WordPress er flott, og det å være i stand til å tilpasse ditt WordPress-run nettsted er bare prikken over i’en. Imidlertid er ikke alle oss kodende guruer. Pokker, noen WordPress-elskere vet ikke noe om HTML eller CSS. Men dette skal ikke hindre deg i å kunne tilpasse WordPress-temaet. Det er her sidebyggerne kommer inn.


Dra & slipp sideutbyggere er allment tilgjengelige som plugins og er innebygd i mange populære temaer. De gjør det mulig for brukere på alle nivåer å gjøre endringer i den generelle utformingen av et tema, og det kan gjøre det ekstra enkelt å legge til blomstrer (ikoner, ferdighetslinjer, prissettingstabeller, etc.). Spesifikt ønsker vi å introdusere deg for vår nye favoritt sideoppbygging WordPress-plugin – Visual Composer.

Få visuell komponist gratis! Visual Composer-plugin-en er inkludert gratis ved kjøp av Total WordPress Theme, og det inkluderer noen gode utvidelser for plugin-modulen for bruk med temaet..

Hva er den visuelle komponisten

Visual Composer er en fantastisk plugin utviklet av WP Bakery som legger til en dra & slipp sidebygger til ditt WordPress-tema. Vi poppet det inn i vårt Totalt flerbruks WordPress-tema, men du kan også se det i nesten alle nye toppselgere på Themeforest. Det gir deg verktøyene du trenger for å kunne lage komplekse sidelayouter uten å måtte berøre en eneste kodelinje.

Hvordan Visual Composer fungerer, og hva det kan gjøre

Det er en plugin, så bare installer og aktiver for å dra nytte av alle de fantastiske funksjonene. Når den er aktivert, gir Visual Composer deg kontroll over utformingen av sidene dine. Bare legg til en ny side, så ser du nye knapper slik at du kan veksle mellom klassisk modus og byggermodus, så vel som en knapp for å ta deg til live front-end editor.

visuell-komponist-knappen

Herfra er mulighetene bare begrenset av din (eller dine klienter) fantasi. Du kan legge til rader, kolonner, knapper, tekst, bilder og så mye mer ved å bruke alle Visual Composers alternativer. I tillegg er det et alternativ for å lagre layoutene som maler som skal brukes om igjen og om igjen.

rader

Inkludert i byggherren er sidebyggelementer. Du kan bruke disse elementene som bokstavelige byggesteiner for siden din. Først Legg til en rad. Radene gjør det mulig å legge til kolonner med ett klikk. Bare hold musepekeren på den gule avsnittfanen øverst til venstre på raden og velg en layout. Raden brytes automatisk i kolonner i henhold til oppsettet du velger.

total-add-rad

Sideelementer

total-tilleggselementer

Neste trinn er å begynne å legge til sidefunksjonene dine. Bare klikk på Legg til element for å åpne en hurtigmeny. Det er mange alternativer for å legge til tekstbokser, overskrifter, sosial deling, bilder og gallerier, veksle eller faner, trekkspill, nylige innlegg (som også fungerer med de tilpassede innleggstypene for temaet ditt i tillegg til blogginnleggene), knapper og til og med sidefeltwidgets.

Avhengig av WordPress-tema og kompatible plugins du bruker med Visual Composer vil du se mer eller mindre sideelementer. Eksemplet ovenfor er fra Total Drag & Drop WordPress-temaet vårt, så det er ytterligere 30 sider byggherreelementer vi opprettet og stylet utelukkende for Total. Dette inkluderer tilpassede skillelinjer, ikonbokser, milepæler, karuseller og mer.

Klikk på et hvilket som helst element for å åpne alternativene for det elementet. Nedenfor er et eksempel på “alternativene” for ikonboksen vår i Total-temaet. Som du ser kan hver modul ha mange innstillinger og til og med flere faner med innstillinger.

icon-box-innstillinger

Byggherren støtter også fire fantastiske tredjeparts plugins: Layer Slider, Revolution Slider, Gravity Forms og Contact Form 7. Hvis du har noen av disse programtilleggene installert, vises et sideelement automatisk for tema. Når du velger å sette inn et sideelement for en av disse programtilleggene, viser Visual Composer en rullegardinmeny for de respektive skyvekontrollene / skjemaene du har opprettet, eller viser en oppføringsboks for deg å legge til glidebryter-ID-en. Ikke flere kopiering og liming av kortkoder!

Dra slipp

visuell-komponist-redaktør

Når som helst i designprosessen kan du dra og slippe alle rad- eller sideelementer for å omorganisere dem. Du kan også duplisere hvilken som helst rad eller element, noe som gjør det å legge repetitivt innhold raskt og enkelt (flott for lignende kolonner, vanlige spørsmål, veksler osv.).

Når du har laget et design du elsker, kan du lagre det som en mal. Dette er nyttig når du oppretter en tilpasset sidelayout eller sidefelt du vil bruke på nytt. Bare klikk på maler -knappen, gi oppsettet et navn og trykk lagre. Når du bruker malen din, fylles den automatisk ut med oppsettet og elementene du lagret.

Radalternativer: Formater, klon og slett rader

Det er tre funksjoner lagt til helt til venstre i hver rad som kan brukes til å klone eller duplisere en hel rad og alt innholdet, legge til nye moduler, redigere kolonnene osv. Bare hold musepekeren på hvilken rad du trenger for å redigere for å få tilgang til disse innstillingene:

total visuelt-komponist-rad-innstillinger

Avhengig av hvilket tema du bruker med Visual Composer, kan formateringsalternativene du har, være annerledes. Mens noen temautviklere velger å forlate Visual Composer som den er, tilpasser mange plugin-modulen slik at den passer til behovene eller stilen til temaet deres..

Frontend Editor

Den kraftige Visual Composer inneholder nå en frontend-editor, som gjør det enklere enn noen gang å komme i gang med å bygge dine egne sider og oppsett. Det eneste forbeholdet er at ikke alle temaer støtter front-end-editoren ennå. Sørg for å dobbeltsjekke et temas funksjonsliste, eller ta kontakt med temautvikleren direkte for å se om Visual Composer frontend editor er kompatibel med WordPress-temaet ditt. Våre Totalt WordPress-tema er 100% kompatibelt med front-end editor så hvis det nåværende temaet ikke er det, kan det være lurt å vurdere å “oppgradere” til temaet vårt.

utvidelser

Den siste funksjonen jeg vil berøre, er Visual Composers utvidbarhet. Hvis du tilfeldigvis er en avansert koder eller temautvikler, kan du integrere dine egne kortkoder i plugin-modulen. Faktisk la vi til i vår egen Symple Shortcodes Premium for å gi Total-brukere ytterligere sideoppbyggingselementer. Dette gir brukerne enda flere alternativer når de bygger sider!

Hvis du ikke er en koder, sjekk ut CodeCanyon og gjør et raskt søk etter Visual Composer Add-on. Det er mange gode premium-plugins som gir ekstra funksjoner til Visual Composer og til og med noen gode gratis som for eksempel Symple Shortcodes-plugin.

Alternativer for innstillinger for visuell komponist

Jeg viser stadig til Visual Composer som en sidebygger, men det fungerer bra med innlegg og tilpassede innleggstyper også. Alt du trenger å gjøre er å aktivere alternativet. Navigere til Innstillinger> Visual Composer. Du bør se en skjerm som ligner på dette:

Visual Composer Settings

Programtillegget viser automatisk de forskjellige innholdstypene som er inkludert i WordPress-temaet. Bare velg hvilken du vil bruke sammen med Visual Composer-sidebyggeren. Eksemplet over er fra Total-temaet vårt, og det er derfor det er lagt til alternativer for portefølje, personale og attester (alle tilpassede innleggstyper) samt fora, emner, svar og produkter (relatert til pluginene bbPress og WooCommerce støttet av Total).

Du kan også kartlegge eventuelle kortkodeplugins til Visual Composer som du allerede har installert på WordPress-nettstedet. Under innstillingssiden klikker du på kategorien Mine kortkoder øverst og klikker på knappen for å kartlegge kortkode. Dette bør legge til tredjepartskortkoder i komponistelementene. Lett!

Se det i aksjon

Som sagt, vi elsker Visual Composer så mye at vi bygde det inn i vårt toppselgende Total WordPress-tema (inkludert gratis ved kjøpet). Ta en titt på de forskjellige sidene på noen av våre live-demoer for Total Theme. De fleste av sidene du vil se i live-demoene våre, ble opprettet med Visual Composer! Legge til bakgrunner, overskrifter, tekst, bilder, ikoner … osv. Det hele er et “stykke kake”.

total-demoer

Komplett bruksanvisning for Visual Composer

Hvis du allerede eier plugin-en og leter etter en guide for hvordan du bruker den, ta en titt på vår komplette bruksanvisning for Visual Composer som vil lede deg gjennom trinn for trinn og vise deg hvordan du bruker plugin-modulen.

Hvor du kan få det

Visual Composer er tilgjengelig på CodeCanyon hvis du ønsker å skaffe det selv. Det er også blitt fullstendig integrert med vårt premium WordPress Theme Total (sammen med to andre premium plugins for en samlet verdi av $ 67 – som er mer enn hva du betaler for temaet!).

Få totalt Få visuell komponist

Gi oss beskjed om hva du synes om pluginen nedenfor. Vi er virkelig imponert over Visual Composer, og vi vil gjerne høre hva du tar for deg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me