WP RSS Aggregator Review: Opprett tilpassede RSS-feeder for autoblogging

Hvis du leter etter massevis av informasjon om noe emne, er det ikke kjedelig å besøke hundrevis av nettsteder for å finne det? Ville det ikke være mye enklere hvis du får tilgang til det hele ett sted? Det er nøyaktig hva RSS-nettsteder for nyhetsaggregasjon gjør – de samler og viser artikler (titler + utdrag) relatert til ethvert emne på ett sted for lesernes bekvemmelighet. De gjør dette ved å abonnere på innmatingene fra forskjellige blogger, importere innholdet i disse bloggene og deretter vise dem på en attraktiv og praktisk måte på deres egen aggregatornettsted. Selvfølgelig er innleggene koblet tilbake til den opprinnelige kilden, der leserne kan få tilgang til hele innholdet. I dette innlegget får vi vite mer om en plugin som hjelper deg med å bygge et slikt nettsted uten problemer – WP RSS Aggregator.


WordPress-repository har et antall plugins for import og lagring av feeds til nettstedet ditt. Og WP RSS Aggregator er blant de beste.

WP RSS Aggregator Plugin

Til å begynne med lar den deg bygge hvilken som helst liste du ønsker – fra eiendomslister og aksjekurser, til sportsbegivenheter og Instagram-innlegg. Det lar deg importere feeds fra flere kilder og vise dem på nettstedet ditt. Du kan granse opp nettstedet ditt med kvalitetsinnhold importert fra forskjellige kilder, og gjøre det sorterbart. Når du først har definert innstillingene, skjer resten nesten på autopilot. Dessuten kan du tilpasse skjerm ved å bruke kortkoder og gjøre det attraktivt med miniatyrbilder og utdrag.

De gratis WP RSS Aggregator-plugin hjelper deg å legge til strømmer på nettstedet ditt på kort tid. For eksempel kunne jeg legge til WPExplorer sin RSS-feed (hei, det er oss!) På kort tid på nettstedet mitt.

Feed Display Frontend

På samme måte kan jeg legge til flere feeder av forskjellige WordPress-blogger og gjøre nettstedet mitt til å gå til stedet for alt WordPress (akkurat som WPNewsDesk). Det kan være forenkling av ting, men du får driften?

Kjerneplugin er gratis å laste ned og kommer med en haug med fem premium tillegg og to pakker som forbedrer ytelse og visning.

Nå som vi vet litt om plugin-funksjonene, la oss gå videre til en veiledning som dekker bruken av dem, og deretter se hvordan premiumtilleggene kan hjelpe oss med å forbedre feeds.

Sette opp og konfigurere WP RSS Aggregator

Å installere og aktivere core plugin og alle tilleggene var en jevn affære.

Etter aktivering, naviger til plugins og se etter det nye alternativet “WP RSS Aggregator”, til venstre på WordPress-dashbordet. Her er et skjermbilde av menypunktene som vises åpne når du klikker på dette …

Menyelementer

…. og en rask oppskrivning om hva disse menyelementene betyr:

 • Fôrkilder: En liste over alle matingskildene du legger til, vises her
 • Legg til ny: Det er herfra du kan legge til nye feeder
 • Innfør elementer: Alle feedelementene som du importerer via feeds, vises her
 • svarteliste: Du kan hoppe over å importere alle feed-elementer ved å liste den her
 • Import Eksport: Denne funksjonen hjelper deg med å importere flere feeder samtidig, samt eksportere feeds
 • innstillinger: Her kan du konfigurere en rekke innstillinger for plugin-modulen
 • debugging: Dette hjelper deg med å oppdatere eller slette innmatinger
 • Flere funksjoner: En rekke premium tillegg er tilgjengelige, og du kan finne ut om dem her, samt kjøpe og installere dem
 • Hjelp og støtte: Gir deg tilgang til dokumentasjonen, vanlige spørsmål og premium-støtte

Nå som du har oversikt, la oss fortsette med å konfigurere plugin-modulen.

1. Generelle innstillinger for WP RSS Aggregator

Arbeidende fra Generelle innstillinger-siden, vil du kunne sjekke alternativer for å optimalisere import og visning av innmatingene dine i tråd med nettstedets preferanser. Du kan angi maksimal alder for innmatingselementene som importeres, samt maksimalt antall elementer per feed.

Generelle plugin-innstillinger

Du kan også kontrollere mange ting her – frekvensen av import (hvor som helst mellom hvert 15. minutt til en gang hver dag), rekkefølgen på import av feedelementer, eller angi en tilpasset feed-URL (som du kan lære mer om her) samt tittel.

2. Legg til feeder til WordPress

Ved å klikke RSS Aggregator> Legg til nytt, kommer du til skjermen nedenfor. Her må du legge til nettadressene til bloggene hvis innhold du vil importere til WordPress. I forbindelse med dette innlegget bruker jeg WPExplorer-strømmen som kilde.

I de fleste tilfeller vil nettadressen til nettstedet fungere, men for best resultat, anbefaler plugin-forfatterne at du bruker nettadressen til RSS-feeden. Hvis du ikke er sikker på om du finner en strømkilde, kan du se på denne dokumentasjonen.

Legge til ny strøm

Dette er hva innstillingene på denne skjermen hjelper deg å gjøre:

 • Du kan sjekke om feed-URL-en fungerer bra ved å klikke på ‘Valider fôrAlternativet
 • Videre kan du begrense antall elementer fra den importerte strømmen som skal lagres, utover som de eldre elementene blir slettet automatisk. Hvis du sjekker “Link til kabinett‘Alternativet, du kan få tilgang til lenker til bilder, lyd, video, vedleggsfiler og flashinnhold
 • Bare unike titler‘Alternativet er nyttig for å unngå duplisering når det er flere permalinks for den samme artikkelen, eller når permalinks endres
 • Du kan også aktivere å koble feedkilden til RSS-feedens kildeside
 • Når du kommer til dette punktet, må du vende oppmerksomheten mot panelene til høyre. I innmatingsprosesseringsboksen vil du kunne pause en innmating, slette gamle feedelementer og angi oppdateringsintervall

Trykk på for å teste om fôret fungerer bra publisere knapp. Forhåndsvisningsboksen for feed viser deg de siste elementene med artikkeltittelen, URL, publiseringsdato og kilde. På mindre enn ett minutt ble fôrartiklene mine trukket, og de vises automatisk i Forhåndsvisningsboks så vel som i Feed Items-menyen som vist under.

Innfør elementer

Og når du klikker på Fôrkilder på siden, ser du en liste over alle innmatingene du har lagt til på nettstedet ditt.

Fôrkilder

3. Import og eksport

For å legge til variasjon i innholdet ditt, vil du helt sikkert ønske å importere innlegg ved å bruke flere feeder. Ellers tilbyr du ikke noen verdi.

Importfunksjonen i WP RSS Aggregator er nyttig for innkjøp av innhold fra mange forskjellige kilder. Hvis du for eksempel er et nyhetsnettsted, kan det være lurt å vise en kuratert liste fra 50+ nyhetskilder. Denne funksjonen vil hjelpe deg med å importere dem alle samtidig.

Masseinnførsel

Du må angi navn og nettadresser til innmatingene dine, og skille dem med komma på hver linje. For eksempel, Feed Name, http://www.myfeed.com

Ved å bruke standard WordPress Import and Export funksjonalitet kan du dessuten importere og eksportere strømkilder. Hvis du vil eksportere strømkildene dine, kan du gå til Verktøy> Eksporter, sjekk alternativknappen mot Fôrkilder og klikk deretter på Last ned eksportfil knapp. WordPress oppretter deretter en XML-fil som inneholder alle strømningskildene. Besøk også for å importere strømningskilder Verktøy> Import.

Du kan også eksportere alle innstillinger brukt av WP RSS Aggregator. På det andre WordPress-nettstedet kan du importere filen og trykke på knappen Importinnstillinger, og WordPress vil gjøre resten for deg.

Importer og eksporter innstillinger

4. Svarteliste

Det kan hende at du vil hoppe over noen elementer mens du importerer feeder. I slike tilfeller er alt du trenger å gjøre å oppgi tittelen på artikkelen, og den vil bli utelatt mens du henter artikler. Eventuelle feedelementer du viser her, blir ignorert når du importerer nye elementer fra strømkildene dine.

5. Vise feeds på en side, innlegg eller widget

Det er ikke nok å legge til strømkilder og konfigurere import av feedelementer til nettstedet ditt. Du må også konfigurere hvordan de vises på WordPress. Alternativene under Generelle skjerminnstillinger kontrollere måten feedelementene vises på nettstedet ditt.

Generelle skjerminnstillinger

Her kan du angi maksimal tittellengde og koble den til det opprinnelige innlegget, vise forfatternavnet for hvert feedelement og angi at lenker skal åpnes i en ny fane. Det er et alternativ å koble til videoelementer eller legge inn videoen på siden din, begrense antall elementer som skal vises og velge “Eldre innlegg ”/“ Nyere innlegg”Paginering.

De Kildedisplay innstillinger lar deg vise feedkildenavnet for hvert feedelement, samt koble kildenavnet til det opprinnelige nettstedet.

Innstillinger for kildevisning

Når det gjelder visning av datoer, er standarddatoen publiseringsdatoen for innlegget i GMT. Du kan også velge datoformat og tid siden da feedelementet ble publisert.

Hva skjer hvis du ikke liker standard visningsstil? Plugin-enheten lar deg bruke din egen tilpassede CSS til å style skjermen. For å kunne gjøre dette, merker du av i avmerkingsruten for å deaktivere alle stiler som er brukt i denne pluginen.

Styles

For å vise feedelementer i et innlegg, gir WP RSS Aggregator kortkoder. Du får tilgang til denne kortkoden ved å klikke på RSS-ikonet i Visual Editor for innlegget.

Legg til kortkode

Legg til den genererte kortkoden til innlegget ditt, og det vil automatisk vise alle feedelementene i et innlegg. Hvis du bruker kortkoden wp-rss-aggregator uten å legge noe til det, vises alle feedelementene. Slik blir WPExplorer-strømmen vist i et innlegg på nettstedet mitt.

Feed Display Frontend

Alle feedinnslagene dine vises i innlegget på en organisert måte og koblet til kilden. Du kan også vise en spesifikk innmating ved å bruke kildeattributtet i kortkoden. Antall elementer kan også begrenses.

6. Feilsøking

Denne funksjonen lar deg oppdatere alle feeder med et enkelt klikk. Den sjekker alle innmatingskilder for nye fôringselementer, og vil ikke endre noen eksisterende innmatinger.

Denne siden hjelper deg også med å løse eventuelle problemer du støter på plugin-modulen. Du må imidlertid huske på at oppdatering er en ressurskrevende aktivitet, spesielt hvis du importerer via flere feeder.

debugging

Du kan også slette alle importerte feedelementer og importere dem ved å klikke på en knapp.

Tillegg til WP RSS Aggregator

Som jeg sa tidligere, selv om det er organisert godt, vises visningen av feed-elementer i innlegget ditt ganske grunnleggende. Tilleggsapparater hjelper deg å gjøre mange flere ting med plugin som

 • Vis importerte elementer som innlegg
 • Tving full feed til å importere rett til ditt eget nettsted
 • Filtrer feedelement ved hjelp av nøkkelord
 • Legg til kategorier i matingskilder
 • Forbedre feedvisningen ved å legge til miniatyrbilder og utdrag

Fem tilleggsutstyr tilgjengelig. Og hvis du ikke er sikker på hvilke tillegg du trenger, kan du bruke dette verktøyet å finne ut.

Vis WP RSS Aggregator-tillegg

Her er et øyeblikksbilde av premium tilleggene:

WP RSS Premium-tillegg

La oss se raskt på hvordan hver av de fem tilleggene kan forbedre plugin-funksjonene.

1. Feed To Post

Hvis du er en ivrig auto-blogger, eller du vil legge til mer verdi på nettstedet ditt med relatert innhold, er Feed to Post-tillegget definitivt noe for deg. Den lar deg importere RSS-feedelementer som WordPress-innlegg eller en hvilken som helst annen tilpasset innleggstype, inkludert media, navigasjonsmenyelement, oEmbed Response og TablePress-tabeller. Det oppretter blogginnlegg automatisk fra feedelementer.

Tilleggsstrøm for å legge inn generell innstilling

Det er mange innstillinger som hjelper deg med å kontrollere innholdet som vises i de importerte innleggene.

 • Innleggsstatus: utkast, publisert, planlagt, søppel, privat eller ventende (eller annen status som brukes på nettstedet ditt)
 • Kategorier og forfattere
 • Innleggsformat for å tilordne den importerte strømmen: standard, chat, lenke, sitat, bilder, video, lyd (eller andre tilpassede formater som brukes)
 • Innleggsdato: original postdato eller importert dato
 • Koble tilbake til det opprinnelige innlegget på begynnelsen av innholdet
 • En førsteklasses tjeneste for å konvertere RSS-strømmen din til fulltekst RSS-feed

Dessuten lar dette tillegget deg konfigurere hvordan du skal håndtere bilder som er funnet i feeds, forkorte URL-er og aktivere kommentarer. Du kan også stille forfatteren til de importerte innleggene til å være en hvilken som helst eksisterende forfatter, eller til og med automatisk opprette forfattere i systemet ditt basert på relevante data i feeden – hvis gitt.

2. RSS-feeds i fulltekst

Fulltekst RSS Feeds-tillegget forbedrer autoblogging-funksjonen til forrige tillegg. Ved å koble deg til en førsteklasses fullteksttjeneste, kan du importere innholdet i fullstendig innlegg for et ubegrenset antall matelementer per strømkilde, selv når feeden ikke gir det. Hvis du ønsker det, kan du også velge å bruke ditt eget fulltekst RSS-importsystem.

Etter å ha valgt Premium Full Text Service fra en rullegardinmeny på innstillingssiden, naviger du til Innmatingskilde, finn RSS-strømkilden og klikk Redigere. Deretter blar du ned og merker av i ruten Tving full innhold. Avslutt med å oppdatere strømmen. Dine eksisterende strøminnhold påvirkes ikke – du må slette disse innleggene fra den aktuelle strømkilden og deretter klikke på Hent innlegg (bare vær forsiktig fordi gamle innlegg som ikke lenger er i RSS-feeden, ikke kan importeres på nytt). Nettstedet ditt vil nå vise det komplette originale innholdet sammen med en lenke tilbake til det opprinnelige innlegget.

Innstilling for fulltekst RSS-innstilling

Plugins standard gratis tjeneste er begrenset til 5 strøminnhold per strømkilde. Dette betyr at når du bruker alternativet “Tving full innhold” med alternativet “Gratis tjeneste” valgt i Generelle innstillinger, vil du bare kunne importere de siste 5 innleggene fra hver strømningskilde, uansett hvor mange feedelementer som finnes i selve feeden. Ikke bare det, resultatene blir også lagret i 20 minutter.

Hvis du trenger ubegrenset feed-elementer og ingen hurtigbufring, må du kjøpe fulltekst RSS-feeds-tillegget sammen med Feed to Post.

3. Søkeordfiltrering

Hvis du spesifiserer nøkkelord, setninger eller tagger som en artikkel skal inneholde, sikrer nøkkelordfiltrering at bare relevant innhold blir importert via feeds.

Tilleggs nøkkelordfiltrering

I mangel av nøkkelord og / eller tagger, importeres ikke en artikkel. På denne måten kan du hoppe over artikler som ikke er viktige for nettstedet ditt.

4. Utdrag & miniatyrer

Miniatyrbilder på en hvilken som helst liste sørger alltid for et mer attraktivt display. Dette tillegget tar et bilde fra feedelementet og viser det sammen med et utdrag mot feedelementene. Tittel, dato og kilde for hvert feedelement vises også når du bruker WP RSS Aggregator-kortkoden (i motsetning til alternativene Feed to Post eller Full Text som vil ta styling av temaet ditt).

Miniatyrinnstillinger for tillegg

Hva skjer hvis det ikke er noe bilde i den importerte varen? Vel, du kan velge hvilket som helst bilde som skal vises som et standard miniatyrbilde.

5. Kategorier

Kategoriserer strømningskildene dine og lar deg vise feedelementer fra en bestemt kategori på nettstedet ditt ved hjelp av kortkodeparametere.

Tilleggskategorier

Dette tillegget hjelper deg å tildele strømningskilder til kategorier, og kan være veldig nyttig hvis du har et antall feeder på nettstedet ditt.

Priser for WP RSS Aggregator-tillegg

Alle utbetalinger er årlige for å fortsette å motta oppdateringer og støtte. Selv om du kan kjøpe tilleggene enkeltvis, vil du spare penger ved å kjøpe dem som pakker. Som nevnt tidligere er to bunter tilgjengelige:

1. Simple Feeds Bundle som inkluderer tre tillegg: Utdrag & miniatyrer, kategorier og søkeordfiltrering. Disse tilleggene tjener til å filtrere strømmen din, dele den inn i kategorier og vise feedelementer sammen med utdrag og miniatyrbilder ved hjelp av kortkoden.

Det er fornuftig å kjøpe de tre tilleggene i en bunt, da det gir betydelige besparelser. Individuelt vil du dele ut $ 30 (enkelt nettsted), $ 60 (opptil fem nettsteder) og $ 180 (opptil tjue nettsteder) for hvert tillegg. Men som en pakke, betaler du bare $ 70 for et enkelt nettsted, $ 140 for opptil fem nettsteder og 280 dollar for opptil tjue nettsteder.

Som du ser, er det en besparelse på $ 20, $ 40 og $ 260 som må gjøres.

2. The Advanced Feeds Bundle inkluderer tre tillegg: Feed to Post, RSS-feeds i fulltekst og filtrering av nøkkelord. Disse tre tilleggene er det du trenger hvis nettstedet ditt er avhengig av autoblogging for innhold, med søkeordfiltrering som lar deg filtrere innholdet som importeres.

Igjen, å kjøpe dem som en bunt kan være et bedre alternativ. Individuelt har de to autoblogging-tilleggene en prislapp på $ 80 (enkelt nettsted), $ 160 (opptil fem nettsteder) og $ 300 (opptil tjue nettsteder) hver. Søkeordfiltrering koster $ 30 for et enkelt nettsted, $ 60 for opptil fem nettsteder og $ 180 for opptil tjue nettsteder. Samtidig kan du kjøpe pakken til $ 150 for et enkelt nettsted, $ 300 for opptil fem nettsteder og $ 600 for opptil tjue nettsteder.

Også her vil du spare penger – henholdsvis $ 40, $ 80 og $ 180.

Se WP RSS Aggregator Bundles

WP RSS Aggregator Fordeler og ulemper

Pros – Du finner ut at det er mange ting som går med plugin-en:

 • Enkel å installere og konfigurere, fungerer deretter på autopilot
 • Gjør det enkelt å administrere RSS-feeder på WordPress nettsteder
 • Du kan stoppe importen på nytt via strømkilder
 • Det er mulig å planlegge fôrimporten for individuelle kilder
 • Det fungerer perfekt med Lightbox, og kan til og med håndtere videoene fra YouTube, DailyMotion og Vimeo
 • Et tillegg – Feed to Post – gir en innstilling for Canonical Link. Dette lar deg enkelt spesifisere den kanoniske lenken for importerte innlegg, som vil peke tilbake til den opprinnelige ressursen. Dette hjelper deg med å varsle søkemotorer hva den opprinnelige kilden til innholdet er, og dermed overvinne problemet med “duplikatinnhold”
 • Plugin blir kontinuerlig oppdatert med sjekker etter oppdateringer hver 12. time helt ned til noen få minutter – det er opp til deg!

Ulemper – Jeg vil egentlig ikke kalle disse ‘ulemper’, mer som serverproblemer som må løses:

 • Importering av tusenvis av varer fra hundrevis av fôrkilder er ressurskrevende og kan påvirke ytelsen på nettstedet. Du kan omgå dette problemet i en grad ved å bruke plugin-innstillingene for å planlegge import av feeds eller pause og starte dem på nytt.
 • Det kan hende du må justere WordPress-minneressursen for å håndtere samtidig import via flere strømkilder.

Pakk inn

Dette nære møtet med WP RSS Aggregator kan ha overbevist deg om at det er en alt-i-ett-løsning for innholdssamling og autoblogging-nettsteder.

Kjerneplugin gjør en god jobb med å importere via flere feeder og vise feedelementer på en grunnleggende måte, nesten fullstendig på autopilot. Noen brukere kan ta litt tid å bli kjent med kortkoder. Men når du først har forstått dem, er de ganske enkle å jobbe med.

For et fullverdig innholdssamlingsside er det imidlertid tilleggene som lar deg oppleve hele omfanget av fordelene med autoblogging. Fra å konvertere et feed-element til et innlegg, kategorisere og filtrere feeds, legge til utdrag og miniatyrbilder til feed display – tilleggene transformerer innholdssamling og visning til en jevn prosess. Til og med gjør tilleggene deg i stand til å tilby bedre verdi for leserne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me