WP Produktanmeldelse WordPress Plugin

Ønsker du å tjene litt penger på Android-produktanmeldelser og tilknyttede lenker? Kanskje blåser den urbane hagebloggen din, og det er på tide å vise frem de beste produktene du har brukt for å lage din egen avling i byen. Uansett om du planlegger å tjene penger på anmeldelsene dine eller ikke, tilbyr WordPress en fin runde med produktgjennomgangsprogrammer for deg som inkluderer stjernevurderinger, kjøp av knapper, brukeromtaler og mer.


Et av de beste alternativene er WP Product Review-plugin, så jeg har satt sammen en WP Product Review-plugin-gjennomgang (det er en munnfull) for å vise hvordan du raskt kan vise frem anmeldelser på WordPress-plugins, bleier, baseball-flaggermus, hagearbeid, bøker eller hva du helst liker.

WP-produktgjennomgang-plugin

Det er to versjoner av plugin – gratis og betalt – så jeg vil skissere fordelene ved hvert alternativ og vise deg nøyaktig hvordan du implementerer visse funksjoner for visning av produktanmeldelser.

WP Product Review Lite WP Product Review PRO

La oss ta en titt på gratisversjoner og premiumversjoner av plugin-enheten og hvilke funksjoner du finner i hver!

WP Product Review Plugin – gratis versjon

Start med å aktivere WP Product Review-plugin på WordPress-oversikten. Selskapet har også tilleggsinformasjon og en .zip-nedlastingslenke. Når den er aktivert, naviger til produktanmeldelsesfanen på venstre side av WordPress-dashbordet:

Produktanmeldelse Tab

Innstillingssiden for WP-produktgjennomgang

Når du klikker på Produktanmeldelse knappen bringer deg til hovedvinduet innstillinger side, der du kan endre flere standardinnstillinger. De Generelle innstillinger er ganske enkle, og lar deg endre hvis du vil at produktanmeldelsen skal vises etter eller før innholdet ditt. Du kan også plassere anmeldelsen din manuelt om nødvendig.

Det er også et område å aktivere kommentarer til vurderingene dine, og et ganske unikt alternativ til å faktorere brukeromtalene dine med den samlede karakteren for produktet ditt. For eksempel, hvis noen vurderer datamaskinen du nettopp har gjennomgått, endrer den totalvurderingen på anmeldelsen din.

Generelle innstillinger 1

Innholdsbredden er designet for å begrense bredden på gjennomgangsmodulen din. Hvis gjennomgangen er litt anmassende på nettstedet ditt, kan du endre dette.

Generelle innstillinger 2

Kategorien Rating Colors er ganske enkelt for å spesifisere hvilke fargenyanser du vil avsløre etter at du har rangert et produkt. Standardfargene er ganske standard, så du trenger sannsynligvis ikke å endre dette. Som du ser nedenfor, får lavere rangeringer røde og oransje farger, mens høyere rangeringer har grønne og blå farger.

Karakterer farger

Tekstfargekonfigurasjonene er også inkludert i innstillinger -området, som er en fin funksjon fordi du kan få teksten til å stemme overens med merkevarefargene for nettstedet ditt.

Typografi 1

Plugin-enheten lar deg også endre Cons and Pros-teksten for å skille vurderingene dine litt fra andre nettsteder. Endre gjennomgangsgrenseboksens bredde og farge for å passe til størrelsen og merkevaren på nettstedet ditt.

Typografi 2

En annen innstilling gir alternativer for å endre hvordan Kjøp-knappene ser ut. Dette lar deg teste ut hvilke farger og tekster som fungerer for å presse mer tilknyttet salg gjennom nettstedet ditt.

Kjøp knapp 1

Når standardinnstillingene er endret, kan du begynne å skrive og opprette produktanmeldelser!

Sette inn en produktanmeldelse i et innlegg

WP Product Review-plugin gjør det raskt og enkelt å integrere anmeldelser i innlegg, siden konfigurasjonsmodulen sitter rett under hvert innlegg du oppretter. Bla under redigeringsprogrammet for å finne Ekstrainnstillinger for produktanmeldelse område. Spesifiser at innlegget faktisk er et anmeldelsesinnlegg. Dette avslører alle alternativene du trenger for å konfigurere anmeldelsen.

Er dette et anmeldelsesinnlegg

Begynn med produktdetaljene dine, fyll ut navnet, lastet opp et bilde og inkludert en tilknyttet kobling hvis du har en. De inkluderer ikke et valutalternativ, men du kan ganske enkelt skrive inn ønsket valuta i feltet Produktpris.

Innstillingsområdet for produktalternativer er litt uten beskrivelse, men det er i utgangspunktet stedet der du skriver inn hvilke områder du planlegger å rangere produktet på og hvilken rangering du vil gi dem.

Bare fyll ut områdene, og velg en rangering eller karakter for hver enkelt. Husk at karakterene ikke bestemmer rekkefølgen, men er avhengige av rekkefølgen du slår dem i. Du får bare fem rangeringskategorier med gratisversjonen.

Innstillinger for produktalternativer

Neste, slå inn fordeler og ulemper for at produktet skal vise folk hvorfor de burde eller ikke burde klikke seg gjennom kjøp-knappen. I gratisversjonen får du 5 fordeler og ulemper hver, noe som er rimelig etter min mening.

Fordeler og ulemper

Når du er ferdig med anmeldelsen din og inkluderer det innholdet du ønsker i innlegget, kan du forhåndsvise eller publisere WordPress-innlegget for å se anmeldelsen din i forkant. Gjennomgangsskjermen er ganske slank og viser pris og navn med store bokstaver. Den minimalistiske designen er en forfriskende vurdering av innlegg som er kjent for å komme ut av kontroll.

Du vil merke at når du legger til flere karakterer i systemet, tilfører det ganske mye hvit plass under fordeler og ulemper, noe som ikke er så bra for presentasjonen.

Produktanmeldelse Front End

Hvis du inkluderer en lenke til produktet, vises Kjøp nå-knappen på bunnen, og brukere kan til og med klikke på produktbildet for å navigere til kjøpssiden.

Kjøp nå-knapp

WP-produktanmeldelse – Pro-versjon

Du kan oppgradere til Pro-versjonen inne i pluginen eller få WP Product Review PRO direkte fra ThemeIsle og installere på ditt WordPress-nettsted. Prisene er ganske rimelige, og hvis du administrerer flere nettsteder, må du bare betale opp til $ 49,95 for en ubegrenset lisens. Spørsmålet er nå: Tilbyr Pro-versjonen nok funksjoner for investeringen?

For å kjøpe Pro-versjonen, finn knappen i WordPress-dashbordet, rett over innstillingsområdet i WP Product Review-plugin.

Kjøp Pro versjon

Det er fint at de tilbyr tre lisensieringstyper, en for det ene nettstedet, et annet for 2-5 nettsteder og et endelig alternativ for ubegrensede nettsteder. Selvfølgelig, hvis du bare har ett nettsted, bør du gå med det første alternativet, men hvis du har noen planer om å utvide, eller hvis du lager nettsteder for klienter, er det ubegrensede nettstedalternativet din beste verdi.

Så hva får du når du betaler for Pro-versjonen?

 • Opptil 10 felt for fordeler og ulemper
 • Opptil 10 graderingsalternativer
 • Automatisk bruk av det kjente bildet hvis du ikke laster opp et produktbilde
 • Endre rangeringsikonet
 • Bruk en kortkode for å plassere anmeldelsen hvor du vil i et innlegg eller side
 • Last inn graderingsalternativer fra forrige innlegg

Så er Pro-versjonen verdt det? Svaret er ja, hvis du driver et nettsted som fullfører anmeldelser regelmessig, og du vil begynne å presentere rene anmeldelser og tjene penger på dem med tilknyttede lenker.

For å starte er forhåndslasteren fantastisk, så hvis du hele tiden vurderer datamaskiner, kan du alltid forhåndsvise graderingsalternativene du brukte tidligere. Dette opprettholder konsistensen og kutter ned arbeidstiden.

preloader

Ytterligere graderings- og fordeler / ulemper-felt fungerer fint for å gi ytterligere detaljer for leserne dine, slik at du kan skille seg fra andre nettsteder.

Opptil 10 felt

Den automatiske bildegrafen kan spare deg litt tid, men det er ikke så bra. Imidlertid er modifikasjonsikonet for modifikasjon ideell for å endre hvilke ikoner som vises for forskjellige produkter. I stedet for standardstrøkene som vises, kan du for eksempel bruke dollartegn, hjerter, stjerner, videospillkontrollere og mer.

Rangeringsikon

Kortkodene gir deg også litt mer fleksibilitet i hvordan du vil at produktanmeldelsen skal vises, i stedet for bare å holde seg til standard.

Konklusjon

WP Product Review gjør omtrent alt du trenger å gjøre, med tilpassbare rangeringsikoner, WordPress-postintegrasjon og en minimalistisk presentasjon for å hjelpe leserne dine å forstå om de skal kjøpe et produkt eller ikke. Jeg liker spesielt godt at du kan teste ut gratisversjonen og deretter betale en fornuftig pris for tilleggsfunksjonene.

WP Product Review Lite WP Product Review PRO

Gi oss beskjed i kommentarfeltet hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger angående WP-produktprogrammet. Har du prøvd denne pluginen ut før?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map