Beste WordPress Pagination-plugins

Har bloggen din enormt mye innhold? Hvis du nikker enig, bør du seriøst vurdere å nummerere bloggsidene dine for å gjøre det lettere for leserne å bla gjennom. Faktisk er paginering en del av WordPress ‘kjernefunksjoner – WordPress legger automatisk til “Neste innlegg”Eller til“Forrige innlegg”På slutten av hvert innlegg, slik at leserne enkelt kan flytte fra ett innlegg til et annet. I dette innlegget skal vi se på noen få WordPress-paginering-plugins som hjelper til med å nummerere sidene og innleggene dine.


Når du legger til paginering, trenger ikke leserne å søke gjennom mange innhold. I stedet kan de klikke direkte på siden de ønsker.

Hvorfor du bør bruke WordPress Pagination-plugins

Det er mer enn én grunn til at du bør legge til paginering på bloggsidene dine

  • Det gjør bloggen din brukervennlig, og hjelper leserne med å finne sider enkelt
  • Det er ikke sikkert at alle sidene dine lastes inn samtidig, noe som gjør nettstedet ditt en smule raskere
  • Du kan også bruke paginering for å dele opp et langt innlegg i mange deler. Dette kan hjelpe deg med å vise flere annonser per innlegg

Mange WordPress-temaer inneholder også en funksjon for paginering. Men hvis du vil kontrollere nummereringen av innleggene dine, style nummereringen uten å måtte bruke kode, kan WordPress-paginering-plugins være et bedre alternativ.

WordPress-plugin-repository inneholder et antall gratis plugins som hjelper til med å paginere WordPress. Noen hjelper deg til og med med styling av lenker eller visning av sidetall i en glidebryter. Men før vi dykker ned i disse programtilleggene, bør du vite at du også kan paginere sidene dine ved å legge til litt kode i temafilene dine.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. WP-PageNavi

WP-PageNavi-plugin

Med nærmere en million aktive installasjoner er det naturlig at WP-PageNavi skal være øverst på denne listen over WordPress-paginasjonsplugins. Den genererer malkoden wp_pagenavi () som du kan erstatte standard WordPress-navigasjon med. Det hjelper deg å lage fancy paginasjonslenker for bloggen din.

Plugin-en legger til en ny fane under Innstillinger. Ved å klikke på denne fanen kan du fikse antall sider som skal vises og velge teksten for gjeldende, første og siste side. En rullegardin viser alternativer som er tilgjengelige for å gjøre endringer i standard stil for paginering. Du kan tilpasse indikatorene for neste og Tidligere sider, og angi antall sider som skal vises.

Og hvis bloggen din virkelig er enorm, vil leserne være glade for at du kan stille inn serienumrene til å vises i multipler, for eksempel som 5, 10, 15 20…. Hvis du ønsker å justere paginasjonen i tråd med bloggens tema, er det dessuten mulig.

For å endre paginasjonsstilen, må du kopiere CSS-filene fra plugin-katalogen, lime dem inn i temaet og gjøre ønskede endringer der. På den måten vil du ikke miste endringene når du oppdaterer plugin-modulen.

2. WP-Paginat

WP-Paginat-plugin

WP-Paginate er en annen plugin som er populær blant WordPress-brukere. Den hevder å forbedre SEO ved å tilby flere lenker til innholdet ditt. Dessuten lar den deg legge til noen kule navigasjonsfunksjoner på nettstedet ditt.

Det er en CSS-fane på innstillingssiden for plugin der du kan tilpasse paginasjonslinkene. Du vil kunne tilpasse paginasjonsetikettene så vel som Tidligere og neste legg inn lenker. Når du aktiverer plugin-modulen, vil det være nødvendig å bytte ut noen kode i temafilene dine.

Hvis nettstedet ditt blir rammet av mange kommentarer, vil du være spesielt glad for at plugin-en kan paginere kommentarsider. Du får også velge antall lenker som skal vises før og etter gjeldende side. EN pro versjon støtter multisites, inkluderer elleve ferdige oppsett og en tilpasning for å få teksten og knappene dine til å se slik du vil.

3. Paginering av BestWebSoft

BestWebSoft Pagination-plugin

Du kan bruke Pagination av BestWebSoft for å legge til tilpasset paginering ikke bare til innleggene dine, men også til taggene, kategoriene, søkeresultatene og forfattersiden. Plugin-filen er også kompatibel med BestWebSofts portefølje- og galleriplugins, slik at du enkelt kan aktivere paginering for gallerier og porteføljer. Du kan også vise neste og Tidligere piler og tilpasse dem. Og hvis du vil hoppe over paginering for utvalgte sider, er det også mulig.

Fra innstillingene kan du endre og tilpasse pagineringstypen. Nummereringen kan vises på toppen eller under innholdet og bli justert til venstre, høyre eller sentrum. To visningstyper er mulige – den lange skjermversjonen som viser hvert sidetall fortløpende, og kortvisningsversjonen som viser sidetall i flere. De Pro versjon Legger Last mer knapper og uendelig rulle.

4. Avansert postpaginering

Avansert plugin for pagineringsinnhold for innhold

Avansert innleggspaginering er med på å dele opp lange innlegg på en rekke mindre sider. Den legger ikke bare til paginering, den lar deg legge til knapper og deretter sette inn tekst og bilder i dem. Fem forskjellige knappoppsett og forskjellige typer innholdsbelastning er tilgjengelige, og du kan bruke dem på en side eller per innlegg. Du kan plassere knappene på toppen eller bunnen av innlegget, eller begge steder. Du kan også tilpasse knappene via WordPress-dashbordet.

Plugin støtter kortkoder, og hjelper til med å dele innholdet i lange innlegg på flere sider. Du kan velge mellom enkel og Ajax-paginering. (Ajax er raskere ettersom siden ikke trenger å laste inn hver gang en bruker oppdaterer siden). Den legger til et spesielt knappikon på TinyMCE-redigeringsprogrammet for å dele innhold på mange sider.

Plugin-en integrerer fullstendig og er kompatibel med Visual Composer. Hvis du ønsker det, kan du vise pagineringsknapper på en glidebryter.

Knappoppsett

Det er også mulig å automatisk slå standard Neste side inn i en knapp. Men for å gjøre det, må du kjøpe premiumversjonen. Denne versjonen setter også sidetittel og beskrivelse inn i paginasjonsknappene.

5. Storefront produktpaginering

Storefront produktpaginering

Som du kanskje antar, er Storefront produktpaginering ment å vise paginering på produktsider. Imidlertid trenger det at du har Storefront-temaet så vel som WooCommerce-plugin.

Det legger til en neste og Tidligere lenke på enkle produktsider. Men det er ikke alt, det lar deg også legge til et produktminiatyrbilde i lenkene. Tittelen vises på svevet over miniatyrbildet. En tilpasning hjelper deg med å endre skjermen etter din smak.

Med 30000+ aktive installasjoner er denne plugin ganske populær blant WooCommerce-butikkeiere.

6. Neste innlegg Flyboks

Neste innlegg Flyboks

Info & NedlastingVis The Demo

Next Post Fly Box er litt forskjellig fra de andre WordPress-paginasjonspluginene på denne listen. Det lar leserne navigere til neste eller Tidligere innlegg ved å klikke på en flytende boks. Det fanger leserens oppmerksomhet ved å dukke opp som en flytende boks, selv når leseren blar ned. Boksen kan vises på venstre eller høyre side av vinduet, avhengig av forholdene som er valgt i tilleggspanelet til plugin-modulen.

Denne jQuery-drevne plugin støtter tilpassede innleggstyper og innleggskategorier. Plugin-innstillingene lar deg sortere innleggsinnstillinger og justere dimensjonene på boksen.

7. Enkel paginering

Enkel paginering WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

For å få sidene og innleggene dine til å vises som vakre lysbildefremvisning, kan du prøve Easy Pagination. Alt du trenger å gjøre er å sette inn noen få koder og klikke på noen få alternativer. Easy Pagination støtter automatisk spill, og er mobilvennlig.

Tre animasjonsstiler er mulig mens du flytter fra et lysbilde til et annet – loddrett, horisontalt og blekner. Men det er ikke alt, de to første kan kombineres med 32 jQuery-lette effekter. Seks navigasjonsmaler hjelper deg å komme i gang, og du kan tilpasse dem alle. Hvis du ønsker det, kan du lage en bunntekst som gjentas på alle lysbildene. Navigeringspilene kan styles på fire forskjellige måter. Alternativer for miniatyrnavigering er tilgjengelige både øverst og nederst.

Du vil kunne bruke en sideskilletegn for å dele siden eller innlegget ditt i mange seksjoner, samt lage en overskrift som kan vises på alle lysbildene. Plugin-en får tilgang til den første overskrift-taggen og det første bildet i hver seksjon for å lage lysbildene.

Og du trenger ikke bekymre deg hvis lysbildene dine strekker seg utover det synlige området. Plugin beregner automatisk høyden og bredden på visningsområdet. Alternativet Bla til topp vil være nyttig.

Noen få ekstra WordPress Pagination-plugins

Hvis du leter etter noen spesifikke funksjoner, kan disse WordPress-paginasjonspluginene være passende:

  1. Alfabetisk paginering hjelper deg med å filtrere sider, innlegg, WooCommerce-produkter, medier, forfattere eller noe som helst i innholdet ditt og viser søkeresultater på en enkelt side eller et innlegg i alfabetisk rekkefølge. Denne pluginen kan fungere bra for musikknettsteder, bokhandlere eller e-handelsnettsteder, eller for å liste opp brukere eller administrere medlemsprofiler.
  2. Ajax-paginering og uendelig rulling tilbyr deg tre pagineringstyper å velge mellom – normal paginering, uendelig bla og Last mer (bruker Ajax). Du kan bruke den på innlegg, sider, søk, tilpassede innleggstyper og WooCommerce.
  3. Page-Links Plus tilbyr et enkeltsidealternativ for nettinnhold, slik at leserne kan se artikkelen på en enkelt side. De Pro versjon bruker Ajax for å forbedre brukeropplevelsen og SEO.

Pakk inn

For enkel navigering på et nettsted med ikke for mye innhold, kan du stole på WordPress-kjernefunksjonene. Men hvis du leter etter attraktive navigasjonsfunksjoner som forbedrer brukeropplevelsen, kan WordPress-paginasjonspluginene på denne listen vise seg å være nyttige. Sideadministrasjon er enklere og det er rom for økte annonseinntekter. SERP-ene dine kan forbedre seg ettersom antallet sidevisninger kan øke, noe som reduserer avvisningsfrekvensen. Du kan finne ut flere måter å forbedre brukeropplevelsen i bloggen vår.

Et ord med forsiktighet – overdreven paginering kan føre til at søkemotorene ser på sidene dine som har tynt eller duplisert innhold. Så bruk disse WordPress-paginering-pluginene med omhu for bedre UX og vær glad for alle resulterende forbedringer i SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me