10 noi pluginuri pentru bloggerii începători și utilizatorii WordPress experimentați

Această colecție conține 10 plugin-uri noi și de remarcat pe care atât bloggerii începători, cât și utilizatorii WordPress experimentați le vor găsi utile. Deși noii bloggeri vor putea îmbunătăți site-ul lor prin instalarea unora dintre aceste pluginuri gratuite, chiar și utilizatorii WordPress experimentați ar trebui să poată găsi unul sau două pluginuri noi pe care le pot utiliza pentru a-și actualiza blogul.


Printre această colecție veți găsi plugin-uri care să ia notițe pentru a vă ajuta să urmăriți subiectele despre care intenționați să faceți bloguri, pluginuri de social media pentru a încuraja cititorii să partajeze conținutul dvs., instrumente de marketing prin e-mail pentru a vă gestiona și crește lista de abonați și alte câteva instrumente care să le faciliteze vizitatorilor să găsească și să citească mai multe conținuturi excelente.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

OneNote Publisher pentru WordPress

Plugin-uri pentru Bloggers OneNote

Fiecare blogger are nevoie de o aplicație bună de luat note. Nu știi niciodată când se va inspira inspirația pentru un nou subiect postat, astfel încât să ai un loc unde să salvezi rapid acele idei este o caracteristică esențială a setului de instrumente al oricărui blogger.

Microsoft OneNote este o aplicație care ia notițe pe platformă, care este liberă de a fi utilizată. Acest lucru vă permite să decupați de pe web pentru acces offline mai târziu, să primiți link-uri utile prin e-mail și să stocați fotografiile făcute cu camera foto a telefonului în notebook-ul virtual.

Cel mai bine, pentru utilizatorii WordPress există acum un plugin oficial disponibil. Acest plugin adaugă o publicare de la butonul OneNote la editorul WordPress, permițându-vă să căutați rapid notele și să introduceți conținutul salvat în postare. Aceasta vă oferă opțiunea de a crea conturul postărilor dvs. în OneNote, înainte de a le importa în blogul dvs. WordPress pentru finalizare.

Mai bine faceți clic pe Tweet

Faceți clic pe Plugin pentru Tweet

Iubește-i sau urăște-i, cei care dau clic pentru a cota citate sunt cu siguranță din ce în ce mai populari. Cu toate că pot fi ușor enervante dacă citatul care nu poate fi trimis nu este foarte inspirat, atunci când sunt utilizate corect, ele pot fi o modalitate excelentă de a încuraja mai multe partaje sociale pentru blogul dvs. și sperăm să atragem mai mulți vizitatori înapoi pe site-ul dvs..

Acest plugin lansat recent apare acolo unde a rămas pluginul Click to Tweet de la Todaymade și include numărarea de caractere îmbunătățită și pregătirea pentru traducere.

ChimpMate: Asistent WordPress MailChimp

Plugin WordPress ChimpMate

Pornirea unei liste de abonați la newsletter-uri pentru e-mail-ul dvs. este una dintre cele mai importante sarcini pe care le puteți îndeplini. Cu MailChimp care oferă conturi gratuite pentru oricine are sub 2.000 de abonați, pluginul gratuit ChimpMate este o alegere bună pentru noii bloggeri care încep doar în călătoria lor.

Acest plugin gratuit include o selecție bună de diferite formulare de înscriere prin e-mail pentru a vă ajuta să creșteți lista abonaților. Interfața de utilizator ar putea fi puțin din partea neplăcută, dar nu există multe plugin-uri gratuite care vă permit să creați formulare de opțiune pentru lightbox, slider și widget într-un singur pachet.

Notă: Widget personalizat pentru bara laterală

Notă Plugin-ul Widget personalizat

Nota este un plugin simplu, dar eficient, care vă permite să introduceți o gamă de tipuri diferite de conținut în zona laterală a blogului dvs. După activarea pluginului, puteți adăuga noul widget în zona barei dvs. laterale, apoi puteți începe să adăugați conținut la acesta, prin intermediul instrumentului WordPress Live Customizer.

Acest lucru vă oferă apoi o previzualizare live, front end pe măsură ce adăugați conținutul dvs. widget personalizat. Notă a fost creată inițial pentru pluginul Conductor, pe care l-am revizuit cu ceva timp în urmă. Cu toate acestea, ar trebui să funcționeze cu orice temă WordPress.

Postmatic: postări și comentarii prin e-mail

Postmatic Post-ul la e-mail

Dacă doriți să creșteți implicarea utilizatorilor pe blogul dvs., atunci plugin-ul gratuit Postmatic vă poate ajuta. Cu acest plugin instalat pe site-ul dvs., cititorii dvs. pot opta pentru a avea postări noi trimise la ele automat, mai degrabă decât să fie nevoiți să verificați conținutul dvs..

Pentru a încuraja discuțiile cu privire la conținutul dvs., abonații dvs. pot lăsa apoi un comentariu, pur și simplu răspunzând la noua adresă de e-mail. Acest lucru elimină multe dintre barierele care ar putea împiedica un cititor să lase un comentariu, cum ar fi completarea formularului sau crearea unui cont. Postmatic folosește MailChimp și Rackspace pentru a gestiona corespondența de e-mail, asigurându-se că pot furniza un serviciu robust.

Popslide: Windows Slide-In conținut personalizat

Popslide Slide-In Plugin de conținut

Dacă nu doriți să aplicați pop-up-uri vizitatorilor, dar doriți totuși accesul la unele dintre rezultatele pe care le pot produce, noul și gratuit pluginul Popslide ar putea fi un compromis bun.

În loc să trageți ferestre pop-up la vizitatorii dvs., Popslide va afișa o fereastră glisantă puțin mai enervantă. Spre deosebire de pluginul ChimpMate prezentat anterior, această opțiune nu vă limitează la afișarea doar a formularelor de înscriere prin e-mail.

În schimb, prin interfața Popslide, puteți adăuga orice conținut personalizat în zona de diapozitive, totul prin intermediul editorului WYSIWYG. De asemenea, obțineți un control ridicat asupra modului în care arată și funcționează zona de glisare, iar în acest moment puteți face upgrade la versiunea pro gratuit, în schimbul partajării unui link către pagina de pe Facebook.

Imagine oferită automat din titlu

Imagine oferită automat

Aproape toate postările de pe blog pot fi îmbunătățite cu o imagine bună. Cu toate acestea, dacă uitați să adăugați aceste imagini la postările dvs. de blog, atunci imaginea gratuită a caracterului automat din pluginul Titlu ar putea să vă intereseze..

Acest plugin are capacitatea de a genera o imagine particularizată pentru fiecare postare pe site-ul dvs., dacă uitați să adăugați una singură. Pluginul folosește titlul postării și apoi aplică textul la una dintre cele șapte imagini incluse. Există, de asemenea, trei fonturi din care să alegeți.

Fie că veți ajunge să iubiți aceste imagini caracteristice generate automat, atât de mult nu va trebui să vă faceți niciodată griji despre adăugarea dvs. din nou; sau amenințarea folosirii lor vă va obliga să începeți să încărcați miniaturi mai adecvate pe blogul dvs..

TimeSpan: Time to Read Plugin

Plugin TimeSpan pentru citire

Dacă doriți să anunțați cititorii dvs. ce investiții de timp vor trebui să facă pentru a ajunge la sfârșitul postărilor dvs. de blog, atunci plugin-ul gratuit TimeSpan a fost făcut doar pentru dvs..

Odată transmis pe site-ul dvs., acest plugin lansat recent va adăuga timp pentru citirea informațiilor la începutul tuturor postărilor. În timp ce plugin-ul folosește media nord-americană încercată de 250 de cuvinte pe minut, puteți trece peste acest lucru cu propria valoare.

WP Couch Mode: Modul de citire fără distragere

Plugin de citire fără distracții

Dacă publicați conținut de formulare îndelungate, atunci ușor pentru cititorii dvs. să citească aceste postări fără a vă distrage ar trebui să fie una dintre prioritățile dvs. În timp ce puteți trece la o temă WordPress ultra-minimalistă, un alt mod de a elimina distragerile este să instalați pluginul WP Couch Mode.

Acest plugin gratuit oferă cititorilor dvs. opțiunea de a vizualiza postările dvs. în modul fără distragere. Făcând clic pe butonul Mod de citire, deschide postarea într-o nouă fereastră pop-up fără distracții. Acest lucru face, astfel, cât mai ușor posibil pentru vizitatorii dvs. să se concentreze pe conținutul pe care încearcă să îl inghită.

Încărcare automată Următorul mesaj

Încărcare automată Următorul mesaj

Ultimul, dar nu în ultimul rând, plugin-ul pentru încărcarea automată proaspăt lansată vă oferă posibilitatea de a adăuga o funcție pe site-ul dvs., care încă nu a fost văzut pe multe bloguri WordPress.

Cu acest plugin activ pe site-ul dvs., când cititorii dvs. ajung la sfârșitul unei postări, următorul articol este încărcat automat. Acest lucru ar trebui să crească numărul de postări pe care fiecare vizitator la vizionările site-ului dvs., fără a le solicita de fapt să caute manual aceste articole.

Din păcate acest plugin nu funcționează cu fiecare temă și poate necesita un pic de efort pentru a configura corect. Cu toate acestea, dacă vă faceți timp, puteți adăuga o caracteristică plăcută site-ului dvs. web, care ușurează vizitatorii dvs. să citească mai mult conținutul dvs..

Concluzie

Indiferent dacă sunteți blogger nou sau vechi, sperăm că veți găsi cel puțin un nou plugin pe care îl puteți folosi pe site-ul dvs. web. De la creșterea listei de e-mailuri până la a-ți ajuta cititorii să găsească mai mult conținutul tău excelent, ar trebui să fie ceva pentru toată lumea.

Ați descoperit vreun noul plugin WordPress interesant în ultima perioadă? Ce caracteristici credeți că fiecare blogger nou ar trebui să utilizeze un plugin pentru a adăuga pe site-ul lor? Împărtășește-ți gândurile în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map