WP Pro Advertising Review: Annonsebygging, salg og integrering i en pakke

Det er ofte kjedelig å håndtere annonser på bloggen din. Du må registrere deg på annonsenettverk, håpe at WordPress-temaet ditt tilbyr annonseplasseringsområder, og potensielt jobbe med litt kode for å sikre at annonsene kommer opp på de riktige stedene. Videre må du jobbe med annonsestørrelser og se at innholdet som kommer opp i disse annonsene faktisk er relevant for nettstedet ditt.


Det er mange plugins for annonseadministrasjon som er tilgjengelige for å fremskynde prosessen. En av dem kalles WP Pro Advertising, og den lover støtte for alle større annonsenettverk, e-handelsintegrasjoner og kraftige tilpasningsverktøy. I denne WP Pro Advertising-gjennomgangen skal vi sjekke om plugin-enheten har det som trengs for å gjøre annonseringsplanen din til en effektiv en.

WP Pro Advertising System-pluginen selges gjennom CodeCanyon-markedet. Det er for tiden priset til $ 29, og det gir deg seks måneders kundestøtte. Du kan også betale $ 9,38 for å utvide støtten til hele 12 måneder.

Info & NedlastingVis The Demo

Annonseplugin er utviklet av et team som heter Tunafish, som gir en utmerket nettsted for at du kan lære om selskapets produkter og se dokumentasjon til eget bruk. Nettstedet har også flere eksempler på WP Pro Advertising-plugin som er i bruk, slik at du kan få en følelse av hvordan andre drar nytte av funksjonene.

Totalt sett er nettstedet en god start. Plugin-utviklere har ikke alltid fulle støttemoduler eller nettsteder i det hele tatt. La oss dykke inn i funksjonene for å se hva som vil være nyttig for de fleste bloggere og bedriftseiere.

WP Pro Advertising Review: De beste funksjonene

Viser flere annonser med forskjellige effekter

Fleksibilitet med annonsene dine er ganske viktig, så det er fint å se at WP Pro Advertising inneholder flere innebygde alternativer for å vise annonsene i forskjellige formater.

For eksempel inkluderer plugin-en et annonsenett for å ha flere annonsebannere i sidefeltet samtidig. En av favorittene mine er muligheten til å vise en fem sekunders annonse og deretter visne ut til en ny. Det ligner på hvordan digitale reklametavler utnytter den lille plassen, men fremdeles viser frem flere annonser.

Et annet interessant annonseformat innebærer å dekke hele bakgrunnen for nettstedet med en annonse. Jeg har sett dette gjort på nettstedet Rotten Tomatoes, der en stor filmplakat dekker store deler av topptekstbakgrunnen og sidefeltene..

Endelig hjelper WP Pro Advertising-plugin med å integrere annonsene i innlegg og sider. Så hvis du vil dele opp innholdet ditt litt og plassere annonsene dine i et område som får flere øyne, er det fullt mulig.

En Visual Banner Ad Creator

Som nettstedseier må du noen ganger lage annonser for bannerannonser. Andre ganger vil du motta design fra selskapene som betaler. Andre ganger kobler du ganske enkelt til et annonsenettverk der alt annonseinnholdet blir levert for deg.

Hvis du er i en situasjon der du må utforme annonsen, er det best å ha en dra-og-slipp-byggherre som den som er inkludert her.

Deteksjon av annonseblokker

Annonseblokkere er rasende akkurat nå, men dette setter online kjøpmenn og bloggere i en klissete situasjon. Du ønsker tydeligvis ikke å gjøre annonsene dine så motbydelige at besøkende blir irriterte, men samtidig må du tjene penger.

Heldigvis dekker WP Pro Advertising deg på begge fronter. Først av alt hjelper plugin med å designe ikke-påtrengende, rene reklame. Deretter oppdager den når brukere bruker et verktøy for blokkering av annonser. På denne måten kan du enten blokkere innhold når noen har en annonseblokkering, eller til og med kontakte dem for å be om at de slås av.

En integrasjon med MailChimp

Når du bruker et nyhetsbrev for e-post, er det vanskelig å finne ut hvordan du kan tjene penger på det. Som standard har ikke markedsføringsverktøy for e-post som MailChimp enkle måter å inkludere annonser på.

Imidlertid tilbyr WP Pro Advertising funksjoner for raskt å sette inn nettstedannonser i e-postene dine. Det fungerer fordi hver annonsesone du oppretter har sin egen RSS-feed. Når du importerer strømmen til MailChimp, vises de samme annonsene i nyhetsbrevene.

Et rent dashbord for sporing av statistikk og administrering av annonsene

Siden administrering av flere annonser har en tendens til å bli komplisert, prøver WP Pro Advertising-plugin å rydde opp i dette rotet og gi et rent oppsett for å forstå annonsestatistikken og hvilke av kampanjene dine som kjøres akkurat nå..

På det primære plugin-dashbordet får du et raskt blikk på statistikken din, med klikk, visninger og CTR. Du kan også se de nyeste bannerne som kjører på nettstedet, sammen med bannerkjøpene.

Alle innstillinger og funksjoner er samlet i ett område av WordPress-dashbordet. Annonser-fanen viser for å avsløre alternativer som bannere, annonsører, kampanjer, bannere, statistikk og kjøp.

Støtte for alle større annonsenettverk

I dag er det ikke så vanlig å gå ut og selge annonseområdet ditt. Årsaken til dette er de viktigste annonsenettverkene som Google AdSense, Adsterra og Infolinks.

Annonsenettverkene fungerer ved å vise dynamiske annonser, så det er ingen grunn til at du jakter annonsører. Det meste av tiden sporer disse nettverkene brukeraktivitet med informasjonskapsler, og de tar hensyn til hvilken type innhold du har på din egen webside.

På denne måten er annonsene som vises faktisk relevante for nettstedet ditt og brukeren.

Så alt du trenger å gjøre for å gjøre det, er å registrere deg i et av annonsenettverkene og koble det til WP Pro Advertising-pluginen. Det kreves av deg å velge hvor du vil at annonsene skal vises. Deretter blir alt arbeidet gjort for deg av annonsenettverket.

Annonsesalg fullført via nettstedet ditt

Dette er en av funksjonene som virkelig er spennende for meg. Selv om annonsenettverk er så populære, kan det hende du har noen spesifikke annonsører som liker å gå direkte til deg. Mange nettsteder reserver også annonsearealene med høyere verdi for direkte salg, siden de vanligvis kan få mer penger på denne måten.

Gjennom WP Pro Advertising kan du spesifisere hvor mange annonseplasser som skal selges, og deretter samle inn betalingen via nettstedet ditt. Den vil vise besøkende at annonsen er til salgs og lede dem gjennom prosessen med å betale for tillegg.

Som jeg nevnte er det ikke akkurat en funksjon som alle vil bruke, men noen vil synes det er uerstattelig.

Hvem bør vurdere WP Pro Advertising Plugin?

Jeg liker WP Pro Advertising-pluginen for bloggere og selskaper som planlegger å kjøre flere annonser på et nettsted. Bare det å vise en eller to bannerannonser på nettstedet ditt, rettferdiggjør ikke et så sterkt administrasjonsverktøy, men plugin-tjenesten vil tjene deg bra hvis du har dusinvis av annonser.

I tillegg skiller WP Pro Advertising-plugin seg ut i tilpasningsavdelingen. Du kan legge til effekter slik at en annonse blekner med en annen fades inn.

Du har også fordelen med å selge annonser gjennom plugin-modulen, samtidig som du inkluderer annonsene på nyhetsbrevene dine. Hvis noen av disse funksjonene høres interessant ut for deg, koster $ 29-prisen raskt for seg selv. I tillegg får du fordelen av solid kundestøtte.

Få WP Pro Advertising System

Hvis du har noen spørsmål om WP Pro Advertising, eller hvis du ønsker å skrive din egen anmeldelse av plugin, kan du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me