De beste WordPress-temaene for spill for blogger og magasiner

Leter du etter et godt WordPress-tema for din nye gamerblogg eller -magasin? Søk ikke mer fordi vi har samlet en omfattende artikkel som velger de beste spill WordPress-temaene som er tilgjengelige, sortert etter kvalitet og funksjoner, fra godt til bedre til det aller beste.


Å ha et godt spillmagasin er ingen enkel oppgave, å måtte skrive flere artikler om dagen er et must for at den skal kunne rangere ordentlig på Google og holde seg oppdatert med alle nyhetene, men hva med når du vil skrive dine egne anmeldelser eller utgjør rangeringer. I denne artikkelen skal vi undersøke de beste temaene på markedet fra lett tilgjengelig med færre funksjoner og opp til de beste temaene fulle av funksjoner. Artikkelen vil dekke de gode, de veldig gode og de aller beste spill WordPress-temaene som er tilgjengelige, rekkefølge etter funksjoner og rangering.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Gode ​​spill WordPress-temaer

Disse WP-temaene er designet for de som starter sine egne spillmagasiner, de har anstendig bloggfeed og en fin modulær design. Disse temaene anbefales for de som vil ha noe som et utgangspunkt og planlegger å utvide i løpet av en nær fremtid.

1. STK Magazine (Gratis)

SKT Magazine er et responsivt WordPress-tema for gratis nyheter og magasiner som kan brukes til aviser, publisering, personlige og bedriftsblogger og nettsteder for redaksjonell stil..

Måten hjemmesiden og blogginnleggene er strukturert på er fin, ren og lett å lese. Det er lett på ressurser, flerspråklig kompatibel og oversettelse klar. Utvikleren uttaler også at det er Woocommerce og Nextgen Gallery kompatibelt, noe som kan vise seg nyttig hvis du gjør mange anmeldelser som trenger gallerier.

Selvfølgelig er dette et grunnleggende tema, slik at du ikke kan forvente en gjennomgangs- / poengsummodul eller rangering, du må gjøre alt dette på egen hånd eller velge et bedre tema fra denne artikkelen. Det er imidlertid et fint utgangspunkt, ettersom det i utgangspunktet er gratis og de fleste gratis magasinetemaer ikke har denne typen presentasjoner og funksjoner.

2. ELRT

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Gametime er et ganske godt tema for et spillnettsted som inkluderer tilpassede anmeldelser, slik at du kan vise frem de siste spill- eller medieomtalene dine med stil, inkludert et rangeringssystem. Temaet inkluderer også tilpassede siste nyheter som widgets med et kategorivalg og støtter også funksjoner.

Demoen er ganske imponerende, og hvis du er god på artistavdelingen, kan du ganske mye bygge et helt spillnettsted basert på dette temaet alene. Gjennomgangsscore og rangering på hjemmesiden er noe av det beste vi har sett.

Gametime er innebygd, ifølge utvikleren i feilsøkingsmodus som gjør det til en bunnsolid HTML5 gyldig, den er også basert i Bootstrap slik at du nesten kan garantere at den kommer til å se bra ut på alle enheter. Det er et veldig bra tema med en spesiell aksent i farger, som kan provosere en kjærlighet / hat-reaksjon, avhengig av din smak.

Temaet koster 45 dollar og det kan kjøpes på CreativeMarket.

3. Spillportal

Game Portal er et fint tema for et spillnettsted, det har et utrolig godt presentert innlegg på hjemmesiden, en veldig godt strukturert blokker for blogginnlegg, utmerket valg av farger, fine skrifter, veldig rent design og en ajax-laster. På den dårlige siden er temaet veldig dyrt, og sitter på $ 75 og inkluderer ikke et vurderings- / poengsystem.

Det utrolige flotte innslaget, det rene designet og flere blokker for blogginnlegg er deres sterkere poeng, selv om det er vanskelig å se bort fra pris og mangel på et vurderings- / scoringssystem. Hvis du planlegger å opprette et strømlinjeformet spillnettsted uten for mye fokus på forskjellige seksjoner og anmeldelser / score, kan dette være et veldig godt alternativ. Hvis du søker etter en helhetlig løsning for å ha flere kategorier og ha et poengsystem, kan det være lurt å hoppe over det.

4. Gamezone

Info & NedlastingVis The Demo

GameZone er et ekstremt dyktig tema og et av de beste spill WordPress-temaene for å lage nettstedet ditt hvis du er i klan / team-ting. Temaet er også flink for rykninger, spillerstatistikker, anmeldelser, fellesskap, spill og blogginnlegg generelt.

Temaet er bygget på WP Bakery Page Builder, og for å være helt ærlig er det noe tungt på ressursene, pluss at det har mange effekter på skrifter og bilder, så det har en tendens til å gjengis sakte i de fleste nettlesere, og temaet har også kompatibilitet med tonn av plugins som:

 • Revolution Slider
 • Kontaktskjema 7
 • Essensielt nett
 • MailChimp for WP
 • WooCommerce
 • YITH WooCommerce Ønskeliste
 • WooCommerce delingsknapper for sosiale medier
 • YITH WooCommerce Sammenlign
 • ThemeREX Addons

Med et utrolig godt innlegg og kjente artikler, nok blokker for blogginnlegg, forskjellige seksjoner og til og med støtte for en digital butikk, er dette temaet en veldig god passform for de fleste spillsider hvis du kan komme forbi den noe tregte gjengivelsen, mangelen på en gjennomgang / score system og $ 56 prislappen. Den er for øyeblikket rangert 23 på ThemeForest.

5. Avantura

Info & NedlastingVis The Demo

Avantura er ikke et spillspesifikt tema, det er mer et generelt magasinetema, men frykter ikke fordi jo høyere på rangeringen vi går, jo mer “generelt orientert” blir de. I motsetning til hva du kanskje tror, ​​er de generelle magasinetemaene som er øverst de beste for et spillmagasin, av flere grunner.

Avantura er en av de første som markedsførte som et generelt tema med flere demoer som passer til forskjellige formål. Hvorfor er dette et så flott tema for et spillmagasin du kanskje spør? Jeg er glad du spurte.

Avantura har en av de beste byggesteinene vi har sett for å konstruere en spillside, den støtter unike fargekategorier (et must for ethvert seriøst spillmagasin), kan kombineres med populære widgeter, kan tilpasses farger per side, har flere alternativer for topptekst og bunntekst, og den har et utrolig flott design av blogginnlegg. Dessuten har det veldig bra med forfattermodulen og noen fine neste og forrige artikkelkroker. På toppen av det hele støtter den en fin mega-meny med bilder.

På den dårlige siden har ikke temaet innebygd et evaluerings- / scoringssystem, du må lage et selv med plugins. Avantura koster 49 dollar og den er for øyeblikket rangert som 18 på ThemeForest.

6. GeekMag

Info & NedlastingVis The Demo

Geekmag er et generelt tema for et magasin, nyheter og bloggmagasin, det er svært godt egnet for et teknisk, TV-, kultur-, film- og spillmagasin. I vårt tilfelle har GeekMag et helvete av et godt design, et omfattende utvalg av funksjoner, støtte for bbPress, som vil tillate deg å konstruere et fellesskap i wordpress-spillemagasinet og BuddyPress. Det støtter også Ajax Loading av nettstedet for en mye finere presentasjon.

GeekMag er et Page Builder-tema bygget på SiteOrigin-sidebygger, noe som betyr at du vil ha et mye bedre utvalg av alternativer for å bygge nettstedsblokkene dine. Temaet har et av de beste vurderings- / poengsystemene vi har sett, noe som er veldig bra for et vurderingsnettsted. På den dårlige siden har temaet noen dårlige fargevalg for et spillmagasin, og du må justere det litt og har ikke en fargekode for seksjoner.

GeekMag koster 49 dollar og er for tiden rangert på 19 på ThemeForest.

Bedre spill WordPress-temaer

Disse temaene anbefales for de som allerede driver et spillnettsted og ønsker å forbedre det litt ytterligere, eller som ser alvorlig på å lage et veldig godt spillnettsted som kan utvides over tid. Disse temaene må inneholde et poeng- / vurderingssystem, de må også laste veldig raskt.

7. Kappa

Info & NedlastingVis The Demo

Kappa er et veldig strengt orientert spill WordPress-tema med fokus på presentasjon og et godt gjennomgang / scoringssystem. Temaet har den beste glidebryteren vi har sett til nå på hjemmesiden. Et veldig godt blogginnlegg, men noe begrenset og de 3 beste presentasjonssystemene for best poengsum.

Det gode med dette temaet er at det har en veldig spillfølelse innebygd i det, med en ren og systemdesign som handler om kompleksitet og flere funksjoner for et mer spillorientert nettsted med fokus på bedre utseende. Den dårlige tingen er at den ikke har et fargekodet system og ikke har et bredere utvalg av byggesteiner for å konstruere hjemmesiden din. Hvis du planlegger å bygge et fint spillnettsted uten for mye greier, er dette bare et perfekt tema. Prisen er ikke den beste, sammenlignet med funksjonene den har, og den ligger på $ 49, den er også for tiden rangert 10 på ThemeForest.

8. Kolyoum! Aviser WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Kolyoum! er et elegant flerbruksmagasinetema som kommer med mange ekstra funksjoner. Den har hjemmesideoppsett, mer enn 10 forhåndsdefinerte demonstrasjoner, den er svært optimalisert for hastighet og ytelse, og den er basert på WP Bakery Builder, så du har mange tilpassede moduler klare til å spille med.

Temafunksjonene slutter ikke der, det kommer med mer enn 10 forhåndsdefinerte overskrifter, 60 blokkeringsinnhold, 20 skyvekontroller og rutenett integrert med Visual Composer, og det er til og med full AMP-kompatibel. Tror du det er nok? Det er en grunn til at dette temaet er på vår veldig gode temaliste. Den inkluderer laglinseplugin, den er klar for WooCommerce, slik at du til og med kan integrere en butikk i den, har en klebrig sidepanel og til og med en mørk hud. Men dette temaet vil ikke være komplett uten et score- / vurderingssystem, som det også har.

På den dårlige siden kommer ikke temaet med en forhåndsdefinert demo for et spillnettsted, du må lage en med det du har, men det er bare så mye du kan gjøre med dette temaet at du ikke bare kan avfeie det på grunn av det. Temaet er også veldig billig, koster bare $ 29, det er billigere enn alle de andre temaene som er lagt ut her med mye flere funksjoner. Hvis du ser alvorlig på å bygge et veldig bra spillnettsted, kan du bare ikke gå galt med denne. For tiden rangering 8 på ThemeForest.

De aller beste spill WordPress-temaene

Disse temaene er ment for de som ønsker det absolutt beste. Profesjonelle spillforfattere, bloggere og spillentusiast som allerede har et spillnettsted, vet en ting eller to om design og ønsker å forbedre det ytterligere. Disse temaene har omfattende alternativer innebygd i det og krever mer kunnskap fra de som ønsker å bruke dem til å bruke hvis de vil få det beste ut av dem. Disse temaene er det absolutt beste som finnes og bør brukes på store spillsider. De tre siste er topprangerte og mest populære pakket av dem alle.

9. Newsmag Mews

Info & NedlastingVis The Demo

Newsmag-temaet er bygget av TagDIV, en av eliteutviklerne på ThemeForest. Temaet har den perfekte bygningsstrukturen for et spillmagasin, støtter Youtube og et system for anmeldelse / score. Den bruker beste praksis for SEO og er ekstremt rask. TagDIV har blitt anerkjent gang på gang som en av de beste utviklerne for temaer. De har et solid rykte, og de fortsetter å forbedre temaene sine. De startet med å bruke Visual Composer, og senere erstattet de det med sin egen TagDIV-komponist, som ærlig talt er den beste blokkbyggeren for et magasin vi noensinne har sett.

Å bygge et fullt spillmagasin med TagDIV-komponisten er noe utrolig enkelt å oppnå, og en av grunnene til at du bør få dette temaet. Newsmag støtter mindre moduler enn nummer 1-temaet, Newspaper, men det er også utrolig kraftig likevel og fortjener stedet blant de aller beste temaene for et spillmagasin. Den har også widgets for Instagram, vær, sosial teller, populær kategori, forfatterkasse, annonseboks, you name it.

Ikke overbevist ?, er det mer. Den har en tilpasset lysboks for bildene, en smart sidefelt, tilpassede build-og-slipp-gallerier, smartlister, youtube / vimeo-blokker, klebrig menyer og støtter Google-skrifter, TypeKits fra Adobe og Font Stacks. Sist, men ikke minst, har den også en Ajax Login / Register-modul og Speed ​​Booster-optimaliseringer.

Hva annet kan du ønske deg? Selvfølgelig er Newsmag et av de viktigste temaene gjennom tidene for et spillmagasin, med en pris på $ 49 kan du ikke virkelig gå galt med å få dette. Bare ulemper er mangelen på en forhåndsdefinert spillmal og en noe fortsatt trang innholdsvisning, bortsett fra det er den en av de beste. Det er en grunn til at den for øyeblikket er rangert som 1 på ThemeForest.

10. Nyhetsspillere

Info & NedlastingVis The Demo

News Gamer er sannsynligvis det beste temaet som eksisterer med en forhåndsdefinert spillmal, på topp 3 av en grunn. NewsGamer er en profesjonell responsiv WordPress-mal som passer for spillmagasiner, avisutgivere, magasiner eller avanserte blogger. Hvorfor tror vi at dette kan være det beste for et spillmagasin? Mange grunner.

News Gamer har en spesifikk mal for et spillnettsted, den beste malen av alle temaene som er omtalt her, for å være ærlig. Dette vil ikke være nok grunn til en anbefaling hvis ikke på grunn av det omfattende settet med funksjoner som inkluderer, for eksempel: Visual Composer-blokker, toppnettoppsett, kategorioppsett, innleggsoppsett, headeroppsett, ajax-paginering, ubegrenset sidefelt og selvfølgelig, en score / gjennomgangssystem.

Temaet er bygget på boostrap, som garanterer et godt tema på alle enheter. Det er byggesteinene som administreres gjennom Visual Composer og har blant annet:

 • Alternativer for avanserte kategorier – angi globale alternativer for kategorier eller for hver kategori:
  • Kategorioppsett (12 forskjellige oppsett)
  • Sidepanel posisjon (3 forskjellige oppsett)
  • Innlegg per side
  • Paginasjonsmal (2 forskjellige oppsett)
  • Annonsesystem (topp bannersposisjon, bakgrunnsbilde eller banner i layout)
 • Avanserte innlegg / side-alternativer – angi globale alternativer for kategorier eller for hver kategori:
  • Innleggsoppsett (7 forskjellige oppsett)
  • Sidepanel posisjon (3 forskjellige oppsett)
  • Beslektede postbokser (bare innlegg)
  • Gjennomgå innlegg (bare innlegg)
  • Alternativer for lydinnlegg
  • Alternativer for videoinnlegg
  • Utvidet sosial deling
  • Annonsesystem (topp bannersposisjon, bakgrunnsbilde eller banner i layout)

På toppen av det hele er temaet, uten en eneste tvil, den beste malen for en spillanmeldelsesside av alle de andre temaene på denne listen..

Og også den beste vurderingsmalen for partituret!

News Gamer er en solid vinner, med mange sidemaler, kategorimaler, poengsystem og tilpassede sider for anmeldelser, dette temaet er noe av det beste. Om ikke tidenes beste.

11. Avis

Info & NedlastingVis The Demo

Avis er bygget av TagDIV, de samme gutta bak Newsmag. Aviser har alle de samme ingrediensene som Newsmag (les Newsmag beskrivelse for mer informasjon) bortsett fra Newspaper har flere moduler, flere overskrifter, mer alt. NewsPaper er uten tvil det beste temaet fra TagDIV. Aviser er designet rundt Visual Composer, men senere ble modulredigereren erstattet av TagDIV-komponisten, kjernen i bygningsopplevelsen som gir så mange gode rangeringer på ThemeForest. Aviser er som Newsmag reloaded, den har alt som finnes i Newsmag med tilleggsmoduler, flere konfigurasjonsalternativer og mer fleksibilitet. Det er fortsatt et generelt nyhetsmagasinetema som passer perfekt for et spillmagasin. Aviser er for tiden rangert som 1 i ThemeForest, du kan se hvor mye kjærlighet det er for dette temaet. Utviklerne fortsetter å forbedre den, og den har nå nådd et modenhetsnivå uhørt på noe annet tema som er til salgs. Aviser er det mest fleksible temaet du kan komme med for et magasin, og det er et absolutt must å ha det.

Prisen er selvfølgelig høyere enn Newsmag til 59 dollar, men den er absolutt anbefalt. Den har nylig blitt oppgradert til versjon 8.8 med den ekstra bonusen å kunne bygge komplette tilpassede ladesider med ekstra funksjoner i TagDIV-komponisten, slik at du effektivt kan lage destinasjonssider på ditt eget spillnettsted, og utvide kraften og fleksibiliteten betraktelig. Aviser handler om det beste du kan få for et spillmagasin, og det har til og med lagt til en komplett svart forhåndsinnstilling nylig. Mengden med alternativer som er innebygd i det er uten sidestykke, og det er vår beste anbefaling for de aller beste som finnes.

Sist, men ikke minst, av alle temaene som er oppført her, handler Avis om det eneste som har mer enn 55 forhåndsdefinerte maler! Ett klikk og av går du med en forhåndsdefinert mal du ønsker, klar for mindre finjustering. For alle som er erfarne nok, tillater avis en fullstendig oppretting av nettsteder med svært få trykk på en knapp og mange timer spart.

Kom til poenget…

Så du har lest hele artikkelen vår. Vil du vite hva er de sanne perlene på denne listen? Vi oppsummerer det for deg. Hvis du er en uerfaren blogger og vil starte det nye spillnettstedet vårt, anbefaler vi Gametime. Hvis du er litt erfaren og vil ha noe fint tema for det nye spillnettstedet vårt, vil vi absolutt anbefale Kappa. Hvis du er en erfaren fagperson eller bare vil ha det beste temaet det er, er det beste stedet forbeholdt to temaer: Avis og Nyhetsgamer.

Hvis du leter etter neste trinn, sjekk guiden vår om hvordan du starter en blogg for å lære om hvordan du installerer temaet ditt og legge til innhold, eller markedsføringsveiledningen for sosiale medier for å finne ut hvordan du kan bruke sosiale medier for å øke publikum til leserne..

Jeg håper denne artikkelen var nyttig og informativ for deg. Hvis du har noen observasjoner angående temaene, ikke nøl med å dele dem i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me