Youzer-gjennomgang: Funksjonsrikt BuddyPress-tillegg for WordPress

Youzer-gjennomgang: Funksjonsrikt BuddyPress-tillegg for WordPress

Hvis WordPress-nettstedet ditt har et samfunnsaspekt eller har flere brukere, vil denne Youzer-gjennomgangen introdusere deg for en nyttig plugin som kan bidra til å forbedre nettstedet ditt.


Bygget for å forbedre BuddyPress- og bbPress-pluginene, så vel som kjernens WordPress-funksjonalitet, Youzer er et kraftig sett med verktøy som legger til maler og andre funksjoner på nettstedet ditt. Denne gjennomgangen vil dekke de beste funksjonene til Youzer i flere detaljer. Høydepunkter fra denne pluginen inkluderer mange kommunikasjons- og nettverksverktøy, medlemskap og katalogfunksjonalitet, og mange maler og tilpasningsmuligheter.

Få Youzer for WordPress Vis alle demonstrasjoner og funksjoner

Så hvis du vil vite mer om hvorfor vi synes Youzer er en av de beste BuddyPress-pluginsene som er tilgjengelige, og hva denne pluginen kan gjøre for ditt sosiale nettsted, kan du lese videre for vår fullstendige Youzer-gjennomgang.

Hva er Youzer?

Brukerprofilside

Youzer er en kommersiell WordPress-plugin som er bygget for å forbedre BuddyPress-plugin. Derfor, hvis du oppretter et sosialt nettsted med BuddyPress, eller allerede kjører en, sikter Youzer deg i retning.

Når BuddyPress er aktiv på nettstedet ditt, kan du installere Youzer og begynne å legge til valget av maler på nettstedet. Disse malene dekker brukerpåloggings- og registreringssidene, brukerprofilsidene og de sosiale veggene og de globale nyhetsfeedområdene for bare å nevne noen. Som denne Youzer-gjennomgangen vil demonstrere, kan alle disse malene og de andre funksjonene i denne plugin-en tilpasses kraftig gjennom det visuelle grensesnittet til kontrollpanelet.

Denne delen av Youzer-gjennomgangen vil nå utforske de beste og mest nyttige funksjonene i denne pluginen for å hjelpe deg med å bestemme om dette er det riktige verktøyet for å oppgradere ditt BuddyPress WordPress-fellesskapsnettsted.

Youzer integrasjonsalternativer

Youzer jobber med WordPress og i tillegg til å oppgradere brukerprofilfunksjonene til denne publiseringsplattformen, integrerer Youzer også med noen andre plugins og tjenester. I første rekke er Youzer blitt bygget for å forbedre og oppgradere funksjonaliteten til BuddyPress og bbPress-plugins. Integreringsalternativene stopper imidlertid ikke der. Du kan for eksempel bruke Youzer-pluginen for å integrere nettstedet ditt med e-postmarkedsføringstjenesten MailChimp og utvide listen din samtidig som du gir et funksjonsrikt interaktivt miljø for publikum.

Youzer sosiale funksjoner

Et annet av høydepunktene ved Youzer er dets sosiale funksjoner. Ved å integrere Youzer-plugin med BuddyPress, kan du bruke denne plugin-en til å legge til noen virkelig nyttige funksjoner til samfunnet eller nettstedet ditt for sosiale nettverk. Noen eksempler inkluderer den svært funksjonelle sosiale veggen og funksjonaliteten for å lette vennskap og forbindelser mellom brukerne på WordPress-nettstedet ditt. Mens BuddyPress gir noe av denne funksjonaliteten utenfor boksen, gjør Youzer dette aspektet av nettstedet ditt enda bedre.

Youzer gjennomgår funksjonen Social Wall

Du kan også aktivere andre kjernefunksjoner og sosiale funksjoner med Youzer, inkludert grupper, meldinger, omtaler og varsler. Alt dette hjelper deg med å forbedre WordPress-nettstedet ditt og gjøre det til et mer sosialt sted – noe som er viktig hvis du vil at samfunnet skal blomstre.

Youzer medlemsfunksjoner

Youzer har også mange maler for sidene de besøkende kan se om du kjører et medlemsnettsted eller lignende type prosjekt. I tillegg til det profesjonelle utseendet til disse malene, vil du også finne at de inneholder noen nyttige funksjoner, for eksempel captcha-felt og muligheten til å begrense påloggingsforsøk for å holde nettstedet ditt trygt og sikkert.

Når du setter opp disse innloggings- og registreringsmalene for WordPress-nettstedet ditt, gir Youzer deg mange alternativer. For eksempel kan du enkelt velge å aktivere sosiale pålogginger. Derfor kan de besøkende registrere seg ved hjelp av Facebook, Twitter eller en konto fra andre støttede nettverk.

Du har også muligheten til å bruke popups og konfigurere Ajax lasteffekter for å tilpasse hvordan de besøkende kan få tilgang til påloggings- og registreringsskjemaene på nettstedet ditt. Youzer gjør det også enkelt å velge hvilke felt som er inkludert i alle former du bruker, og hjelper deg å fange opp all informasjonen du trenger fra brukerne dine.

Youzer-katalogfunksjoner

BuddyPress medlemskatalogmal

Enten du vil legge til en medlemskatalog til ditt WordPress-nettsted, eller du vil forbedre katalogområdene til ditt BuddyPress- eller bbPress-drevne nettsted, har Youzer noen nyttige funksjoner på dette området. I plugin-pakken finner du ikke bare maler for visning av medlemmene, men også en gruppekatalog og en global nyhetsfeed..

Youzer-profilfunksjoner

Innhold for brukerprofilside

Uansett om du bruker BuddyPress, bbPress eller WordPress på egen hånd, kan Youzer virkelig hjelpe deg med å forbedre brukerprofilene på nettstedet ditt. Blant funksjonene for å forbedre dette aspektet av nettstedet ditt, finner du et utvalg av forskjellige maler, flere widgeter for visning av brukerprofiler, og muligheten til å legge til tilpassede faner i profilene dine.

Enkel tilpasningsalternativer

Ettersom folk bruker BuddyPress på mange forskjellige måter, er det viktig at du kan tilpasse eventuelle tillegg du installerer. Heldigvis skuffer Youzer ikke i denne forbindelse. Etter å ha aktivert Youzer på det BuddyPress-aktiverte WordPress-nettstedet ditt, kan du få tilgang til plugin-kontrollpanelet for å tilpasse hvordan det hele fungerer.

Youzer Admin Panel

Kontrollpanelet

Tilpasningsalternativer som dekkes av kontrollpanelet inkluderer fargene som brukes av plugin-modulen, layoutinnstillinger og andre visningsegenskaper. Du kan også velge layoutstiler for maler levert av plugin, inkludert utseendet til forfatterboksene.

Kontrollpanel

Brukerprofilfunksjoner

I tillegg til de generelle innstillingene, gir Youzer deg også en god mengde kontroll over brukerprofilfunksjonene til plugin-modulen. På grunn av dette kan du enkelt definere hvordan brukerprofilene aktiveres og vises på WordPress-nettstedet ditt. Noen eksempler på alternativer og innstillinger inkluderer muligheten til å gjøre brukerprofiler private, slik at brukere kan slette sine egne kontoer, og sette standardprofil og forsidebilder.

Oppsettalternativer

Oppsett og widgets

Ettersom Youzer er en veldig tilpassbar WordPress-plugin og BuddyPress-tillegg, er det enkelt å velge mellom valg av layoutalternativer for å kontrollere hvordan profilene og andre elementene på nettstedet ditt skal se ut. Hvis du planlegger å bruke noen av Youzer-widgetene på nettstedet ditt, kan også de tilpasses gjennom plugin-kontrollpanelet. Heldigvis kan alle de forskjellige widgetene tilpasses uavhengig av hverandre for å sikre at nettstedet ditt fungerer og ser slik du ønsker det.

Innstillinger for sosial pålogging

Innstillinger for medlemskap

Hvis du vil gi de besøkende muligheten til å registrere seg på nettstedet ditt selv, kan medlemsinnstillingene konfigurere hvordan dette aspektet av nettstedet ditt fungerer. Noen av disse funksjonene du kan benytte deg av inkluderer den valgfrie sosiale påloggingen, muligheten til å aktivere antispam-captcha-skjemafeltene og påloggingsforsøket som begrenser verktøy som kan bidra til å holde nettstedet ditt sikkert.

Aktivering av tillegg

Til slutt, når du konfigurerer Youzer i WordPress Dashboard, har du muligheten til å aktivere et lite utvalg av premium tillegg. Disse valgfrie verktøyene kan legge til enda flere funksjoner på nettstedet ditt, inkludert sosiale delingsverktøy, muligheten til å lage ubegrensede tilpassede medlemstyper og tilby flere BuddyPress-aktivitetsreaksjoner til brukerne dine. Du kan også finne hurtigkoblinger til plugin-dokumentasjonen på Youzer kontrollpanel.

Prisinformasjon for Youzer Plugin

Som nevnt er Youzer en premium WordPress-plugin som kan kjøpes fra CodeCanyon-markedet. Nåværende pris på Youzer er $ 49. Dette inkluderer tilgang til levetid på plugin-oppdateringer og seks måneders støtte fra plugin-skaperne. Du kan utvide denne støtteperioden til 12 måneder til en pris av $ 16,50.

Med tanke på det store volumet med nyttige funksjoner i Youzer-plugin, er dette en rimelig pris å betale.

Youzer gjennomgang konklusjon

Youzer-profil widgets

Selv om det er mange gode tillegg for BuddyPress og bbPress, er det ikke mange, om noen, som er kraftigere og fullpakket med funksjoner enn Youzer.

Hvis du raskt vil legge til et stort utvalg av høykvalitetsmaler til BuddyPress-fellesskapsnettstedet ditt, er Youzer vanskelig å slå. Bare last opp pluginfilen til WordPress-nettstedet ditt, og velg deretter hvilke funksjoner du vil aktivere før du konfigurerer hvordan de skal fungere på nettstedet ditt..

Hvis du vil opprette et samfunnsfokusert nettsted med WordPress, er en plugin som Youzer viktig.

Få Youzer for WordPress Vis alle demonstrasjoner og funksjoner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map