10+ Cele mai bune teme profesionale WordPress de nișă

WordPress este cel mai popular sistem de gestionare a conținutului din lume, fără îndoială. Peste 30% din toate site-urile web disponibile pe web-ul modern rulează pe platforma web specifică. Comunitatea dezvoltatorilor WordPress crește și devine mai puternică. Când decideți să construiți un site web cu o temă, puteți alege dintre zeci dintre furnizorii de teme și piețele de piață. Indiferent de nișă de care aparțineți, în inventar există o temă gata pregătită pentru WordPress care este potrivită pentru a fi aplicată în scopuri specifice. În această vitrină, puteți găsi 10+ dintre cele mai bune teme WordPress de nișă pe web.


Când începeți să căutați teme WordPress de nișă, veți găsi teme polivalente și specifice de nișă de la dezvoltatorii de top. De regulă, proiectele multifuncționale includ mai multe soluții specifice nișei, care includ funcționalitatea potrivită pentru a lansa un anumit tip de proiect pe web. Șabloanele specifice nișei oferă extensii personalizate și de calitate premium, care vă permit să construiți pe web orice proiect personal, de afaceri sau corporativ. De exemplu, tema cryptocurrency care este inclusă în vitrină include calculatorul încorporat, pluginul de donare, widgetul prețurilor și alte instrumente inteligente.

Toate opțiunile noastre pentru cele mai bune teme WordPress de nișă din compilare sunt editabile, construite cu codul valid și optimizate pentru performanța fără cusur pe toate dispozitivele și în toate mediile web. Temele sunt complet adaptabile. Cele mai multe dintre acestea includ Visual Composer de drag-and-drop sau propriile șabloane de pagini personalizate pentru a crea mai ușor crearea unui site web. Să săpăm!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Total (multifuncțional)

Total responsive Tema multifuncțională WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Acest particular șablon WordPress vine încărcat cu o mare selecție de opțiuni unice care fac din temă o soluție integrală care se potrivește mai multor scopuri. Această temă cu secțiuni de conținut inteligent organizate este exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă prezenta produsele și serviciile. Dacă doriți să construiți o resursă online de succes cu WordPress, trebuie să utilizați un șablon de site puternic și complet, care acceptă formulare și pluginuri specifice. Un aspect complet sensibil face ca tema să funcționeze excelent pe orice dispozitiv, indiferent dacă este un desktop, o tabletă sau un smartphone.

Crypton (Cryptocurrency)

Crypton - Tema WordPress Cryptocurrency multifuncțional

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Crypton este o temă gata de cryptocurrency WordPress care se execută pe cadrul ThemeRex. Răspunde pe deplin și include funcționalitatea care este adecvată în special pentru site-urile de criptomonede. Blocurile de conținut incluse, elementele widgetizate fac clar designul șablonului. Șablonul este dezvoltat având în vedere lizibilitatea și cea mai bună experiență a utilizatorului. Un folder de documentare detaliat este inclus.

Navigare (Hotel)

Sailing Hotel WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Navigarea este o soluție perfectă pe care o găsești pentru site-ul hotelului tău. Cu mai mult de 5 pagini de pornire, un constructor drag and drop, WooCommerce, formate de postare, rețeaua socială și multe altele, cu siguranță, oaspeții tăi nu se vor gândi să stea mai mult pentru a-ți explora site-ul..

Cea mai remarcabilă caracteristică pe care Sailing o poate servi hotelului dvs. este un plugin de rezervare a semnăturilor. Acest sistem de rezervare vă ajută să gestionați starea camerei, clienților și așa mai departe. Clienții aleg doar sosirea datei din calendar, un număr de adulți și copii. Apoi sistemul va verifica disponibilitatea camerei care îndeplinește cerința cu un preț detaliat. Pluginul gestionează, de asemenea, planurile de prețuri, gestionarea cupoanelor, sistemul de raportare.

Navigarea este un design sensibil. Toate imaginile strălucitoare ale hotelului dvs. vor fi în continuare afișate complet pe orice dispozitive, de la micul ecran al unui telefon mobil până la ecranul desktop HD. În plus, prezentarea site-ului pe o pagină face ca site-ul dvs. să arate simplu, dar inteligent. Revolution Slider este de asemenea inclus în Sailing cu efecte și animații uimitoare care pot interesa pe oricine. În colaborare cu Drag & Drop Page Builder, controlul site-ului dvs. nu poate fi niciodată mai ușor decât acesta!

Bazinga (Revista)

Bazinga - Revistă și blog viral Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Este ușor să modificați această temă WordPress în orice tip de proiect de afaceri și să creați o resursă pro web singură. O varietate de opțiuni de aspect sunt integrate pentru a vă putea decide cu privire la cea mai optimă abordare de prezentare a proiectului dvs. pe web. Creați-vă resursa online cu mai mult succes cu acest design WordPress personalizat. Tema a fost dezvoltată cât mai ușor, astfel încât site-ul dvs. să se poată încărca cu siguranță. Vezi demo-ul live pentru ao vedea în acțiune.

Lifeline2 (Caritate)

Lifeline2 Tema caritate & ONG-uri

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Lifeline 2 oferă opt opțiuni de procesare a plăților online pentru a oferi acoperire la nivel mondial pentru colectarea donațiilor. Este un pachet unic, all-inclusive pentru toate proiectele legate de caritate, strângere de fonduri, ONG-uri și organizații non-profit. Sistemul de donații online recurente este o opțiune cu adevărat excelentă pentru a colecta donații săptămânal, în fiecare zi, lunar, semestrial și anual, fără întrerupere sau necesitate pentru a aminti donatorilor..

Începeți configurarea cu un clic, câteva secunde proces de instalare demo și personalizați aspectul și caracteristicile rapid cu pluginul de construire a paginilor drag and drop, Visual Composer. Creat de Redux Options Framework, backendul vă oferă opțiuni nelimitate pentru a controla și modifica fiecare aspect al aspectului și funcționalității din frontend. Și 7+ demo-uri unice aduc un design dinamic și revigorant, performanță perfectă și personalizare extinsă.

De asemenea, vă va plăcea să aveți o rețea vastă de gestionare a voluntarilor pe site-ul dvs. caritabil – cel mai bun sistem de gestionare a voluntarilor din lume este aici pentru a vă servi cauza. Chiar și puteți construi un magazin online cu toate caracteristicile de top, inclusiv gestionarea coșurilor și a plăților.

LeGrand (multifuncțional)

LeGrand - Tema WordPress de afaceri multifuncționale

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Optând pentru acest șablon WordPress de înaltă calitate, puteți crea site-uri potrivite pentru o serie de scopuri. Acest șablon WordPress sensibil este o soluție potrivită pentru orice proiect web de afaceri sau corporativ. Tema este, de asemenea, complet receptivă, astfel încât site-ul dvs. va fi afișat corect pe orice gadget. Selectând această temă, veți reuși să stabiliți o prezență online solidă, care să expună afacerea dvs. mai profesional și mai elegant publicului web. Potrivit SEO, acesta va fi găsit cu ușurință de clienții potențiali, indiferent de ce motor de căutare utilizează.

Candidatul (politic)

Candidatul - Tema WordPress WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Candidatul este o temă WordPress candidat / lider politic creat special pentru personalități politice și publice. Tema pe care o puteți utiliza și pentru orice organizație non-profit, cum ar fi caritate, evenimente, campanie etc.

Tema răspunde 100% și vine cu cele mai populare plugin-uri de construire a paginilor WordPress Visual Composer, puteți gestiona și edita cu ușurință orice element foarte ușor folosind compozitorul vizual. Tema include, de asemenea, plugin-ul Revolution Slider premium, astfel încât utilizatorul să poată crea cu ușurință diapozitive frumoase prin caracteristica de glisare și fixare a utilizatorului.

Tema nominalizată vine cu câteva caracteristici utile, cum ar fi: gestionarea evenimentelor, un utilizator poate gestiona și crea foarte ușor un eveniment folosind constructorul vizual de drag și drop builder. Utilizatorul poate seta, de asemenea, un contor de contorizare pentru numărarea datei campaniei. Are funcția de programare a evenimentelor, un utilizator poate crea cu ușurință programul de evenimente pentru un anumit eveniment folosind compozitorul vizual. Are un sistem de donare PayPal, astfel încât un utilizator poate strânge fonduri pentru o campanie și multe altele.

Fotografie (portofoliu)

Fotografie WordPress pentru fotografie

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Iată un șablon WordPress sensibil, cu un aspect curat și funcții avansate. Tema Fotografie este un șablon ușor de utilizat special creat pentru fotografi și proiecte de portofoliu online. Designul adaptat va face ca aspectul site-ului dvs. să se potrivească monitoarelor de diferite dimensiuni și opțiunile incluse pentru piele de culori (întunecat și luminos), diverse stiluri de galerie, stiluri de lightbox și șabloane de pagini fac ușor să reglați rapid tema pentru a vă prezenta lucrările..

Consultant (consultanță)

Consultant - Consiliere de afaceri Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Consultantul este un șablon destinat prezentării întreprinderilor de consultanță pe web. Acesta este un șablon impecabil, laconic și ușor de personalizat creat special pentru o serie de proiecte de afaceri. Tema este complet modificabilă. Poate fi folosit și pentru o varietate de alte proiecte de afaceri sau personale. Acest aspect răspunde pe deplin și este dezvoltat într-un mod pentru a ridica pozițiile paginii tale web în SERP. Marea majoritate a setărilor temei poate fi modificată imediat prin intermediul personalizatorului WordPress.

Drone Media (fotografie și videografie)

Drone Media - fotografie aeriană și videografie Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Gândește-te că folosești acest șablon de portofoliu foto WordPress, care oferă toate calitățile necesare pentru a răspunde nevoilor unui webmaster. Pentru a face reclamă fotografului de modă, fotografului independent sau a portofoliului de fotografii, tema prezentată aici poate veni la îndemână. Cu accentul principal pe structura de aspect frumos echilibrat, Drone Media vine cu toate secțiunile necesare pentru a vă prezenta anunțurile și produsele. Dacă doriți să creați un site prosper cu WordPress, ar trebui să lucrați cu un șablon de site puternic și complet, care acceptă funcționalități specifice. Potrivit SEO, acesta va fi găsit cu ușurință de clienții potențiali, indiferent de ce motor de căutare utilizează. Șablonul este compatibil cu browserul, răspunde și oferă fiecare caracteristică de care ai putea avea nevoie pentru a crea un proiect online accesibil.

Revirta (asistent virtual)

Revirta - Tema WordPress asistent virtual

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă doriți să creați un site web cu aspect profesional, acest șablon responsiv pentru WordPress vă va permite să îndepliniți această sarcină foarte rapid. Aspectul elegant și performanța deosebită sunt opțiunile fundamentale ale acestui șablon pro, special conceput pentru paginile web corporative și de afaceri. Aspectul ușor pe pagina de ochi, cu accent pe vizual, atrage destul de ușor atenția clienților, împingându-le. Acest design specific site-ului este de asemenea bine documentat și include o mână de extensii de calitate premium..

Imobiliare 7 (Imobiliare)

Imobiliare 7 - Imobiliare Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Când construiți un site web pentru afacerea dvs. imobiliară, una dintre cele mai bune opțiuni este Real Estate Pro 7. Începeți în câteva minute cu importatorul de demo încorporat, utilizați constructorul drag and drop inclus pentru a crea pagini de listare personalizate sau profiluri de agenți, vindeți anunțuri afișări de spoturi sau funcții cu opțiuni de plată integrate plus alte. Cu o mulțime de opțiuni pentru anteturi, mapare, personalizare a culorilor, co-listare, rezervări, scor de mers, IDX și alte setări specifice proprietăților imobiliare, există o mulțime de plăci pentru această temă de nișă.

HotLock (Locksmith & Security)

HotLock - Temă WordPress pentru lăcătuși și sisteme de securitate

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Acest design particular de securitate WordPress are o varietate de efecte și opțiuni pe care cu greu le puteți vedea în orice alt șablon. Funcționează perfect pentru prezentarea de proiecte de afaceri mici și mari. Marea majoritate a setărilor temei poate fi modificată imediat prin intermediul personalizatorului WordPress. Fiind integrat cu platformele populare de rețele sociale, șablonul prezentat aici poate fi un instrument ideal pentru a lua legătura cu clienții. Mai mult, aspectul său complet receptiv va fi afișat corespunzător pe orice gadget. Crearea unei pagini web folosind tema oferită aici va părea utilă pentru atingerea scopurilor dvs. web.

Îmbarcă (tur)

Îmbunătățiți rezervarea turistică și tema călătoriei

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Atât de puternic cât și de uimitor, Embark este o temă WordPress concepută special pentru turnee și călătorii. Tema prezintă un constructor de pagini de drag and drop drop front live și un motor de rezervare end-to-end cu integrare perfectă a plăților online. Instalarea sa de 3 minute, cu un singur clic, vă va putea funcționa rapid!

Puternicul său motor de rezervare vă ajută să gestionați cu ușurință mai multe rezervări și să vă organizați programele prin WordPress. Creați mai multe calendare, sloturi orare (cu sau fără disponibilitate limitată), câmpuri de formular personalizate și profiluri pentru clienți într-o clipă. Rezerva, plățile și programarea sunt incluse într-o soluție frumoasă de rezervare.

Crearea unui site web pentru o companie turistică sau turistică este o creștere cu creatorul de pagini de draging și drop-out live de Embark. Creează-ți propriile machete frumoase sau folosește o presetare proiectată profesional, cum ar fi River Rafting pentru excursii de aventură, NYC pentru excursii de mers pe jos sau Hop & Vine pentru vinuri și bere. Noi modele sunt adăugate în mod regulat. Aveți acces la peste 40 de widgeturi și la peste 20 de șabloane modulare de pagini care vă permit să creați site-ul de tur și călătorie perfect cu posibilități nelimitate.

Înveliți

Pentru orice nișă ați dori să creați un site web, există întotdeauna o temă WordPress gata pregătită, potrivită pentru a vă prezenta proiectul personal sau de afaceri în lumina cea mai favorabilă. Folosind aceste teme WordPress de nișă, veți putea lansa orice proiect web cu câteva mici ajustări. Și din moment ce majoritatea temelor WordPress din compilare includ, de asemenea, construitori de pagini intuitive (sau sunt compatibile cu un plugin pentru editorul CSS live), chiar și tehnologiile non-tehnologice vor putea crea un design web cu aspect unic, fără cod.

Ce părere aveți despre rotunjirea noastră de teme? Există alte teme de WordPress de nișă despre care crezi că ar trebui să fie pe listă? Lasă un comentariu mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me