Cele mai bune pluginuri pentru a vă organiza Media Media Media

Site-urile de astăzi au tendința de a ocupa spațiu pentru a afișa mai multe imagini și a utiliza mai puțin text. Un număr mare de fișiere media, precum audio, video și alte articole multimedia sunt, de asemenea, incluse pentru a consolida conținutul textului. Dar iată lucrul. Imaginați-vă că veți încărca aproximativ 10 sau 20 de imagini pe zi. Dacă înmulțim asta cu zeci sau sute de postări, cantitatea de fișiere din Media Media este insurmontabilă!


Sincer, WordPress nu oferă suficiente instrumente care să vă ajute să vă organizați fișierele media. Acolo intră pluginurile de gestionare a bibliotecilor media WordPress. Aceste plugin-uri îți fac viața mai ușoară atunci când te ocupi de fișierele din biblioteca media WordPress. Puteți adăuga funcții, alege mai multe fișiere și crea sau șterge foldere în câteva secunde.

În această postare, am rotunjit 10+ plugin-uri la îndemână pentru a vă ajuta să vă gestionați mai bine biblioteca media WordPress și să o mențineți ordonată.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. FileBird – Fișierele mediatice WordPress

FileBird - Fișierele mediatice WordPress

FileBird este un salvator de încredere atât de bun și de încredere care vă ajută să vă organizați mai bine biblioteca media WordPress în doar câteva clicuri.

Acest plugin este foarte ușor de utilizat și include funcții puternice. Cea mai vizibilă funcție este meniul contextual inteligent care vă permite să faceți rapid clic dreapta pentru a crea, edita sau șterge foldere pentru a vă organiza biblioteca media. De asemenea, cu ajutorul unei interfețe drag-and-drop, mutarea fișierelor sau încărcarea fișierelor direct de pe desktop este acum la fel de ușoară ca punct & click. Destul de misto, nu-i asa?

Unele dintre caracteristicile de top includ:

 • Meniu contextual inteligent
 • Interfață drag-and-drop
 • Compatibilitate cu constructor de pagini
 • Suport pentru mai multe limbi

2. Dosare media WP

Dosare media WP

Este timpul să opriți căutarea unei imagini prin mii de fișiere media, așa cum faceți în browserul de fișiere desktop. Cu WP Media Folder, veți putea să încărcați și să glisați materialul drop-drop în foldere și sub-foldere.

WP Media Folder este un astfel de plugin ușor de utilizat și de economisire a timpului real, care vă ajută să gestionați și să comandați fișiere și imagini prin încărcarea fișierelor simple sau multiple direct în folderul pe care îl doriți, să creați foldere, sub-foldere etc. . În plus, acest plugin vă permite să filtrați media dvs. în funcție de dimensiunea fișierului sau tipul sau titlul și orice altceva. Voila, afișarea bibliotecii dvs. va fi curată și îngrijită odată ce veți deschide biblioteca media WordPress data viitoare.

Lista de caracteristici merită verificată:

 • Creați o galerie dintr-un folder media
 • Adăugați automat la galerie cu suporturi noi din folder
 • Definiți dimensiunea imaginii galeriei
 • Selectați dimensiunea imaginii
 • 4 teme: implicit WordPress (îmbunătățit), zidărie, slider, portofoliu

3. Asistent de media bibliotecă

Asistent de media bibliotecă

Asistentul pentru bibliotecă media este un alt plugin excelent al bibliotecii media care vă permite să vă gestionați fișierele media. În plus, poate fi folosit și pentru a adăuga nu numai imagini, dar și alte fișiere media la postările dvs..

Pluginul vă permite să adăugați prezentări de diapozitive, benzi de miniaturi și efecte speciale la noile dvs. galerii, fără să vă confruntați cu probleme. De asemenea, este similar cu modul în care utilizați biblioteca media WordPress implicită, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la învățarea unui nou proces.

4. Organizator de bibliotecă media

Organizator de media biblioteci

Numele spune totul. Media Library Organizer nu vă va lăsa cu funcția de utilizare simplă și cu funcțiile puternice. Vă ajută să clasificați și să filtrați fotografiile, videoclipurile și alte tipuri de media din biblioteca dvs. de media WordPress.

Unele dintre alte caracteristici fascinante și vizibile ale acestui plugin includ:

 • Sortează fișierele după dată sau nume
 • Lucrați cu toate vizualizările bibliotecilor media
 • Importați și exportați date din bibliotecă sau WordPress

5. Dosare

Plugin Folders

Căutați un plugin de gestionare a bibliotecilor media pentru a menține lucrurile media cât mai organizate. Așadar, să oferim următorului plugin, se numește Folders. Pluginul vă permite să vă organizați rapid toate paginile, postările și fișierele media în foldere.

Folder este un instrument simplu de utilizat, care vă permite să creați sub-foldere pentru conținut diferit și să păstrați lucrurile în ordine. Caracteristica proeminentă a folderelor este că puteți trage și arunca cu ușurință fișierele oriunde și puteți modifica vizualizarea în arborele de foldere așa cum doriți. Funcțiile suplimentare includ:

 • Selectați în masă imagini și fișiere media și trageți-le în orice folder
 • Adăugați și eliminați meniul folderelor din pagini, postări și media
 • Minimizați zona folderelor dacă aveți nevoie de spațiu suplimentar

6. Folder Media Media WordPress

Folder Media Media WordPress

Numele o explică destul de mult, cu ajutorul folderului WordPress Media Library, puteți crea foldere în media media pentru a vă păstra imaginile sau alte fișiere organizate. Acest plugin este ideal în cazul în care doriți să adăugați categorii la fișierele dvs. media.

Caracteristici dintr-o privire:

 • Adăugați și construiți noi dosare de bibliotecă WordPress Media
 • Mutați, copiați, redenumiți și ștergeți fișierele și folderele cu o interfață drag-and-drop
 • Regenerați miniaturile
 • Imagini SEO pentru a specifica atributele ALT și TITLE la încărcare

7. Organizați Media Library după dosare

Organizați Media Library de dosare

Numele acestui plugin este destul de explicativ. Organizați Media Library by Folders este un fel de supliment la tabloul de bord WordPress care vă permite să creați foldere diferite pentru conținutul dvs. În plus, vă este mult mai ușor să știți unde să găsiți exact articole media dacă faceți hărți diferite.

De asemenea, puteți utiliza URL-uri noi pe care le creați pentru dosarele dvs. în conținut și este foarte benefic pentru bloggerii sau proprietarii de jurnale / reviste online. Funcțiile suplimentare includ:

 • Organizați fișierele în folderul specificat
 • Poate crea foldere
 • Poate filtra căutarea după dosare

8. Categorii de media biblioteci

Categorii media media

Acest puternic plugin pentru media bibliotecă permite posibilitatea de a utiliza categorii mai flexibile în Media Media Library. Veți putea modifica, adăuga sau elimina categoria mai multor articole simultan.

Folosind acest plugin, puteți organiza categorii media prin administrare la fel cum controlați categoriile post. Vă permite, de asemenea, să filtrați fișierele media din biblioteca dvs. WordPress folosind o taxonomie personalizată atât în ​​vizualizare listă, cât și în grilă.

Caracteristici dintr-o privire:

 • Modificați categoria mai multor articole simultan cu acțiuni în vrac
 • Categorizați opțiunile și managementul în Media Library
 • Filtrează categoriile din biblioteca media

9. Management WP Media Category

WP Media Management Management

WP Media Category Management este un plugin gratuit și ușor de utilizat, care vă va atenua anxietatea atunci când vine vorba de gestionarea categoriilor media, inclusiv acțiuni în vrac.

Puteți organiza categorii media prin intermediul administratorului la fel cum controlați categoriile de postări. Pluginul vă permite, de asemenea, să sortați elemente media din biblioteca dvs. de media WordPress utilizând taxonomie atât în ​​vizualizare listă cât și în grilă. În timp ce încărcați fișiere media, puteți alege o categorie implicită. Caracteristici vitale suplimentare includ:

 • Bulk comută orice atribuire de taxonomie media de la Media Library prin intermediul administratorului
 • Folosiți codul scurt sau nou pentru a filtra suporturile din galerii din postări
 • Utilizați o categorie implicită în timpul încărcării

10. Activați Înlocuire media

Activați Înlocuire media

Membrul final din lista noastră de astăzi este de la ShortPixel, cu un plugin gratuit, ușor și ușor de utilizat, Enable Media Replace. Acest plugin vă permite să înlocuiți cu ușurință o imagine sau un fișier existent din biblioteca dvs. media cu una nouă. Nu este nevoie să ștergeți fișiere vechi, să redenumiți sau să le reîncărcați de astăzi! Destul de ușor, nu?

Pluginul funcționează destul de bine în cazul în care doriți să înlocuiți sau să actualizați mai multe fotografii din media media. Nu vă simțiți mai obositor și iritat de fiecare dată când ștergeți un fișier și apoi încărcați unul nou cu același nume exact de fiecare dată când doriți să actualizați ceva. Un astfel de mare economizor de timp!

11. Media media

Biblioteca media reală WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

WP Real Media Library (RML) este un plugin WordPress foarte util pentru a organiza mii de fișiere media în biblioteca media. Vă permite să creați o structură individuală și nelimitată de folder în vizualizarea mediatică WordPress. Cel mai bun din acest plugin este faptul că sistemul autohton de management WordPress este utilizat pentru a organiza toate fișierele media existente, cum ar fi Imagini, audio și PDF.

Problema principală a vizualizării de la biblioteca media este că trebuie să căutați mult timp pentru a găsi o imagine. Nu cu WP RML! Trebuie doar să trageți și să fixați fișierele în folderele create și să le utilizați în fiecare dialog de selecție media – de exemplu, diagrama „Imagine recomandată” în postări. Cu un simplu clic într-o bară de instrumente clară, puteți crea, redenumi, șterge și rearanja folderele.

Ce aduce RML în partea frontală a site-ului dvs. web? RML vă permite să creați o relație album-galerie pe lângă dosarele normale. Asta înseamnă că puteți afișa galerii de folder dinamice pe site-ul dvs. web. Dacă doriți să utilizați un concept mai avansat al acestui concept de galerie de albume, trebuie să verificați compatibilitatea cu pluginul premium „Grila de imagine justificată” (JIG). Se joacă mână în mână cu galeriile JIG.


Imaginile, videoclipurile și alte suporturi media ocupă o cantitate mare de spațiu în cadrul unui site web WordPress. Menținerea bibliotecii media WordPress organizată cu foldere face gestionarea imaginilor mult mai ușoară. Astfel puteți evita să încărcați de două ori aceleași imagini sau puteți găsi și înlocui bannere pentru bara laterală. Pluginurile media menționate mai sus vă vor ajuta absolut să vă gestionați mai bine biblioteca media WordPress și să o păstrați curată și ordonată. Acestea ajută la clasificarea și adăugarea taxonomiilor, astfel încât să puteți căuta și sorta imaginile mult mai ușor.

Utilizați oricare dintre aceste pluginuri sau alte pluginuri pentru a gestiona media media? Vă rugăm să vă împărtășiți experiența dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me