10+ beste plugins for å organisere WordPress-mediebiblioteket

Beste plugins for å organisere WordPress-mediebiblioteket

Dagens nettsteder har en tendens til å ta plass for å vise flere bilder og bruke mindre tekst. Et stort antall mediefiler som lyd, video og andre multimediaelementer er også inkludert for å styrke tekstinnholdet. Men her er tingen. Se for deg at du skal laste opp omtrent 10 eller 20 bilder per dag. Hvis vi multipliserer det med titalls eller hundrevis av innlegg, er mengden filer i mediebiblioteket ditt uoverkommelig!


Helt ærlig tilbyr WordPress ikke nok verktøy til å hjelpe med å organisere mediefilene. Det er her WordPress mediebibliotekadministrasjonsprogrammer kommer inn. Disse pluginene gjør livet ditt enklere når du arbeider med filer i WordPress mediebibliotek. Du kan legge til funksjoner, velge flere filer og opprette eller slette mapper i løpet av sekunder.

I dette innlegget har vi rundet opp 10+ praktiske plugins for å hjelpe deg bedre å administrere WordPress-mediebiblioteket og holde det pent og organisert.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. FileBird – WordPress Media Library-mapper

FileBird - WordPress mediebibliotekmapper

FileBird er en så flott og pålitelig livredder som hjelper deg med å organisere WordPress-mediebiblioteket ditt med bare noen få klikk.

Denne pluginen er superenkelig å bruke og inneholder kraftige funksjoner. Den mest merkbare funksjonen er smart kontekstmeny som lar deg raskt høyreklikke for å opprette, redigere eller slette mapper for å organisere mediebiblioteket. Med hjelp av et dra-og-slipp-grensesnitt er det nå like enkelt å flytte filer rundt eller laste opp filer direkte fra skrivebordet ditt som pek og klikk. Ganske kult, ikke sant?

Noen av de viktigste funksjonene inkluderer:

 • Smart kontekstmeny
 • Dra-og-slipp-grensesnitt
 • Sidebyggerkompatibilitet
 • Flere språk støtter

2. WP Media-mapper

WP Media-mapper

Det er på tide å stoppe søket etter et bilde gjennom tusenvis av mediefiler akkurat som du gjør i den stasjonære filleseren. Med WP Media Folder kan du laste opp og slippe medier til mapper og undermapper.

WP Media Folder er en så brukervennlig og en sanntidssparing-plugin som hjelper deg å administrere og bestille filer og bilder ved å laste opp enkelt eller flere filer direkte i mappen du ønsker, lage mapper, undermapper og så videre . I tillegg lar denne plugin deg filtrere media etter filstørrelse, type eller tittel, og overhodet. Voila, bibliotekskjermen din vil være ren og pen når du åpner opp ditt WordPress mediebibliotek neste gang.

Funksjonslisten er vel verdt å sjekke ut:

 • Lag et galleri fra en mediemappe
 • Legg automatisk til i galleriet med nye medier fra mappen
 • Definer galleribildestørrelse
 • Velg bildestørrelse
 • 4 temaer: WordPress standard (forbedret), mur, glidebryter, portefølje

3. Mediebibliotekassistent

Mediebibliotekassistent

Media Library Assistant er en annen flott mediebibliotek-plugin som lar deg administrere mediefilene. I tillegg kan det også brukes til å legge ikke bare bilder, men andre mediefiler til innleggene dine.

Plugin-enheten lar deg legge til lysbildefremvisning, miniatyrstriper og spesialeffekter i de nye galleriene uten å få problemer. Det ligner også på måten du bruker WordPress-standardbiblioteket på, ikke trenger å bekymre deg for å lære en ny prosess.

4. Media Library Organizer

Media Library Organizer

Navnet sier alt. Media Library Organizer vil ikke gi deg beskjed med det brukervennlige brukergrensesnittet og de kraftige funksjonene. Det hjelper med å kategorisere og filtrere bilder, videoer og andre medietyper i WordPress mediebibliotek.

Noen av de andre fascinerende og merkbare funksjonene i denne pluginen inkluderer:

 • Sorter filer etter dato eller navn
 • Arbeid med alle visninger av mediebiblioteket
 • Importer og eksporter data fra bibliotek eller WordPress

5. Mapper

Mapper plugin

Du leter etter et WordPress-mediebibliotekadministrasjonsprogramtillegg for å holde mediasaker så organiserte som mulig. Så la oss gi neste plugin et skudd, det kalles mapper. Plugin-enheten lar deg raskt organisere alle sidene, innleggene og mediefilene dine i mapper.

Mappe er et enkelt å bruke verktøy som lar deg lage undermapper for forskjellig innhold og holde ting i orden. Det fremtredende trekk ved Mapper er at du enkelt kan dra og slippe filer hvor som helst og endre mappens trevisning slik du vil. Ytterligere funksjoner inkluderer:

 • Bulk velger bilder og mediefiler og drar dem til hvilken som helst mappe
 • Legg til og fjern mappemenyen fra sider, innlegg og media
 • Minimer mappeområdet hvis du trenger ekstra plass

6. WordPress Media Library-mappe

WordPress Media Library-mappe

Navnet forklarer ganske mye det hele, med WordPress Media Library Folders kan du opprette mapper i mediebiblioteket for å holde bildene eller andre filer organisert. Denne pluginen er ideell i tilfelle du vil legge til kategorier i mediefilene.

Funksjoner på et øyeblikk:

 • Legg til og bygg nye WordPress Media-bibliotekmapper
 • Flytt, kopier, gi nytt navn og slett filer og mapper med dra-og-slipp-grensesnitt
 • Regenerere miniatyrbilder
 • SEO-bilder for å spesifisere ALT- og TITLE-attributter når du laster opp

7. Organiser mediebibliotek etter mapper

Organiser mediebibliotek etter mapper

Navnet på denne pluginen er ganske selvforklarende. Organiser mediebibliotek etter mapper er et slags supplement til WordPress-dashbordet som lar deg lage forskjellige mapper for innholdet ditt. I tillegg er det mye lettere for deg å vite hvor du skal finne medieobjekter nøyaktig hvis du lager forskjellige kart.

Du kan også bruke nye nettadresser som du oppretter for mappene dine i innholdet, og det er veldig gunstig for bloggere eller online journal- / magasineiere. Ytterligere funksjoner inkluderer:

 • Organiser filer i den angitte mappen
 • Kan lage mapper
 • Kan filtrere søk etter mapper

8. Media Library-kategorier

Media Library-kategorier

Dette kraftige mediebiblioteket plugin gjør det mulig å bruke kategorier mer fleksible i WordPress Media Library. Du vil kunne endre, legge til eller fjerne kategorien med flere elementer samtidig.

Ved hjelp av denne pluginen kan du organisere mediekategorier via admin på samme måte som du kontrollerer innleggskategorier. Det lar deg også filtrere mediefiler i WordPress-mediebiblioteket ved å bruke tilpasset taksonomi i både liste- og rutenettvisninger.

Funksjoner på et øyeblikk:

 • Endre kategorien med flere elementer samtidig med store handlinger
 • Kategoriser alternativer og administrasjon i mediebiblioteket
 • Filtrer på kategorier i mediebiblioteket

9. WP Media Category Management

WP Media Category Management

WP Media Category Management er en gratis og brukervennlig plugin som vil lindre din angst når det kommer til administrasjon av mediekategorier, inkludert bulkhandlinger.

Du kan organisere mediekategorier via admin akkurat som du kontrollerer innleggskategorier. Plugin-enheten lar deg også sortere medieelementer i WordPress-mediebiblioteket ved å bruke taksonomi i både liste- og rutenettvisninger. Når du laster opp mediefiler, kan du velge en standardkategori. Flere viktige funksjoner inkluderer:

 • Bulk veksle alle takstonomimetoder fra mediebiblioteket via admin
 • Bruk ny eller eksisterende kortkode for å filtrere media på gallerier i innlegg
 • Bruk en standardkategori mens du laster opp

10. Aktiver utskifting av media

Aktiver utskifting av media

Det endelige medlemmet i dagens liste er fra ShortPixel med en gratis, lett og super brukervennlig plugin, Enable Media Replace. Denne pluginen lar deg enkelt erstatte et eksisterende bilde eller fil i mediebiblioteket med et nytt. Ingen grunn til å slette gamle filer, endre navn eller laste dem opp på nytt fra i dag! Lett nok, ikke sant?

Plugin fungerer ganske bra i tilfelle du vil erstatte eller oppdatere flere bilder i mediebiblioteket. Du føler deg ikke kjedelig og irritert lenger når du sletter en fil og deretter laster opp en ny med nøyaktig samme navn hver gang du vil oppdatere noe. En så flott tidsbesparende!

11. Real Media Library

WordPress Real Media Library

Info & NedlastingVis The Demo

WP Real Media Library (RML) er en veldig nyttig WordPress-plugin for å organisere tusenvis av mediefiler i mediebiblioteket. Det lar deg lage en individuell og ubegrenset mappestruktur i visningen mediebibliotek i WordPress. Det beste med denne plugin-en er at det opprinnelige WordPress-mediehåndteringssystemet brukes til å organisere alle eksisterende mediefiler som bilder, lydapparater og PDF-filer..

Hovedproblemet i mediebibliotekvisningen er at du må søke lenge for å finne et bilde. Ikke med WP RML! Bare dra og slipp filene dine til de opprettede mappene dine, og bruk dem i hver medievelger-dialog – for eksempel “Featured Image” -dialogen i innlegg. Med ett enkelt klikk på en tydelig designet verktøylinje kan du opprette, gi nytt navn, slette og omorganisere mappene.

Hva gir RML i forkant av nettstedet ditt? RML lar deg opprette et album-galleri-forhold ved siden av de vanlige mappene. Det betyr at du kan vise dynamiske mappegallerier på nettstedet ditt. Hvis du vil bruke en mer avansert bruk av dette albumgallerikonseptet, må du sjekke kompatibiliteten til premium-plugin-en “Justified Image Grid” (JIG). Den spiller hånd i hånd med galleriene til JIG.


Bilder, videoer og andre medier tar mye plass på et WordPress-nettsted. Å holde WordPress-mediebiblioteket organisert med mapper gjør det lettere å administrere bilder. På denne måten kan du unngå å laste opp de samme bildene to ganger, eller finne og erstatte bannere for sidefeltet. De nevnte medie-pluginene vil absolutt hjelpe deg med å administrere WordPress-mediebiblioteket ditt bedre og holde det rent og ryddig. De hjelper deg med å klassifisere og legge til taksonomier, slik at du kan søke og sortere bildene mye enklere.

Bruker du noen av disse programtilleggene eller andre plugins for å administrere mediebiblioteket? Del opplevelsen din i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map