WPForms Review: Det beste Premium Contact Form Plugin

Hvert nettsted må tilby en måte for besøkende å komme i kontakt med. Et kontaktskjema har en tendens til å være den beste løsningen – de er raske, intuitive å bruke, og du får beholde besøkende på nettstedet ditt.


Som en så integrert del av vellykkede nettsteder er det ikke overraskende å vite at det er en overflod av kontaktskjema-plugins av høy kvalitet tilgjengelig for WordPress-brukere. I mars 2016 ble en annen konkurrent med på arenaen: WPForms.

WPForms

Når det gjelder en plugins stamtavle, er det få som kan konkurrere. WPForms ble grunnlagt av det høyprofilerte samarbeidet fra Syed Balkhi og Jared Atchison – Syed er mest kjent som mastermind bak WPBeginner, OptinMonster, og MonsterInsights.

Med mye konkurranse i kontaktskjemaet plass – opptar begge de gratis (Kontaktskjema 7) og premium (Gravity Forms) slutten av spekteret – trenger vi virkelig et annet kontaktskjema-plugin?

Vel, WPForms lover å være alt en kontaktformular plugin bør være: kraftig og sinnsykt brukbar. Men oppfyller WPForms forventningene, eller er løfterne fra utviklerne langt på vei? I dag vurderte vi proffversjonen av WPForms for å finne ut av det.

Priser

Før vi begynner, la oss snakke penger. WPForms tilbyr fire prisplaner:

 • Grunnleggende ($ 39 / år) – Bare kjerneplugin. Kan brukes på et enkelt nettsted.
 • Pluss ($ 99 / år) – Kjerneplugin, pluss en samling autoresponder-tillegg. Gyldig på tre nettsteder.
 • Pro ($ 199 / år) – Kjerneplugin og hele spekteret av tilleggsprogrammer, inkludert betaling gateways integrasjon og betinget logikk. Bruk den på opptil 20 nettsteder.
 • Elite ($ 299) – Ubegrenset levetidslisens til core plugin og komplett sett med tilleggsprogrammer.

I denne gjennomgangen tester vi funksjonene til kjerneprogrammet isolert, slik at du kan se hva Grunnleggende lisensen er i stand til. Vi får også se et eget blikk på hva WPForms kan gjøre med tilleggene som er installert.

Bruke WPForms

La oss starte denne gjennomgangen med å demonstrere hvor enkelt det er å bygge en grunnleggende form ved å bruke bare kjerne-plugin. Etter å ha kjøpt lisensen din, er det første trinnet å laste ned core plugin fra WPForms nettsted – filen heter wpforms.zip.

Installer plugin-en ved å navigere til plugins > Legg til ny > Last opp plugin og bla gjennom og velg wpforms.zip fil. Klikk Installere nå > Aktiver plugin.

WPForms-installasjon

For å bruke den skinnende nye plugin din, gjør du veien til WPForms > Legg til ny. Dette vil åpne opp det skreddersydde WPForms-grensesnittet.

WPForms-grensesnitt

Hvis du kjenner deg rundt i WordPress-oversikten, kan dette i utgangspunktet føre til at du er bekymret. Du trenger imidlertid ikke bekymre deg, for WPForms-brukergrensesnittet er rent og superenkelt å bruke.

WPForms-maler

Plugin-en leveres med en samling av seks maler som du kan jobbe med.

 • Enkelt kontaktskjema
 • Be om tilbudsskjema
 • Forslagsskjema
 • Nyhetsbrev påmeldingsskjema – for I tillegg til brukere og over.
 • Fakturerings- / bestillingsskjema – for Pro brukere og over.
 • Donasjonsskjema – for Pro brukere og over.

Disse malene er en nyttig funksjon, ettersom de gir deg et forhåndsbygget skjema å jobbe med, noe som kan vise seg å være en virkelig tidsbesparende. Hvis du for eksempel bare trenger et grunnleggende kontaktskjema, kan du klikke på Enkelt kontaktskjema alternativ.

WPForms enkelt kontaktskjema

Dette kommer med bare de essensielle feltene: navn, e-post og melding. Hvis dette er alt du trenger, er skjemaet ditt klar til å legge inn umiddelbart – dette tok 15 sekunder.

Selvfølgelig er det også Tom form , som lar deg bygge et skjema fra bunnen av. I forbindelse med denne gjennomgangen skal vi teste plugin-programmets fulle spekter av funksjoner, starter med dra-og-slipp-skjermbyggerfunksjonalitet. For dette trenger vi et tomt lerret, så klikk Blank skjema.

WPForms felt

WPForms støtter 22 felt med varierende kompleksitet, og er delt inn i tre kategorier: standardfelt, fancy felt og betalingsfelt – noen av disse feltene må integreres med premium tillegg, selv om.

WPForms Blank Form

Her gir du noen av de viktigste feltene:

 • Enkeltlinjetekst – et grunnleggende tekstfelt for korte svar.
 • Avsnittstekst – gir ekstra plass til å skrive hele meldingen.
 • Fall ned – velg et alternativ fra en rullegardinliste.
 • boksene – velg flere alternativer.
 • Flervalg – sjekk valg fra radiobokser.
 • Passord – Velg et passord.
 • Filopplasting – send inn en fil via kontaktskjemaet.
 • Sidepause – gjør én sides kontaktskjema til et flersides skjema.

Du kan legge til så mange felt du vil bruke plugins-dra-og-slipp-funksjonaliteten. Du kan også bruke dette til å bestille feltene på nytt.

Hvert felt har et omfattende sett med alternativer – disse alternativene er spesifikke for feltet du redigerer. Bare klikk på felttittelen for å få frem alternativpanelet, som vises til venstre på skjermen.

WPForms-innstillinger

Alternativpanelet er delt i to. Standardalternativene lar deg spesifisere etiketten for hvert felt (over teksten), en beskrivelse (som forklarer hva feltet betyr og vises under teksten), og også om en besøkende er pålagt å fylle ut feltet.

Lenger ned i alternativsseksjonen kan du klikke for å åpne Avanserte instillinger. Disse lar deg konfigurere feltets størrelse og eventuelle standardverdier / plasseringstekst. Denne delen lar deg også jobbe litt CSS-magi for å tilpasse designen til skjemaet ditt.

Skjemainnstillinger

Før skjemaet ditt kan brukes, er det flere tilleggsinnstillinger du kan konfigurere – dette gjøres ved å navigere til innstillinger panel.

WPForms skjemainnstillinger

Innstillingene er delt opp i tre seksjoner med flater, og alle er ekstremt intuitive å bruke.

 • Generell – gi skjemaet ditt et navn og beskrivelse, velg innsendt knappetekst og aktiver antispam-honeypot for å redusere spam-innsendinger.
 • Varsler – spesifiser hvilken e-postadresse innsendingene skal sendes til.
 • Bekreftelse – skriv inn en kort bekreftelsesmelding, eller omdiriger besøkende til en egen URL etter en vellykket innsending.

Når du er ferdig, ikke glem å klikke på Lagre -knappen øverst til høyre på skjermen. Skjemaet ditt er nå godt å gå!

Legge ned skjemaet

WPForms gjør det utrolig enkelt å legge til skjemaet ditt til alle innlegg, sider eller tilpasset innleggstype. Det er tre tilgjengelige alternativer.

WPForms innebygd skjema

Den første er å klikke på embed -knappen øverst i WPForms-brukergrensesnittet. Dette bringer opp en lysboks som inneholder en WPForms-kortkode. Kopier dette, og lim det deretter inn i WordPress-visuelle redigeringsprogrammet på det aktuelle innlegget / siden.

WPForms Text Editor

Hvis du glemmer å kopiere kortkoden, er det ikke noe problem – det andre alternativet lar deg legge inn skjemaet ditt direkte fra WordPress-tekstredigeringsprogrammet. Alt du trenger å gjøre er å klikke på Legg til skjema -knappen rett ved siden av Legg til medier.

Dette henter også opp en liten lysboks, hvor du kan velge det aktuelle skjemaet – du kan også velge om du vil vise skjemaets tittel og beskrivelse. Når du er lykkelig, klikker du Legg til skjema, og pluginen vil legge til relevant kortkode til innholdet ditt.

WPForms-widget

Det endelige alternativet er å bruke den dedikerte WPForms-widgeten – Utseende > widgets. Bare dra en WPForms-widget til det aktuelle widget-området, så kan du velge skjemaet du vil vise fra en rullegardinliste..

WPForms tillegg

For å få tilgang til WPForms komplette funksjonssett, må du oppgradere lisensen din. Dette låser opp tilleggsprogrammer som utvider funksjonen til kjerneprogramtillegget – tilleggene som er låst opp avhenger av lisensstypen din.

Dette konverterer WPForms fra en brukervennlig kontaktskjema-plugin til et helt annet dyr – du kan lage skjemaer for mange smarte og innovative formål.

Til dags dato kan WPForms skilte med en samling av syv tilleggsprogrammer. Disse er delt inn i fire kategorier:

 • Tillegg for automatisk responder (Aweber, MailChimp og GetResponse) – utvide e-postlisten din ved å lage stilige opt-in-skjemaer.
 • Tillegg i kassa (PayPal Standard og Stripe) – bygge fullt funksjonelle utsjekkingsskjemaer.
 • Betinget logikktillegg – vis / skjul felt basert på brukerens tidligere svar.
 • Tillegg for brukerregistrering – bygg tilpassede registreringsskjemaer for ditt WordPress-nettsted.

Du kan laste ned zip-filene for hvert tillegg fra nedlastingsdelen av WPForms-kontoen. Det er kjedelig å laste dem opp en etter en; Heldigvis er det en enklere måte å installere dem på.

WPForms lisensnøkkel

Først må vi aktivere lisensen vår, så WPForms vet hvilke tilleggsprogrammer som er tilgjengelige for oss. For å gjøre dette, ta turen til WPForms > innstillinger, lim lisensnøkkelen inn i det tomme feltet, og trykk deretter Lagre.

WPForms installerer tillegg

Nå kan du navigere til WPForms > Addons. Du kan se tilleggene som er tilgjengelige for deg, og du kan installere de du ønsker ved å klikke på Installer Addon knapper. Noen sekunder senere kan du aktivere tilleggene, og så er du fri til å bruke dem.

Tillegg for automatisk responder

Å utvide en e-postliste har lenge vært ansett som den hellige gral ved internettmarkedsføring. Som sådan har de fleste vellykkede webansvarlige installert en plug-in-plug-in for opt-in – se noen av de beste her.

Imidlertid kan WPForms bygge sine helt egne opt-in-skjemaer, slik at du sparer kostnadene for en dedikert plugin. Det er tre tilleggsprogrammer som lar deg integrere tre av de mest populære e-postmarkedsføringstjenestene – Aweber, MailChimp og GetResponse. Det er også en spesialistmal som kan brukes til å utvide e-postlisten din – for å maksimere konverteringer, består den av bare viktige felt: navn og e-postadresse.

WPForms Autoresponder Integration

Du kan integrere skjemaet ditt med autorespondertjenestene dine ved å navigere til markedsføring fane. Velg tjenesten du ønsker, og klikk deretter på Legg til ny tilkobling alternativ. Du må legge til tjenestens API / godkjenningskode, og så er du god til å gå.

WPForms widgetskjema

Opt-in-skjemaene ser relativt enkle ut, men konverterer godt i widget-områder.

Tilleggsutsjekking

Dette er favoritttilleggene mine, slik at du kan tjene penger på nettstedet ditt ved å gjøre skjemaene til e-handelsutsjekk. Det er to tilleggsutstyr for betalingsgateway – Stripe og PayPal Standard.

WPForms faktureringsskjema

WPForms tilbyr en dedikert mal for bestillingsskjema. Det er også fire avanserte betalingsfelt:

 • Enkel vare – knytte en pengeverdi til et felt som besøkende kan velge.
 • Flere elementer – legg til en rekke elementer i ett felt, og angi deretter verdien for hvert.
 • Total – stemmer overens med verdien av en besøkende.
 • Kredittkort – lar besøkende legge inn kortdetaljene sine for å betale.

WPForms Payment Gateways

Betalingsportene konfigureres ved å navigere til betalinger fane. Du kan synkronisere skjemaet ditt med den valgte betalingsporten ved å skrive inn PayPal-e-postadressen din eller Stripe API-koden.

Betinget logisk tillegg

Det betingede logiske tillegget er en annen ekstremt nyttig utvidelse. Den lar deg skreddersy skjemaene dine basert på en besøkende valg, for å unngå overflødige felt.

For eksempel, og følge med på kassen, kan du tilby besøkende et utvalg av PayPal eller kredittkort. Hvis en besøkende velger “PayPal”, er det åpenbart ikke nødvendig å be om kredittkortinformasjon.

WPForms betingelseslogikk

Når det betingede logiske tillegget er installert, får hvert felt et ekstra panel i innstillingsdelen – conditionals. Hvis du merker av i avkrysningsruten for å aktivere betinget logikk, vil feltet bare vises hvis visse vilkår er oppfylt. Du kan for eksempel velge å vise / skjule et felt hvis en besøkende gir et visst svar på et av de forrige feltene.

Dommen

Totalt sett er WPForms et utmerket plugin som absolutt lever opp til utviklerens løfter om en plugin som er enkel å bruke med et kraftig funksjonssett.

I den nedre enden av prisspekteret er kjerneplugin perfekt foredlet for de som ønsker å legge til enkle skjemaer til nettstedet sitt. Det skreddersydde grensesnittet er veldig intuitivt og er et steg opp på mange av rivalene. Det er en rekke maler tilgjengelig, pluss et godt utvalg av grunnleggende og avanserte felt, slik at du kan få et skjema konfigurert og jobbe på få minutter.

Mer avanserte funksjoner er tilgjengelige med premiumlisenser, og dette er show-stjelerne for meg. Disse premium tilleggene integreres sømløst i skjemaene dine og legger til kraftige og innovative funksjoner som lar deg lage skreddersydde skjemaer for spesialistkrav – inkludert registrerings-, opt-in og checkout-skjemaer.

WPForms er uten tvil en av de beste kontaktskjema-pluginsene som er tilgjengelige og kommer sterkt anbefalt. Last ned Lite-versjonen gratis Hvis du vil teste noen av funksjonene for deg selv før du åpner lommeboken!

Hva synes du om WPForms? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me