10+ Cele mai bune plugin-uri YouTube pentru a îmbunătăți implicarea utilizatorilor

Cele mai bune plugin-uri YouTube pentru WordPress pentru a îmbunătăți implicarea utilizatorilor

Dacă sunteți ca mine, probabil ați anulat o parte semnificativă din bugetul site-ului dvs. pentru activități promoționale. La urma urmei, regula 80-20 spune că 80% din timpul și efortul nostru ar trebui să fie alocat pentru promovarea conținutului nostru (indiciu: aici vă pot ajuta pluginurile YouTube WordPress).


Să presupunem că ați cheltuit 50 de dolari pe Facebook Ads pentru ca oamenii să vă viziteze pagina de destinație sau postarea de pe blog. Dar cumva, ratele de respingere sunt prea mari! Oamenii par să plece chiar înainte de a ajunge la jumătatea paginii!

Nu suntem singuri. Într-o lume în care conținutul digital este produs într-un ritm exploziv, este dificil să atragi atenția oamenilor. Dar există un singur graal sfânt care pare să atragă atenția oamenilor de astăzi – și conținutul video.

Cu un conținut video corect, rata de respingere scade, iar oamenii tind să petreacă mai mult timp pe site-ul dvs. vizionând videoclipul și, în cele din urmă, să vă crească conversiile. Atunci când includem videoclipuri în conținutul blogului nostru, cititorii noștri sunt mai susceptibili să se atașeze și să vizioneze videoclipul. Dacă videoclipul își rezolvă problema, ei sunt mult mai înclinați să o distribuie. Având în vedere acest lucru, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune plugin-uri YouTube WordPress.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. YouTube Embed Plus Freemium WordPress Plugin

YouTube Embed Plus Freemium Youtube Plugin-uri WordPress

YouTube Embed Plus este unul dintre cele mai populare pluginuri YouTube cu peste 200.000 de instalații active. Cu acest plugin, puteți crea canale YouTube sau galerii playlist cu mai multe opțiuni de personalizare. Adăugați redare automată, încorporați automat fluxurile live, personalizați setările de pornire video, creați conținut gata de evaluare a accesibilității funcționale (FAE) și multe altele.

Repere caracteristice:

 • Creați un canal YouTube și galerii de playlist
 • Adăugați butonul de abonare la canale la cele de mai sus miniaturile galeriei
 • Suport de localizare
 • Versiunea Pro acceptă încărcarea leneșă a videoclipurilor YouTube

2. Plugin esențial WordPress Premium Grila

Plugin esențial WordPress Grila

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă doriți să integrați o grilă a videoclipurilor dvs. YouTube unul dintre cele mai bune plugin-uri YouTube pentru meseria pe care o are Grila esențială. Această soluție completă de construire a grilelor pentru site-ul dvs. WordPress face ușor integrarea videoclipurilor YouTube pe orice postare sau pagină ca o grilă stilată (împreună cu alte formate de conținut, cum ar fi blogul, prețurile, portofoliul, slider-urile etc.). Pluginul include, de asemenea, un editor de piele live, astfel încât să puteți edita rapid aspectul compoziției, a machetei, culorilor și a grilei dvs. media YouTube.

Repere caracteristice:

 • Acceptă Youtube, Vimeo, video găzduit de sine stătător, iFrames, imagini, postări, pagini, tipuri de postare personalizate, WooCommerce și galerii
 • Editor de piele vizuală
 • Tipuri de animație încorporate și preîncărcătoare
 • Responsive & optimizate pentru mobil
 • Suport premium

3. Visual Composer YouTube Cannel cu Carousel Premium Plugin

Visual Composer YouTube Cannel cu Carusel Plugin WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Cu acest plugin, este ușor să adăugați canalul YouTube în orice postare sau pagină utilizând popularul constructor de pagini WPBakery. Canalul YouTube Visual Composer cu Carusel adaugă noi module pentru a insera un sentiment personalizabil al canalului. Adăugați o grilă video recentă, creați o listă a conținutului dvs. de top sau chiar adăugați un carusel video pentru a facilita vizitatorii site-ului dvs. să vă răsfoiască conținutul..

Repere caracteristice:

 • Extensia WPBakery Visual Page Builder
 • Dispuneri de grilă sau carusel
 • 7 Stiluri predefinite
 • Coafura complet personalizabilă
 • Setări pentru zidărie și potrivire a rândului
 • 132 Elemente de animații
 • Defilare infinită, încărcare mai mult sau paginație tradițională
 • Compatibil cu Total WordPress Tema

4. Showcase YouTube – Galeria video Plugin WordPress gratuit

YouTube Showcase Video Plugin gratuit

YouTube Showcase vă permite să creați pagini de galerie responsive, umplute cu videoclipuri YouTube. Puteți construi o pagină de galerie video în care videoclipurile ulterioare sunt afișate sub videoclipul original cu paginarea. Puteți construi, de asemenea, o galerie de grile video în care videoclipurile sunt afișate într-un aspect de grilă cu patru coloane. Acest plugin este excelent pentru prezentarea mai multor videoclipuri înrudite, cum ar fi un curs online, seriale video despre cum se face și videoclipuri pentru demo și aplicații pentru produse.

Repere caracteristice:

 • Posibilitatea de a construi două galerii video separate – galerie video de bază și galerie video grilă
 • Setați raportul de aspect al videoclipurilor personalizate – alegeți fie 16: 9, fie 4: 3
 • Widgeturi pentru bara laterală pentru a prezenta videoclipuri recente și prezentate
 • Opțiune de paginare disponibilă pentru serii video mai lungi

5. Yottie YouTube Galeria WordPress pentru YouTube

Yottie YouTube Galeria WordPress pentru YouTube

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Yottie este un plugin premium pentru integrarea canalului YouTube cu blogul dvs. WordPress. Cu mai mult de 100+ parametri reglabili pentru configurarea fluxului dvs. de youTube, mai multe scheme de culori pre-stilate și 16 limbi acceptate în prezent, pluginul Yottie este foarte potrivit pentru aproape orice vlogger. În plus, este compatibil cu popularul constructor de pagini Visual Composer, astfel încât să puteți proiecta cu ușurință un aspect de pagină personalizat, cu feedul video inclus.

Repere caracteristice:

 • Suporta YouTube, Vimeo și Dailymotion
 • Creați galerii video extrem de personalizabile
 • Suplimente inovatoare, precum redarea videoclipurilor private Vimeo
 • Alegeți dintre soluția self-gazdată sau cloud-gazduită. Ultima una acceptă mai multe platforme și include acces la toate suplimentele și funcțiile

6. Flow Flow Social Stream Premium Plugin WordPress

Flux-Flow Youtube Stream social

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Flow-Flow este unul dintre cele mai importante plugin-uri de flux social pentru WordPress și, cel mai bine, este compatibil cu mai multe surse video – Youtube, Vimeo și chiar Instagram. Acest plugin este o modalitate rapidă și ușoară de a vă adăuga videoclipuri recente pe post sau furnică. Trebuie doar să sincronizați contul, apoi să adăugați fluxul de canale YouTube cu codurile scurte incluse (sau elementul constructor de pagini Visual Composer). Asta e! Toate videoclipurile dvs. noi vor fi adăugate automat pe site-ul dvs. WordPress atunci când le postați.

Repere caracteristice:

 • Integrați videoclipuri de pe YouTube, Vimeo și Instagram
 • Acceptă toate rețelele sociale importante (YouTube, Facebook, Twitter, etc)
 • Compatibil cu pluginul pentru constructorul de pagini Visual Composer
 • CSS3 Transformări și galerii lightbox
 • Design sensibil
 • Traducere gata

7. Galeria video YouTube pentru Visual Composer Premium Plugin WordPress

Galeria video YouTube pentru Visual Composer Premium Plugin WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pluginul YouTube Video Gallery a fost creat special ca un add-on pentru constructorul de pagini hte WPBakery Visual Composer (ceea ce înseamnă că va fi un compliment excelent pentru orice temă compatibilă Visual Composer, cum ar fi Total). Cu acest plugin puteți introduce rapid și ușor videoclipuri individuale, fluxuri de canale sau chiar listele de redare. Există opțiuni încorporate pentru coloane, paginație, stil de grilă, liste, carusele, decupare de imagini, contoare și multe altele.

Repere caracteristice:

 • Complement pentru WPBakery Visual Composer
 • Opțiuni de publicitate încorporate
 • Răspunzătoare și retină gata
 • Opțiuni de personalizare grilă și paginație

8. Ascundeți videoclipurile conexe YouTube Plugin gratuit pentru WordPress

Ascundeți videoclipuri conexe YouTube Plugin gratuit pentru WordPress

În cele mai multe cazuri, dorim ca vizitatorii noștri să vadă videoclipul produsului și apoi să deruleze în jos pentru a citi conținutul real – care ar putea fi postarea pe blog sau copia paginii de destinație. Corect?

Cu toate acestea, în WordPress, videoclipurile YouTube sunt încorporate folosind soluția implicită oEmbed. În acest caz, YouTube sfârșește afișând videoclipuri înrudite după ce videoclipul original va termina de redat. Acest lucru tinde să distragă utilizatorii arătându-le videoclipuri de pisici amuzante, imediat după ce au văzut videoclipul tău de produs SEO Long Tail. (Vorbesc din experiență personală haha!)

Chiar nu vrem asta, nu-i așa? Ascundeți videoclipurile înrudite cu YouTube împiedică acest lucru să împiedice YouTube să o afișeze.

Repere caracteristice:

 • Împiedică apariția videoclipurilor YouTube asociate după redarea videoclipului original

Notă: Uneori, atunci când actualizați pluginul s-ar putea să nu funcționeze din cauza unei probleme de memorie în cache. O soluție simplă este dezactivarea și reactivarea manuală a pluginului. Aceasta șterge memoria cache și începe să funcționeze din nou.

9. YouTube Embed Freemium WordPress Plugin

Plugin WordPress YouTube Freemium Embed

YouTube Embed WordPress vă aduce o serie de îmbunătățiri și opțiuni de personalizare atunci când încorporați videoclipuri YouTube în WordPress.

Pentru început, puteți încorpora videoclipuri în postări, pagini și tipuri de postări personalizate. De asemenea, puteți obține videoclipuri creative și încorporați videoclipuri YouTube în zone widgetizate, cum ar fi antetul site-ului, barele laterale personalizate și subsolurile (deși nu pot să mă gândesc la un site web care să utilizeze un videoclip în subsolul său! Poți?)

Versiunea premium a pluginului include funcții, cum ar fi ascunderea videoclipurilor conexe de la afișarea la sfârșitul videoclipului, setarea opțiunilor pentru videoclipuri individuale etc..

Repere caracteristice

 • Afișați videoclipuri în postări, pagini, tipuri de postări personalizate și zone widgetizate
 • Configurați opțiunile implicite, cum ar fi dimensiunile playerului, ecran complet, adnotări și opțiuni pentru legendă
 • Personalizați culoarea barei de progres a jucătorului pentru consecvența mărcii

10. Extensie gratuită pentru WordPress cu widget YouTube

Youtube Widget Responsive WordPress Plugin gratuit

Până acum, în această postare a celor mai bune pluginuri YouTube WordPress, am distribuit pluginuri care vă permit să încorporați videoclipuri YouTube pe site-ul dvs. WordPress. Dacă doriți să afișați canalul YouTube sau videoclipuri în bara laterală, atunci acest widget YouTube gratuit este pluginul pentru dvs..

Pluginul adaugă un widget YouTube personalizat pe site-ul dvs., astfel încât să puteți introduce cu ușurință videoclipurile dvs. în barele laterale sau în subsol, în doar câteva clicuri. În plus, există un simplu cod scurt pe care îl puteți utiliza pentru a insera videoclipurile dvs. în postări sau pagini, dacă alegeți acest lucru.

Repere caracteristice:

 • Widgeturi și opțiuni de introducere a codului scurt
 • Controlează tema barei și setările de culoare ale barei de progres
 • Activați urmărirea video pentru analiză
 • Adăugați descrieri personalizate

11. Videoclipuri YouTube către postări WordPress Plugin WordPress premium

Videoclipuri YouTube către postări WordPress Plugin WordPress premium

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Sunteți în primul rând un YouTuber, dar doriți să vă promovați videoclipurile pe propriul blog? Nici o problema! Pluginul YouTube Videos to WordPress Posts va importa automat cele mai recente videoclipuri YouTube pe site-ul dvs. WordPress ca postări. Importați videoclipuri în funcție de utilizator, canal, id sau interogare personalizată. Aveți opțiunea să importați în volum, să paginați sau să programați pentru a vă păstra postările WordPress la zi cu canalul dvs..

Repere caracteristice:

 • Creați automat postări WordPress din videoclipurile dvs. YouTube
 • Import sau program în vrac
 • Acceptă toate încărcările video WordPress (YT, Jw, etc)
 • Verificați dacă există videoclipuri sparte sau eliminate
 • Suporta fragmente video bogate

12. YourChannel: YouTube YouTube Free Plugin WordPress

YourChannel: Galerie video YouTube Plugin gratuit pentru WordPress

YourChannel vă va ajuta să afișați o versiune personalizată a unui canal YouTube în WordPress. Pentru a începe, va trebui să obțineți o copie Cheie API YouTube, numele de utilizator și ID-ul canalului și salvați-le în setările pluginului. Apoi, puteți configura mai multe setări de configurare, cum ar fi utilizarea unui player video pentru lightbox sau activarea / dezactivarea funcțiilor, cum ar fi afișarea imaginii banner, liste de redare, videoclipuri totale, vizualizări și multe altele.

Repere caracteristice:

 • Posibilitatea de a afișa selectiv mai multe elemente, cum ar fi informații despre canal, număr de abonați / videoclipuri, liste de redare, imagini de banner de canale etc..
 • Creatorul vizual care funcționează cu un cod scurt
 • Afișați miniaturi video în șapte stiluri diferite, toate sensibile

Înfășurarea celor mai bune pluginuri WordPress YouTube

Ce face un plugin YouTube WordPress bun? Ei bine, pentru a răspunde la această întrebare, ar trebui să vă puneți “De ce am nevoie?” Oameni diferiți au cerințe diferite față de un anumit tip de produs. Acesta este motivul pentru care există mai mult de 10+ pluginuri WordPress YouTube dezvoltate activ în categoria „YouTube pentru WordPress”.

Sperăm că ați găsit utilă lista noastră cu cele mai bune 10 sau mai multe plugin-uri YouTube WordPress. Doar să iei un minut pentru a alege pluginul potrivit pentru tine. V-aș recomanda cu tărie să nu alegeți un plugin cu zece funcții, dintre care veți utiliza doar una. Notează-ți ce încerci să obții cu pluginul. După ce v-ați conformat cerințelor dvs., parcurgeți lista și selectați un plugin care corespunde criteriilor dvs..

Am ratat un plugin important? Sunteți dezvoltator și doriți să vă vedeți pluginul pe această listă? Spuneți-ne în comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map