Cele mai bune pluginuri de paginare WordPress

Blogul dvs. are o încărcătură imensă de conținut? Dacă sunteți de acord din cap, ar trebui să luați în considerare serios numerotarea paginilor dvs. de blog pentru a ușura navigarea cititorilor. De fapt, paginarea este o parte a caracteristicilor de bază ale WordPress – WordPress adaugă automat „Următorul mesaj”Sau la„Postare anterioară”La sfârșitul fiecărei postări, astfel încât cititorii să poată trece cu ușurință de la o postare la alta. În această postare, vom analiza câteva pluginuri de paginare WordPress care vă ajută să numerotați paginile și postările.


Când adăugați paginarea, cititorii nu trebuie să caute în tone de conținut. În schimb, pot face clic direct pe pagina dorită.

De ce ar trebui să utilizați pluginuri de paginare WordPress

Există mai multe motive pentru care ar trebui să adăugați paginarea pe paginile de blog

  • Acesta face blogul tău ușor de utilizat, ajutând cititorii să găsească pagini cu ușurință
  • Este posibil ca toate paginile dvs. să nu se încarce în același timp, ceea ce face site-ul dvs. un pic mai rapid
  • Puteți utiliza, de asemenea, paginarea pentru a împărți o postare lungă în mai multe părți. Acest lucru vă poate ajuta să afișați mai multe anunțuri pe post

Multe teme WordPress includ și o caracteristică pentru paginație. Dar dacă doriți să controlați numerotarea postărilor dvs., stilează numerotarea fără a fi necesar să folosiți codul, pluginurile de paginare WordPress pot fi o opțiune mai bună.

Depozitul de pluginuri WordPress conține o serie de pluginuri gratuite care ajută la paginarea WordPress. Unii chiar vă ajută să stilizați linkurile sau să afișați numerele de pagini într-un glisor. Dar înainte să ne aruncăm în aceste pluginuri, ar trebui să știți că puteți, de asemenea, să paginați paginile dvs. adăugând ceva cod la fișierele dvs. tematice.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. WP-PageNavi

Plugin WP-PageNavi

Cu aproape un milion de instalări active, este firesc ca WP-PageNavi să figureze în partea de sus a acestei liste de pluginuri de paginare WordPress. Acesta generează eticheta șablonului wp_pagenavi () cu ajutorul căruia puteți înlocui navigarea implicită WordPress. Te ajută să creezi linkuri de paginație fanteziste pentru blogul tău.

Pluginul adaugă o nouă filă în Setări. Făcând clic pe această filă, puteți repara numărul de pagini de afișat și puteți alege textul pentru prima, ultima și ultima pagină. Un dropdown dezvăluie opțiunile disponibile pentru a face modificări la stilul implicit de paginare. Veți putea să personalizați indicatorii pentru Următor → și Anterior pagini și setați numărul de pagini de afișat.

Și dacă blogul dvs. este cu adevărat uriaș, cititorii vor fi bucuroși că puteți seta numerele de serie să fie afișate în mai multe exemplare, de exemplu ca 5, 10, 15 20…. Mai mult, dacă doriți să aliniați paginarea în conformitate cu tema blogului dvs., este posibil și acest lucru.

Pentru a schimba stilul de paginare, va trebui să copiați fișierele CSS din directorul pluginului, să-l lipiți în tema dvs. și să faceți modificările dorite acolo. În acest fel, nu veți pierde modificările atunci când actualizați pluginul.

2. WP-Paginate

Plugin WP-Paginate

WP-Paginate este un alt plugin care este popular în rândul utilizatorilor WordPress. Acesta susține că îmbunătățește SEO, oferind mai multe linkuri către conținutul tău. În plus, vă permite să adăugați câteva caracteristici de navigare interesante pe site-ul dvs. web.

Există o filă CSS în pagina cu setările pluginului, de unde puteți personaliza legăturile de paginare. Veți putea să personalizați etichetele de paginare, precum și Anterior și Următor → link-uri post. La activarea pluginului, va fi necesar să înlocuiți unele coduri în fișierele dvs. tematice.

Dacă site-ul dvs. este afectat de numeroase comentarii, veți fi deosebit de fericiți că pluginul poate pagina și paginile de comentarii. De asemenea, trebuie să alegeți numărul de linkuri care trebuie afișate înainte și după pagina curentă. A versiune pro acceptă mai multe site-uri, include unsprezece planuri gata pregătite și un personalizator pentru a obține textul și butoanele care arată așa cum doriți.

3. Paginarea de către BestWebSoft

BestWebSoft Pagination Plugin

Puteți utiliza Pagination de BestWebSoft pentru a adăuga paginarea personalizată nu numai la postările dvs., ci la etichetele, categoriile, rezultatele căutării și paginile autorului. Pluginul este compatibil și cu plugin-urile de portofoliu și galerie ale BestWebSoft, astfel încât puteți activa cu ușurință paginarea și pentru galerii și portofolii. Veți putea, de asemenea, să afișați Următor → și Anterior săgeți și personalizați-le. Și, dacă doriți să săriți paginarea pentru anumite pagini, este posibil și acest lucru.

Din setări, puteți modifica și personaliza tipul de paginare. Numerotarea poate apărea în partea de sus sau sub conținut și să fie aliniată la stânga, dreapta sau centru. Sunt posibile două tipuri de afișare – versiunea de afișare lungă care listează fiecare număr de pagină consecutiv și versiunea de afișare scurtă care afișează numerele de pagină în mai mulți. Versiunea Pro ADD Incarca mai mult butoane și defilare infinită.

4. Paginarea post avansată

Plugin de paginare avansat pentru conținut post

Paginarea postare avansată ajută la împărțirea postărilor lungi într-un număr de pagini mai mici. Nu adaugă pur și simplu paginarea, ci vă permite să adăugați butoane, apoi să introduceți text și imagini în ele. Cinci machete diferite de butoane și diferite tipuri de încărcare a conținutului sunt disponibile și le puteți utiliza pe pagină sau pe post. Puteți așeza butoanele în partea de sus sau de jos a postării sau în ambele locuri. De asemenea, trebuie să personalizați butoanele prin intermediul tabloul de bord WordPress.

Pluginul acceptă shortcodes și ajută la împărțirea conținutului postărilor lungi în mai multe pagini. Puteți alege între paginarea simplă și Ajax. (Ajax este mai rapid, deoarece pagina nu trebuie să se reîncarce de fiecare dată când un utilizator reîmprospătează pagina). Se adaugă o pictogramă specială pe butonul editorului TinyMCE pentru a împărți conținutul în multe pagini.

Pluginul se integrează complet și este compatibil cu Visual Composer. Dacă doriți, puteți afișa butoanele de paginare pe un glisor.

Dispuneri de butoane

De asemenea, este posibil să activați automat setările implicite Pagina următoare într-un buton. Dar pentru a face acest lucru, va trebui să achiziționați versiunea premium. Această versiune introduce, de asemenea, titlul și descrierea paginii în butoanele de paginare.

5. Paginarea produsului din magazin

Paginarea produsului din magazin

După cum puteți ghici, Paginarea produsului Storefront este destinată să afișeze paginarea pe paginile de produs. Cu toate acestea, trebuie să aveți tema Storefront, precum și pluginul WooCommerce.

Se adaugă a Următor → și Anterior link pe pagini de produs unic. Dar asta nu este totul, vă permite, de asemenea, să adăugați o miniatură de produs la link-uri. Titlul apare pe hartă peste miniatură. Un personalizator ajută la modificarea afișajului după bunul plac.

Cu 30000+ instalări active, acest plugin este destul de popular în rândul proprietarilor de magazine WooCommerce.

6. Următorul mesaj Fly Box

Următorul mesaj Fly Box

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Următorul mesaj Fly Box este puțin diferit de celelalte pluginuri de paginare WordPress din această listă. Permite cititorilor să navigheze către Următor → sau Anterior postează făcând clic pe o casetă plutitoare. Atrage atenția cititorului prin apariția ca o cutie plutitoare, chiar în timp ce cititorul derulează în jos. Caseta poate apărea în partea stângă sau dreaptă a ferestrei, în funcție de condițiile selectate în panoul de opțiuni al pluginului.

Acest plugin alimentat de jQuery acceptă tipuri de postare personalizate și categorii de postări. Setările pluginului vă permit să sortați setările postării și să ajustați dimensiunile casetei.

7. Paginarea ușoară

Plugin WordPress ușor de paginare

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pentru ca paginile și postările dvs. să fie afișate ca diapozitive frumoase, puteți încerca Paginarea ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să inserați câteva etichete și să faceți clic pe câteva opțiuni. Easy Pagination acceptă redarea automată și este mobilă.

Trei stiluri de animație sunt posibile în timp ce treceți de la o diapozitivă la alta – verticală, orizontală și decolorată. Dar asta nu este totul, primele două pot fi combinate cu 32 de efecte de relaxare jQuery. Șase șabloane de navigare vă ajută să începeți și le puteți personaliza pe toate. Dacă doriți, puteți crea un subsol care se repetă pe toate lamelele. Săgețile de navigare pot fi proiectate în patru moduri diferite. Opțiunile de navigare în miniatură sunt disponibile atât în ​​partea de sus, cât și în partea de jos.

Veți putea utiliza o etichetă divizor de pagină pentru a împărți pagina sau a posta în mai multe secțiuni, precum și pentru a crea un antet care poate fi afișat pe toate lamelele. Pluginul accesează prima etichetă de titlu și prima imagine din fiecare secțiune pentru a crea diapozitivele tale.

Și nu trebuie să vă faceți griji dacă diapozitivele se extind dincolo de zona vizibilă. Pluginul calculează automat înălțimea și lățimea viewport-ului. Opțiunea Derulare la partea de sus se va dovedi utilă.

Câteva pluginuri suplimentare pentru paginarea WordPress

Dacă sunteți în căutarea vreunei funcții specifice, aceste pluginuri de paginare WordPress pot fi potrivite:

  1. Paginarea alfabetică ajută la filtrarea paginilor, postărilor, produselor WooCommerce, media, autori sau orice altceva din conținutul dvs. și afișează rezultatele căutării într-o singură pagină sau post într-o ordine alfabetică. Acest plugin poate funcționa bine pentru site-uri web de muzică, magazine de cărți sau site-uri de comerț electronic, sau pentru a enumera utilizatorii sau a gestiona profilurile de membri.
  2. Pagină Ajax și defilare infinită vă oferă trei tipuri de paginare din care să alegeți – paginarea normală, defilarea infinită și Incarca mai mult (folosind Ajax). Îl puteți folosi pe postări, pagini, căutare, tipuri de postări personalizate și WooCommerce.
  3. Pagina-Link-uri Plus oferă o opțiune de o singură pagină pentru conținut web, permițând cititorilor să vizualizeze articolul într-o singură pagină. Versiunea Pro utilizează Ajax pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și SEO.

Înveliți

Pentru o navigare simplă pe un site web cu conținut nu prea mare, vă puteți baza pe caracteristicile de bază ale WordPress. Dar dacă căutați funcții de navigare atractive care îmbunătățesc experiența utilizatorului, pluginurile de paginare WordPress din această listă se pot dovedi utile. Administrarea paginilor este mai ușoară și există posibilități pentru venituri crescute din anunțuri. SERP-urile dvs. se pot îmbunătăți pe măsură ce numărul de vizualizări pe pagini poate crește, reducând la minimum rata de respingere. Puteți afla mai multe modalități de a îmbunătăți experiența utilizatorului în blogul nostru.

Cu toate acestea, un cuvânt de precauție – paginarea excesivă poate duce la motoarele de căutare care vă vizionează paginile ca având conținut subțire sau chiar duplicat. Așadar, utilizați aceste pluginuri de paginare WordPress cu înțelepciune pentru un UX mai bun și fiți bucuroși pentru orice îmbunătățire rezultată în SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me