10+ beste WordPress-forfatterboks-plugins

Det beste av WordPress-forfatterboks-plugins (gratis og premium)

En vanlig men ofte oversett funksjon på mange WordPress-nettsteder er forfatterens bio-boks. Vanligvis funnet på slutten av blogginnlegget, øker forfatterboksen sannsynligheten, derav troverdigheten og legitimiteten til nettstedet ditt.


Leserne kan raskt lære mer om deg eller forfatterne dine. Dessuten kan du øke innflytelsen på sosiale medier og vise sosialt bevis ved å inkludere lenker til kontoene dine i forfatterboksen. Og dette er bare to brukssaker.

Med andre ord, forfatterens bioboks, akkurat som kommentarfeltet, er en annen fin måte å engasjere besøkende. Det er derfor det er trist at mange forsømmer forfatterens boks, mer når vi har mange WordPress-forfatterboksen-plugins som gjør jobben ekstremt enkel.

I dagens innlegg dekker vi både gratis og premium-forfatterboks-plugins for WordPress. Vi håper du finner den perfekte løsningen for dine spesifikke behov. Del gjerne din favoritt-plugin for WordPress-forfatterboksen i kommentarene.

Uten videre, la oss komme ned på jobb.

Enten du velger en gratis eller premium forfatterboksen-plugin, får pluginsene du finner her gjort jobben. Ditt valg vil derfor koke ned til dine personlige preferanser og spesifikke behov. Husk også å teste forfatterboksen på mobile enheter for å sjekke om alt ser bra ut og fungerer jevnt.

Når det er sagt, kan vi se på de beste pluginene for WordPress-forfatterboksen.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Enkel forfatterboks

enkel forfatterboks

Først i rekken er Simple Author Box, en strålende og brukervennlig WordPress-forfatterboks-plugin av WebFactory Ltd. Plugin-en legger til en responsiv forfatterboks på slutten av innleggene dine. Det lar deg vise forfatterens navn, avatar, beskrivelse og sosiale medier profiler.

Du kan tilpasse plugin-stilene helt til ditt tema for et stilig og ensartet utseende. Simple Author Box setter automatisk inn forfatterboksen i innleggene dine. Alternativt kan du legge til forfatterboksen manuelt i malfilene dine. Den støtter RTL og AMP.

2. Ultimate Author Box Lite

den ultimate forfatterboksen lite

Ultimate Author Box Lite er en fantastisk plugin som lar deg legge til mer informasjon om forfatterne dine, enten automatisk eller ved å bruke kortkoder. Den støtter innlegg, sider og tilpassede innleggstyper, og tilbyr deg et bredt utvalg så langt som å vise forfatterbokser.

Til å begynne med har du fem vakkert designet maler. For mer kontroll har du ubegrensede tilpassede farger til disposisjon. Videre kan du vise forfatteravatarer fra Facebook, Twitter, Instagram eller bruke tilpassede bilder. I tillegg kan du velge å vise forfatterboksen på bestemte innlegg eller sider. Ti sosiale ikoner og flere funksjoner forsegler avtalen.

3. Ultimate Author Box Pro

den endelige forfatterboksen

Info & NedlastingVis The Demo

Ultimate Author Box er den betalte versjonen av Ultimate Author Box Lite-plugin vi dekket tidligere. Programtillegget ble nylig oppdatert, og har lagt til flere funksjoner i et allerede kraftig WordPress-forfatterplugin. Det er en av de beste måtene å vise frem og sette pris på forfattere på WordPress-nettstedet ditt.

Takket være utmerkede alternativer som for eksempel kategorien siste innlegg, faner på sosiale medier, ikoner, avatarer, profiler, e-postadresse, telefon- og forfatternavn, er det ingenting som hindrer forfatterne i å skinne. Plugin-enheten ble nylig oppdatert med enda kraftigere funksjoner, slik at du kan forvente å ha det flott med Ultimate Author Box.

4. (Bare) Gjestenes forfatternavn

(Rett og slett) Gjestenes forfatternavn

Hvis du jobber med mange gjesteposter, vil du finne Plugin for Guest Author Name-pluggen ganske nyttig. Når gjesteforfattere sender inn innlegg, blir de vanligvis gjennomgått til du velger å publisere dem. Du kan enten bruke en gjesteforfatterkonto, men når du har mange bidragsytere, kan den bli slitsom.

Men takket være pluginen ovenfor, kan du raskt legge til en gjesteforfatter i et innlegg og lenke til bloggen deres med et klikk. Du trenger ikke å bekymre deg for hvordan forfatterboksen ser ut for leserne. bare legg til hvilket gjesteforfatternavn og -kobling du ønsker, og det er det. Hvis du er tilbøyelig, kan du til og med legge til forfatterens avatar enkelt.

5. Starbox – Forfatterboksen for mennesker

starbox wordpress forfatter boksen plugin

Leter du etter å lage nydelige forfatterbiobokser som overtaler leserne til å klikke seg gjennom og lese mer om deg eller forfatterne dine? I så fall vil du elske Starbox av de flotte gutta på Squirrly UK. Plugin-en har et fint sett med funksjoner for å lage vakre forfatterbokser som fungerer.

For å komme deg raskt i gang, kommer Starbox med ferdiglagde temaer som gjør det å lage en forfatterboks til en lek. På toppen av det kan du plassere forfatterboksen øverst eller nederst i innleggene. I tillegg kommer pluginen med sosiale profiler, Google- og Facebook-forfatterskap, rikt utdrag for Googles søkeresultater, lenker til forfatterens innlegg, forfatterjobbstittel og så mye mer.

6. En fancy WordPress-forfatterliste

en fancy forfatterliste

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du er ute etter mer enn bare en forfatterboks, tilbyr en Fancy WordPress forfatterlisteplugin deg en ny løsning. Plugin-enheten lar deg vise en liste over forfatterne dine i et vakkert rutenett som leserne lett får tilgang til. Men det er ikke alt, pluginen kommer med mange andre funksjoner.

Du kan enkelt vise listen over forfattere i sidefeltet, siden eller et hvilket som helst annet widget-område. Plugin øker sunn konkurranse mellom forfatterne, noe som betyr flotte ting for bloggen din. Videre kan du laste opp tilpassede bilder, sosiale medieikoner og legge til dynamiske effekter for å tiltrekke nye besøkende.

7. Forfatter Bio Box

forfatter bioboks

Author Bio Box er en enkel WordPress-forfatterboksen-plugin som leverer ganske god trening. Det hjelper deg å enkelt legge til forfatterbioer, avatarer og sosiale medierikoner. Med mange funksjoner har det aldri vært enklere å lage en vakker bio-boks i avatar.

Author Bio Box kommer med et brukervennlig admingrensesnitt som gjør det enkelt å lage de perfekte forfatterbokser for nettstedet ditt. Takket være tilstrekkelige innstillinger, kan du endre alt fra farger, der forfatterboksene vises, og så mye mer.

8. WP-postforfatter

wp innlegg forfatter

Hvis du er i markedet etter en flerfasettert plugin-program for WordPress-forfatterbokser, kan du ikke gå galt med WP Post-forfatter. Hjernebarnet til AF Themes, WP Post Author tilbyr deg et bredt spekter av alternativer, inkludert en forfatterbio, sosiale ikoner, kortkoder, og så videre.

Med andre ord hjelper plugin-programmet deg med å vise forfatterens navn, avatar, rolle, e-postadresse, sosiale profiler og en kort oversikt under innlegget. Du kan velge å vise / skjule spesifikt forfatterinnhold, avhengig av dine behov. På toppen av det kommer plugin-modulen med widgets som lar deg legge til forfatterbokser i sidefelt og andre widget-områder.

9. Fanciest Writer Box

fanciest forfatterkasse

Info & NedlastingVis The Demo

Fanciest Author Box er en førsteklasses WordPress-forfatterboks-plugin som hjelper deg å gi identitet til bloggen din på noen få trinn. Et omtalt produkt hos CodeCanyon, Fanciest Author Box, er utviklet og vedlikeholdt av Slobodan Manic, Dragan Nikolic, og teamet over på ThematoSoup.

Fanciest Author Box fungerer rett utenfor boksen. Det leveres med et dusin funksjoner, inkludert sosiale profiler, kortkoder, widgeter, Google Authorship, tilpassede farger, oversettelsesklar, responsiv design, lat belastning og så videre. Det er en fantastisk plug-in forfatterboksen for alle brukere, nybegynnere og proffer.

10. Molongui forfatterskap

molongui forfatterskap

Molongui Authorship ble brakt til deg av Amitzy, en lidenskapelig og anerkjent WordPress-plugin-utvikler, og er en hel pakke med forfatterboksfunksjoner. Den utvider standard WordPress-forfatterboksen på nye og spennende måter. Plugin-en er et absolutt must-have, spesielt hvis du vil kreditere to forfattere på ett innlegg.

Molongui Authorship kommer med en lang rekke funksjoner som inkluderer, men ikke begrenset til, flere forfattere, gjesteforfattere, en fullstendig forfatterboks for vanlige forfattere, beslektede innlegg, forfatteravatarer, responsiv design, fleksible designalternativer og 70+ sosiale nettverk, blant andre.

11. Booster-utvidelse

boosterforlengelse

Opprettet av det utmerkede teamet på ThemeInWP, er Booster Extension mer enn bare en WordPress-forfatterboks-plugin. Det er en pakke med kraftige funksjoner perfekt for alle WordPress-blogger og magasiner. Hvis du leter etter en forfatter bioboks-plugin, tilbyr Booster Extension deg akkurat det, og så noen.

For mer info kommer Booster Extension-plugin med sosiale delingsknapper med delingstelling, beregning og visning av lesetid, tilbakemeldingsemoji, reaksjonsknapper, forfatterkasse med sosiale profiler, og lignende / misliker innleggsknapp. Du kan tilpasse plugin-filen i stor grad til du slipper.


Det er noen få gratis WordPress-forfatterboksen-plugins og enda færre premium-plugins. Markedet er ikke mettet som du forventer fordi forfatterboksen er en så liten funksjon. Som sådan er mange plugins ikke blitt oppdatert på flere år, noe som diskvalifiserte dem for listen vår automatisk.

Alt i alt gir en forfatterboks deg muligheten til å forbedre engasjementet på WordPress-nettstedet ditt på auto-pilot. Det gir leserne dine muligheten til å møte og engasjere seg med forfatterne dine, og bloggen generelt. Listen over gir deg nok alternativer til å legge til alle typer forfatterbokser du ønsker.

Hvilken er din favoritt-plugin-programvare for WordPress? Gi oss beskjed i kommentarene!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map