Denne samlingen inneholder 10 nye og bemerkelsesverdige plugins som både nybegynnere bloggere og erfarne WordPress-brukere vil finne nyttige. Selv om nye bloggere vil kunne forbedre nettstedet sitt ved å installere noen av disse gratis plugins, bør selv erfarne WordPress-brukere være i stand til å finne ett eller to nye plugins her som de kan bruke til å oppgradere bloggen sin.


Blant denne samlingen finner du notater som bruker plugins for å hjelpe deg med å holde oversikt over temaene du planlegger å blogge om, sosiale medier-plugins for å oppmuntre leserne dine til å dele innholdet ditt, e-postmarkedsføringsverktøy for å administrere og utvide abonnentlisten din, og noen få andre verktøy for å gjøre det lettere for de besøkende å finne og lese mer av det flotte innholdet ditt.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

OneNote Publisher for WordPress

Plugins for bloggere OneNote

Hver blogger trenger en god notat-app. Du vet aldri når inspirasjon til et nytt innleggstema kommer til å slå an, så det å ha et sted å raskt lagre disse ideene er en viktig funksjon i hvilken som helst bloggers verktøysett.

Microsoft OneNote er en app som er gratis å bruke på tvers av plattformer. Den lar deg klippe fra nettet for å få tilgang til frakoblet senere, motta nyttige lenker via e-post og lagre bilder tatt med telefonens kamera i den virtuelle bærbare PC-en din..

Det beste av alt, for WordPress-brukere er det nå en offisiell plugin tilgjengelig. Denne pluginen legger til en publiser fra OneNote-knappen til WordPress-editoren, slik at du raskt kan søke i notatene dine og sette det lagrede innholdet ditt i innlegget. Dette gir deg muligheten til å forfatter konturen til innleggene dine i OneNote, før du importerer dem til WordPress-bloggen din for å bli fullført.

Bedre Klikk for å Tweet

Klikk for å Tweet Plugin

Elsker dem eller hater dem, de som klikker for å tweet sitater blir absolutt mer og mer populære. Selv om de kan være litt irriterende hvis det tweetbare sitatet ikke er veldig inspirerende, kan de, når de brukes riktig, være en fin måte å oppmuntre til flere sosiale aksjer for bloggen din, og forhåpentligvis trekke flere besøkende tilbake til nettstedet ditt.

Denne nylig utgitte plugin plukker opp hvor Click to Tweet-pluginen fra Todaymade slapp og inkluderer forbedret karaktertelling og oversettelsesberedskap.

ChimpMate: WordPress MailChimp Assistant

ChimpMate WordPress-plugin

Å starte en e-postliste for nyhetsbrev for bloggen din er en av de viktigste oppgavene du kan utføre. Med MailChimp som tilbyr gratis kontoer for alle med under 2000 abonnenter, er gratis ChimpMate-plugin et godt valg for nye bloggere som nettopp begynner på reisen.

Denne gratis plugin-enheten inneholder et godt utvalg av forskjellige e-post-opt-in-skjemaer som hjelper deg med å utvide abonnentlisten. Brukergrensesnittet er kanskje litt på den klumpete siden, men det er ikke mange gratis plugins som lar deg lage lightbox-, skyve- og widget-tilmeldingsformer i en pakke.

Merk: Sidebar-widget for tilpasset innhold

Merk tilpasset widget-plugin

Note er en enkel, men effektiv plugin som lar deg legge inn en rekke forskjellige typer innhold til sidefeltområdet i bloggen din. Etter å ha aktivert plugin-modulen, kan du legge til den nye widgeten i sidefeltområdet, og deretter begynne å legge til innhold til det, gjennom WordPress Live Customizer-verktøyet.

Dette gir deg en live forhåndsvisning før du legger til det tilpassede widget-innholdet. Merket ble opprinnelig opprettet for Conductor-plugin, som vi vurderte for en stund siden. Det skal imidlertid fungere med alle WordPress-temaer.

Postmatic: Innlegg og kommentarer per e-post

Postmatic Innlegg til e-post-plugin

Hvis du vil øke brukerengasjementet på bloggen din, kan den gratis Postmatic-plugin kanskje hjelpe deg. Med denne pluginen installert på nettstedet ditt, kan leserne dine velge å få nye innlegg sendt til dem automatisk, i stedet for å måtte fortsette å sjekke bloggen din for nytt innhold.

For å oppmuntre til diskusjon om innholdet ditt, kan abonnentene dine deretter legge igjen en kommentar, ganske enkelt ved å svare på den nye e-posten. Dette fjerner mange av hindringene som ellers kan hindre en leser i å legge igjen en kommentar, for eksempel å fylle ut skjemaet eller opprette en konto. Postmatic benytter seg av MailChimp og Rackspace for å håndtere e-postkorrespondansen, slik at de kan levere en robust tjeneste.

Popslide: Tilpasset innhold Slide-in Windows

Popslide Slide-In Content Plugin

Hvis du ikke ønsker å påføre popup-vinduer til besøkende, men fortsatt ønsker tilgang til noen av resultatene de kan gi, kan den nye og gratis Popslide-plugin være et godt kompromiss.

I stedet for å skyte av pop-up-vinduer på besøkende, vil Popslide vise et litt mindre irriterende lysvindu. I motsetning til ChimpMate-pluginen som ble omtalt tidligere, begrenser ikke dette alternativet deg til å vise bare e-post-opt-in-skjemaer.

I stedet kan du via Popslide-grensesnittet legge til noe tilpasset innhold i slide-in-området, alt gjennom WYSIWYG-editoren. Du får også en god mengde kontroll over hvordan innskyvningsområdet ser ut og fungerer, og for øyeblikket kan du oppgradere til pro-versjonen gratis, i bytte for å dele en lenke til siden på Facebook.

Bilutvalgt bilde fra tittelen

Auto Featured Image

Nesten alle blogginnlegg kan forbedres med et godt omtalt bilde. Imidlertid, hvis du fortsetter å glemme å legge til disse bildene i blogginnleggene dine, kan det gratis Auto Featured Image fra tittelen-plugin være av interesse for deg.

Denne plugin-en har muligheten til å generere et tilpasset bilde for hvert innlegg på nettstedet ditt, hvis du glemmer å legge til et selv. Plugin-en bruker innleggstittelen, og bruker deretter teksten på et av de syv bildene som er inkludert. Det er også tre skrifter å velge mellom.

Enten vil du ende opp med å elske disse bilgenererte kjennetegne bildene så mye at du aldri trenger å bekymre deg for å legge til dine egne igjen; eller trusselen om bruken av dem vil tvinge deg til å begynne å laste opp mer passende miniatyrbilder til bloggen din.

TimeSpan: Tid for å lese plugin

TimeSpan Tid for å lese plugin

Hvis du vil gi leserne dine beskjed om hva slags tidsinvestering de trenger å gjøre for å komme til slutten av blogginnleggene dine, så ble den gratis TimeSpan-pluginen laget bare for deg.

Når dette nylig utgitte plugin-programmet er kommet live på nettstedet ditt, vil det gi tid til å lese informasjon til begynnelsen av alle innleggene dine. Mens pluginen bruker det velprøvde nordamerikanske gjennomsnittet på 250 ord per minutt, kan du overstyre dette med din egen verdi.

WP Couch Mode: Distraksjonsfri lesemodus

Distraksjonsfri leseplugin

Hvis du publiserer innhold med langt skjema, bør det være en av hovedprioriteringene å gjøre det like enkelt for besøkende å lese disse innleggene uten å bli distrahert. Mens du kan bytte til et ultra-minimalistisk WordPress-tema, er en annen måte å fjerne distraksjoner å installere WP Couch Mode-plugin.

Denne gratis plugin gir leserne muligheten til å se innleggene dine i distraksjonsfri modus. Hvis du klikker på lesemodusknappen, åpnes innlegget i et nytt forstyrrelsesfritt popup-vindu. Dette gjør det så enkelt som mulig for besøkende å fokusere på innholdet de prøver å innta.

Last automatisk inn neste innlegg

Last automatisk inn neste innlegg

Sist, men ikke minst, gir den nylig utgitte Auto Load Next Post-plugin deg muligheten til å legge til en funksjon på nettstedet ditt, enda ikke sett på mange WordPress-blogger..

Når denne plugin-en er aktiv på nettstedet ditt, når leserne kommer til slutten av et innlegg, lastes den neste artikkelen automatisk. Dette bør forhåpentligvis øke antall innlegg hver besøkende på nettstedvisningene dine, uten å faktisk kreve at de manuelt søker opp artiklene.

Dessverre fungerer ikke denne pluginen med hvert tema, og kan kreve litt krefter for å konfigurere riktig. Hvis du imidlertid tar deg tid, kan du legge til en fin funksjon på nettstedet ditt som gjør det lettere for de besøkende å lese mer av innholdet ditt.

Konklusjon

Enten du er en ny blogger eller gammel, forhåpentligvis har du funnet minst en ny plugin du kan benytte deg av på nettstedet ditt. Fra å utvide e-postlisten din til å hjelpe leserne dine med å finne mer av det flotte innholdet ditt, bør det være noe for alle her.

Har du oppdaget noen interessante nye WordPress-plugins i det siste? Hvilke funksjoner tror du hver nye blogger bør bruke en plugin for å legge til nettstedet sitt? Del tankene dine i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me