10 ferske og nyttige WordPress sosiale plugins

Som vi alle vet er sosiale medier av ekstrem betydning for alle som driver et nettsted eller en blogg. Ikke bare er sosiale nettverk og bokmerker viktig for markedsføringsformål, men nå også for SEO. Heldigvis er det mange flotte WordPress-plugins som kan hjelpe deg med å bli mer sosial.


Nedenfor er en liste over 10 forskjellige sosiale medier WordPress-plugins som jeg har brukt eller bruker for øyeblikket som jeg synes er kjempebra. Jeg har inkludert 5 gratis plugins og 5 premium plugins, slik at du har flere alternativer å velge mellom. Så hvis du ønsker å bli mer sosial på bloggen din, bør du sjekke ut disse programtilleggene, teste noen få og glede deg!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

5 gratis WordPress sosiale plugins

Nedenfor er 5 gratis WordPress sosiale plugins som kan bidra til å gjøre bloggen din mer sosial og oppfordre folk til å bokmerke innleggene dine. Jeg har testet ut mange plugins, og dette er noen av dem jeg virkelig liker og synes er nyttige.

1. Wickett Twitter-widget

Det er vanskelig å finne noen bloggere som ikke viser de nyeste tweets på bloggen. Jeg vil vise deg en måte å gjøre dette manuelt, men i mellomtiden er Wickett Twitter Widget en flott plugin for å vise de nyeste tweetsene fra twitterkontoer i de widgetiserte områdene dine. Den lar deg tilpasse antall tweets som vises, filtrere ut @ replikker, inkludere retweets samt automatisk koble brukernavn, lister og hashtags som er nevnt i tweets..

Det ser litt halt ut av boksen, men med litt CSS-kjærlighet er denne pluginen kjempebra!

2. Sexy bokmerker – ikoner for sosiale bokmerker

Sexy Bookmarks har eksistert i ganske lang tid og er nær 1 million nedlastingsmerker. Jeg pleide å bruke denne pluginen på alle nettstedene mine i fjor og elsket den virkelig. Jeg ser at de har gjort noen forbedringer og lagt til noen nye sosiale bookmarking nettsteder som er fantastisk. Baksiden er superenkelt å jobbe med, du kan velge hvilke sosiale bokmerker du vil vises på nettstedet ditt, og det vil legge dem automatisk til innleggene dine. I tillegg ser det bra ut og kommer med en kul svev-over-animasjon for ikonene som gjør det morsomt å bruke.

3. Sharebar

WordPress sharebar-plugin er en annen super populær sosial plugin. Den legger til en dynamisk og fullt tilpassbar boks som inneholder lenker / knapper til populære sosiale nettverkssider som retweetknappen, facebook-delen, buzz og digg.

Med sharebar-plugin kan du stille den til en vertikal bjelke til venstre som bruker de store knappene, eller du kan velge det horisontale alternativet som skal vises under innleggene dine ved hjelp av de små knappene. Du kan også slå av automatisk modus og inkludere koden manuelt til temaet hvor du vil.

Det statiske vertikale sosiale bokmerkeutseendet er veldig populært, og mange av de beste bloggene gjør det. Å holde de sosiale knappene dine synlige til enhver tid kan virkelig bidra til å forbedre sannsynligheten for at folk vil dele innlegget ditt. Jeg gjør det ikke … men innholdet mitt er så kult at du vil dele det uansett hva ��

4. Tweet Old Post

Tweet Old Post er favoritt-pluginen for alle spammere, nisjemarkedsførere og late bloggere. Denne pluginen kobles til twitterkontoen din, og du kan angi et intervall hvor den automatisk vil tweete et tilfeldig innlegg på nettstedet ditt. Hvis du driver med et nettverk av nisjenettsteder, er det den perfekte måten å sende ut tweets hver time til et annet innlegg på nettstedet ditt. Vi vet alle hvor mye Google elsker Twitter, slik at det kan hjelpe nettstedet ditt å bli gjennomgått oftere.

For bloggere er det en nyttig måte å få tilbake gamle blogginnlegg. Sett opp plugin-en for å tweet noen få timer for ikke å bugle dine følgere. Bare sørg for at du har mange innlegg, ellers fortsetter du å twitre de samme tingene om og om igjen, og det er halt.

5. Facebook liker miniatyrbilde

Jeg begynte nylig å bruke denne pluginen på WPExplorer.com. Den legger til en metakode (metaseiendom = ”og: image”) som definerer bildet som skal vises på Facebook når noen “liker” innlegget ditt. At du kan gjøre det manuelt, men pluginen gjør ting enklere og tar lite ressurser.

Du vil definitivt ikke at sidefeltannonsene dine skal vises på facebook-likes i stedet for det kjente innleggsbildet, så få denne pluginen og bruk den!

5 Premium WordPress sosiale plugins

Dere vet alle at jeg liker førsteklasses ting, da jeg er en stor tro på ordtaket: “du får det du har betalt for”. Nedenfor er 5 virkelig gode WordPress sosiale plugins på Codecayon som du sannsynligvis ikke har hørt om, så du kan gå glipp av!

6. WordPress Like Locker – Få flere likes

Som Locker WordPress PluginWordPress Like Locker-plugin vil hjelpe deg å benytte deg av Facebooks 620 millioner brukere. WP Locker lar deg legge til flere fans på nettstedet ditt uten nesten arbeid, og vi vet alle at flere liker = mer trafikk som til slutt betyr mer penger!

Plugin-modulen lar deg pakke innleggets innhold i et “lignende skap” som krever at brukeren liker innlegget ditt før de kan se innholdet. Hvis du allerede får anstendig trafikk, men få liker, kan denne pluginen hjelpe deg med å bygge en super tilstedeværelse på sosiale medier over natten ved å låse alle eller deler av innleggene dine.

Jeg har tenkt på å legge denne plugin til nedlastingsdelen av min gratis temaseksjon … vurderer fortsatt. Vi får se.

7. Enkel andel

Enkel Share WordPress-pluginSimple Share pluggin ble opprettet av kompisen min og kollegaen over kl PippinsPages.com. Det ligner på Sharebar-pluginen, men bare 1 million ganger kjøligere. Enkel del annonser en statisk sosial delingsboks til hvert av innleggene dine, slik at leserne enkelt kan dele innlegget ditt til mange av de mest populære sosiale nettverkene..

Plugin-en har 8 integrerte delingsprotokoller, et brukervennlig admingrensesnitt, fullstendig posisjoneringskontroll, stylingsalternativer, muligheten til å velge hvilke protokoller som skal vises og selvfølgelig vakre verktøytips. For bare $ 18 kan du få en supersøt bokmerke-plugin og begynne å øke eksponeringen på sosiale medier.

8. SocialPop

WordPress Social Pop Sosial pop er i utgangspunktet Kommentar Luv på sprekk. Denne plugin lar deg integrere fantastiske sosiale bokmerkeikoner / lenker til innleggene dine med en kul “pop” -Js-animasjon på svevet. Men det som gjør denne pluginen så kul, er at den er fullpakket med alternativer. Du kan angi retningen på ikonene dine, velge mellom firkantede eller sirkulære ikoner, velge en svart / hvitt fargeeffekt på svevet, bit.ly-integrasjon, velge holdere for ikonene og holderestilene, definere bakgrunnsfargen, velge mellom mange sosiale bookmarking-nettsteder å bruke og mye mer!

Jeg kjøpte denne pluginen i fjor og hadde det veldig gøy å bruke den. Jeg elsket alt om det og det er veldig enkelt å bruke. I tillegg gjorde jeg litt rot med de kjerne plugin-filene, og det var ganske enkelt å jobbe med.

Nedenfor er en rask forhåndsvisning av bildet av et av de mange alternativene for SocialPop WordPress Plugin.

Sosial boomarking for WordPress

9. Sosiologi for WordPress

Sosiologi WordPress PluginSociology for WordPress er et premium-plugin som vil kringkaste innleggene dine til Twitter og Facebook direkte fra innleggets redaktør, så hver gang du publiserer et nytt innlegg, blir det automatisk publisert til begge sosiale nettverk. Det er en ganske grunnleggende plugin, men veldig nyttig for visse mennesker. Jeg har ikke prøvd denne selv, men den har fått 93 salg og en 4-stjerners rangering som er ganske bra.

10. Twitter Widget Pro

Twitter Widget Pro-plugin Sist, men definitivt ikke minst, er Twitter Widget Pro-plugin som lar deg vise nylige innlegg på sidefeltet via en svært tilpassbar og brukervennlig plugin. Hvis du eier en twitter-plugin, bør dette være den. Plugin-en er klar til bruk utenfor boksen, den inkluderer twitter-avatarer, navn, tider, den kobler automatisk hashtags, twitter-brukere og lenker, den kommer med cache-støtte og mye mer! Twitter widget pro er en komplett siste tweet-plugin og den er “latterlig enkel å bruke”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map