10+ Cele mai bune instrumente de testare Split A / B pentru WordPress pentru a îmbunătăți ratele de conversie

Cele mai bune instrumente de testare Split A / B pentru WordPress

Dacă utilizați site-ul dvs. WordPress pentru a vinde produse, a promova servicii sau a obține orice fel de răspuns sau acțiuni din partea cititorilor dvs., atunci instrumentele și pluginurile de testare A / B pe care le analizăm astăzi au potențialul de a face site-ul dvs. Web mult mai mult instrument de conversie mai eficient.


Prin crearea de variații ale conținutului dvs. și împărțirea A / B testându-le unul față de celălalt, puteți crește procentul de vizitatori care finalizează o acțiune dorită. Aceste variații de conținut ar putea fi la fel de mici ca schimbarea textului linkului la sfârșitul unei postări, prin compararea a două modele diferite de pagini de destinație unele cu altele.

Așadar, fie că doriți să câștigați mai mulți bani din site-ul dvs. web, fie să generați mai multe discuții și interacțiuni în jurul conținutului dvs., este vital să petreceți ceva timp testând și optimizând conținutul dvs. pentru a afla ce funcționează și ce nu.

Din fericire, există o serie de plugin-uri care vă oferă instrumentele pentru a face exact asta, toate din interiorul interfeței dvs. de administrator WordPress. Deci, căutați instrumentul potrivit pentru site-ul dvs. web? Ei bine, ai noroc. Iată cele mai bune instrumente de testare și pluginuri de testare pentru WordPress (sau cel puțin credem că sunt destul de grozave).

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Testarea Split a Nelio A / B

Nelio AB Split Testing Tool for WordPress

Nelio AB Testing este un plugin care vă permite să rulați teste A / B pe site-ul dvs. WordPress, pentru a îmbunătăți ratele de conversie și a optimiza conținutul și designul dvs..

Tipul de teste sau experimente pe care le puteți rula include compararea a două versiuni ale unei postări – de la mici modificări de text, la proiectarea și aspectul general, testarea titlurilor, compararea temelor, testarea widget-urilor și compararea machetei meniului. Aproape orice aspect al unui site web poate fi testat. De la apelul la acțiune pe o postare, la întregul aspect folosind noul test CS / AS. De asemenea, veți obține un instrument puternic de mapare a căldurii pentru a vedea exact unde fac clic pe vizitatorii dvs. pe postările și paginile dvs..

Testare Nelio A / B pentru WordPress

Controalele pentru configurarea și gestionarea testelor dvs. sunt integrate perfect în zona de administrare WordPress. Aceasta înseamnă că nu trebuie să înveți un sistem nou sau să gestionezi un alt cont pentru a începe să executați teste A / B pe site-ul dvs. WordPress. Cu toate acestea, deoarece serviciul este bazat pe cloud, calculul are loc pe serverele Nelio. Acest lucru împiedică orice încetinire a site-ului dvs. web în timp ce testele sunt difuzate și numerele sunt reduse.

În timp ce pluginul pentru integrarea serviciului în site-ul dvs. este gratuit, precum și pentru a vă oferi acces la o probă gratuită de 14 zile, va trebui să vă înscrieți la unul dintre planurile lor de abonament plătit pentru a utiliza serviciul pentru o perioadă prelungită.

Cu o probă gratuită de 14 zile de care să poți profita, ar trebui să fii capabil să ai un bun simț al ofertelor Nelio A / B. Dacă site-ul dvs. web primește suficient trafic, puteți chiar să vă îmbunătățiți ratele de conversie și să începeți să generați mai multe vânzări înainte de expirarea perioadei de încercare..

2. Experimente de titlu

Titlu Experimente A / B Instrument de testare pe WordPress pentru WordPress

Title Experiments este un plugin de testare split A / B pentru WordPress. După instalarea Experimentelor de titluri pe site-ul dvs. web, puteți începe să testați titlurile postărilor dvs. de blog pentru a vedea care sunt cele care atrag cea mai mare atenție din partea cititorilor dvs..

Din ecranul de creare post, puteți introduce variațiile de titlu. Apoi, de fiecare dată când postările dvs. sunt listate pe site-ul dvs. web, cum ar fi în widgetul postărilor recente sau în paginile de arhivă, aceste variante de titlu vor fi testate unul față de celălalt.

Acest plugin nu trebuie să vă ajute doar să creșteți numărul de postări pe care fiecare vizitator îl vede pe blogul dvs., ci și să vă ajute să vă îmbunătățiți la scrierea titlurilor postărilor în general – o abilitate care merită cu siguranță cultivată.

3. Tester simplu de pagină

Plugin WordPress simplu Tester de pagină

Tester simplu de pagină vă permite să alegeți o postare sau o pagină pe site-ul dvs. web pe care doriți să o optimizați. Pagina poate fi testată pe o copie modificată, o altă pagină care iese de pe site-ul dvs. web sau puteți alege să creați o nouă pagină pentru a o compara cu.

Tester simplu de pagină

După ce ați dat un nume de experimente de test împărțit, puteți să vă așezați și să așteptați să apară rezultatele. În timp ce există o versiune gratuită a acestui plugin disponibil, vă permite doar să vedeți câte vizite a primit fiecare variație. Dacă doriți să aflați despre ratele de conversie ale obiectivelor și alte date mai utile, va trebui să faceți upgrade la versiunea premium.

În ciuda versiunii gratuite a Simple Page Tester, lipsită de funcții utile, versiunea premium este disponibilă pentru o taxă relativ accesibilă.

4. Apeluri la acțiune WordPress

WordPress Apelează la Acțiune Plugin Testing Split

Pluginul gratuit WordPress Apeluri la Acțiune vă permite să creați apeluri la acțiune pentru site-ul dvs. web. Aceste CTA sunt testate împotriva celorlalți pentru a-l găsi pe cel cu care vizitatorii dvs. interacționează cel mai favorabil .

Aceste apeluri la acțiuni pot varia de la simple link-uri, până la butoane de social media, descărcări de fișiere și multe altele. Pluginul include o selecție de șabloane pentru a crea apelurile la acțiune, deși aveți opțiunea să porniți de la o pânză goală. Personalizarea șabloanelor este ușoară folosind setările de aspect și un mesaj personalizat adăugat folosind editorul WordPress.

Apelurile la acțiune pot fi apoi introduse în postările dvs. WordPress, paginile și alte zone în care doriți să fie afișate. În plus, după ce ați creat un apel la acțiune, puteți crea apoi o variație a acesteia și lăsați testarea să înceapă.

Apeluri la acțiune WordPress

Dacă doriți un instrument pentru crearea propriului dvs. apel reutilizabil la butoanele de acțiune, cu posibilitatea de a împărți testele unul față de celălalt, atunci acest plugin gratuit este o opțiune bună.

5. Pagini de destinație WordPress

Plugin de testare a paginilor de destinație WordPress

Creșterea conversiei cu pluginul Pagini de destinație WordPress. Acest plugin gratuit folosește cadrul ACF ca bază pentru a crea șabloane de pagini de destinație. Pur și simplu creați variante și începeți testarea pentru a vedea ce răspunsuri au cititorii dvs. sau clienții.

Pluginul WordPress Landing Pages include funcții integrate pentru a monitoriza conversiile și a crea teste A / B sau multivariate. Cu aceste date puteți efectua modificări eficiente și adecvate proiectării paginii de destinație pentru a vă optimiza rata de conversie. Alte caracteristici includ opțiuni pentru clonarea paginilor existente, formele pre-populate, conducerea track-urilor și multe altele.

6. ConverThis

ConverThis A / B Split Testing Tool for WordPress

Pluginul ConverThis vă ajută să derulați campanii nelimitate și urmărire extinsă a conversiilor pentru a vedea exact componentele pe care ar trebui să le eliminați și să le păstrați pe site-urile dvs. web. Platforma automată de testare split se integrează direct cu tabloul de bord WordPress, astfel încât nu mai trebuie să săriți la un software nou atunci când verificați rapoartele.

Motivul principal ConverThis se distinge de restul mulțimii este pentru că, de asemenea, urmărește clicuri, în timp ce alte instrumente par să se concentreze mai mult pe conversie și testarea split.

7. Optimizatorul de marketing

Optimizatorul de marketing Split Testarea WordPress Plugin

Pluginul Optimizatorul de marketing pentru WordPress vă oferă tot ce aveți nevoie într-un instrument de testare, deoarece veți ajunge automat să urmăriți fiecare pagină de pe site-ul dvs..

Pluginul oferă o listă de pagini, pe care apoi o puteți filtra și testa paginile selectate. Puteți utiliza, de asemenea, interfața cu detaliile paginii pentru a crea variații pentru paginile existente. Totul este ușor de gestionat într-un singur loc și nu trebuie să știi multe despre tehnologie pentru a implementa acest sistem. Mai recent, pluginul a fost actualizat pentru a include șabloane de apel gratuit la acțiune (CTA), șabloane popup și instrumente de testare pentru fiecare.

8. Optim

Optimizând X Split Testul WordPress Plugin

Pluginul Optimizely X este una dintre opțiunile de testare separată care oferă o modalitate mai ușoară de a testa titlurile pentru paginile și postările dvs. Pluginul este destul de ușor de configurat pe site-ul dvs. web și are un editor vizual fără coduri, astfel încât oricine îl poate folosi pentru a crea teste. Optimizely X generează rezultate ROI în timp real, astfel încât să știți ce funcționează și ce nu.

Optimizarea cu mai multe canale este de asemenea utilă pentru a ajunge la oameni, indiferent unde se află și indiferent de dispozitiv. Adică dacă folosesc calculatoare sau dispozitive mobile, ar trebui să poți servi conținut testat split.

Va trebui să vă înscrieți pentru un cont Optimizat pentru a activa pluginul (deși toate testările și rezultatele sunt gestionate în tabloul de bord WordPress).

9. Test Split pentru Elementor

Test Split pentru Elementor WordPress Plugin

Utilizați popularul constructor de pagini Elementor pentru a crea un site personalizat sau pagini de destinație? Poate doriți să încercați Split Test pentru Elementor. Cu acest plugin puteți testa diverse modele personalizate bazate pe Elementor pentru a vedea care se convertesc mai bine. Testați titlurile, încercați diferite modele de apeluri, descoperiți ce butoane sunt mai clic și mai multe.

Pentru a utiliza funcția de testare split, setați pur și simplu setările de variație a testului split în secțiunea „Advanced” atunci când creați sau editați un modul. Apoi urmăriți performanțele variațiilor dvs. utilizând rapoartele generate sub fila Splittest din tabloul de bord WordPress.

Testul Split pentru Elementor folosește datele de pe propriul dvs. server – aceasta face o alegere sigură pentru cei vizați de conformitatea GDPR, deoarece nu colectați informații suplimentare pentru vizitatori sau nu le partajați cu un terț.

10. Splitter V / C Pro (Premium)

V / C Spitter Pro Plugin de testare Split WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Folosind pluginul Visual Composer original al WPBakery în loc de Elementor? Nici o problema. Plug-ul V / C Splitter Pro adaugă opțiuni de testare a împărțirilor A / B utile pentru oricine folosește puternicul constructor de pagini.

Modulul de testare VC Splitter este disponibil atunci când construiți machete Visual Composer. Pur și simplu creați-vă variațiile în cadrul modulului și dați un nume testului tău împărțit. Pentru a verifica performanța, tot ce trebuie să faceți este să mergeți la editorul de pagini și să faceți clic pe modulul VC Splitter – acesta se va actualiza cu statistici noi de fiecare dată când îl deschideți / îl vizualizați.

Indiferent dacă doriți să testați apeluri, pagini de destinație, formulare de înscriere, rubrici sau machete, pluginul VC Splitter este un mod sigur de a vă îmbunătăți pâlnia de vânzări și conversiile dvs. dacă utilizați deja WPBakery Page Builder. .

11. WooCommerce AB Split Testing (Premium)

WooCommerce AB Plugin WordPress Split Testing

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Am acoperit o mulțime de instrumente de testare split A / B pentru diverse elemente de conținut WordPress, cu toate acestea am lipsit comerțul electronic care poate fi un pic complicat. Acolo vine pluginul WooCommerce Simple Split Testing.

Acest plugin specializat a fost creat pentru testarea variațiilor de produs. În loc să adăugați același produs pe site-ul dvs. de mai multe ori și să derutați clienții pur și simplu executați un test split. Urmăriți variațiile de produse, comenzile și rata vânzărilor. În plus, puteți vizualiza un raport care prezintă toate comenzile pentru fiecare variantă de produs. Acesta este un mod minunat de a testa descrierile de produse noi, afișările produselor și multe altele.

12. Google Optimize

Instrumentul de optimizare a divizării Google

Deși nu este un plugin, trebuie să îl oferiți Google pentru crearea unuia dintre instrumentele de testare divizate de top disponibile pentru orice site web (WordPress sau nu). Google Optimizează legăturile direct către contul Google Analytics. Aceasta înseamnă că veți avea acces la date extrem de exacte pe baza performanțelor efective ale testelor împărțite imediat. În plus, este deja configurat pentru a testa variațiile desktop și mobile.

Din fericire, configurarea este super ușoară, chiar și pentru tipurile non-dev. Tot ce trebuie să faceți este să sincronizați contul dvs. Analytics, apoi să adăugați fragmentul Optimizați la codul de urmărire Analytics deja pe site-ul dvs. (trebuie doar să urmați Optimizați ghidul de configurare). După aceea, sunteți gata să începeți testarea! Optimizați etichetele aceste „Experimente” și sunt configurate în principal pentru a testa variațiile de pagini. Nu trebuie decât să adăugați diferitele URL-uri pe care doriți să le încrucișați / comparați și reglați setările pentru greutăți variante (cât de des este afișat fiecare), obiective și direcționare. De asemenea, veți avea acces la rapoarte utile pe tot parcursul experimentului, atât în ​​Optimizare, cât și în Google Analytics.

Deoarece majoritatea proprietarilor de site-uri folosesc deja Analytics pentru a urmări traficul și conversiile, Google Optimize este o alegere excelentă pentru testarea divizată. Este o opțiune accesibilă (gratuită), exactă și cu un efort destul de scăzut de implementat.

Gânduri finale despre instrumentele de testare a split-ului WordPress A / B

Așa cum tocmai am văzut sunt unele dintre cele mai bune (după părerea noastră), plugin-uri bine proiectate și utile pentru efectuarea de teste A / B pe site-ul dvs. WordPress.

Indiferent dacă doriți să începeți încet cu un plugin precum Titlurile Experimente și să comparați titlurile dvs. de postare sau să vă afundați în testarea și optimizarea tuturor aspectelor site-ului dvs. web cu un serviciu precum testarea Nelio A / B sau Google Optimize, există o opțiune potrivită. cerințele și bugetul dumneavoastră.

Dacă aveți întrebări sau comentarii pe tema instrumentelor de testare split A / B și optimizați site-ul dvs. pentru rate mai mari de conversie, lăsați un mesaj mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map