Gazduire motor WP

Sărbători fericite de la WPExplorer și compania noastră favorită absolută de găzduire WP Engine! Le-am folosit în ultimii 3 ani și ei. Sunteți. Minunat. Cu timp de încărcare super rapid, backupuri zilnice (cu puncte ușoare de restaurare cu 1 clic), asistență prietenoasă și utilă (care sunt două calități foarte diferite ale prietenilor mei), scanare proactivă de malware, site-ul de înregistrare și multe altele fără sarcina greoaie de a-ți gestiona propriul server, deoarece WP Engine o face pentru tine (inclusiv actualizări software și întreținere firewall). Ei iau partea grea din WordPress-ul propriu-zis.


Importanța unei bune gazde și calitățile unei mari gazde

Cu siguranță, ați citit articole despre crearea de conținut bun, optimizarea SEO sau adăugarea unui CDN pentru timp de încărcare mai rapid. Dar nu treceți cu vederea importanța găzduirii bune și, în special, grozave. Iată câteva puncte cheie către cercetare atunci când alegeți o nouă (sau prima dvs. gazdă).

Management ușor

Panoul de bord al motorului WP

Unul dintre motivele principale pentru care vă gândiți la găzduirea administrată este probabil faptul că datoriile dvs. pentru administrarea site-ului dvs. web vor scădea semnificativ. Însă, ar trebui să vă fie totuși ușor să verificați pe site-ul dvs. pentru a vedea statistici, a face ajustări, a crea copii de rezervă și multe altele. WP Engine are un tablou de bord ușor de utilizat, cu o interfață de utilizator minunată, care face să fiți cu ochii pe site-urile dvs. ușor de ușor. Trebuie doar să vă conectați și veți găsi o listă cu diversele planuri de găzduire. Faceți clic pe săgeata de lângă fiecare plan pentru a găsi legături rapide către diverse instrumente de gestionare a site-ului.

Trafic & Scalabilitate

Prezentare generală a tabloului de bord al motorului WP

Aveți nevoie de un plan și de o gazdă care să vă poată face față nevoilor individuale de trafic. Planurile de găzduire bugetare pot oferi vizite „nelimitate” sau vizualizări pe pagini, însă, în realitate, resursele disponibile vă sunt limitate de numărul de persoane cu care vă împărtășiți serverul. Un mod de a evita încetinirile inevitabile este să alegeți o gazdă care să furnizeze resurse realiste conform planului dumneavoastră.

Planurile WP Engine Personal încep de la 25.000 de vizite pe lună, ceea ce este mai mult decât suficient pentru un site personal sau un blog personal. Și pe măsură ce câștigi popularitate, poți oricând să te adaptezi la un plan mare care să vină cu mai multe resurse. Deoarece WP Engine stabilește limite realiste, ele își pot permite să vă ofere hardware și alte caracteristici de top (precum cele de mai jos), pe care concurenții lor nu ar putea să le.

Pentru a vă verifica statisticile, conectați-vă la tabloul de bord de hosting și faceți clic pe prezentare. De aici vă puteți consulta vizitatorii, utilizarea lățimii de bandă și nivelul de stocare (și chiar descărcați un CSV pentru înregistrările dvs.), precum și adăugați / gestionați autentificările SFTP.

Migrații ușoare

Migrațiile site-ului motorului WP

Există șanse de 50/50 să fiți pe piață pentru o nouă gazdă WordPress și dacă sunteți sigur că WP Engine face migrațiile cât mai ușor posibil. Au chiar propriul plugin gratuit de migrare automată WP Engine doar pentru clienții noi. Site-urile mai mici se vor muta destul de rapid, dar site-urile mai mari (cu tone de conținut sau găzduire lentă veche) pot dura ceva timp. De exemplu, când am migrat site-ul nostru nu a fost instantaneu, dar din nou aveam deja mii de pagini de conținut. Vestea bună este că a fost ușoară și nu am avut probleme..

înscenare

Site-uri de etapizare a motorului WP

Este posibil ca unii oameni să nu aibă nevoie de o zonă de înscenare, dar dacă doriți să efectuați actualizări majore sau modificări ale site-ului dvs., un site de înregistrare este un atu imens. Puteți construi și crea în mod liber, fără să vă faceți griji ca site-ul dvs. principal să întrețină pentru întreținere (sau mai rău, ruperea în timpul procesului dvs. de creație). În plus, este ușor să migrați la modificările dvs. înapoi pe site-ul dvs. live cu câteva clicuri chiar din tabloul de bord WordPress.

Pentru a crea un site de înscenare, pur și simplu conectați-vă la instalarea WordPress, faceți clic pe elementul de meniu tablou de bord WP Engine și apoi faceți clic pe fila Staging. Faceți clic pe butonul mare albastru pentru a copia site-ul dvs. live într-o zonă de înscenare unde puteți (în siguranță) să faceți orice doriți pe site-ul dvs..

multilocație

Unele gazde nu acceptă mai multe site-uri, dar WP Engine oferă planuri. Dacă credeți că poate doriți să creați o rețea de microsite cu scopuri similare la un moment dat, atunci multisitul WordPress este o caracteristică de care veți avea cu siguranță nevoie. Folosim funcționalitate multisite pentru toate demo-urile noastre tematice (consultați pagina noastră de demonstrații Total, fiecare site demonstrativ începe cu aceeași adresă URL principală). Multisusul facilitează gestionarea site-urilor web similare sau conectate, iar WP Engine acceptă pe deplin această caracteristică WordPress și o permite pe aproape toate planurile lor (notă: nu este suportată de planurile personale, deoarece majoritatea utilizatorilor din acest plan nu necesită aceasta).

SSL

WP Engine SSL

Google a pus o pondere mai mare în valoarea certificatelor SSL din algoritmul de căutare și, dacă aveți orice tip de site care prelucrează informații despre utilizator, ar trebui să luați în considerare achiziționarea dvs. SSL criptează conexiunea cititorilor dvs. cu serverul dvs., protejându-le informațiile private. Din fericire, SSL este deja complet acceptat de WP Engine și îl puteți achiziționa prin intermediul tabloului de bord My WP Engine (este o actualizare, dar cu siguranță merită să vă protejați și dvs. și clienții). În plus, dacă ați lovit o poticnire, au o mulțime de tutoriale SSL utile în baza de cunoștințe (într-adevăr nu ar putea fi mai ușor).

Copiile de rezervă

Backup-uri pentru motorul WP

Oricât de atent sunteți cu instalarea WordPress, puteți ajunge într-o situație în care trebuie să faceți o restaurare completă. Dar o gazdă bună va avea gata de rezervă și puncte de restaurare și la doar un clic distanță! WP Engine necesită copii de rezervă zilnice ale bazei de date pentru dvs., dar aveți, de asemenea, opțiunea de a crea propriul dvs. punct de restaurare ori de câte ori doriți chiar din tabloul de bord WordPress. De multe ori facem acest lucru înainte de orice temă pentru actualizări de pluginuri, doar pentru a fi în siguranță. Și deși folosim VaultPress, este plăcut să ai un nivel suplimentar de securitate.

Caching

Cache dinamică a motorului WP

WP Engine dispune de memorie în cache Evercache. Și este încorporat. Ce înseamnă asta pentru tine? Scalabilitate și viteză fără nicio configurare sau pluginuri necesare. Site-ul dvs. este în cache totul din momentul în care a fost găzduit pe WP Engine. Chiar dacă există într-adevăr pluginuri de memorie în cache acolo, acestea pot fi o adevărată durere la configurare pentru a lucra eficient cu serverul dvs. și confuz pentru utilizatorul obișnuit. WP Engine face mai ușor.

Cache motor WP

Puteți activa opțiunile pentru memorie în cache obiecte, precum și ștergeți memoria cache a paginii din tabloul de bord de găzduire. Și dacă vreodată trebuie să vă ștergeți memoria cache din mers (poate ați actualizat doar o pagină sau o postare veche), pur și simplu conectați-vă la Instalarea WordPress, faceți clic pe elementul de meniu de bord WP Engine și faceți clic pe butonul albastru mare pentru „Purge All Cache .“ Din nou – este atât de ușor.

CDN

WP Motor CDN

Vrei un site web rapid, nu? Ei bine, dacă utilizați o mulțime de imagini, un CDN este un ajutor uriaș în accelerarea site-ului. Iar WP Engine are un CDN excelent care este inclus în planurile lor Professional & Business, care poate fi adăugat la planurile personale cu 19,99 USD pe lună și este oferit gratuit pe planurile lor și mai mari Premium și Enterprise (până la 1000 GB). Folosim CDN-ul lor pe site-ul nostru (în afară de accelerarea site-ului nostru), funcția noastră preferată a fost cât de ușor a fost să configurați și să configurați CDN-ul. Faceți clic literalmente pe un buton. Asta e.

A sustine

Suport motor WP

La un moment dat, veți avea nevoie de ajutor, baza de cunoștințe nu o va reduce și veți dori să discutați cu o persoană cu cunoștință. Putem atesta din experiența de primă mână cu care echipa de suport pentru WP Engine este o bucurie cu care să lucrez. Sunt ușor de obținut, au întotdeauna răspunsuri corecte și sunt unele dintre cele mai prietenoase persoane pe care le vei trimite prin e-mail (trimite un bilet 24/7) chat (de la 6:00 la 20:00 CT, MF) sau vorbești pe telefon cu (disponibil 24/7). În plus, s-a găsit chiar că au cel mai bun suport 10 gazde web de top testat de VentureHarbour – destul de impresionant!

Reputatie

Vrei o gazdă care este aici pentru a rămâne și care are o reputație bună cu utilizatorii săi. Nu spunem că nu este ceva în neregulă cu noile companii de găzduire, dar alegerea unui jucător consacrat înseamnă că puteți beneficia de funcții constante și fiabile la care pot atesta alții. Am încercat alte gazde și vă putem spune cu 100% certitudine că nu am putea fi mai fericiți cu decizia noastră de a trece la WP Engine. Au fost papucii noștri de găzduire – o formă perfectă.

Bonus: Caracteristici pentru dezvoltatori

Dezvoltatorii au mai multe nevoi decât utilizatorul obișnuit, iar WP Engine oferă câteva funcții nemaipomenite pe care dezvoltatorii le vor aprecia în mod special.

Instalări transferabile
Dacă lucrați cu clientul, nu doriți să vă înscrieți pentru găzduire în numele clientului. WP Engine face din această problemă un punct de vedere cu instalările transferabile. Puteți construi un site web fără costuri gratuite și atunci când sunteți gata să îl transferați clientului dvs. care va plăti factura (desigur vor avea opțiunea să aleagă planul potrivit pentru ei). Acest lucru este uriaș pentru freelanceri și designeri web!

wpengine-git-push

Git Push
Lucrați cu o echipă? WP Engine oferă integrare Git Push, astfel încât să puteți crea cu ușurință chei SSH pentru a adăuga mai mulți dezvoltatori în contul dvs. În acest fel, este ușor pentru toți cei din echipa dvs. să contribuie indiferent unde se află. Și cât de ușor este să adăugați un nou dezvoltator, puteți elimina la fel de ușor unul (excelent dacă gestionați contractori terți adăugați).

WP Engine, o gazdă de 5 stele

Acestea sunt toate caracteristicile cheie ale unui mare furnizor de hosting WordPress, iar WP Engine depășește așteptările pe toate fronturile, în opinia noastră. Le dăm un plin 5 stele. Faptul că avem încredere în ele pentru a găzdui toate site-urile noastre web și demonstrațiile tematice WordPress arată cât de mult ne referim atunci când spunem asta! Dacă doriți să explorați puțin mai mult caracteristicile WP Engine (cum ar fi protecția cu parolă a site-ului, scanări automate de malware, jurnalele de eroare accesibile, redirecționări ușoare, IP-uri dedicate și multe altele), faceți clic mai jos.

Mai multe despre WP Engine

Și asigurați-vă că profitați de oferta noastră exclusivă pentru WP Engine. Utilizați doar butonul pentru a economisi 20% la prima plată!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me