WP Optin Wheel Review: Slik øker du dine opt-in-priser umiddelbart

Da tradisjonelle popups og slike metoder ikke lenger er effektive, er det på tide med en ny tilnærming: si hei til WP Optin Wheel, en strålende plugin som gjør at G i gamified opt-ins gir deg en ny måte å utvide din adresseliste.


Over hele internett sier bigwigs at de ekte pengene ligger i e-postlisten din, og vi er 100% enige om. E-postmarkedsføring er en av de beste måtene å drive trafikk og øke salget.

Med en median avkastning på 122%, er e-postmarkedsføring fire ganger mer effektiv enn andre former for markedsføring inkludert direktemelding, betalt søk og sosiale medier. På toppen av det er e-postmarkedsføring enkelt og gir deg et godt tak på målet ditt.

Men lenge før du vurderer å sende den e-postutblåsningen, trenger du folk til å registrere seg. Og for det trenger du en formidabel opt-in-løsning. Mine damer og herrer, møte den vakre WP Optin Wheel plugin.

I stedet for å kaste popups i ansiktet ditt (jeg vet at du hater dem også), har plugin-en et formuehjul for å vinne morsomme premier. Selvfølgelig må besøkende legge inn e-postadressen deres først for å spille ��

Jeg hadde muligheten til å prøvekjøring av WP Optin Wheel Pro-plugin, og her er mine objektive funn. Hvis du er uenig i funnene mine eller har et spørsmål, ikke nøl med å gjøre stemmen din hørt i kommentarfeltet.

La oss veie anker og seile med den ingressen.

Hva er WP Optin Wheel?

wp optin hjul gamified wordpress opt-in plugin

Det er fornuftig å starte med litt bakgrunnsinformasjon. Hva er dette dyret vi kaller WP Optin Wheel, hvor kommer det fra og hva gjør det nøyaktig?

I den mest grunnleggende betydningen av ting, er WP Optin Wheel et gamified WordPress opt-in plugin som gjør det morsomt for besøkende å registrere seg på nyhetsbrevet ditt.

Håndlaget av de kule gutta på Studio Wombat, kommer WP Optin Wheel med et fancy lykkehjul. Og som med ethvert formuehjul, inneholder det premier som gratis e-bok, produkt, WooCommerce-kuponger, rabatter og så videre.

For å snurre hjulet, trenger besøkende ganske enkelt å oppgi sin e-postadresse og all annen grunnleggende informasjon du ønsker (som navnet deres). Beste praksis er imidlertid å be om minst mulig informasjon, og i de fleste tilfeller trenger du bare e-postadressen deres.

Takket være muligheten til å integrere plugin-modulen med forskjellige e-postmarkedsføringsløsninger, for eksempel MailChimp eller Facebook Messenger, kan du utvide adresselisten din uten å brekke svette.

WP Optin Wheel kommer ikke i veien for innholdet ditt som tradisjonelle popup-vinduer. De besøkende utløser opt-in-skjemaet ved å klikke på gaveeske-knappen som uthevet nedenfor.

wp optinhjul gaveeske-knapp

I tillegg kan du stille inn lykkehjulet til automatisk å gli inn etter en bestemt periode. Dessuten kan du legge til opt-in-skjemaet på en egen webside fordi, vel, jo større, jo bedre, ikke sant? Nedenfor er hvordan helsides versjon ser ut.

wp optinhjuls helsides demo

På toppen av det leveres WP Optin Wheel med massevis av tilpasningsmuligheter – men jeg ville ikke drømme om å ødelegge overraskelsen.

La oss nå undersøke funksjonsavdelingen og oppdage hva WP Optin Wheel har å tilby som en opt-in plugin for WordPress og WooCommerce.

WP Optin Wheel Funksjoner

Jeg tror du vil være enig når jeg sier: en WordPress-plugin er bare så god som funksjonene den tilbyr. La oss raskt gå over funksjonene du vil avdekke når du aktiverer WP Optin Wheel.

Integrasjon med flere verktøy

wp optin hjul integrasjoner

Studio Wombat har overgått seg så langt som å integrere WP Optin Wheel med favorittverktøyene dine. Du kan enkelt fange e-postadresser enten du bruker MailChimp, MailerLite, ConvertKit, GetResponse, Campaign Monitor, ActiveCampaign, Remarkety, Klaviyo eller Mailster.

Videre kan du utnytte kraften i øyeblikkelig markedsføring takket være sømløs integrasjon med Facebook Messenger, ChatChamp og Chatfuel. Dette betyr at du kan sende fokuserte og atferdsbaserte markedsføringsmeldinger i sanntid. For en fin tid å være i live rett?

Det er ikke alt, du kan også integrere WP Optin Wheel med en enorm oppgaveautomatiseringstjeneste Zapier for å flytte informasjon mellom webappene dine automatisk. Så har du den ekstra integrasjonen med Zero BS CRM, en formidabel WordPress-plugin som hjelper deg med å administrere alle potensielle kunder direkte fra nettstedet ditt.

Du vil være glad for å lære at å integrere WP Optin Wheel med disse verktøyene er så enkelt som A, B, C. For de fleste av verktøyene trenger du bare å kopiere og lime inn en API-nøkkel, og du er ferdig. Hvis du ikke bruker noen av disse verktøyene av en eller annen grunn, lar pluginen deg lagre potensielle kunder i WordPress-databasen din.

Å forresten, WP Optin Wheel integreres fullt ut med WooCommerce og WPML.

Flere skjermalternativer

wp optinhjul flere visningsalternativer

Å vise WP Optin Wheel-skjemaet er ting til fjerde klassinger, med opptil seks alternativer. Det mest åpenbare alternativet er bruk av widgets som lar deg vise popup-en som en boble- eller gaveeske-knapp. Du kan vise widgeten til venstre, høyre eller nederst på nettstedet ditt.

Hvis widgets ikke er en kopp te, kan du velge å vise hjulet ditt etter en angitt periode. I dette tilfellet vises popup-en etter at besøkende har vært på nettstedet i en forhåndsdefinert periode, si 10 sekunder. Timeren lar deg vise hjulet til den mest engasjerte besøkende.

For det tredje kan du fange opp potensielle kunder ettersom besøkende er i ferd med å forlate nettstedet ditt takket være funksjonen med exit-intention. Exit-intention-teknologi lar deg få noen kundeemner som du ellers ville gått glipp av, fordi vel, besøkende prøvde å forlate. Dessuten er popup-popup-popups mindre påtrengende enn tidsbaserte popup-vinduer.

Du kan også vise formuehjulet ditt etter at den besøkende har truffet rulle flere ganger. Og hvis du ikke liker popup-vinduer, kan du bruke en kortkode for å vise hjulet på en egen side, post eller sidefelt-widget. Som du kan se er det mange visningsalternativer.

Merk – du kan vise hjulet på hver side på nettstedet ditt eller på en bestemt side. I tillegg kan du velge om besøkende vil se rattet ved påfølgende besøk. Koble dette til direktemeldinger, og du har en formidabel markedsføringsløsning som fungerer på autopilot.

Massevis av tilpasningsalternativer

alternativer for tilpasning av wp optin hjul

Hva er bruken av opt-in-skjemaer som du ikke kan tilpasse for å matche nettstedet ditt? Studio Wombat forstår dette godt, og det er grunnen til at WP Optin Wheel leveres med mer enn 10 helt tilpassbare temaer (inkludert sesongens temaer som Xmas og Halloween), 15 ferdige bakgrunner og ubegrensede farger.

Du kan designe formuehjulet og velge inn form akkurat slik du forestiller deg. Å designe vakre hjul er et spørsmål om pek og klikk takket være den intuitive tematilpasseren. Du kan angi antall skiver, endre teksten, legge til HTML-kode, inkludere lenker, definere vinnersjanse og legge til kuponger med et par klikk.

Videre kommer WP Optin Wheel med en kraftig formbygger som er en fryd å jobbe med. Du kan lage opt-in-skjemaer som ber så mye data du trenger. Jeg mener, skjermbyggeren har flere skjemafelt som e-post, navn, telefon, adresse og URL bare for å nevne noen få.

Andre kule funksjoner

Vi ville være her hele dagen hvis vi skulle gå gjennom hver funksjon som er, så her er en rask oversikt over de andre kule funksjonene som gjør WP Optin Wheel til en imponerende opt-in plugin for alle online markedsførere.

  • WooCommerce-kuponger – WP Optin Wheel integreres fullt ut med WooCommerce, noe som betyr at du kan opprette kuponger som premier automatisk.
  • Statistikk – WP Optin Wheel tilbyr statistikk om hvordan hjulet ditt presterer. Den viser deg antall personer som har sett popup-en din, antall personer som melder seg på adresselisten din, samt konverteringsfrekvensen.
  • E-postmaler – Nå kan du sende premier direkte til vinnerne via e-post, som (hvis du spør meg) gir deg en annen måte å bryte isen på og få samtalen i gang. Du kan tilpasse e-postmalene i backend.
  • Anti-juks – WP Optin Wheel fanger spam, falske og ugyldige e-postadresser lenge før de kommer til adresselisten din.
  • GDPR-klar
  • Evnen til å logg vinner eller tap på en egen loggfil
  • Utvikler-vennlig

Hvordan installere WP Optin Wheel

Nå som du vet hva du kan forvente, la oss installere WP Optin Wheel og lage et testhjul slik at du kan slå bakken. Avtale? Flott.

Du kan enten installere gratisversjonen eller våren for WP Optin Wheel Pro direkte tilgjengelig fra Studio Wombat. For denne gjennomgangen bruker vi Pro (så vær oppmerksom på at ikke alle funksjonene kan være tilgjengelige i gratisversjonen eller standardversjonen). Uansett er det enkelt å installere WP Optin Wheel, akkurat som å installere noen annen WordPress-plugin.

Prøv WP Optin Wheel Free    Få WP Optin Wheel Pro

Uten videre, naviger til Plugins> Legg til nytt på din WordPress admin-meny som vist nedenfor.

legge til et wordpress-plugin

Som vi fremhever på bildet nedenfor, kan du 1) laste opp WP Optin Wheel Pro fra datamaskinen din, 2) søke i gratisversjonen fra WordPress-plugin-repository, og 3) installere / aktivere plugin.

installere wp optin hjul

Vi skal installere WP Optin Wheel Pro fra datamaskinen vår, noe som betyr at du må klikke på Last opp plugin knappen på bildet over.

Last deretter opp plugin-modulen og aktiver den slik vi beskriver skjermdumpen nedenfor.

aktiver wp optin hjul

Når pluginen er aktiv, naviger til Innstillinger> WP Optin Wheel Pro på din WordPress admin-meny som vi viser nedenfor.

wp optin hjul menyelement i wordpress admin dashbord

Deretter må du aktivere WP Optin Wheel lisensnøkkel du mottok fra utvikleren. Bare kopier og lim inn nøkkelen i feltet og trykk på Aktiver lisens knappen som vi viser nedenfor.

wp optin hjul lisens aktivering

Ved aktivering lanserer WP Optin Wheel adminalternativspanelet der du kan se et par faner inkludert Generelle innstillinger, integrasjoner, Legg til hjul og hjul.

wp optin hjul admin panel

På dette tidspunktet er din WP Optin Wheel-plugin klar til bruk. Nå trenger vi bare å lage et formuehjul. På dette tidspunktet kan du også velge å integrere plugin-modulen med favorittverktøyene dine, f.eks. MailChimp.

Hvordan lage et lykkehjul

Klikk på Legg til hjul fanen for å starte skjermen nedenfor.

Navngi hjulet på denne skjermen for enkel referanse, og velg deretter verktøyet du vil bruke til å fange opt-ins. Merk at du først må integrere ditt valgte verktøy, men WordPress og Zapier er allerede integrert som standard. Når du er ferdig, trykker du på neste knapp.

De Design panel hjelper deg å tilpasse hjulet og opt-in formen på måter som ikke kan tenkes. Her får du mange alternativer som bakgrunn, temaer og farger. Se bildet nedenfor.

Velg tema, bakgrunn og farger. Klikk deretter på neste knapp.

Deretter har vi Form Builder, som hjelper deg å opprette en opt-in form. Den leveres med en rekke formfelt (avhengig av opt-in-verktøyet du velger i første trinn) for å lage den perfekte formen.

Vi anbefaler å holde opt-in-skjemaet kort; ett eller to felt er nok. Personlig vil jeg bare be om e-postadressen. Bygg din opt-in form og trykk på neste knapp.

Deretter har vi Sjanser og skiver skjerm, hvor du kan tilpasse hjulskivene dine mye. Du kan også definere sjanse for å ta full kontroll over sannsynligheten og bestemme hvilken skive som vinner eller taper.

Rediger skivene til ditt hjertes innhold og klikk på neste knapp.

Endelig har vi innstillinger som vist nedenfor.

Her kan du definere mange alternativer for hjulet ditt. Du kan velge spin-knappen-teksten, legge til ansvarsfraskrivelsestekst, angi vinnende / tapende tekst, vise / skjule hjulet på bestemte sider, angi exit-intensjon, sikre ditt lykkehjul, lage e-postmaler og gjøre formen din GDPR-kompatibel blant annet tingene.

Når du er ferdig, trykker du på Lagre knapp. Fortunehjulet ditt er nå klart, og du bør se det på nettstedet ditt etter å ha forfrisket.

Hva koster det?

WP Optin Wheel kommer i noen få forskjellige smaker. Det er den evige gratisversjonen tilgjengelig på WordPress.org som kommer med grunnleggende funksjoner og er ideell for testformål.

WP Optin Wheel Pro, som vi har gjennomgått, er bare tilgjengelig på Studio Wombats nettsted. Der kan du finne en pakke på 39 dollar beregnet på et enkelt nettsted. Hvis du har tre nettsteder, kan du kjøpe en pakke på $ 99. For ubegrensede nettsteder tilbyr Studio Wombat en pakke som koster $ 199 dollar. Alle premiumpakker leveres med ett års gratis oppdateringer og support.

Ekte kundevurderinger

WP Optin Wheel er en utrolig plugin, men ikke ta ordet for det. Dette er hva glade brukere sier:

Så snart jeg så denne plugin tenkte jeg at den ville ha et stort potensial for det jeg lette etter og var av høy kvalitet og jeg hadde rett. Jeg trengte litt hjelp til å bruke det til det jeg trengte, og kundestøtten var fantastisk som svarte på alle spørsmålene mine og hjalp meg med å finne ut hvordan jeg kunne bruke det til det jeg trengte.

Vil absolutt anbefale denne plugin for kvalitet og service.

Takk – Garydock

Og…

WP Optin Wheel er ganske enkelt UTROLIG. Det er flere lignende plugins, men denne har det beste settet med funksjoner, en VIRKELIG enkel å bruke oppsett, mange tilpasningsevner, og kanskje mest verdifull er nesten STØTTELIG STØTTE fra utvikleren. Det tok oss 20 minutter å begynne å fullføre å installere og konfigurere 3 forskjellige Optin Wheels, og vi hadde mange spørsmål, men utvikleren svarte bokstavelig talt i løpet av minutter, gikk oss gjennom innstillingene og hjalp oss med å gjøre det 100% til det vi ønsket. Funksjonalitet: A +++, Funksjonssett: A +++, Responsiv støtte: A+++. Kunne ikke be om mer, og super rimelig (verdt mye mer enn det koster). Høyest mulig anbefaling. – Virafend

Og en til…

Super glad for å ha funnet denne plugin! Min opt-in rate og salg har skutt opp – ingen vil bare “oppgi en e-postadresse for en 10% rabattkupong” … de vil ha sjansen til å vinne noe! Denne pluginen gjør opt-in-prosessen til et spill, og den ser bra ut også.

På toppen av det er utvikleren super responsiv og har til og med implementert et par av mine egne forslag, og gjorde det i løpet av noen dager!

Den første plugin jeg noensinne har vurdert – men jeg liker den så mye – akc123

Som du kan se, har folk mange gode ting å si om WP Optin Wheel.

Konklusjon

WP Optin Wheel tilbyr deg en formidabel løsning for å øke opt-in-prisene. På toppen av det er den utrolig enkel å bruke. Du skal kunne lage opt-in-skjemaer for ditt eget nettsted på kort tid! Fortunehjulet gjør det veldig morsomt å abonnere på nyhetsbrevet ditt, de fleste besøkende vet ikke engang at de abonnerte før de ser e-postbekreftelsen. Hvis du vil prøve WP Optin Wheel, kan du ta gratisversjonen eller oppgradere for å få tilgang til flere flotte funksjoner.

Prøv WP Optin Wheel Free    Få WP Optin Wheel Pro

Har du noen forslag eller spørsmål? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor. Takk på forhånd!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me