Cele mai bune pluginuri pentru autori WordPress (gratuite și premium)

O caracteristică comună, dar deseori neglijată pe multe site-uri web WordPress este caseta bio a autorului. De obicei găsită la sfârșitul postării blogului, caseta de autor crește probabilitatea, de aici credibilitatea și legitimitatea site-ului dvs..


Cititorii tăi pot afla mai multe despre tine sau despre autorii tăi dintr-o privire. În plus, vă puteți dezvolta influența pe rețelele de socializare și puteți afișa dovezi sociale prin includerea linkurilor către conturile dvs. în caseta autorului. Și acestea sunt doar două cazuri de utilizare.

Cu alte cuvinte, caseta bio a autorului, la fel ca și caseta de comentarii, este un alt mod fabulos de a-ți angaja vizitatorii. Acesta este motivul pentru care este foarte trist că multe persoane neglijează caseta autorului, mai mult atunci când avem multe plugin-uri pentru caseta de autor WordPress, pentru a face munca extrem de ușoară.

În postarea de astăzi, acoperim atât pluginuri gratuite, cât și premium pentru caseta de autor pentru WordPress. Sperăm că veți găsi soluția perfectă pentru nevoile dvs. specifice. Vă rugăm să împărtășiți pluginul pentru caseta de autor preferat în comentarii.

Fără alte detalii, să ne dăm de treabă.

Indiferent dacă alegeți un plugin gratuit sau premium pentru cutii de autori, pluginurile pe care le găsiți aici își finalizează treaba. Prin urmare, alegerea ta se va reduce la preferințele personale și la nevoile specifice. De asemenea, nu uitați să vă testați caseta de autor în dispozitive mobile pentru a verifica dacă totul arată excelent și funcționează fără probleme.

Acestea fiind spuse, să ne uităm la cele mai bune pluginuri pentru caseta de autor WordPress.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Caseta simplă de autor

cutie simplă de autor

În primul rând în aliniere este Simple Author Box, o casetă de autor strălucitoare și ușor de utilizat WordPress de WebFactory Ltd. Pluginul adaugă o casetă de autor receptivă la sfârșitul postărilor. Vă permite să afișați numele, avatarul, descrierea și profilurile de socializare ale autorului.

Puteți personaliza complet stilurile de plugin pentru a se potrivi cu tema dvs. pentru un aspect elegant și uniform. Casă simplă de autor introduce automat caseta de autor în postările dvs. În mod alternativ, puteți adăuga caseta de autor manual în fișierele dvs. de șabloane. Acceptă RTL și AMP.

2. Ultimate Box Box Lite

cutie finală de autor lite

Ultimate Author Box Lite este un plugin fantastic care vă permite să adăugați mai multe detalii despre autorii dvs., fie automat, fie utilizând shortcodes. Acceptă postări, pagini și tipuri de postări personalizate, oferindu-vă o selecție largă în ceea ce privește afișarea casetelor de autor.

Pentru început, aveți cinci șabloane frumos proiectate. Pentru mai mult control, aveți la dispoziție culori nelimitate personalizate. În plus, puteți afișa avataruri de autor de pe Facebook, Twitter, Instagram sau puteți utiliza imagini personalizate. În plus, puteți alege să afișați caseta de autor pe anumite postări sau pagini. Zece icoane sociale și mai multe funcții sigilează acordul.

3. Ultimate Box Box Pro

cutie de autor final

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Ultimate Author Box este versiunea plătită a pluginului Ultimate Author Box Lite pe care l-am acoperit anterior. Pluginul a fost actualizat recent, adăugând mai multe caracteristici unui plugin de autor deja puternic WordPress. Este una dintre cele mai bune metode de prezentare și apreciere a autorilor de pe site-ul dvs. WordPress.

Datorită opțiunilor excelente, cum ar fi fila celor mai recente postări, filele pentru rețelele de socializare, pictogramele, avatarurile, profilurile, e-mailurile, telefonul și numele autorilor, nimic nu împiedică autorii să strălucească. Pluginul a fost actualizat recent cu funcții și mai puternice, astfel încât vă puteți aștepta să vă petreceți un timp minunat cu Ultimate Author Box.

4. (Simplu) Numele autorului invitat

(Pur și simplu) Nume autor invitat

Dacă lucrați cu o mulțime de postări de invitați, veți găsi pluginul pentru numele autorului invitat destul de util. Atunci când autorii invitați trimit postări, acestea sunt de obicei examinate până când alegeți să le publicați. Puteți utiliza un cont de autor invitat, dar când aveți mai mulți contribuabili, poate deveni obositor.

Dar, datorită pluginului de mai sus, puteți adăuga rapid un autor invitat la o postare și să faceți un link către blogul lor într-un clic. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la modul în care apare caseta de autor pentru cititori; adăugați pur și simplu oricare nume de autor invitat și linkul pe care îl doriți, și acesta este. Dacă sunteți înclinat, puteți adăuga chiar și avatarul autorului cu ușurință.

5. Starbox – Cutia autor pentru oameni

Starbox wordpress plugin caseta de autor

Căutați să creați superbe cutii bio pentru autori care să convingă cititorii să facă clic și să citească mai multe despre dvs. sau despre autorii dvs.? Dacă da, veți iubi Starbox de marii tipi de la Squirrly UK. Pluginul vine cu un set frumos de funcții pentru a crea cutii frumoase de autor care funcționează.

Pentru a vă pune în mișcare și a rula rapid, Starbox vine cu teme pre-făcute care fac din crearea unei cutii de autor o adiere. În plus, puteți așeza caseta de autor în partea de sus sau de jos a postărilor dvs. În plus, pluginul este inclus în profiluri sociale, autor Google și Facebook, fragmente bogate pentru rezultatele căutării Google, link-uri către postările autorului, titlul postului de autor și multe altele.

6. O listă de autori WordPress Fancy

o listă de autori fantezistă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă căutați mai mult decât o simplă casetă de autor, pluginul Fancy WordPress List List vă oferă o nouă soluție. Pluginul vă permite să afișați o listă cu autorii dvs. într-o grilă frumoasă la care cititorii pot accesa cu ușurință. Dar asta nu este totul, pluginul vine cu multe alte funcții.

Puteți afișa cu ușurință lista de autori în bara laterală, pagina sau orice altă zonă de widget. Pluginul sporește concurența sănătoasă între autori, ceea ce înseamnă lucruri grozave pentru blogul tău. În plus, puteți încărca imagini personalizate, pictograme de social media și adăugați efecte dinamice pentru a atrage noi vizitatori.

7. Cutie Bio Autor

autor cutie bio

Author Bio Box este un simplu plugin pentru caseta de autor WordPress care oferă destul de bine. Vă ajută să adăugați cu ușurință bios-uri de autor, avatare și pictograme de social media. Cu o mulțime de caracteristici, crearea unei frumoase cutii biologice avatar nu a fost niciodată mai ușoară.

Autor Bio Box vine cu o interfață de administrare ușor de utilizat, care face simplă crearea casetelor de autor perfecte pentru site-ul dvs.. Datorită setărilor adecvate, puteți schimba totul de la culori, unde sunt afișate casetele de autor și multe altele.

8. Autor WP Post

wp post autor

Dacă vă aflați pe piață pentru un plugin cu casete de autor WordPress cu mai multe fațete, nu puteți greși cu autorul WP Post. Creierul temelor AF, WP Post Author vă oferă o gamă largă de opțiuni, inclusiv un autor bio, pictograme sociale, coduri scurte etc..

Cu alte cuvinte, pluginul vă ajută să afișați numele autorului, avatarul, rolul, adresa de e-mail, profilurile sociale și o scurtă biografie sub postare. Puteți alege să afișați / ascundeți anumite conținuturi ale autorului, în funcție de nevoile dvs. În plus, pluginul este livrat cu widget-uri care vă permit să adăugați căsuțe de autor în barele laterale și în alte zone de widget-uri.

9. Caseta de autor mai faimoasă

cutie de autor mai fanatică

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Fanciest Author Box este un plugin de casă de autor premium WordPress care vă ajută să dați identitate blogului dvs. în câțiva pași. Un produs prezentat la CodeCanyon, Fanciest Author Box este dezvoltat și întreținut de Slobodan Manic, Dragan Nikolic și de echipa de la ThematoSoup.

Fanciest Author Box funcționează chiar din cutie. Livrează cu zeci de funcții, inclusiv profiluri sociale, coduri scurte, widget-uri, Google Authorship, culori personalizate, gata de traducere, design receptiv, încărcătură leneșă și așa mai departe. Este un plugin fantastic pentru cutii de autor pentru toți utilizatorii, începătorii și avantajele.

10. Autorul Molongui

autoritatea molongui

Adus de tine de Amitzy, un dezvoltator de plugin-uri WordPress pasionat și de încredere, Molongui Authorship este o întreagă suită de caracteristici ale casetei de autor. Extinde caseta implicită de autor WordPress în moduri noi și captivante. Pluginul este un lucru absolut obligatoriu, mai ales dacă doriți să creditați doi autori pe o singură postare.

Molongui Authorship vine cu o lungă funcție, incluzând, dar fără a se limita la, mai mulți autori, autori invitați, o casetă de autor completă pentru autori obișnuiți, postări conexe, avatare de autor, design receptiv, opțiuni de design flexibile și 70+ rețele sociale, printre alții.

11. Extensie de rapel

extensie de rapel

Creată de echipa excelentă de la ThemeInWP, Extensia Booster este mai mult decât un simplu plugin pentru caseta de autor WordPress. Este o suită de caracteristici puternice perfecte pentru toate blogurile și revistele WordPress. Dacă sunteți în căutarea unui plugin pentru autocare bio, Booster Extension vă oferă doar asta, și apoi unele.

Pentru mai multe informații, pluginul Booster Extension vine cu butoane de partajare socială cu număr de share, calculează și afișează timpul de citire, emojis-uri de feedback, butoane de reacție, caseta de autor cu profiluri sociale și butonul de postare similară / neplăcut. Puteți personaliza extensiv pluginul până când renunțați.


Există câteva plugin-uri gratuite pentru cutii de autor WordPress și chiar mai puține plugin-uri premium. Piața nu este saturată așa cum vă așteptați, deoarece caseta de autor este o caracteristică atât de mică. Ca atare, multe plugin-uri nu au fost actualizate de ani de zile, ceea ce le-a descalificat automat pentru lista noastră.

În total, o casetă de autor vă permite să îmbunătățiți implicarea pe site-ul dvs. WordPress pe auto-pilot. Oferă cititorilor dvs. șansa de a vă întâlni și de a vă angaja cu autorii dvs. și cu blogul în general. Lista de mai sus vă oferă suficiente opțiuni pentru a adăuga orice tip de casetă de autor doriți.

Care este pluginul tău preferat pentru WordPress? Spuneți-ne în comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me