Beste YouTube-plugins for WordPress for å forbedre brukerengasjementet

Hvis du er som meg, setter du sannsynligvis av en betydelig del av nettstedets budsjett til salgsfremmende aktiviteter. Tross alt sier 80-20-regelen at 80 prosent av vår tid og krefter bør brukes på å markedsføre innholdet vårt (hint: det er her YouTube WordPress-plugins kan hjelpe).


La oss si at du har brukt 50 dollar på Facebook-annonser for å få folk til å besøke destinasjonssiden eller blogginnlegget ditt. Men på en eller annen måte er avvisningsratene bare for høye! Det virker som om folk forlater allerede før de er halvveis gjennom siden!

Vi er ikke alene. I en verden der digitalt innhold produseres i eksplosivt tempo, er det vanskelig å få folks oppmerksomhet. Men det er en hellig gral som ser ut til å få oppmerksomhet fra dagens mennesker – og det er videoinnhold.

Med riktig videoinnhold synker avvisningsfrekvensen din, og folk har en tendens til å bruke mer tid på nettstedet ditt på å se videoen og til slutt øke konverteringene dine. Når vi inkluderer videoer i blogginnholdet vårt, er det mer sannsynlig at leserne holder seg gjennom og ser på videoen. Hvis videoen løser problemet, er de mye mer tilbøyelige til å dele det. La oss ta i betraktning noen av de beste YouTube WordPress-programtilleggene.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. YouTube Embed Plus Freemium WordPress Plugin

YouTube Embed Plus Freemium Youtube WordPress-plugins

YouTube Embed Plus er en av de mest populære YouTube-plugins med over 200 000+ aktive installasjoner. Med denne pluginen kan du lage YouTube-kanaler eller spillelistegallerier med flere tilpasningsalternativer. Legg til automatisk avspilling, automatisk lagt inn direktesendinger, tilpasse innstillinger for videostart, lag FAE-innhold (funksjonell tilgjengelighetsevaluering) og mer.

Funksjon Høydepunkter:

 • Lag responsive YouTube-kanal og spillelistegallerier
 • Legg til kanalabonnementsknapp til bildene over galleri-miniatyrbilder
 • Lokaliseringsstøtte
 • Pro-versjonen støtter lat innlasting av YouTube-videoer

2. Essential Grid Premium WordPress-plugin

Essential Grid WordPress Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du vil integrere et rutenett av YouTube-videoene dine, er en av de beste YouTube WordPress-plugins for jobben som Essential Grid. Denne alt-i-ett-nettbyggingsløsningen for WordPress-nettstedet ditt gjør det enkelt å integrere YouTube-videoer på et hvilket som helst innlegg eller side som et stylet rutenett (sammen med andre innholdsformater som blogg, priser, portefølje, glidebrytere osv.). Plugin-en inneholder også en live skin editor, slik at du raskt kan redigere utseendet til YouTube-mediasidens sammensetning, layout, farger og mer.

Funksjon Høydepunkter:

 • Støtter Youtube, Vimeo, selv vert video, iFrames, bilder, innlegg, sider, tilpassede innleggstyper, WooCommerce og gallerier
 • Visual skin editor
 • Innebygde animasjonstyper og forhåndslastere
 • Responsiv og mobiloptimalisert
 • Premium support

3. Visual Composer YouTube Cannel med Carousel Premium Plugin

Visuell komponist YouTube-kanal med karusell WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Med denne plugin-en er det enkelt å legge til Youtube-kanalen din i ethvert innlegg eller side ved hjelp av den populære WPBakery-sidebyggeren. Visual Composer YouTube Channel med Carousel legger til nye moduler for deg å sette inn en tilpassbar kanalfølelse. Legg til et nylig rutenett for videoer, lag en liste over toppinnholdet ditt eller til og med legge til en videokarusell for å gjøre det enklere for besøkende på nettstedet ditt å bla gjennom innholdet ditt.

Funksjon Høydepunkter:

 • WPBakery Visual Page Builder Extension
 • Rutenett eller karuselloppsett
 • 7 Forhåndsdefinerte stiler
 • Fullt tilpassbar styling
 • Innstillinger for mur og passform
 • 132 Element-animasjoner
 • Uendelig bla, last mer eller tradisjonell paginering
 • Kompatibel med Total WordPress Theme

4. YouTube Showcase – Videogalleri Gratis WordPress-plugin

YouTube Showcase Video Gallery Gratis plugin

Med YouTube Showcase kan du bygge responsive gallerisider fylt med YouTube-videoer. Du kan lage en videogallerieside der de påfølgende videoene vises under den opprinnelige videoen med paginering. Du kan også bygge et videogittergalleri der videoene vises i en fire-kolonne rutenettoppsett. Denne plugin-en er flott for å vise frem flere relaterte videoer, for eksempel et online-kurs, hvordan-til-videoserier, produktdemo og applikasjonsvideoer.

Funksjon Høydepunkter:

 • Mulighet for å bygge to separate videogallerier – grunnleggende videogalleri og videogittergalleri
 • Angi tilpasset miniatyrbildeforhold for videoer – velg enten 16: 9 eller 4: 3
 • Sidepanel-widgeter for å vise frem nylige og kjente videoer
 • Pagineringsalternativ tilgjengelig for lengre videoserier

5. Yottie YouTube WordPress Gallery for YouTube

Yottie YouTube WordPress Gallery for YouTube

Info & NedlastingVis The Demo

Yottie er et premium-plugin for å integrere YouTube-kanalen din med WordPress-bloggen din. Med mer enn 100 justerbare parametere for å sette opp YouTube-strømmen, flere forhåndsstilte fargeskjemaer og 16 språk som støttes for øyeblikket, er Yottie-plugin en perfekt passform for omtrent enhver vlogger. I tillegg er den kompatibel med den populære sidebyggeren av Visual Composer, slik at du enkelt kan designe en tilpasset sidelayout med videoinnføringen inkludert.

Funksjon Høydepunkter:

 • Støtter YouTube, Vimeo og Dailymotion
 • Bygg svært tilpassbare videogallerier
 • Innovative tillegg som å spille av private Vimeo-videoer
 • Velg mellom løsning som er hostet eller skyvert. Latter one støtter flere plattformer og inkluderer tilgang til alle tilleggsprogrammer og funksjoner

6. Flow Flow Social Stream Premium WordPress Plugin

Flow-Flow Youtube Social Stream

Info & NedlastingVis The Demo

Flow-Flow er en av de beste sosiale stream-plugins for WordPress, og best av alt støtter den flere videokilder – Youtube, Vimeo og til og med Instagram. Denne pluginen er en rask og enkel måte å legge til nyere videoer til ant post eller side. Bare synkroniser kontoen din og legg deretter til YouTube-kanalstrømmen din med de medfølgende snarveiene (eller sideoppbyggerelementet til Visual Composer). Det er det! Alle de nye videoene dine blir automatisk lagt til på WordPress-nettstedet ditt når du legger ut dem.

Funksjon Høydepunkter:

 • Integrer videoer fra YouTube, Vimeo og Instagram
 • Støtter alle store sosiale nettverk (YouTube, Facebook, Twitter osv.)
 • Kompatibel med plugin-modulen for Visual Composer-siden
 • CSS3 Transformasjoner og lightbox gallerier
 • Responsiv utforming
 • Oversettelse klar

7. Youtube Video Gallery for Visual Composer Premium WordPress Plugin

Youtube Video Gallery for Visual Composer Premium WordPress Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

YouTube Video Gallery-pluginen ble spesifikt opprettet som et tillegg for hte WPBakery Visual Composer-sidebygger (noe som betyr at det er et flott kompliment til ethvert Visual Composer-kompatibelt tema, som Total). Med denne pluginen kan du raskt og enkelt sette inn individuelle videoer, kanalfeeds eller til og med spillelistene dine. Det er innebygde alternativer for kolonner, paginering, rutenettstil, lister, karuseller, beskjæring av bilder, liker tellere og mye mer.

Funksjon Høydepunkter:

 • Tillegg for WPBakery Visual Composer
 • Innebygde annonseringsalternativer
 • Responsiv og netthinneklar
 • Alternativer for tilpasning av rutenett og paginering

8. Skjul YouTube-relaterte videoer Gratis WordPress-plugin

Skjul YouTube-relaterte videoer Gratis WordPress-plugin

I de fleste tilfeller ønsker vi at besøkende skal se produktvideoen og deretter bla ned for å lese det faktiske innholdet – som kan være blogginnlegget, eller kopien til landingssiden. Riktig?

I WordPress er imidlertid YouTube-videoer innebygd ved å bruke standard-oEmbed-løsningen. I så fall viser YouTube opp relaterte videoer etter at den opprinnelige videoen er ferdig. Dette har en tendens til å distrahere brukerne ved å vise dem morsomme kattevideoer, rett etter at de har sett din Long Tail SEO produkt tonehøyde video. (Jeg snakker av personlig erfaring haha!)

Det vil vi virkelig ikke nå, ikke sant? Skjul YouTube-relaterte videoer stopper det fra å forhindre at YouTube oEmbed viser relaterte videoer.

Funksjon Høydepunkter:

 • Hindrer relaterte YouTube-videoer fra å vises etter at den originale videoen er spilt

Merk: Noen ganger, når du oppgraderer plugin-modulen, fungerer det kanskje ikke på grunn av problemer med bufring. En enkel løsning er å deaktivere og aktivere plugin-en manuelt. Dette tømmer hurtigbufferen, og den begynner å fungere igjen.

9. YouTube innebygd Freemium WordPress-plugin

YouTube innebygde Freemium WordPress-plugin

YouTube innebygd WordPress gir deg mange forbedringer og tilpasningsmuligheter når du legger inn YouTube-videoer til WordPress.

For det første kan du legge inn videoer i innlegg, sider og tilpassede innleggstyper. Du kan også få kreative og legge inn YouTube-videoer i widgetiserte områder som sideoverskriften, tilpassede sidefelt og bunntekst (selv om jeg ikke kan tenke på et nettsted som vil bruke en video i bunnteksten! Kan du?)

Premium-versjonen av plugin-en inneholder funksjoner som å skjule relaterte relaterte videoer fra å vises på slutten av videoen, innstillingsalternativer for individuelle videoer osv..

Funksjon Høydepunkter

 • Vis videoer i innlegg, sider, tilpassede innleggstyper og widgetiserte områder
 • Konfigurer standardalternativer som spillerdimensjoner, fullskjerm, merknad og bildetekstalternativer
 • Tilpass spillerens fremdriftslinjefarge for merkevarekonsistens

10. Youtube Widget Responsive Gratis WordPress Plugin

Youtube Widget Responsive Gratis WordPress Plugin

Så langt i dette innlegget med de beste YouTube WordPress-programtilleggene, har vi delt plugins som gjør det mulig for deg å legge inn YouTube-videoer på WordPress-nettstedet ditt. Hvis du bare ønsker å vise YouTube-kanal eller videoer i sidefeltet, er denne gratis YouTube-widgeten pluginen for deg.

Plugin-en legger til en tilpasset YouTube-widget på nettstedet ditt, slik at du enkelt kan sette inn videoene dine i sidefeltene eller bunnteksten med bare et par klikk. I tillegg er det en enkel kortkode du kan bruke til å sette inn videoene dine i innlegg eller sider hvis du ønsker det.

Funksjon Høydepunkter:

 • Valg og innstillinger for innføring av kortkode
 • Kontrolllinjens tema og fargeinnstillinger for fremdriftslinjen
 • Aktiver videosporing for analyse
 • Legg til tilpassede beskrivelser

11. Youtube-videoer til WordPress-innlegg Premium WordPress-plugin

Youtube videoer til WordPress Innlegg Premium WordPress Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Er du først og fremst en YouTuber, men ønsker å markedsføre videoene dine på din egen blogg? Ikke noe problem! YouTube-videoen til WordPress Posts-pluginen vil automatisk importere de siste YouTube-videoene dine til WordPress-nettstedet ditt som innlegg. Importer videoer i henhold til bruker, kanal, id eller tilpasset spørring. Du har muligheten til enten å importere, paginere eller planlegge for å holde WordPress-innleggene dine oppdaterte med kanalen din.

Funksjon Høydepunkter:

 • Opprett WordPress-innlegg automatisk fra YouTube-videoene dine
 • Bulkimport eller planlegging
 • Støtter alle WordPress-videoinnlegg (YT, Jw, etc)
 • Se etter ødelagte eller fjernede videoer
 • Støtter videoutdrag av video

12. YourChannel: YouTube Channel Free WordPress Plugin

YourChannel: YouTube Video Gallery Gratis WordPress-plugin

YourChannel hjelper deg med å vise en tilpasset versjon av en YouTube-kanal i WordPress. For å komme i gang, må du skaffe deg en kopi av YouTube API-nøkkel, brukernavn og kanal-ID og lagre dem i plugin-innstillingene. Deretter kan du konfigurere flere konfigurasjonsinnstillinger, for eksempel bruke en lightbox videospiller eller aktivere / deaktivere funksjoner som visning av bannerbilde, spillelister, totale videoer, visninger og mange flere.

Funksjon Høydepunkter:

 • Mulighet for selektiv visning av flere elementer som kanalinfo, abonnent- / videotelling, spillelister, kanal bannerbilde osv..
 • Visuell byggherre som fungerer med en kortkode
 • Vis videominiaturbilder i syv forskjellige stiler, som alle er responsive

Pakk inn de beste YouTube WordPress-pluginsene

Hva er det som gjør en god YouTube WordPress-plugins? Vel, for å svare på det spørsmålet, må du spørre “Hva er det jeg trenger?” Ulike mennesker har forskjellige krav fra en bestemt type produkt. Det er grunnen til at det er mer enn 10+ WordPress-plugins som er aktivt utviklet under kategorien “YouTube for WordPress”.

Forhåpentligvis har du funnet listen vår over de 10 beste YouTube WordPress-pluginsene nyttige. Bare ta et minutt å velge riktig plugin for deg. Jeg vil på det sterkeste anbefale å ikke velge en plugin med ti funksjoner, hvorav du bare bruker en. Skriv ned hva er det du prøver å oppnå med plugin-modulen. Når du har avgjort kravene dine, går du gjennom listen og velger en plugin som oppfyller kriteriene dine.

Gikk vi glipp av en viktig plugin? Er du en utvikler og ønsker å se pluginen din opp på denne listen? Gi oss beskjed i kommentarene!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me