette et flott, enkelt alternativ å sende nyhetsbrev med WordPress (selv om vi anbefaler å sjekke denne artikkelen i WordPress-plugins for nyhetsbrev for flere alternativer). Med disse programtilleggene kan du sende varsel om artikkler, bygge en abonnentliste og legge til enkelt- og dobbeltoptimeringsmetoder.

Selv om det ikke er den mest utvendige tilpassbare, er denne pluginen et flott alternativ for å komme i gang hvis du ikke vil bruke en plattform som MailChimp eller MadMimi.

Funksjoner:

 • Oppbevar dataene på serveren din
 • Lag ubegrensede skjemaer, e-postmaler og varsler
 • GDPR klar
 • Automatisk velkomstmail
 • Enkel å bruke HTML-editor

Pris: Gratis

10. Ninja Forms

Skjermbilde av Ninja Forms-plugin.

Ninja Forms Lite er strengt tatt en skjermbygger, men inkluderer også sin egen integrerte premiumabonnentliste i form av MailChimp, et tillegg som starter på $ 29.

Når du har gjort det sette opp MailChimp med Ninja-skjemaer, denne utvidelsen lar deg opprette skjemaer for MailChimp-kontoen din ved å bruke kraften og fleksibiliteten levert av Ninja Forms.

Du trenger tilleggsprogrammet for å sette opp en abonnentliste ved hjelp av denne pluginen, men funksjonene den gir er verdt den rimelige prisen. I tillegg gir Ninja Forms ‘egen funksjonalitet deg muligheten til å opprette iøynefallende abonnementsformer, via sin kraftige dra-og-slipp-skjema.

Funksjoner:

 • Tilpassbare abonnementsformer
 • Forbygde maler
 • Dra og slipp formbygger
 • Gruppeabonnenter
 • Flere MailChimp-abonnementer per skjema
 • Mulighet for å importere / eksportere abonnentlisten

Pris: 29 dollar (for MailChimp-tillegget – selveste Ninja Forms)

11. Jetpack

Jetpack WordPress-plugin

Sist på vår liste er Jetpack – utviklet av Automattic, det samme selskapet bak WordPress. Det er Abonnementsmodul gjør det mulig for besøkende å registrere seg for e-postoppdateringer rett fra bloggen din. Abonnentene dine vil bli oppdatert når det er nye blogginnlegg, og når nye kommentarer legges til et innlegg de følger.

Det er ingen måte å eksportere hele abonnentlisten din med Jetpack, men du kan eksportere informasjonen til de som registrerte seg ved å bruke e-postadressene sine i stedet for med WordPress-kontoen. Hvis du liker at utsiktene til at abonnementene dine skal håndteres for deg, kan Jetpack være ideelt. I tillegg gjør brukervennligheten og bredden av abonnementsalternativer den til en verdifull plugin, og det er en førsteklasses versjon med enda flere funksjoner.

Funksjoner:

 • Rask konfigurering (spesielt hvis du allerede bruker Jetpack på nettstedet ditt)
 • Enkel alternativer for “abonner på nettstedet” og “Abonner på kommentarer”
 • Abonnementskjema widget
 • Kortkode for å legge til skjema i innlegg og sider

Pris: Gratis

Hvorfor det er viktig å bygge en e-postliste

WPExplorer registreringsskjema for nyhetsbrev

Vi liker å holde det enkelt her på WPExplorer, og velger å bruke et skjema for tilmelding av sidefelt for å generere abonnenter.

En e-post (eller nyhetsbrev) abonnementsliste er akkurat slik det høres ut – en liste over kunder eller klienter som har valgt å motta markedsføringsemails fra deg. Har du noen gang mottatt nyhetsbrev eller spesialtilbud fra favorittbutikken din via e-post? Hvis du har det, er det sannsynligvis fordi du er en del av abonnementslisten deres.

Selv om disse e-postmeldingene kan virke som en plage når du mottar for mange av dem, fra et forretningsperspektiv er de et nyttig verktøy. Med en abonnentliste vil du kunne:

 • Generer flere konverteringer og salg. Jo flere som ser tilbudene dine og handlingen, desto flere kjøp og påmeldinger bør du tiltrekke deg. Ta Amazon for eksempel: en måte de får deg til å fortsette å kjøpe produkter er ved å sende tilbud regelmessig.
 • Øk trafikken. Hver gang du publiserer et nytt innlegg eller oppdaterer nettstedet ditt med viktig informasjon, kan du umiddelbart varsle abonnentene dine. Dette skal bidra til å øke gjenta trafikken og holde publikum engasjert med innholdet ditt.

Det fine med en abonnentliste er at den setter deg i direkte kontakt med publikum. Det er ingen mellommann involvert, og du trenger ikke å forsikre deg om at du holder deg til de forskjellige reglene og retningslinjene for sosiale medieplattformer. Du har kontroll over listen din, og du kan bruke den på hvilken måte som er best for deg og abonnentene dine.

Heldigvis, med en eller to pf disse programtilleggene, er du sikker på å øke abonnentene på e-postlisten. Hvis du har brukt noen av disse programtilleggene, gi oss beskjed om tankene dine i kommentarfeltet. Eller hvis du har en plugin-anbefaling vi bør legge til, gi oss beskjed hva det er og hvorfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me