10+ Beste A / B-delte testverktøy for WordPress for å forbedre konverteringsfrekvensen

Beste A / B-delte testverktøy for WordPress

Hvis du bruker WordPress-nettstedet ditt til å selge produkter, markedsføre tjenester eller fremkalle noen form for respons eller handlinger fra leserne dine, så har A / B-delte testverktøy og plugins vi ser på i dag potensialet til å gjøre nettstedet ditt til mye mer effektivt målkonverteringsverktøy.


Ved å lage varianter av innholdet ditt, og dele eller A / B teste dem mot hverandre, kan du øke prosentandelen av besøkende som fullfører en ønsket handling. Disse innholdsvariasjonene kan være like små som å endre koblingsteksten på slutten av et innlegg, helt til å sammenligne to forskjellige destinasjonssidesign mot hverandre.

Så om du vil tjene mer penger på nettstedet ditt, eller bare generere mer diskusjon og interaksjon rundt innholdet ditt, er det viktig at du bruker litt tid på å teste og optimalisere innholdet ditt for å finne ut hva som fungerer og hva som ikke gjør det.

Heldigvis finnes det en rekke plugins som gir deg verktøyene til å gjøre nettopp det, alt fra WordPress-admingrensesnittet. Så leter du etter det rette verktøyet for nettstedet ditt? Vel, du har flaks. Her er de beste delte testverktøyene og plugins for WordPress (eller i det minste synes vi de er ganske fantastiske).

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Nelio A / B-delingstesting

Nelio AB delt testverktøy for WordPress

Nelio AB Testing er en plugin som lar deg kjøre A / B-tester på ditt WordPress-nettsted for å forbedre konverteringsfrekvensene og optimalisere innholdet og designen din..

Typen tester eller eksperimenter du kan kjøre inkluderer å sammenligne to versjoner av et innlegg – fra små teksttilpasninger, til den generelle utformingen og utformingen, overskriftstesting, sammenligning av temaer, test av widgeter og sammenligning av menyoppsett. Stort sett alle aspekter av et nettsted kan testes. Fra oppfordring til handling på et innlegg, til hele oppsettet ved å bruke den nye A / B CSS-testen. Du får også et kraftig varmekartleggingsverktøy for å se nøyaktig hvor de besøkende klikker på innleggene og sidene dine.

Nelio A / B-testing for WordPress

Kontrollene for å konfigurere og administrere testene dine er integrert sømløst i ditt WordPress admin-område. Dette betyr at du ikke trenger å lære et nytt system, eller administrere en annen konto for å starte å kjøre A / B-tester på WordPress-nettstedet ditt. Ettersom tjenesten er skybasert, foregår databehandlingen imidlertid på Nelio-serverne. Dette forhindrer at nedgangen på nettstedet ditt skjer mens testene kjøres og antallene knuses.

Selv om plugin-en for integrering av tjenesten med nettstedet ditt er gratis, samt gir deg tilgang til en gratis 14-dagers prøveperiode, må du registrere deg på en av deres betalte abonnementsplaner for å bruke tjenesten i en lengre periode.

Med en 14-dagers gratis prøveperiode å dra nytte av, bør du kunne få en god følelse av hva Nelio A / B Testing har å tilby. Hvis nettstedet ditt får nok trafikk, kan du til og med kunne forbedre konverteringsfrekvensene og begynne å generere mer salg før prøveperioden er over.

2. Tittelforsøk

Titteleksperimenter A / B delt testverktøy for WordPress

Titteleksperimenter er et A / B-delt testplugin for WordPress. Etter å ha installert Titteleksperimenter på nettstedet ditt, kan du begynne å teste ut titlene på blogginnleggene dine for å se hvilke som får mest oppmerksomhet fra leserne dine.

Fra skjermbildet om opprettelse av innlegg kan du legge inn tittelvariasjonene. Hver gang innleggene dine blir oppført på nettstedet ditt, for eksempel i widgeten til de nyeste innleggene, eller arkivsidene, vil disse tittelvariantene bli testet mot hverandre.

Denne pluginen skal ikke bare hjelpe deg med å øke antall innlegg hver besøkende ser på bloggen din, men også hjelpe deg med å bli flinkere til å skrive innleggstitler generelt – en ferdighet som absolutt er verdt å dyrke.

3. Enkel sidetester

Enkel sidetester WordPress-plugin

Med enkel sidetester kan du velge et innlegg eller side på nettstedet du vil optimalisere. Side kan testes mot en modifisert kopi, en annen spennende side på nettstedet ditt, eller du kan velge å opprette en ny side for å sammenligne den med.

Enkel sidetester

Etter å ha gitt delte testeksperimenter et navn, kan du lene deg tilbake og vente på at resultatene kommer inn. Selv om det er en gratis versjon av denne plugin-en tilgjengelig, lar den deg bare se hvor mange besøk hver variant har fått. Hvis du vil vite om konverteringsfrekvenser for mål og andre mer nyttige data, må du oppgradere til premiumversjonen.

Til tross for at gratisversjonen av Simple Page Tester mangler nyttige funksjoner, er premiumversjonen tilgjengelig for en relativt rimelig engangsavgift.

4. WordPress Calls to Action

WordPress Calls to Action Split Testing Plugin

Den gratis WordPress-appen for å ringe til handling lar deg opprette handlinger for ditt nettsted. Disse CTA-ene blir testet mot hverandre for å finne den besøkende skal samhandle med .

Disse oppfordringene til handlinger kan variere fra enkle lenker, helt til sosiale medieknapper, nedlastinger av filer og mye mer. Programtillegget inneholder et utvalg av maler for å opprette handlinger, selv om du har muligheten til å starte fra et tomt lerret. Tilpasning av maler gjøres enkelt ved hjelp av utseendet innstillinger, og en tilpasset melding lagt til ved hjelp av WordPress editor.

Oppfordringene til handling kan deretter settes inn i WordPress-innlegg, sider og andre områder der du vil at de skal vises. Når du har opprettet en handling til handling, kan du dessuten opprette en variant av den og la testingen starte.

WordPress Calls to Action

Hvis du vil ha et verktøy for å bygge dine egne gjenbrukbare call-to-action-knapper, med muligheten til å dele tester dem mot hverandre, er dette gratis plugin et godt alternativ.

5. WordPress Landing Pages

WordPress Landing Pages Split Testing Plugin

Øk konverteringen med WordPress Landing Pages plugin. Denne gratis plugin bruker ACF-rammeverket som base for å lage destinasjonssidesmaler. Bare opprett varianter og begynn å teste for å se hva leserne eller kundene dine reagerer på.

WordPress Landing Pages-plugin inneholder innebygde evner for å overvåke konverteringer og lage A / B eller multivariate tester. Med disse dataene kan du lage effektive og målrettede justeringer til destinasjonssidesign for å optimalisere konverteringsfrekvensen. Andre funksjoner inkluderer alternativer for å klone eksisterende sider, forhåndsutfylte skjemaer, sporledninger og mer.

6. Konvertere dette

ConverThis A / B delt testverktøy for WordPress

ConverThis-plugin hjelper deg med å kjøre ubegrensede kampanjer og omfattende konverteringssporing for å se nøyaktig hvilke komponenter du bør kvitte deg med og beholde på nettstedene dine. Den automatiserte delte testplattformen integreres direkte med WordPress-dashbordet, slik at du ikke lenger trenger å hoppe rundt til en helt ny programvare når du sjekker rapportene dine.

Hovedgrunnen til at ConverThis skiller seg ut fra resten av mengden er fordi det også sporer klikk, mens andre verktøy ser ut til å fokusere mer på konvertering og delt testing.

7. Marketing Optimizer

Marketing Optimizer Split Testing WordPress Plugin

Marketing Optimizer for WordPress-plugin gir deg alt du trenger i et testverktøy, fordi du automatisk får sporet hver eneste side på nettstedet ditt.

Plugin leverer en sideliste, som du deretter kan filtrere gjennom og teste sidene du velger. Du kan også bruke sidedetaljegrensesnittet til å lage varianter for eksisterende sider. Alt er lett å håndtere et sted, og du trenger ikke å vite mye om teknologi for å implementere dette systemet. Nylig ble plugin oppdatert for å inkludere gratis CTA-maler, popup-maler og testverktøy for hver.

8. Optimaliserende

Optimalisert X-delt testing av WordPress-plugin

Optimizely X-pluginen er et av de delte testalternativene som gir en enklere måte å teste overskrifter for sidene og innleggene dine. Plugin-en er ganske enkel å konfigurere på nettstedet ditt, og den har en kodefri visuell redigerer slik at hvem som helst kan bruke den til å lage tester. Optimizely genererer X sanntids ROI-resultater slik at du vet hva som fungerer og hva som ikke gjør det.

Multikanalsoptimaliseringen er også nyttig for å nå folk uansett hvor de er og uavhengig av enheten. Når du betyr om de bruker datamaskiner eller mobile enheter, bør du kunne dele delt testet innhold.

Du må registrere deg for en Optimizely-konto for å aktivere plugin-modulen (selv om all testing og resultater administreres i WordPress-oversikten).

9. Deltest for Elementor

Delte test for Elementor WordPress-plugin

Bruker du den populære Elementor-sidebyggeren for å lage et tilpasset nettsted eller destinasjonssider? Det kan være lurt å prøve Split Test for Elementor. Med denne pluginen kan du teste forskjellige tilpassede Elementor-baserte design for å se hvilken konvertering som er bedre. Test overskrifter, prøv forskjellige utkallingsdesign, finn ut hvilke knapper som er mer klikkbare og mer.

For å bruke delt testfunksjonen angir du bare innstillingene for delt testvariasjon under delen “Avansert” når du oppretter eller redigerer en modul. Hold deretter oversikt over ytelsene til varianter ved å bruke rapportene som er generert under splittest-fanen i WordPress-oversikten.

Split Test for Elementor bruker data på din egen server – dette gjør det til et trygt valg for de som er opptatt av GDPR-samsvar, ettersom du ikke samler inn noen ekstra besøkendeinfo eller deler den med en tredjepart.

10. V / C Splitter Pro (Premium)

V / C Spitter Pro WordPress Split Testing Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Bruker du WPBakery originale Visual Composer-plugin i stedet for Elementor? Ikke noe problem. V / C Splitter Pro-pluginen legger til alternativer for A / B-delingstesting som er nyttige for alle som bruker den kraftige sidebyggeren.

VC Splitter-testmodulen er tilgjengelig når du bygger opp Visual Composer-oppsett. Bare lag dine varianter i modulen og gi delt testen et navn. For å sjekke ytelsen, alt du trenger å gjøre er å gå til sideditoren og klikke på VC Splitter-modulen – den vil oppdatere med ny statistikk hver gang du åpner / viser den.

Enten du vil teste utrop, landingssider, påmeldingsskjemaer, overskrifter eller oppsett, er VC Splitter-plugin en sikker måte å forbedre salgstrakten og konverteringene dine på hvis du allerede bruker den opprinnelige WPBakery Page Builder .

11. WooCommerce AB splittesting (Premium)

WooCommerce AB Split Testing WordPress Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Vi har dekket mange A / B-delte testverktøy for forskjellige WordPress-innholdselementer, men vi har savnet e-handel som kan være litt vanskelig. Det er her WooCommerce Simple Split Testing-pluginen kommer inn.

Denne spesialiserte plugin ble opprettet for testing av produktvariasjoner. I stedet for å legge det samme produktet til nettstedet flere ganger og forvirre kunder, kjører du bare en delt test. Spor produktvariasjonsvisninger, ordrer og salgssats. I tillegg kan du se en rapport som viser alle bestillinger for hver produktvariant. Dette er en flott måte å teste nye produktbeskrivelser, produktvisninger og mer.

12. Google Optimaliser

Google Optimize Split Testing Tool

Selv om det ikke er en plugin, må du gi den til Google for å lage et av de toppdelte testverktøyene som er tilgjengelige for ethvert nettsted (WordPress eller ikke). Google Optimaliser koblinger direkte til Google Analytics-kontoen din. Dette betyr at du har tilgang til svært nøyaktige data basert på den faktiske ytelsen til delte tester ganske mye umiddelbart. I tillegg er det allerede konfigurert for å teste desktop- og mobilvariasjoner.

Heldigvis er oppsettet superenkelt, selv for ikke-typer. Alt du trenger å gjøre er å synkronisere Analytics-kontoen din og deretter legge til optimaliseringsutdraget i Analytics-sporingskoden som allerede er på nettstedet ditt (bare følg Optimaliser installasjonsguiden). Etter det er du klar til å begynne å teste! Optimaliser merkelappene for disse “eksperimentene”, og de er i hovedsak konfigurert for å teste sidevariasjoner. Bare legg til de forskjellige URL-ene du vil krysse test / sammenligne og justere innstillinger for variantvekter (hvor ofte hver vises), mål og målretting. Du har også tilgang til nyttige rapporter gjennom hele eksperimentet, både i Optimaliser og i Google Analytics.

Siden de fleste nettstedseiere allerede bruker Analytics for å spore trafikk og konverteringer, er Google Optimize et utmerket valg for delt testing. Det er et rimelig (gratis), nøyaktig og ganske lite anstrengelsesalternativ å implementere.

Avsluttende tanker om WordPress A / B delt testverktøy

Som vi nettopp har sett er noen av de beste (etter vår mening), godt designede og nyttige plugins for å utføre A / B-delingstesting på WordPress-nettstedet ditt.

Enten du vil starte sakte med en plugin som Titteleksperimenter og sammenligne innleggstitlene dine, eller dykke dypt inn i testing og optimalisering av alle aspekter av nettstedet ditt med en tjeneste som Nelio A / B-testing eller Google Optimize, er det et alternativ som passer dine krav og budsjett.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til temaet A / B-delte testverktøy og optimaliserer nettstedet ditt for høyere konverteringsfrekvens, kan du legge igjen en melding nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map