VikAppointments: Book og planlegg avtaler som en sjef

Hvis du driver en servicebasert virksomhet, er det utfordrende og tidkrevende å planlegge og administrere avtaler manuelt. I tillegg betyr å booke avtaler manuelt at du er utsatt for menneskelige feil som kan koste deg.


Hva å gjøre? Du kan strømlinjeforme prosessen ved hjelp av en plugin som VikAppointments. VikAppointments er den perfekte løsningen for enhver servicevirksomhet som bestiller avtaler. Pakket til randen med alle funksjonene du trenger for å administrere bookinger som en proff; plugin er en av de beste avtaler plugin for WordPress.

Og i dagens innlegg dekker vi funksjonene som gjør VikAppointments til et fantastisk WordPress-bookingprogram. For å blidgjøre avtalen, installerer vi PRO versjon og prøvekjør plugin. På den måten vet du nøyaktig hva du kan forvente og kan slå bakken.

Hvordan høres det ut? Hvis det høres utmerket ut, rull opp ermene og la oss komme på jobb.

Hva er VikApointments?

vikappointments-tjenester booking kalender wordpress plugin

Info & Last nedVis demonstrasjonen

VikAppointments er et kraftig avtalestyringssystem som opprinnelig ble opprettet for Joomla. Men vi er ikke interessert i Joomla. Vi dekker WordPress-versjonen, som – forresten – er en av de mest avanserte avtalepluginene for WordPress.

I løpet av noen klikk hjelper plugin-modulen deg med å bestille avtaler og administrere dem raskt på ditt WordPress-nettsted. På toppen av det tilbyr plugin skreddersydde alternativer som er perfekte for forskjellige virksomheter som leger, advokater, medisinske sentre, spa og salonger, blant andre.

Men selv med en million funksjoner, er VikAppointments fortsatt utrolig enkelt å konfigurere og bruke. På slutten av dagen hjelper plugin-programmet deg med å spare mye tid du kan kanalisere mot å vokse virksomheten din. I stedet for å kaste bort tid på å booke avtaler manuelt, kan du fokusere helt på kundene dine.

For å la oss dekke flere funksjoner som gjør VikAppointments til en av de beste WordPress-pluginsene for å administrere avtaler på nettstedet ditt..

VikAppointments Funksjoner

VikAppointments-pluginen skuffer ikke med tanke på funksjoner, hva med en imponerende liste som er bundet til å imponere både nybegynnere og utviklere. I det følgende avsnittet fremhever vi noen av funksjonene som er tilgjengelige i VikApointments. Ikke svett det; vi ser de fleste funksjonene i aksjon når vi tester plugin-modulen.

Det ut av veien, plugin-programmet VikAppointments kan skryte av funksjoner som:

 • Mulighet for å lage flere tjenester med varierende varighet og priser
 • Et sentralt dashbord for å styre ansatte
 • Sømløs bestilling av forhåndsavtaler
 • Månedlige eller ukentlige kalendere som viser tilgjengelighet for hver ansatt eller tjeneste
 • Kupongsystem for å tilby rabatter for reservasjoner
 • Mulighet for å opprette manuelle reservasjoner i WordPress admin dashbord
 • Søk widget som hjelper potensielle kunder å finne og bestille avtaler enkelt
 • Utvidede arbeidsdager med tilpassede skift
 • Front-dashbord for ansatte
 • Ansattes lokasjoner via Google Maps
 • Alternativ for å legge til kjøp for servicepakker
 • Handlesystem for å planlegge flere avtaler samtidig
 • Tilpassede betalingsportaler
 • E-post, SMS og ICS varsler
 • Flere widgeter for å forbedre hvordan bestillingssystemet ditt ser ut i forkant
 • Integrert kundestyringssystem
 • Og mye mer

I et nøtteskall tilbyr plugin-programmet VikAppointments deg nok funksjoner til å administrere avtalene dine effektivt. La oss installere og teste VikAppointments med en oversikt over funksjonene som guider oss.

Slik installerer du VikAppointments

Det er ekstremt enkelt å installere VikAppointments-pluginen, ettersom den er tilgjengelig gratis å laste ned på WordPress.org. For å glede deg over førsteklasses funksjoner, må du imidlertid kjøpe en PRO lisensen for omtrent $ 108 dollar på den offisielle VikAppointments-nettsiden. Lisensen er gyldig i et år, og selv om fornyelser ikke er obligatoriske, trenger du en aktiv lisens for å motta oppdateringer.

La oss nå installere og konfigurere VikAppointments til å begynne å planlegge og administrere avtaler på teststedet vårt.

Naviger til i WordPress-adminmenyen plugins og klikk Legg til ny som vi markerer på bildet nedenfor.

hvordan du installerer ny wordpress plugin

Å gjøre det fører deg til Legg til plugins skjerm, hvor du enten kan installere en plugin fra datamaskinen din eller det offisielle WordPress-depotet. Skriv inn “VikAppointments” i søkefeltet søkefelt, og når du har funnet pluginen, trykker du på Installere nå -knappen som vi detaljerer i det følgende bildet.

installere vikappointments-pluginen

Klikk deretter på Aktiver knappen som vist nedenfor for å få ballen til å rulle.

aktivere vikappointments wordpress plugin

Nå kommer vi et sted. Alt du trenger å gjøre er å konfigurere plugin-modulen, som er enkel, så la oss komme til å fungere.

Slik konfigurerer du VikAppointments

Når du aktiverer plugin-en, tilfører den en vakker VikAppointments elementet til din WordPress admin-meny. For å sette opp reservasjonssystemet ditt, klikk på VikAppointments menypost, som vist nedenfor.

sette opp vikappointments wordpress plugin

Menyelementet fører deg til det attraktive VikAppointments-oversikten som vises nedenfor.

vikappointments instrumentbord

Aktivering av PRO-lisens

Vi bruker PRO-versjonen for opplæringen, så jeg må aktivere lisensen først. For å gjøre det, klikk Oppgrader til Pro, som vi viser nedenfor.

oppgradering til vikappointments pro versjon

Bla på neste side, bla til bunnen av siden, lim inn lisensnøkkelen og trykk Valider og installer, som vist under. Hvis du ikke har en lisensnøkkel, klikker du på Få din lisensnøkkel knapp.

legge pro-lisensnøkkel til vikappointments

Plugin-en starter og oppgraderer til pro-versjonen automatisk. Deretter klikker du på Oppdateringen er fullført, klikk her for å fortsette knappen som vist nedenfor.

Nå er proversjonen låst og klar. Btw, nedenfor er hvordan VikAppointments administrasjonspanel ser ut etter oppgradering til pro-versjonen.

vikappointments admin dashbord

Ikke mye å se her, så hva nå? Det er i orden siden vi ikke bestiller avtaler ennå. La oss legge til noen ansatte, tjenester og simulere et live booking nettsted.

Opprette grupper i VikApointments

grupper i VikAppointments ligner kategorier i blogginnlegg. Grupper hjelper deg å kategorisere ansatte og tjenester, slik at du kan holde ting organisert, spesielt hvis du har mange ansatte eller tjenester. Samtidig er det ikke obligatorisk å legge til grupper i VikApointments.

Bortsett fra, la oss legge til en gruppe for de fem tjenestene våre, som for illustrasjonsformål er advokatrådgivning, bedriftsrådgivning, life coaching, tannhelse og spa. Vi skal kalle gruppen “Betalte tjenester.”

Klikk Ledelse og så grupper, som vi detaljer nedenfor.

legge til ny servicegruppe i vikappointments-pluginen

Deretter klikker du på Ny , som vi viser på bildet nedenfor.

legge til nye servicegrupper

Bortsett: Legg merke til også Vis ansattgrupper -knappen til høyre for skjermen. Ved å klikke på knappen kan du opprette, redigere og vise ansattegrupper.

Tilbake til å opprette en servicegruppe.

Klikk på Ny knappen fører deg til følgende skjermbilde.

Alt du trenger å gjøre på siden over er å legge til tjenestegruppenavnet og beskrivelsen. Deretter klikker du på Lagre og lukk, som vist under.

Med en tjenestegruppe på plass, kan vi nå kategorisere de fem tjenestene våre under Betalte tjenester. La oss nå legge til noen ansatte og deretter de faktiske tjenestene.

Legge til ansatte i VikApointments

Vi legger til ansatte først, så vi kan tildele tjenester til dem senere. I tillegg må du legge til minst en ansatt for å motta online reservasjoner.

Husk at du kan representere en ansatt som person, rom, objekt eller noe annet. I de fleste tilfeller er en ansatt imidlertid en person, f.eks. tannlege, massør, advokat, coach osv.

Klikk tilbake til VikAppointments-oversikten Ledelse og så medarbeidere som vi fremhever nedenfor.

legge til nye ansatte i vikappointments

Deretter klikker du på Ny som vi markerer i skjermdumpen nedenfor.

legge til en ny ansatt i vikappointments

Legg til dine ansattes detaljer etter det. Deretter klikker du på Lagre og lukk knapp.

For å legge til flere ansatte, gjenta til du har skrevet inn alle ansatte i systemet. Du kan til og med klone ansatte enkelt, så ja!

Jeg bruker bare to ansatte som illustrasjonsformål, men du kan legge til så mange du ønsker. Husk å stille turnusene til hver ansatt under Arbeider Dager fanen funnet på skjermen over.

Fortsetter vi raskt, la oss nå legge til tjenestene våre.

Legge til tjenester i VikAvtaler

Velg i VikAppointments-oversikten Ledelse og klikk tjenester, som vist på bildet nedenfor.

legge til tjenester i vikappointments

Etter det, traff Ny , som vi fremhever nedenfor.

legge til nye servicevikamøter

Det bør føre deg direkte til Ny tjeneste skjerm, hvor vi kan se deg Nae Nae du kan legge til alle slags detaljer. Se bildet nedenfor for mer informasjon.

Her er noen notater for bildet over (vår nummererte liste tilsvarer de merkede elementene over).

 1. Service – Legg til nødvendige serviceopplysninger her. Du vet, navnet på tjenesten, priser, kapasitet og så videre. Btw, skriv inn en søkemotorvennlig (SEF) snegle i Alias felt
 2. Beskrivelse – Her legger du til tjenestebeskrivelsen
 3. oppdrag – Under denne fanen kan du tildele tjenester til forskjellige ansatte
 4. metadata – Fanen er spesielt viktig for SEO. Du kan legge til sidetittelen, metabeskrivelsene og metasøkeordene.

Når du har lagt til tjenestene dine, ikke glem å klikke på Lagre og lukk knapp. Du kan klikke Lagre, lagre og nytt, eller Avbryt avhengig av hvor du er i arbeidsflyten.

Forresten, jeg har fem tjenester i systemet vårt nå, som ser slik ut:

vikappointments services admin side

Ikke verst, ikke sant? Merk at jeg allerede har tildelt tjenestene til forskjellige ansatte, men du kan ikke se det fra bildet ovenfor. Hvis du har spørsmål om hva jeg gjorde, er jeg tilgjengelig for å svare på alle spørsmål i løpet av de neste 24 timene, så ikke hold tilbake.

Nå som jeg har grupper, ansatte og tjenester på plass, la oss vise et skjema i front-enden slik at potensielle kunder kan bestille avtaler med en gang.

VikAppointments in the Front-End

Kan vi begynne å bestille avtaler, siden vi har grupper, ansatte og tjenester som går for oss? Ja vi kan!

Alt vi trenger å gjøre er å opprette og legge til en reservelodd på en enkel side. Men hvordan gjør vi det?

Start VikAppointments instrumentbord og klikk på kortkoder , som vi fremhever nedenfor.

vikappointments-kortknappen

Deretter treffer du Ny , som vist på bildet nedenfor.

legge til ny kortkode i vikappointments

Vi skal lage et kortnummer for vår forretningskonsulenttjeneste som eksempel. Etter det skal vi vise servicedetaljene, slik at potensielle kunder kan begynne å bestille.

Legg til (1) kortkodenavnet, (2) velg Tjenestedetaljer fra rullegardinmenyen, og (3) velg din tjeneste (vår er forretningsrådgivning), som vist på bildet nedenfor.

opprette ny kortkode

Ikke glem å klikke på Lagre og lukk knapp.

Andre VikAvtaler Kortkodetyper

VikAppointments kommer med forskjellige kortkodetyper, inkludert:

 • Alle bestillinger – Legg til kortkoden på en side slik at påloggede brukere kan se alle ordrene
 • Bekreftelse – Kortkoden viser et kasseskjema hvis det er en vare i handlekurven
 • Ansattes område – Her kan ansatte se frontpanelstyringspanelet. De kan administrere sine profiler, arbeidsdager, tildelte tjenester og lokasjoner
 • Ansatt detaljer – Kortkoden lar deg vise detaljene til en valgt ansatt
 • Ansattes liste – Lar deg vise en liste over ansatte som klienter kan bestille
 • Bestill visning – Kortkoden viser sammendraget av en hvilken som helst valgt ordre
 • pakker – Viser alle pakkene som kan kjøpes, gruppert etter kategori
 • Tjenestedetaljer – Kortkoden viser detaljsiden for en hvilken som helst valgt tjeneste (HINT: det er kortkoden vi bruker for å vise vår forretningskonsulenttjeneste)
 • Tjenesteliste – Den mest kritiske kortkoden ifølge utviklerne. Kortkoden viser en liste over alle tjenester som klienter kan bestille

Slik legger du til VikAppointments Shortcode på WordPress-siden

Å legge til kortkoden du opprettet på WordPress-nettstedet ditt er så enkelt som A, B, C. Naviger først Sider> Legg til nytt som vist i screengrab nedenfor.

legge til ny side i wordpress

Navngi siden din, klikk på pluss (+) og velg VikApointments Shortcode blokkering, som vist nedenfor.

opprette ny serviceside via kortkoder

Velg deretter kortkoden du opprettet tidligere, som vist på bildet nedenfor.

Velg kortnummer for vikappointments i Gutenberg

Hvis du bruker den klassiske redigereren, kan du legge til kortkoden ved å klikke på VikAppointments Shortcodes List , som vist på bildet nedenfor.

legge til vikappointments i klassisk editor

Klikk deretter på publisere knapp. Dette er hva jeg fikk:

Ikke verst, ikke sant? Siden leveres komplett med en funksjonell Bestill nå knapp. Nå, alt klienten trenger å gjøre er å velge en dato og klokkeslett og trykke på Bestill nå knapp.

Når klienten din treffer Bestill nå, pluginen fører dem til neste side for å se og bekrefte bestillingen.

vikappointments bestillingssammendragsside

Ganske søtt, er du ikke enig? Ah, jeg glemte å fjerne e-postadressen min; pluginen fyller ut skjemaet automatisk hvis du har bestilt avtaler tidligere.

Nå som vi har det grunnleggende ute av veien, la oss utforske VikAppointments-oversikten for andre alternativer.

Andre VikAppoinments-funksjoner

VikAppointments Hjelp

Hvis du står fast av en eller annen grunn, kan du få hjelp rett fra instrumentbordet til VikAppointments. Klikk på Hjelp , som vist på bildet nedenfor.

vikappointments hjelper

Tab-avtaler

avtale-fanen

De avtaler fanen vist på bildet over inneholder et par alternativer, som vi detaljerer i listen nedenfor.

 • Reservasjoner – Her kan du se alle bestillinger
 • kunder – Denne siden viser en liste over kundene dine
 • kuponger – For hvem elsker ikke en tidsbestemt rabatt?
 • Kalender, som viser hele kalenderåret ditt, og den totale inntekten fra bookinger

Portal Tab

Så har du Portal , som vist på bildet nedenfor.

portalfanen i vikappointments

De Portal fanen har flere alternativer, inkludert:

 • land – Hvor du kan legge til, redigere og fjerne land
 • anmeldelser – På siden kan du legge til anmeldelser til tjenestene dine
 • abonnementer– Her kan du lage tilbakevendende abonnement
 • Subscr. Ordrene – Vis alle abonnementsbestillinger som klienter kjøper

Global fane

vikappointments global fane

Som du ser på bildet over, Global fane lar deg administrere et par alternativer, nemlig:

 • Tilpassede felt – Du kan legge til tilpassede felt i bestillingsskjemaene slik at du kan samle all informasjonen du trenger fra kundene dine
 • betalinger – Lar deg aktivere betalingsportaler
 • fakturaer – Du kan se alle fakturaene dine her
 • Mediesjef – Dette alternativet lar deg administrere alle mediefilene du laster opp via VikAppointments-pluginen

Konfigurasjonsfane

De konfigurasjon fanen hjelper deg å administrere et par alternativer. Under fanen har du:

 • medarbeidere – Administrer dine ansattes alternativer og tillatelser
 • Lukkedager – Angi dager for at virksomheten din skal være stengt. Kan inkludere helger og helligdager
 • SMS APIer – Konfigurer SMS API-alternativene slik at du kan sende tekstmeldinger til kundene dine. Du kan til og med sende automatiske meldinger
 • CRON jobber – Innstillinger for VikAppointments CRON-jobber

VikAppointments Widgets

VikAppointments-pluginen kommer med et par widgets som gjør arbeidet ditt enda enklere. For å se og bruke widgets, bare naviger til Utseende> Widgets, som vi markerer på bildet nedenfor.

vikappointments-widgeter

Og der har du det; VikAvtaler i sin fulle prakt.


Mellom deg og meg er VikAppointments en vakker avtaleplanlegger for WordPress. Når du har satt opp plugin-modulen, tar den over bookinger på nettstedet ditt, og sparer deg for mye tid og penger.

Plugin-en er enkel å bruke; Jeg sjekket ut dokumentasjonen en eller to ganger for å bekrefte et par ting, men det var det. På kort tid bøyde jeg VikApointments for å komme med budene mine.

Når du har prøvd plugin-modulen, er jeg sikker på at du ikke vil se etter en annen booking-plugin for bedriften din. Den er full av alle funksjonene du trenger for å planlegge og administrere avtaler på nettstedet ditt.

Har du bekymringer, spørsmål eller forslag? Del gjerne i kommentarene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me