Gratis WordPress-plugins for å utvide din MailChimp-liste

Mange bloggere anser e-postlistene sine som de viktigste eiendelene de eier. Selv om du ikke vil gå helt i den grad, som en kunnskapsrik blogger, vet du at pengene er på listen. Med andre ord, jo mer e-postabonnenter av høy kvalitet du har, jo større inntekt kan du generere gjennom din online virksomhet – og disse gratis MailChimp WordPress-plugins er et flott sted å starte.


Det er en rekke gode e-postabonnementsleverandører tilgjengelig online, men dette innlegget vil fokusere på MailChimp – et mye brukt e-postmarkedsføringsverktøy med solide funksjoner som hjelper deg med å bygge, vokse og vedlikeholde en adresseliste for bloggen din. Det er gratis for lister opptil 2 000 abonnenter og 12 000 e-poster per måned; utover det tilbyr MailChimp abonnementsplaner som vokser med virksomheten din.

Å installere er enkelt, og med et WordPress-nettsted kan aktivering av MailChimp-plugins øke antall e-postapplikasjoner som mottas daglig. Med det i tankene har vi i denne artikkelen listet opp de beste gratis WordPress MailChimp-pluginene som lar deg utvide e-postlisten din. La oss bli sprekker!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. MailOptin Popup med MailChimp Integration

MailOptin - Pop-ups, e-postoptinsskjemaer og nyhetsbrev

Først opp er MailOptin en ledende generasjons plugin som integreres sømløst med MailChimp. Den gratis Lite-versjonen av plugin-en gir deg mange muligheter for å overbevise leserne om å registrere seg på ditt MailChimp-drevne nyhetsbrev. Legg til en popup, sidefeltwidget eller en form for før / etter innlegg. Eller du kan til og med målrette mot spesifikke innlegg og sider med målretting på sidenivå.

MailOptin Campaign Builder

Med MailOptin er det en innebygd kampanjebygger som gjør det enkelt å lage dine optin-skjemaer. Velg design, tilpasse overskriften, legg til felt og selvfølgelig velg en e-postleverandør og liste. Du kan også velge en skjemautfylt handling, for eksempel lukke skjema og laste inn siden på nytt eller omdirigere til en tilpasset URL

Eller du kan oppgradere til MailOptin premiumplan for å legge til leadgenerasjonsfunksjoner, automatisering av e-post og til og med nyhetsbrev. Med disse førsteklasses alternativene kan du dele A / B-tester du påmeldingsskjemaer, legge til varslingslinje eller skyve i oppsett, oppdage annonseblokkere, velge mellom 30+ CSS3-animasjoner, lage en autosvar for nye påmeldinger og mange flere. Det er en solid investering hvis nyhetsbrevet ditt er en stor del av markedsføringsstrategien.

2. MailChimp for WordPress

MailChimp for WordPress

MailChimp for WordPress er en gratis plugin opprettet av ibericode. Når du aktiverer plugin-modulen og tar tak i API-nøkkelen din fra MailChimp, vil MailChimp-dataene være tilgjengelige på innstillingsskjermen for plugin-modulen. Jeg synes dette er praktisk fordi det er en tabell for hver e-postliste som inkluderer alle feltene og til og med antall abonnenter i hver gruppe. Med denne informasjonen kan du bestemme hvor mange felt du vil inkludere i opt-in-skjemaet.

MailChimp for WordPress topplinjeinnstillinger

Denne plugin gir deg flere visningsalternativer. For eksempel, med det øverste linjen tilvalgskjema, velger du e-postlisten din fra en rullegardinmeny og tilpasser den. Stangholderteksten for bar, knapp og e-post kan alle fylles ut med kopien din. Du kan også plassere linjen på toppen eller bunnen av siden, endre farge og spesifisere knapp og tekstfarge – alle fantastiske verktøy for å hjelpe deg med fargen på bloggen din. Endre utseendet og følelsen av registreringsboksen ytterligere med premiumversjonen.

Større opt-in-skjemaer kan plasseres hvor som helst ved å bruke kortkoder. Viderekoblingsadressealternativer er tilgjengelige, slik at du kan peke nye abonnenter til siden “Velge suksess” du velger.

Til slutt tilbyr MailChimp for WordPress også innstillinger for avmerkingsboks. Besøkende som legger igjen en kommentar eller registrerer seg på nettstedet ditt, kan også velge e-postlisten ved å merke av i en rute.

3. MailChimp Forms av MailMunch

MailChimp Forms av MailMunch

Det jeg elsker med MailChimp Forms av MailMunch er at du har litt mer frihet til å tilpasse opt-in-skjemaer uten å oppgradere til premium-planen. Denne pluginen synkroniseres enkelt med MailChimp-kontoen din, og du kan opprette så mange skjemaer du vil. Så hvis du tilbyr innholdsoppgraderinger med hvert blogginnlegg, kan du lage et eget skjema for hver hvis du ville. Denne pluginen tilbyr fem formtyper: popover, innebygd, topplinje, rulleboks og sidefelt.

mailmunch-plugin-popup-skjema

Skjermdumpen over er et eksempel på et pop-up opt-in-skjema. De animerte alternativene inkluderer: gummibånd, sprett i dun, sving, fly inn, tada og vingling. Dette er ganske utvalg for en gratis MailChimp WordPress-plugin. Du kan også velge om du vil at dette skjemaet skal vises ved sideinnlasting og / eller avslutte. Hvis du ikke ønsker hyppige besøkende irritert av popup-skjemaer, kan du bare endre frekvensen for å vise dette skjemaet til den samme besøkende.

Uansett hvilken formtype du velger, kan du selektivt publisere den ved hjelp av visningsregler. MailMunch lar deg vise skjemaer på spesifikke URL-er på nettstedet ditt. Denne pluginen tilbyr mange alternativer; det eneste forbeholdet er at hvis du vil gjennomføre A / B-tester, må du oppgradere til en av de betalte planene deres.

4. MailChimp Forms av Optin Cat

MailChimp Forms av Optin Cat

En annen gratis WordPress MailChimp-plugin er MailChimp Forms av Optin Cat. Med denne pluginen kan du integrere innebygde skjemaer, popups og sidefeltwidgets på websidene dine. Du kan også justere frekvensen for hver popups synlighet og omdirigere nye abonnenter til hvilken som helst side på nettstedet ditt etter at du har registrert deg.

MailChimp Forms av Optin Cat Analytics

Analysefunksjonen deres leveres som standard med gratisversjonen av plugin-en, men tilpasningsalternativene er noe begrenset med mindre du oppgraderer kontoen din. Endre knapp-, kant- og tekstfarger med alle tre formtypene. Med MailChimp Forms av Optin Cat kan du opprette et ubegrenset antall skjemaer for kampanjer, innholdsoppgraderinger, e-kurs eller et annet kreativt behov som gjør det til et av våre favoritt-gratis MailChimp WordPress-plugins.

5. Enkle skjemaer for MailChimp

Enkle skjemaer for MailChimp

Det tok mer tid for meg å bli akklimatisert til Easy Forms for MailChimp av Yikes, men de spilte inn en videoopplæring for å hjelpe deg med første oppsett.

Når du har koblet til MailChimp API, kan du knytte en av e-postlistene dine til et nytt registreringsskjema. De kan være innebygd i sider, innlegg eller widgetområder ved hjelp av kortkode. En alternativ tilnærming er å inngå et nytt eller eksisterende innlegg eller side, klikk på Enkle skjemaer ikonet, og velg deretter hvilken tilmeldingsform du vil vise. Se eksemplet nedenfor:

enkle former-MailChimp-side-embed

Besøkende på nettstedet kan melde seg på e-postlisten din når de legger igjen en kommentar eller registrerer seg for nettstedet ditt med denne pluginen også. Kontoinnstillinger viser antall nye abonnenter, avmeldinger og gjennomsnittlig abonnementsrate.

Dette er den minst tilpassbare plugin vi har dekket i dette innlegget så langt, men hvis det passer dine behov, er det verdt å prøve. Med over 20 000 aktive installasjoner og hyppige oppdateringer har denne pluginen fungert for mange og kan være en god passform for nettstedet ditt.

6. MailChimp-brukersynkronisering

MailChimp brukersynkronisering

Hvis du lar brukere registrere seg på WordPress-nettstedet ditt, kan det være lurt å fange e-postadressene deres og annen nøkkelinformasjon samtidig. Dette gjør det mulig å legge dem til en e-postliste og målrette dem mot innhold og kampanjer. Hvis du planlegger å markedsføre til brukerens e-postadresser på denne måten, kan MailChimp User Sync-plugin være akkurat det du trenger.

Denne pluginen synkroniserer listen over registrerte WordPress-brukere med hvilken som helst e-postliste du velger i MailChimp. På den måten slipper du å kopiere hver enkelt brukeres informasjon manuelt fra den ene plattformen til den andre. Dette er perfekt for A / B-testing, så vel som for målretting mot bestemte målgrupper.

MailChimp User Sync-innstillinger

MailChimp User Sync lar deg også automatisk abonnere nye brukere, synkronisere eventuelle endringer de gjør i profilene deres (inkludert e-postadressene deres), og til og med fjerne kontakter fra e-postlisten din hvis WordPress-kontoene deres blir slettet av en eller annen grunn. Dette sparer deg for mye tid og krefter, og holder abonnementslisten oppdatert til enhver tid. Tillegget er gratis, selv om du må installere MailChimp for WordPress-plugin først. Heldigvis koster ikke denne pluginen deg noe (den er nevnt tidligere på vår liste over gratis MailChimp WordPress-plugins), selv om den tilbyr en førsteklasses versjon.

7. MailChimp Topplinje

MailChimp Toppstikk-plugin

I motsetning til noen av alternativene vi har dekket, og som er mer omfattende, har MailChimp Top Bar-plugin et veldig spesifikt formål. Det vil legge til en tilpassbar registreringsfelt øverst eller nederst på nettstedet, slik at abonnementets CTA er mer synlig og fremtredende for brukerne. I stedet for å skjule registreringsskjemaet ditt bort i en sidefelt eller på en kontaktside, får dette verktøyet det foran besøkende så snart som mulig.

Dessuten inkluderer registreringsfeltet en rekke alternativer og er enkle å tilpasse. Du kan redigere teksten, fargene og plasseringene, og til og med bruke kode for å legge til i ekstra felt. Dessuten kan du forhåndsvalgte hvilken liste folk som samhandler med linjen vil abonneres på, i tilfelle du har mer enn en.

Opt-in baren er enkel å installere og sette opp. Du velger ganske enkelt en liste, og du er god til å gå. Alternativt kan du redigere teksten og fargene slik at de samsvarer med merkevarebyggingen din, eller bruke kontrastfarger slik at dette avgjørende CTA skiller seg ut. I fronten er baren enkel og lite påtrengende, og besøkende kan avvise den hvis de vil. Til slutt er det verdt å merke seg at som med MailChimp User Sync, må du installere MailChimp for WordPress før du legger til denne plugin.

8. Kontaktskjema 7 MailChimp-utvidelse

Kontaktskjema 7 MailChimp-utvidelse

Hvis du ikke har prøvd kontaktskjema 7 ennå, er det en WordPress-plugin som er verdt å sjekke ut. Dette populære verktøyet gjør det enkelt å lage og tilpasse former av alle slag, og deretter legge dem til på nettstedet ditt. Hvis du er ved å bruke denne pluginen sammen med MailChimp, kan det være lurt å legge til kontaktformular 7 MailChimp Extension til listen.

Denne pluginen lar deg fange e-postadresser i kontakt 7-skjemaene, og legge dem automatisk til din valgte MailChimp-liste. Denne teknikken lar deg lage svært tilpassede skjemaer, legge dem til nettstedet ditt og deretter integrere dem med dine e-postmarkedsføringskampanjer. Siden den støtter flere adresselister, kan du sømløst bruke en annen for hver form, noe som betyr at du kan lage målrettede CTA-er og bygge segmenterte lister.

Innstillinger for kontaktskjema 7

Bortsett fra å være enkel å bruke, er denne utvidelsen meget tilpassbar. Du kan velge om du vil sende en bekreftende e-post til abonnenter, inkludere en avmerkingsboks for opt-in og legge til egendefinerte felt. I tillegg blir plugin-en kontinuerlig oppdatert og inkluderer e-poststøtte gjennom MailChimp Extension-utvikleren. For å bruke det, må du ha kontaktskjema 7 først installert.

9. WooCommerce MailChimp

WooCommerce MailChimp Integrasjon

Neste gang har vi et annet integrasjonsverktøy. Hvis du har brukt mye tid i WordPress-samfunnet, er det ingen tvil om at du har hørt om WooCommerce. Det er det mest populære verktøyet for å legge til en e-handelsbutikk på nettstedet ditt. Selvfølgelig, hvis du har en butikk, vil du sannsynligvis legge til kundene dine i en e-postliste for markedsføring av produkter.

WooCommerce MailChimp gjør det mulig for WooCommerce-kunder å abonnere på markedsføringslisten din rett fra nettstedet ditt. Du har muligheten til å fange opp denne informasjonen på en av tre måter: etter at en bestilling er opprettet, når den er behandlet eller etter at den er fullført. Dette er en flott måte å samle e-post fra et allerede engasjert publikum og bruke dem i kampanjene dine. Plugin-en gir også flere samtykkealternativer, for å holde deg i samsvar med internasjonale opt-in-lover.

Innstillinger for WooCommerce MailChimp

Det er en advarsel med denne plugin som det er verdt å nevne. Mens den samlede karakteren er høy, og den kan skryte av mer enn tjue tusen aktive installasjoner, er de siste vurderingene noe blandede. Mange brukere elsker det, men noen har uttrykt problemer med å få det til å fungere riktig. Vi anbefaler at du tester denne pluginen fullt ut på en iscenesettingsside for å se om den passer til dine behov før du forplikter deg til å bruke den.

10. N-Media MailChimp-abonnement

N-Media MailChimp-abonnement

Endelig handler N-Media MailChimp-abonnementsplugin om at du kan tilpasse abonnementslistene for maksimal effekt. Den henter alle dine MailChimp-lister fra kontoen din, og lar deg lage målrettede skjemaer basert på listevariabler og interessegrupper.

Det som gjør at denne pluginen virkelig skiller seg ut, er hvor tilpassbar den er. Ikke bare inkluderer den en visuell formdesigner, men du kan også lage stylingen ved hjelp av CSS hvis du er så tilbøyelig. N-Media MailChimp-abonnement lar deg også lage ubegrensede skjemaer ved hjelp av det praktiske veiviserverktøyet, og lage popups for dine opt-ins.

N-Media MailChimp Form Designer

Denne pluginen har ikke så mange aktive brukere som noen av de andre som er omtalt på denne listen, men den kan skryte av positive anmeldelser og er et verktøy som er verdt å sjekke ut. Som med alle programtillegg, kan du prøve å se om det passer dine behov før du distribuerer det til ditt live nettsted. Mens base-plugin-en er gratis, kan du også være interessert i å vite at utviklerne tilbyr en premiumversjon.


Gratis MailChimp WordPress-plugins er en flott måte å øke e-posttilvalg på nettstedet ditt. Sammen med nyttig innhold, kan ett av disse programtilleggene støtte oppdraget ditt om å bygge bloggen din til en virksomhet.

Hvis du ikke allerede har det, kan du registrere deg for en MailChimp-konto, opprette en liste og deretter laste ned og aktivere en av pluginene ovenfor som best passer dine behov. Det kan ta litt tid å finne ut hvilken form, plassering og design som passer best for nettstedet ditt, men det er en del av prosessen. Over tid vil du få et inntrykk av preferansene til nettstedbesøkende.

Så har du aktivert noen gratis MailChimp WordPress-plugins på WordPress-nettstedet ditt? Har du lagt merke til en forskjell i antall e-posttilmeldinger? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me