10+ Beste profesjonelle nisje WordPress-temaer

10+ Beste profesjonelle nisje WordPress-temaer

WordPress er det mest populære innholdsstyringssystemet i verden, det er det ingen tvil om. Mer enn 30% av alle nettsteder som er tilgjengelige på dagens nett, kjører på den spesifikke nettplattformen. Fellesskapet til WordPress-utviklere vokser og blir kraftigere. Når du bestemmer deg for å bygge et nettsted med et tema, kan du velge mellom dusinvis av temaleverandører og markedsplasser. Uansett hvilken nisje du tilhører, er det et ferdig WordPress-tema i inventaret som er egnet til å brukes til spesifikke formål. I dette utstillingsvinduet kan du finne 10+ av de beste nisje WordPress-temaene på nettet.


Når du begynner å lete etter nisje WordPress-temaer, finner du både flerbruks- og nisjespesifikke temaer fra topp utviklere. Som regel inkluderer flerbruksdesign flere nisjespesifikke løsninger, som inkluderer funksjonaliteten som er egnet til å starte en spesifikk type prosjekt til nettet. Nisjespesifikke maler har spesiallagde utvidelser og premium-kvalitet utvidelser som lar deg bygge et personlig, forretnings- eller bedriftsprosjekt på nettet. For eksempel inneholder cryptocurrency-temaet som er inkludert i utstillingsvinduet, den innebygde kalkulatoren, donasjonsplugin, priswidget og andre smarte verktøy.

Alle valgene våre for beste WordPress-temaer i samlingen kan redigeres, bygget med gyldig kode og optimalisert for feilfri ytelse på alle enheter og i alle nettmiljøer. Temaene er fullt tilpasningsdyktige. De fleste av dem inkluderer dra-og-slipp Visual Composer, eller deres egne tilpassede sidemaler for å gjøre det enkelt å lage et nettsted. La oss grave deg inn!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Totalt (flerformål)

Totalt responsivt flerbruks WordPress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Denne spesielle WordPress-malen kommer med et stort utvalg av unike alternativer som gjør temaet til en alt-i-ett-løsning som kan passe til en rekke formål. Dette temaet med smart organiserte innholdsseksjoner er akkurat det du trenger for å presentere produktene og tjenestene dine. Hvis du vil bygge en vellykket online ressurs med WordPress, må du bruke en kraftig og fullverdig nettstedmal, som støtter spesifikke skjemaer og plugins. Et fullt responsivt oppsett gjør at temaet kjører bra på alle enheter, enten det er et skrivebord, et nettbrett eller en smarttelefon.

Crypton (Cryptocurrency)

Crypton - Multi-purpose Cryptocurrency WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Crypton er et ferdig cryptocurrency WordPress-tema som kjører på ThemeRex rammeverk. Det er fullt responsivt og inkluderer funksjonaliteten som er spesielt egnet for cryptocurrency nettsteder. Inkluderte blokker med innhold, widgetiserte elementer gjør utformingen av malen tydelig. Malen er utviklet med tanke på lesbarhet og beste brukeropplevelse. En detaljert dokumentasjonsmappe er samlet.

Seiling (hotell)

Seiling Hotell WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Seiling er en perfekt løsning du finner på hotellnettstedet ditt. Med 5+ hjemmesider, en dra-og-slipp-byggherre, WooCommerce, innleggsformater, sosiale og mer dine gjester vil absolutt ikke ha noe imot å bli lenger for å utforske nettstedet ditt.

Den mest fremragende funksjonen som Seiling kan tjene til hotellet ditt er en signaturbooking-plugin. Dette reservasjonssystemet hjelper deg å administrere statusen til rommet, kundene og så videre. Klienter velger bare ankomstdato fra kalenderen, et antall voksne og barn. Da vil systemet sjekke tilgjengeligheten til rom som oppfyller kravet med en detaljert pris. Plugin-en administrerer også prisplaner, kupongstyring, rapportsystem.

Seiling er et responsivt design. Alle de strålende bildene av hotellet ditt vil fremdeles vises fullt ut på alle enheter, fra den lille skjermen på en mobiltelefon til HD-skjermen. I tillegg får en-siders presentasjon weben din til å se enkel, men smart ut. Revolution Slider er også inkludert i Seiling med fantastiske effekter og animasjoner som kan interessere noen. Samarbeidet med Drag & Drop Page Builder kan kontroll av nettstedet ditt aldri være enklere enn dette!

Bazinga (Magazine)

Bazinga - Magazine & Viral Blog WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Det er enkelt å endre dette WordPress-temaet til alle typer forretningsprosjekter og sette opp en pro-webressurs på egen hånd. En rekke layoutalternativer er integrert slik at du kan bestemme deg for den mest optimale tilnærmingen til å presentere prosjektet ditt på nettet. Lag din online ressurs enda mer vellykket med dette skreddersydde WordPress-designet. Temaet ble utviklet så lett som mulig, slik at nettstedet ditt sikkert kan laste raskt. Sjekk live-demoen for å se den i aksjon.

Lifeline2 (veldedighet)

Lifeline2 Charity & NGO Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Lifeline 2 tilbyr åtte online betalingsalternativer for å gi dekning over hele verden for å samle inn donasjoner. Det er en all-inclusive-pakke for alle prosjekter relatert til veldedighet, innsamlingsaksjoner, frivillige organisasjoner og ideelle organisasjoner. Det gjentagende donasjonssystemet på nettet er et veldig flott alternativ å samle inn gaver på ukentlig, hver uke, månedlig, halvårlig og årlig basis uten forstyrrelser eller behov for påminnelser til giverne.

Start installasjonen med 1-klikks, få sekunders demo-installasjonsprosess, og personaliser layout og funksjoner raskt med dra og slipp sidebygger-plugin, Visual Composer. Drevet av Redux Options Framework, gir backend deg ubegrensede alternativer for å kontrollere og endre alle aspekter av layout og funksjonalitet i frontend. Og 7+ unike demoer gir dynamisk og forfriskende design, sømløs ytelse og utvidet tilpassbarhet.

Du vil også elske å ha et stort frivillighetsadministrasjonsnettverk på din veldedighetsnettsted – verdens beste frivillighetsstyringssystem er her for å tjene din sak. Til og med du kan bygge en nettbutikk med alle de beste funksjonene inkludert håndtering av handlekurver og kassa.

LeGrand (flerformål)

LeGrand - Multi-Purpose Business WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du velger denne høykvalitets WordPress-malen, kan du lage nettsteder som er egnet for en rekke formål. Denne responsive WordPress-malen er en passende løsning for ethvert forretnings- eller bedriftsnettprosjekt. Temaet er også helt responsivt, så nettstedet ditt vil bli vist på riktig måte på hvilken som helst gadget. Når du velger dette temaet, vil du klare å etablere en solid online tilstedeværelse som vil eksponere virksomheten din mer profesjonelt og elegant for nettpublikummet. SEO-vennlig, vil det lett bli funnet av potensielle kunder uavhengig av hvilken søkemotor de bruker.

Nominert (politisk)

Nominert - Politisk WordPress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Nominert er et kandidat / politisk leder WordPress-tema laget spesielt for politiske og offentlige personer. Temaet du kan også bruke for enhver ideell organisasjon, for eksempel veldedighet, arrangement, kampanje osv.

Temaet er 100% responsivt og kommer med mest populære dra-og-slipp WordPress-sidebygger plugin Visual Composer, du kan enkelt administrere og redigere ethvert element veldig enkelt ved å bruke visuell komponist. Temaet inkluderer også premium Revolution Slider-plugin, slik at brukeren enkelt kan lage vakre lysbilder ved å dra og slippe funksjonen.

Nominerte tema kommer med noen nyttige funksjoner som: hendelsesstyring, en bruker kan administrere og opprette en hendelse veldig enkelt ved å bruke visuell komponist dra og slipp side byggherre. Brukeren kan også angi en nedtellingstimer for telling av kampanjedato. Den har hendelsesplanfunksjon, en bruker kan enkelt lage hendelsesplan for en bestemt hendelse ved hjelp av visuell komponist. Det har PayPal donasjonssystem, slik at en bruker kan samle inn penger til en kampanje og mye mer.

Fotografi (portefølje)

Fotografi WordPress for fotografering

Info & NedlastingVis The Demo

Her er en responsiv WordPress-mal med et rent oppsett og avanserte funksjoner. Photography-temaet er en brukervennlig mal som er spesielt laget for fotografer og online porteføljeprosjekter. Responsiv design vil gjøre nettstedets layout tilpasset skjermer i forskjellige størrelser, og inkluderte alternativer for fargeskinn (mørk og lys), forskjellige galleristiler, lightbox-stiler og sidemaler gjør det enkelt å finjustere temaet for å vise frem arbeidet ditt.

Konsulent (rådgivning)

Konsulent - Business Consulting WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Konsulent er en mal ment å presentere konsulentvirksomheter på nettet. Dette er en plettfri, lakonisk og enkel å tilpasse mal som er spesielt laget for en rekke forretningsprosjekter. Temaet er fullt redigerbart. Det kan også brukes til en rekke andre forretnings- eller personlige prosjekter. Denne utformingen er fullt responsiv og er utviklet på en måte å heve websidens posisjoner i SERP. De aller fleste av temainnstillingene kan endres umiddelbart gjennom WordPress-tilpasning.

Drone Media (fotografi og videografi)

Drone Media - Luftfoto og videografi WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Tenk på å bruke denne WordPress-malens fotoportefølje, som tilbyr alle nødvendige kvaliteter for å imøtekomme behovene til en webansvarlig. For å annonsere motefotograf, frilansfotograf eller fotoportefølje, kan temaet som vises her komme godt med. Med hovedfokus på pent balansert layoutstruktur, kommer Drone Media med alle nødvendige seksjoner for å vise kunngjøringer og produkter. Hvis du vil lage en velstående webside med WordPress, bør du jobbe med en sterk og fullverdig nettstedmal, som støtter spesifikk funksjonalitet. SEO-vennlig, vil det lett bli funnet av potensielle kunder uavhengig av hvilken søkemotor de bruker. Malen er kompatibel med tvers av nettlesere, responsiv og tilbyr alle funksjoner du kan trenge for å lage et rimelig online prosjekt.

Revirta (virtuell assistent)

Revirta - Virtuell assistent WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du vil lage et profesjonelt nettsted, vil denne responsive WordPress-malen la deg utføre denne oppgaven veldig raskt. Stilig utseende og flott ytelse er de grunnleggende alternativene i denne pro-malen som er spesielt designet for bedrifts- og bedriftssider. Enkelt på sidens oppsett med vekt på grafikk griper oppmerksomheten til kundene og skyver dem inn. Dette spesifikke nettsteddesignet er også godt dokumentert og inkluderer en håndfull utvidelser av førsteklasses kvalitet.

Eiendom 7 (Eiendom)

Real Estate 7 - WordPress Theme for eiendommer

Info & NedlastingVis The Demo

Når du bygger et nettsted for eiendomsvirksomheten din, er et av de beste valgene Real Estate Pro 7. Kom i gang på få minutter med den innebygde demo-importøren, bruk den medfølgende dra og slipp-byggherren til å lage tilpassede oppføringssider eller agentprofiler, selg annonse steder eller funksjoner med integrerte betalingsalternativer pluss mer. Med massevis av alternativer for overskrifter, kartlegging, fargetilpasninger, samlisting, bestillinger, walkcore, IDX og andre eiendomsspesifikke innstillinger er det mange å glede av dette nisjetemaet..

HotLock (Låsesmed og sikkerhet)

HotLock - Låsesmed og sikkerhetssystemer WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Denne spesielle sikkerhets WordPress-designen kan skilte med en rekke effekter og alternativer som du knapt kan se i noen annen mal. Det fungerer perfekt for å vise frem små til store forretningsprosjekter. De aller fleste av temainnstillingene kan endres umiddelbart gjennom WordPress-tilpasning. Malet som er integrert med populære sosiale nettverkplattformer, kan være et ideelt verktøy for å komme i kontakt med kundene dine. Videre vil den fullt responsive utformingen vises på riktig måte på alle gadgets. Å lage en webside ved hjelp av temaet som er gitt her, ser ut til å være nyttig for å nå webmålene dine.

Gå ut (tur)

Legg ut om bord og reiser tema

Info & NedlastingVis The Demo

Både kraftig og fantastisk, Embark er et WordPress-tema designet spesielt for tur og reise. Temaet har en live frontend dra og slipp side byggherre, og en ende-til-ende booking motor med sømløs integrering av online betalinger. Det er 3 minutter med ett-klikk-installasjon, slik at du er i gang – raskt!

Den kraftige bookingmotoren hjelper deg enkelt å administrere flere bestillinger og organisere timeplanene dine gjennom WordPress. Lag flere kalendere, tidsluker (med eller uten begrenset tilgjengelighet), tilpassede skjemafelt og kundeprofiler på et blunk. Det er bestilling, betalinger og planlegging samlet i en vakker bestillingsløsning.

Å lage et nettsted for et reise- eller turfirma er en lek med Embarks live frontend dra- og slipp-sidebygger. Lag dine egne vakre oppsett, eller bruk en profesjonelt designet forhåndsinnstilling som River Rafting for Adventure Tours, NYC for Walking Tours, eller Hop & Vine for Wine and Beer Tours. Nye design blir lagt til jevnlig. Du får tilgang til over 40 widgets og mer enn 20 modulære sidemaler som lar deg lage den perfekte tur- og reisesiden med ubegrensede muligheter.

Pakk inn

For uansett hvilken nisje du ønsker å opprette en webside, er det alltid et ferdig WordPress-tema som er egnet til å presentere ditt personlige eller forretningsprosjekt i det mest gunstige lyset. Ved hjelp av disse nisje WordPress-temaene vil du kunne starte ethvert webprosjekt med noen få mindre justeringer. Og siden de fleste av WordPress-temaene fra samlingen også inkluderer intuitive sidebyggere (eller er kompatible med en CSS live editor-plugin), vil selv ikke-teknikere kunne lage et unikt utseende webdesign kodefritt.

Hva synes du om vår runde opp temaer? Er det noen andre nisje WordPress-temaer du mener burde være på listen? Legg igjen en kommentar nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map