Bilder er en grunnleggende del av enhver blogg, og med WordPress å legge til så mye som 5 til 10 miniatyrbilder til hvert bilde vi laster opp, administrere og komprimere disse bildene har blitt noe virkelig viktig, spesielt hvis vi ønsker å holde resultatene på nettstedet.


Komprimering av WordPress-bilder etter opplasting har blitt noe av en standardteknikk når du prøver å få fart på WordPress. Til nå hadde vi få valg for å gjøre det. Enten ved å bruke spesialverktøy i Linux eller ved å installere en plugin på WordPress og bruke serveren vår til å gjøre jobben. Dette var ingen brainer for systemadministratorer og personer med en god mengde CPU-ressurser, men hva med den “typiske” WordPress-brukeren? Noen som nettopp har kjøpt en ny hostingplan og ikke har ubegrensede CPU-ressurser? Det er her WP Compress spiller inn.

Møt WP Compress

WP Compress er en kraftig image optimization plugin for WordPress som en hvilken som helst eieren av nettstedet kan bruke til å krympe bildestørrelser og forbedre lastetidene for siden. WP Compress lindrer oppgaven med å komprimere bilder mens du bruker skyen, slik at du kan komprimere bilder uten å bruke ressurser fra din egen hostingplan (holde nettstedet raskt).

Men WP Compress reduserer ikke bare filstørrelser. Det er også nyttige alternativer for å endre størrelse på bildene mens du komprimerer for enda større reduksjoner, smarte komprimeringsinnstillinger (forhåndsinnstillinger fra tapsfri til ultra), automatiserte Otto bakgrunnskomprimeringer og ubegrensede sikkerhetskopieringer til skyen (slik at du alltid kan “angre” et bilde om nødvendig) . Denne plassen-støtten på topp gjør WP Compress til et flott alternativ for komprimering av bilder på ethvert nettsted. Og siden deres versjon 4-oppdatering tilbyr WP Compress også CDN, adaptive bilder, lat lasting, hvitmerket rapportering for byråplaner og mer.

Hva koster det?

WP Compress er gratis for de første 100 bildene dine. Dette gjør det til et fantastisk alternativ for bloggere, da det ikke vil bryte banken. Men for nettsteder med mange bilder tilbyr WP Compress en rekke månedlige premiumplaner for å komprimere et antall bilder.

WP komprimere månedlige planer

Månedlige planer starter på bare $ 5 for 500 bilder per måned, opp til $ 25 per måned for 10.000 bilder per måned. Disse plans tilbyr massevis av optimaliseringer for de fleste nettsteder, fra blogger til bilder for deling av bilder eller større selskaper.

Den bedre måten å komprimere bilder

WP komprimere levetidsplaner

Den bedre (tør jeg si det beste) måten å komprimere bildene dine på er å dra nytte av en WP Komprimerer livstidsmedlemskap. Når du tar tak i en spesiell levetid, betaler du en lav pris for en bokstavelig levetid for bildekomprimeringskraft. Så i stedet for å betale måned for måned, kan du betale bare $ 149 for livet for å få 1k bildekompresjoner (eller mer) hvert år, for alltid. Hva er ikke å elske?

Hvordan fungerer WP-komprimering?

WP Compress er en plugin som er bundet til en tjeneste. Plugin-en kan installeres på hvilken som helst WordPress-blogg – du kan finne den via dashbordet ditt hvis du går til Plugins> Legg til nytt og søk etter WP-komprimering). Eller du kan ta tak i det rett fra WordPress.org-depot:

Få WP-komprimering

Da trenger du bare å koble opp WordPress-nettstedet ditt til WP Compress Cloud API-kontoen for å validere plugin-installasjonen, og du er klar til å gå!

Etter å ha klikket på “Komme i gang” -knappen, blir du bedt om å oppgi e-postadressen din for å opprette en konto (ikke bekymre deg – du kan starte med de gratis 100 bildene først og oppgradere senere). Når du registrerer deg med WP Compress, blir en unik API-nøkkel generert og sendt til deg via e-post. Etter å ha mottatt API-nøkkelen, er dette hovedskjermen.

Flere alternativer er deaktivert som standard, og med gratisplanen kan du teste tjenesten, men husk at den er begrenset til 1000 bilder uten oppstart inkludert. Etter å ha konsumert alle dine kreditter, vil du se en advarsel om å oppgradere. Hint hint – dette er en fantastisk tid å registrere deg for en livstidsplan siden den starter på bare $ 29 (eller henvis til en venn).

WP komprimere premiumfunksjoner

For denne gjennomgangen skal jeg analysere hvordan tjenesten oppfører seg ved å bruke gullmedlemskapet. Dette abonnementet har raskere enn normal hastighet og alle powerups er aktivert, inkludert det nyttige Otto-funksjonalitet (også kjent som Otto the Image Optimizing Owl). Dette er en fin tjeneste som lar plugin-en automatisk komprimere bilder til flere forskjellige tider gjennom dagen, slik at du får raskere opplastingshastigheter for bildene og bakgrunnskomprimeringen uten å bruke opp serverens ressurser.

De optimaliseringsnivå kan settes fra Ultra til Intelligent helt ned til Lossless. Etter min erfaring går Ultra litt for langt med komprimeringen, noe som gjør at bildene dine ser noe uskarpe ut, spesielt hvis de er med. De intelligent nivået er der de fleste vil føle seg komfortable med, og Lossless vil bare fjerne ikke-viktige deler av bildet uten å gjøre noe tapt kompresjon i det hele tatt. Aktivering bevare EXIF-data vil nesten ignorere komprimering uten tap, og det anbefales vanligvis ikke, da de fleste blogger ikke trenger de dataene uansett.

Bruke WP Compress for å optimalisere mediebiblioteket vårt

For denne testen har jeg bestemt meg for å installere plugin-modulen på WordPress-bloggen min, som inneholder ikke mindre enn 2 millioner bilder og det er en veldig aktiv blogg med mer enn åtte år på nettet. Du kan si at dette er litt ekstremt, men å ha systemet til å fungere på en blogg av den størrelsen vil bety gode nyheter for alle andre.

WP Compress har lagt til en fin knapp til mediebiblioteket som lar deg gjøre en manuell komprimering, som er nyttig hvis du har det Otto deaktivert da ingen optimalisering blir gjort i bakgrunnen. Når Otto er aktivert, trenger du ikke å komprimere bilder manuelt, da de komprimeres flere ganger i løpet av dagen, noe som gjør komprimeringen til en automatisert prosess..

Komprimeringsprosessen kan gå tregt hvis du, som meg, har en veldig aktiv blogg. Plugin-enheten må koble seg til skyen og sende / motta informasjon om hvert bilde. Hvis du etter at du har komprimert vil at det originale bildet ditt ikke skal svette det – har pluginen en restaurere funksjonalitet innebygd. Dette er veldig nyttig når du ikke liker hvordan et bestemt bilde komprimeres og ønsker å gå tilbake.

WP Compress lar deg også gjøre det tagg bilder å hoppe over komprimering – et nyttig tillegg for når du vil opprettholde bilder med høy kvalitet / oppløsning, men vil komprimere alt annet for å spare plass. Bare husk at det å ha tonnevis med faktisk lagringsplass på hosting ikke betyr at du får et raskt nettsted. Det er viktig å redusere bildestørrelsen hvis du vil ha et raskt nettsted. Uansett hastighet eller lagringsplass du har, må bilder reise gjennom nettet og ikke alle har supersnelle tilkoblinger (det er derfor vi også anbefaler at du bruker en gratis cdn).

WP Compress lar deg behandle opptil 2 bilder samtidig. Noe mer, og du må vente, da det ikke blir opprettet ytterligere forbindelser til skyen før et av bildene er ferdige. Dette er grunnen til at vi anbefaler at Otto er aktivert og bare tagger bilder for å hoppe over komprimering. Det er mye raskere (og enklere) enn manuelt å komprimere hvert bilde.

Intelligent

Standardinnstillingen for komprimering er Intelligent. Jeg har prøvd flere bilder med Intelligent, og prosessen sparer mye plass. I gjennomsnitt slemmes bilder rundt 38 til 44%, men kompresjonsartikkene er synlige, spesielt hvis du har et godt øye. Hvis du, som meg, er en designer, vil du legge merke til kompresjonsartikkene på nært hold, men din gjennomsnittlige bloggleser vil sannsynligvis ikke se mye av forskjellen.

Ved å undersøke det resulterende bildet og sammenligne størrelser har jeg funnet ut at WP Compress reduserer JPEG-kvaliteten til omtrent 77. Det er derfor mindre gjenstander kan være synlige. Den generelt aksepterte regelen er at 85 er mer enn nok, noe mindre enn det vil begynne å introdusere synlige gjenstander. Ingenting er selvfølgelig ikke til hinder for at WP Compress kan legge til flere alternativer i fremtiden for å passe bedre til flere kompresjonsnivåer.

Lossless

De Lossless forhåndsinnstilt er der jeg er mest komfortabel med. Jeg har aldri brukt noe komprimeringsnivå som kan redusere kvaliteten på bilder, og enhver designer som liker presentasjon vil gjøre det samme. Den forhåndsinnstilte tapen vil stripe alle EXIF-data og vil generelt tillate at WP Compress kan stripe omtrent 15 til 34% av størrelsen.

Sammenligning av WP-komprimering med EWWW Image Optimizer Jeg har funnet ut at de gir identiske resultater når du bruker Lossless-metoden, så begge er gode alternativer hvis du bare vil kvitte deg med unødvendige data.

Opptreden

Så langt det gjelder ytelse, introduserte WP Compress noen latensproblemer på bloggen min. Bare husk at dette er en veldig stor blogg med mer enn 2 millioner bilder. Den første testingen fikk en veldig stor latenstid lagt til, og jeg fant ut at det tok mer enn 9 sekunder å åpne blogginnlegg og mediebiblioteket.

WP Compress-supportteamet var veldig hjelpsomme med å diagnostisere dette problemet, og de klarte å redusere den latensen fra 9 til 3 sekunder, som vitner om det engasjementet de har til produktet sitt. Fra å ha plugin-enheten deaktivert til aktivert, er forsinkelsen fra den siste versjonen som følger:

  • Fra 1,5 til 3 for å åpne blogginnlegg
  • Fra 1 til 2 laster opp et bilde
  • Ca 6s for å komprimere et enkelt bilde i manualen

Du vil selvfølgelig ha mye komprimering å gjøre med det første, men du er fanget opp de fleste blogger laster sannsynligvis opp under 100 bilder per dag (og det er raus), og hvis du har aktivert Otto auto-komprimeringer, burde du ikke merker mye av en forsinkelse.

Selvfølgelig, hvis du kjører en veldig kraftig server (som min med 24 tråder og 48 GB RAM, kan det å kjøre under nginx og PHP 7.2 gjennom Plesk Onyx med mange ressurser til din disposisjon enn en gratis plugin som bruker dine egne ressurser være raskere. for eksempel klarte WP Compress å få gode tider, men var generelt 1-2 sekunder bak EWWW på min egen server.

Men for den gjennomsnittlige bloggeren eller nettredaktøren som bruker en vertsplan fra Bluehost eller Flywheel eller et hvilket som helst annet vertsfirma med en bestemt mengde ressurser, snur situasjonen opp ned. WP-komprimering vil jevnlig gi bedre komprimeringstider enn alternativer som EWWW-bildoptimereren, og uten lokal ressursbruk.

Otto frelseren

Rett etter å ha lest den siste linjen du kanskje tenker, hvorfor bruke WP Compress i det hele tatt hvis jeg kan installere EWWW image optimizer gratis? Det er ikke så enkelt. Det er en veldig viktig bivirkning ved å bruke EWWW hver dag.

Som standard komprimerer WordPress bilder mens du legger til en komprimeringsplugin som EWWW, og som gir en ekstra latenstid for hvert bildeopplastning sammen med økt CPU-bruk. Så for hvert bilde du laster opp bruker du ekstra ressurser på vertskapet for å komprimere disse bildene. Det er flere problemer som kan oppstå ved å gjøre det. Noen bivirkninger inkluderer: tregere opplastingstid, mulige HTTP-feil under opplasting, timeouts hvis du ikke har PHP riktig konfigurert og så videre.

Dette er ikke tilfelle når du bruker WP Compress som det gjør ikke komprimere bilder mens du er på farten. Plugin-enheten tilbyr to moduser for komprimering, det være seg manuelt fra mediebiblioteket eller ved å aktivere Otto. Det senere alternativet komprimerer bilder flere minutter etter at du har lastet dem opp til bloggen din og på flere forskjellige tider i løpet av dagen. Dette er et mye bedre alternativ enn å gjøre det mens du hopper over praktisk talt alle mulige bivirkninger og bruker null lokale ressurser i prosessen.

Innpakking

WP Compress er en fin løsning for de som ønsker å bruke en bildekomprimeringstjeneste umiddelbart og ikke har lokale ressurser eller kompetanse til å implementere en løsning. For ikke-eksperter (og bloggere generelt) er WP Compress en ikke-brainer. Det er raskt, enkelt og det fungerer bare. Otto er en av de beste egenskapene til tjenesten, da den lar deg konfigurere komprimering og glemme den. For eksperter eller grafiske designere med egne VPS-er og høydrevne planer, kan EWWW Image Optimizer fremdeles være det bedre valget.

Spar 30% på WP-komprimeringsplaner

Fortsatt ikke solgt på WP Compress? Hva om vi fortalte deg med kode WPEXPLORER du kan spare 30% på enhver plan, pakke eller tillegg. Dra nytte av denne fantastiske avtalen og jobb med å optimalisere bildene dine i dag!

Spar 30% på WP Compress

Uansett hvilken ekspertise du er, er WP Compress en solid tjeneste som fjerner begrensningene for å måtte bruke hosting-prosesseringskraft for å komprimere bildene dine. Pluss alternativet for gjenoppretting av bilder, Otto-funksjoner og muligheten til å merke / hoppe over kompresjoner utgjør en god totalopplevelse. Teamet er opptatt av å forbedre og optimalisere plugin-en enda mer, og teknisk support er vennlig og hjelpsom.

For veldig store nettsteder kan du forvente at litt latens blir lagt til, men for normale blogger merkes ikke noe mindre forsinkelse i det hele tatt, og fordelene ved å ha en skytjeneste som automatisk komprimerer alle bildene dine er bare fantastisk, også er prisen omtrent riktig.

Har du noen spørsmål om WP Compress? Eller bildeoptimalisering generelt? Legg igjen tankene nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me