Morsomme WordPress-plugins for å jazz opp nettstedet ditt

Jeg tror du vil være enig når jeg sier: Som nybegynner er det en oppgave å lage et engasjerende nettsted. Hvor begynner du til og med? Og siden du ikke kjenner noen morsomme WordPress-plugins, hvilke velger du? Vi vet at det kan være forvirrende, men slapp av.


Du har sannsynligvis å gjøre med spørsmål som:

 • Hvordan gjør jeg nettstedet mitt mer spennende eller interaktivt?
 • Kan jeg forbedre konverteringsfrekvensene mine uten å bryte banken?
 • Hvorfor har jeg så høye avvisningsrater på WordPress-nettstedet mitt? Jeg mener, hvorfor besøker mange mennesker nettstedet ditt og går bort med en gang?
 • Er innholdet på nettstedet mitt noe bra, eller hva gjør jeg galt?
 • Tar det mye arbeid (og tid) å engasjere flere av menneskene som kommer til nettstedet ditt?

Ta av alle spørsmålene. Det viser seg at du raskt kan øke interaktiviteten på nettstedet ditt takket være noen få morsomme WordPress-plugins! Som et resultat bruker besøkende på nettet mer tid, noe som betyr bedre konverteringsfrekvens og forbedret WordPress SEO.

I dag får du morsomme WordPress-plugins for å øke engasjementet på nettstedet ditt. Les videre for å oppdage 10+ plugins som vi synes er verdt å prøve, og husk at markedet for morsomme / rare / interaktive plugins er lite. Av den grunn kan du dele dine favoritt morsomme / rare WordPress-plugins i kommentarene. Men uten å kaste bort et sekund, la oss ha det gøy!

Alle plugins her legger til et morsomt element på WordPress-nettstedet ditt. Og selv om det er utrolig, er de også verktøy som tjener et funksjonelt formål. I tillegg er de fleste gratis, men det er noen premium-alternativer for strømbrukeren. Enten du velger en freebie eller gaffler ut litt penger, alle de morsomme WordPress-pluginene her er sikre måter å øke engasjementet på WordPress-nettstedet ditt.

La oss gjøre det WordPress-nettstedet ditt mer engasjerende.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Glidebryteren helt

morsom wordpress plugins glidebryteren helt

I min tid med WordPress har jeg kommet over flere utmerkede WordPress-glidebrygg-plugins (Slider Revolution noen?), Men Slider Hero er noe annet. Mellom oss brukte jeg utvilsomt over 45 minutter på å leke med demoene. Hvorfor? De er super spennende! I årevis har jeg prøvd mange glidebrytere, men jeg har aldri kommet over en.

Du kan glede deg over Slider Hero, og jeg tuller ikke, folkens. Det er en morsom WordPress-plugin uten tvil, men det er også en av disse programtilleggene som fyller et funksjonelt behov.

Slider Hero er ikke din typiske glidebrygg-plugin, nei, den er den ikke. Takket være nye innovative effekter og funksjoner hjelper Slider Hero deg med å øke konverteringsfrekvensen to ganger. Plugin-enheten er fantastisk når det gjelder å engasjere besøkende på WordPress-nettstedet ditt uten å prøve hardt. Det fokuserer på meldingen din og ikke bildefremvisning som mange andre glidebrygg-plugins.

Selv om en besøkende hater nettstedet ditt med det første, kan de begynne å glede eller klikke glidebryterne. Hvem vet? Kanskje ender besøkende med å elske produktet ditt på under 45 minutter. Se hva jeg gjorde der?

De beste glidebryteren-funksjonene

 • 85+ imponerende effekter,
 • filmisk introbygger,
 • 173+ bakgrunnsgradienter,
 • videostøtte,
 • unike tekstanimasjoner,
 • grensepynt,
 • sprø CSS3- og JS-animasjoner du ikke finner andre steder,
 • Gutenberg-klar,
 • fullt responsiv,
 • og hvis vi dekker alle funksjoner, blir listen lang å lese.

Hovedpoenget er at Slider Hero er en super morsom og spennende WordPress-plugin for å øke engasjementet på ditt WordPress-nettsted.

Det er en gratis versjon av Slider Hero tilgjengelig på WordPress.org som vi har koblet sammen ovenfor, men hvis jeg var deg, ville jeg spurt om premium versjon uten forbehold.

Hvorfor er det slik? Premiumversjonen gir deg flere effekter og funksjoner, pluss support i tilfelle du trenger hjelp. Og vi vet alle at premiumstøtte kommer godt med, spesielt hvis du har det ingen tid til å tulle med tekniske ting.

Ja, jeg er enig med deg; tid er penger. Slider Hero premium sparer deg for tid og penger, så ja, $ 30 dollar du betaler for premiumversjonen er en verdig investering.

myCRED

morsomme wordpress plugins mycred

Hvordan øker du engasjement og salg på WordPress-nettstedet ditt med mindre markedsføringsinnsats? Det er enkelt: du lager et lojalitetsprogram eller gamify nettstedet ditt.

Et lojalitetsprogram lar deg belønne poeng til de besøkende når de fullfører spesifikke handlinger. Vi snakker om aktiviteter som å logge på, lese et innlegg, kjøpe fra butikken din og så videre. Senere kan brukere bruke opptjente poeng for å fullføre kjøp, oppgradere medlemskap, få tilgang til premiuminnhold og fullføre flere andre ønskede handlinger.

Gamification øker derimot engasjementet og gjør nettstedet ditt morsomt ved å legge til spilllignende funksjoner. Generelt inkluderer gamification tildeling av erfaringspoeng, rangering av brukere, å finne objekter, spørrekonkurranser, konkurranse og så videre.

Poenget er at lojalitetsprogrammer og gamification hjelper deg å legge til et element av moro på nettstedet ditt. Og hvis du er ute etter et belønningssystem, viser vi deg gjerne mot myCRED WordPress-plugin-en.

myCRED er et topp rangert poengstyringssystem som øker engasjementet i WordPress-systemet ditt. Med andre ord, det hjelper deg å lage et lojalitetsprogram og gamify ditt WordPress-nettsted i løpet av noen klikk.

Denne morsomme WordPress-pluginen er enkel å konfigurere og bruke, og kommer med en imponerende pakke med funksjoner.

Det beste er at myCRED er gratis, men hvis du trenger mer strøm, tilbyr utvikleren deg en rekke billige premium-tillegg. Premium tillegg inkluderer lotto, skrapelodd og lykkehjul, blant andre.

myCRED integreres sømløst med favorittverktøyene dine, for eksempel WooCommerce, PayPal, BuddyPress, Kontaktformular 7, AffiliateWP og så videre. Som sådan kan du lage et fullt integrert belønningssystem og administrere det som en proff.

H5P interaktivt innhold

interaktivt innhold h5p morsom wordpress-plugin

Interaktivt innhold øker engasjementet på nettstedet ditt ved å lokke besøkende til å koble seg til nettstedet ditt. Og jo lenger de blir liggende på nettstedet ditt, desto bedre er sjansene dine for å konvertere bare besøkende til kunder.

Tross alt har de noe morsomt å gjøre på nettstedet ditt, noe som vekker gode følelser overfor nettstedet ditt. Og hvis de knytter gode følelser til nettstedet ditt, er jobben halvparten av deg.

Nå, takket være H5P-morsomme WordPress-plugin, trenger du bare å finne ut hvordan du vil få brukerne til dine CTA-er. Å holde dem på nettstedet ditt lenger vil ikke være noe problem med H5P.

H5P leveres med et stort antall interaktive HTML5-elementer som:

 • interaktive videoer
 • personlighet eller aritmetisk quiz
 • minnespill
 • diagrammer
 • hotspots for bilde
 • collage
 • grid ordspill
 • 360-graders virtuelle miljøer
 • flashcards
 • og så mye mer

Det er like enkelt å sette opp H5P på WordPress-nettstedet ditt. Plugin-en er helt gratis og åpen teknologi. Det er også veldig responsivt, noe som betyr at innholdet ditt ser bra ut på flere enheter.

Forhøyede kommentarer

forhøyede kommentarer

Vi har dekket de beste WordPress-kommentartilleggene før, men den listen inkluderer plugins som bare forbedrer kommentarområdet. Vi dekket ikke en plugin som gir innleggene dine liv med kommentarer.

Nå er Elevated Comments den pluginen. Takket være maskinlæring og språkanalyse kan du automatisk legge til den mest relevante og gjennomtenkte kommentaren nær toppen av innlegget ditt.

Videre kan du kontrollere hvor kommentaren vises i innlegget ditt via en enkel kortkode. Uansett vises kommentaren i form av et vakkert trekk sitat. Om nødvendig kan du tilpasse stylingen i utstrakt grad for å passe til nettstedet ditt.

Kommentarer er en betydelig del av ethvert innlegg, og hovedsakelig der brukere samhandler. Hvis du vil øke interaktiviteten på WordPress-siden din, er Elevated Comments-pluginen en virkelig vinner.

Plugin fremmer samtale ved å vise din beste kommentar mens du lenker til kommentarseksjonen. Det gnister raskt diskusjon mens den ser godartet ut. Det er som å ha en omtalt kommentar i innlegget ditt, og ikke etter innlegget.

Eller, med ordene fra utvikleren:

Den [beste] kommentaren henger ikke lenger nederst på siden. Det har blitt pisket til toppen der det er mer sannsynlig å bli sett, tenkt på og svart på. Fantastisk! – Postmatic

Morsomt og funksjonelt �� Šja, og helt gratis.

WP Triggers

wp triggere

Betinget logikk gir deg mye kraft for å forbedre interaktiviteten på ditt WordPress-nettsted. Teknologien fungerer som: hvis du gjør det dette, deretter at skjer. Med andre ord, en bestemt trigger aktiverer en spesifikk handling.

Du kan bruke betinget logikk for å pusse besøkende til å aktivere spesifikke handlinger, noe som fører til mer engasjement. Hvis du gjør jobben din bra, kan du raskt få besøkende til CTA-ene dine.

Det beste er at du ikke trenger å redigere PHP-filene dine for å utnytte kraften i betinget logikk. I stedet kan du dra nytte av WP Triggers premium plugin, og få betinget logikk som fungerer for deg i løpet av klikk.

Ting du kan gjøre med WP Triggers:

 • Led besøkende til en hemmelig side
 • Markedsfør bare spesifikke produkter
 • Lag eventyrhistorier
 • Lag virtuelle jaktfangere
 • Gi postnummer-søk på nettstedet ditt
 • Og det meste av det som innebærer betinget logikk på et nettsted

Men listen over ville være vag hvis vi ikke kastet inn et par funksjoner. Her er et par funksjoner du kan forvente av WP Triggers:

 • Flere jokertegn som betyr at du står fritt til å lage ubegrensede triggere
 • Gutenberg-klar
 • Plassholdertekst
 • Uendelige stiler
 • Støtte for bilder, videoer og tekst
 • kortkoder
 • Epost markedsføring
 • Responsiv utforming
 • Rist animasjon
 • Og så mye mer

Hovedpoenget er at WP Triggers hjelper deg å legge til interaktivitet på WordPress-nettstedet ditt umiddelbart. Du trenger ikke å grave i kode for å få pluginen til å fungere. Du får et intuitivt grensesnitt for å lage utløste handlinger på nettstedet ditt på rekordtid.

SVG Avatars Generator

svg avatars generator

Vil du gi de besøkende noe morsomt å gjøre mens du gjør at nettstedet ditt skiller seg ut fra konkurransen? Å tilby de besøkende sjansen til å lage tilpassede avatarer er en utmerket måte å holde dem lenger på ditt WordPress-nettsted. Dessuten vil besøkende elske nettstedet ditt når de lager nedlastbare avatarer. Det er ikke alt; de kan laste opp avatarer til Gravatar.com for å bruke hvor som helst de vil ha, som på nettstedet ditt.

Så, vil du tiltrekke besøkende og tilby dem en grunn til å elske nettstedet ditt? Hvis det er et høyt ja, er SVG Avatars Generator-plugin fra Dee Themes din rettelse. Plugin-en lar brukerne lage avatarer i SVG- eller PNG-formater.

Avatarer ser fantastiske ut over flere nettlesere og enheter, noe som er perfekt for responsiv brukeropplevelse. På toppen av det kan brukere tilpasse avatarene mye, takket være det intuitive grensesnittet.

Å sette opp SVG Avatars Generator er superduper enkelt du trenger ikke en utvikler. Alt du trenger å gjøre er å installere plugin-modulen. neste, plasser generatoren hvor som helst på nettstedet ditt ved å bruke en enkel kortkode. Bare khusk SVG Avatars Generator er en premium WordPress-plugin.

imgMCE

morsomme wordpress-plugins imgmce

Og når du tror du har sett det siste med morsomme WordPress-plugins, gjør imgMCE et fantastisk utseende! Gutter, pluginen er større enn en bilderedigerer; det er en kraftig HTML5-innholdsbygger som vil blåse. Din. Mind.

Du har et fantastisk verktøy for å lage elementer som GIF-er, interaktive bilder, animerte former og mye mer. I tillegg trenger du ikke redigere bildene dine i Photoshop før du legger ut. Takket være imgMCE kan du redigere bilder mens du skriver.

Plugin-en kan skryte av en fantastisk liste over funksjoner, inkludert:

 • dra og slipp redigeringsprogram (som betyr at du ikke trenger kodingskunnskap for å bygge overraskende HTML5-elementer),
 • evne til å lage imponerende animasjoner,
 • gradient fargevelger,
 • 600+ Google-skrifter,
 • integrasjon med favorittverktøyene dine som WooCommerce, bbPress, BuddyPress, WPBakery Page Builder, TinyMCE, Elementor og så mye mer,
 • fullt responsivt design,
 • API-integrasjon med Unsplash, Giphy, Flaticon og Font Awesome,
 • Mulighet for å lage animerte HTML5-annonser,
 • lagene
 • og så mye mer

imgMCE vil endre hvordan du jobber med bilder i WordPress. Plugin-enheten hjelper deg å legge til interaktivitet og øke engasjementet på WordPress-nettstedet ditt 10X. Den eneste grensen er bare fantasien din.

Image Hotspotter

image hotspotter moro wordpress plugin

Eier du et nettsted for fotografering? I så fall hjelper Image Hotspotter deg med å “… forbedre WordPress-innleggene dine med et elegant bildesentrisk, responsivt brukergrensesnitt.”

Hvordan? Plugin-enheten lar deg lage et vakkert, brukervennlig og interaktivt bildekart som gjør det utrolig enkelt og morsomt å dele dine bilder og bilder.

Det beste er at du ikke trenger å skrive en eneste kodelinje; kan du lage bildekartet dra-og-slipp-stil. I løpet av klikk kan du opprette klikkbare hotspots på grafikken din, noe som åpner for mange muligheter ikke bare for fotografer, men også andre nettstedseiere..

Med de klikkbare hotspots på plass, kan du deretter tilpasse bildekartene dine til du slipper. For eksempel kan du legge til tilpasset HTML i bildekartet ditt, slik at du kan koble bildene til hvilken som helst side på nettstedet ditt.

I tillegg kan du tilpasse bildekartet ditt omfattende for å vise frem grafikken din med stil. Med slike alternativer (og mer) til rådighet, kan du bruke Image Hotspotter til å lage historier som driver engasjement på WordPress-nettstedet ditt. Plugin-en er enkel å konfigurere, vi forventer ikke at du får problemer.

Utvikleren tilbyr tre prispakker: Enkeltstedslisens til $ 29,95, tillatelse for tre sider til 59,95 dollar og en ubegrenset bruk for $ 129,95. Velg hva som fungerer for deg.

Counter Number Showcase

morsomme wordpress temaer teller nummer

Leter du etter en vakker måte å vise frem essensiell statistikk på WordPress-nettstedet ditt? I så fall vil du like Counter Number Showcase-plugin, takket være WPShopmart.

Å sette opp utmerket statistikk på hovedsiden din incitamenter besøkende til å ta grep. Enda bedre, kan du vise noen morsomme statistikker; du vet, for eksempel antall kjæledyr på kontoret, kaffekopper drakk og så videre.

Siden du er kreativ, er Counter Number Showcase-plugin en morsom plugin for å engasjere og konvertere besøkende til kunder. Det er en bemerkelsesverdig måte å vise trolldom på. Du kan enkelt vise antall prosjekter du har under beltet. I tillegg kan du vise størrelsen på laget ditt, priser, nedlastinger osv.

Counter-pluginen leveres med funksjoner som fullt responsiv og ren design, tilpassbare stiler, ubegrensede tellere, dra-og-slipp, kortkoder, glatt brukergrensesnitt – navngi alt.

Plugin-en gir en førsteklasses smak, som leveres med stilig bakgrunn, over 20 designmaler, widgetalternativ, parallax osv..

KommentarPressekjerne

commentpress-kjerne

CommentPress Core er en ideell løsning for online læring, kurs, prosjektsamarbeid og pedagogiske nettsteder. Den tilbyr deg alle verktøyene du trenger for å vekke samtale på kursmaterialet ditt uten å bruke penger på utviklere eller tid på å skrive tilpasset kode.

Hvordan fungerer pluginen? Ifølge Christian Wach, utvikleren, tillater CommentPress Core “… lesere å kommentere i margenene til en tekst. Leserne kan kommentere avsnitt for ledd, linje for linje, blokk for blokk eller ved å velge tekst. ” Noe sånt som dette:

commentpress-kjerne-eksemplet

CommentPress Core er den perfekte plugin for å skape engasjerte samfunn rundt blogginnlegg eller dokumenter. Forresten, når du kobler plugin-modulen med BuddyPress, er den super nyttig. Videre lar CommentPress Core deg …

… kommentere, glans, workshop, debatt: med CommentPress Core kan du gjøre alle disse tingene på et mer kornet nivå og gjøre et dokument om til en samtale. – Christian Wach

CommentPress Core er en fantastisk plugin for å få samtalen til å gå på ditt WordPress nettsted. Plugin-en sender imidlertid med et tema som skal fungere.

Ikke å bekymre deg; pluginen kommer med tre standardtemaer i tilfelle du vil skifte opp utformingen. I tillegg til nødvendig koding kan du tilpasse designet.

Quiz Cat

wordpress-quiz-cat

Du vil helt sikkert ønske Quiz Cat på nettstedet ditt hvis du ønsker å få quizelskere til å bli faste besøkende på nettstedet ditt. Du kan ha et hvilket som helst antall spørrekonkurranser, og mange svar blir presentert som flere valg.

Å komme med spørsmålene trenger litt kreativitet fra nettstedets administrator. Men nesten alt annet blir tatt vare på av plugin-modulen. Lag egendefinerte meldinger for å blinke etter avsluttet quiz. Ulik melding kan bli blinket hvis en besøkende ikke kan komme med riktig svar.

quiz-cat

Premium-versjonen av plugin-enheten hjelper deg med å lage bedre spørrekonkurranser. Personlighetsquizzer og bildebaserte quizer støttes av premiumversjonen. Den tar også vare på e-postfangst og gir deg rett til prioritert støtte via e-post.

Fotballbasseng

wordpress-fotball-basseng

Football Pool belønner innloggede brukere på nettstedet ditt for å spille et fantasy-fotballspill med andre brukere. De spår utfall og tjener poeng. Ekstra poeng tildeles for bonusspørsmål. Nivået på samspillet blir økt ettersom hver spiller kan se poeng og diagrammer for utfordrerne.

Databasen har informasjon knyttet til UEFA Championship i Frankrike, men kan godt endres for enhver annen kamp.

fotball-basseng

Å lage lag, legge til bonusspørsmål, automatisk beregning av bassengrangeringer og lagstatus, konfigurerbare scoringsalternativer, flere sider for info om lag gjør det til å spille et morsomt tidsfordriv.


Vi håper du fant en morsom og nyttig WordPress-plugin her i dag. Med litt kreativitet kan du øke interaktiviteten på WordPress-nettstedet.

Hvilken er din morsomme WordPress-plugin? Del gjerne nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me