UpdraftPlus gjennomgang – Beste gratis WordPress-sikkerhetskopi-plugin?

UpdraftPlus gjennomgang - Beste gratis WordPress-sikkerhetskopi-plugin?

UpdraftPlus er en av de mest populære gratis WordPress-backup-pluginene i markedet i dag, med over en million aktive installasjoner. I denne artikkelen skal vi gå gjennom UpdraftPlus-pluginen.


Vi skal lære hvordan du bruker UpdraftPlus til:

 • Utfør en WordPress-sikkerhetskopi til en ekstern skyplassering, og
 • Gjenopprett sikkerhetskopien i en ren WordPress-installasjon

Hva gjør UpdraftPlus spesielt?

Dette er tingen – når det gjelder å ta en WordPress-sikkerhetskopi, er en av tingene vi har en tendens til å overse restaurering prosess. Det er ganske enkelt å installere, konfigurere og ta en sikkerhetskopi av ditt WordPress-nettsted – ved å bruke hvilken som helst backup-plugin. Hvor mange ganger har vi prøvd å gjenopprette sikkerhetskopien?

Ved nærmere undersøkelser finner vi at nesten alle freemium-sikkerhetskopieringsprogrammer låser sikkerhetskopieringsfunksjonen bak en betalt plan. Misforstå meg ikke – jeg støtter beslutningen deres helt. Tross alt trenger plugin å generere inntekter for å støtte den fortsatte utviklingen!

Imidlertid, med UpdraftPlus, har spillet endret seg. Når jeg skriver dette innlegget, er UpdraftPlus det eneste freemium WordPress-backup-plugin i markedet som tillater sikkerhetskopiering og restaurering i gratisplanen, sammen med et par andre gode funksjoner.

La oss grave rett inn!

Slik konfigurerer du en WordPress-sikkerhetskopi med UpdraftPlus

Å konfigurere en WordPress-sikkerhetskopi med UpdraftPlus er en ganske enkel prosess. Imidlertid, i et forsøk på å gjøre ting litt mer praktiske, tar vi ikke en sikkerhetskopi av et nytt / vanilje WordPress-nettsted.

I stedet skal vi installere et flerbruks-tema og importere demoinnholdet. På den måten lager vi en rekke nye innlegg, sider, kommentarer, bilder og ekstra plugins som vil være en del av sikkerhetskopien. Dette vil bringe den nærmere en reell situasjon med en WordPress-sikkerhetskopi.

For opplæringen vår vil vi installere Total WordPress-temaet og importere Mason blogg layout demo.

Her er et sammendrag av hva vi skal gjøre:

 1. Lag et demoside: Vi oppretter en ny WordPress-installasjon for testnettstedet vårt og importerer demoinnholdet i Total Multipurpose WordPress-temaet.
 2. Sikkerhetskopier demoside: Vi installerer UpdraftPlus backup-plugin fra WordPress-repository, og konfigurerer den til å ta WordPress-sikkerhetskopi i en skylagringsløsning som Dropbox.
 3. Gjenopprett demosiden: Vi formaterer WordPress-nettstedet og gjenoppretter WordPress-nettstedet fra UpdraftPlus-sikkerhetskopien.
 4. Vi ser også på premiumversjonen av plugin-pluggen og noen tilleggsprogrammer.
 5. Bonus: Vi lærer også om UpdraftCentral – et skybasert administrasjonspanel for WordPress fra Updraft-teamet.

1. Opprett et WordPress-demoside

Import Theme Demo Total WP Theme

Skjermbilde av demo WordPress-nettstedet vi skal ta sikkerhetskopi og gjenoppretting

Denne delen er relativt enkel. Vi starter med et demo WordPress-nettsted og installerer Total-temaet. Deretter importerer vi demoen av Mason-blogglayouten. Import av en temademono vil avhenge av temautvikleren.

 1. For en sak om generell bruk kan vi bruke WordPress Importer tilgjengelig under WordPress Dashboard → Verktøy → Import.
 2. Velg XML-fil og start importprosessen.
 3. Kontroller importerte data manuelt.

Merk at XML-filen faktisk er utdataene fra WordPress Exporter fra nettstedet som er vert for det originale innholdet.

Import Theme Demo Total WP Theme

Importere en demo-layout i WordPress-temaet Total 4.0

Når det gjelder Total, er prosessen mye enklere.

 • Bare ta turen til WordPress Dashboard → Temapanel → Demoimportør å velge og importere det valgte demooppsettet.
 • Når importen er fullført, bør du få en melding som ligner den som er vist ovenfor.

Vi er nå klare til å ta en WordPress-sikkerhetskopi.

2. Sikkerhetskopier WordPress med UpdraftPlus Plugin

Installer UpdraftPlus WordPress Plugin

Installere UpdraftPlus i WordPress

2.1 Installere UpdraftPlus-pluginen

Som en hvilken som helst annen WordPress-plugin, kan du gå over til WordPress Dashboard → Plugins → Legg til nytt og søk etter UpdraftPlus. Installer og aktiver plugin-modulen. I løpet av de neste skjermbildene vil vi lede deg gjennom den første installasjonsprosessen.

UpdraftPlus-demo 1

Aktivering av UpdraftPlus WordPress Backup Plugin

Trinn 1 – Når vi aktiverer plugin-modulen, blir vi tatt med oss ​​ombordstigningstrømmen (også kjent som produktomvisning). Å velge “Trykk her for å starte” for å starte prosessen.

UpdraftPlus WordPress Backup Plugin – Første trinn

Trinn 2 – Det er her du kan ta din første sikkerhetskopi. Motstå din indre trang til “Sikkerhetskopi nå”-Knappen og velg Neste-knappen i stedet for å fullføre resten av turen.

2.2 Konfigurere et sikkerhetskopieringsskjema

Konfigurere sikkerhetskopieringsplan med UpdraftPlus

En sikkerhetskopieringsskjema avhenger av mengden innhold som genereres på nettstedet ditt.

 • For eksempel, hvis du publiserer 2-3 blogger i uken, er en daglig WordPress-sikkerhetskopi tilstrekkelig. Imidlertid, hvis du har flere redaktører som publiserer 1-2 blogginnlegg om dagen, er times sikkerhetskopiering et bedre valg.
 • I den andre enden, hvis du ikke blogger aktivt på nettstedet ditt og bruker det som en portefølje, er en ukentlig sikkerhetskopi tilstrekkelig.

Hovedpoenget er enkelt – å ta WordPress-sikkerhetskopier er en CPU-intensiv prosess. Å ta for mange sikkerhetskopier i løpet av dagen – spesielt på en delt hosting-server – kan føre til unødig belastning på serveren, noe som gjør den treg eller ubrukelig for andre. I tilfeller kan dette til og med føre til at den delte hostingkontoen din blir suspendert.

2.3 Konfigurere tidslinjer for oppbevaring av sikkerhetskopier

Som du kan se på skjermdumpen til forrige del, har jeg konfigurert en ukentlig sikkerhetskopi av både WordPress-filene og databasen. Jeg har også satt sikkerhetskopieringen til 5, noe som betyr at jeg har sikkerhetskopi av 1,25 måneder til enhver tid. Avhengig av hvilken lagringsplass som er tilgjengelig på din WordPress-sikkerhetskopi, kan du velge å beholde mer enn fem planlagte sikkerhetskopier.

2.4 Konfigurere en ekstern lagringsplassering

Dette er et annet viktig område jeg vil berøre. Backup-plasseringen din skal ikke være på den samme serveren som nettstedet ditt er vert for. Jeg vet at dette kan høres dumt opplagt ut for noen, men jeg har sett mange mennesker gjøre denne feilen – spesielt de som er nye for WordPress.

Siden denne opplæringen er fokusert på å få en WordPress-sikkerhetskopi ved å bruke bare fritt tilgjengelige alternativer, har vi Google Drive, Microsoft OneDrive og Dropbox som valg for vår eksterne backup-plassering.
Jeg har valgt Dropbox for denne opplæringen siden jeg har en Dropbox-konto og bruker den til å ta sikkerhetskopi av mine andre WordPress-nettsteder. Du kan velge hvilken som helst av dem som din eksterne sikkerhetskopiplassering.

Slik kan vi konfigurere og koble Dropbox til UpdraftPlus:

UpdraftPlus Demo 4 - Koble til Dropbox

Dropbox påloggingsside

Trinn 1: Først må du sørge for at du er logget inn på Dropbox i samme nettleser. Vi trenger dette for å etablere forbindelsen mellom Dropbox og UpdraftPlus.

UpdraftPlus Demo 4 - Koble til Dropbox 0.1

Lagringsplasser for sikkerhetskopiering fra UpdraftPlus

Steg 2: Velg Dropbox som ditt eksterne lagringssted i UpdraftPlus

UpdraftPlus Demo 4 - Connecting Dropbox 0.2

Koble Dropbox til UpdraftPlus

Trinn 3: Bla nedover og klikk på “Lagre endringer”.

UpdraftPlus Demo 4 - Koble til Dropbox 0.3

Autentisere UpdraftPlus for å bruke Dropbox-konto

Trinn 4: Når du gjør det, vil plugin-en vise en dialogboks som inneholder en kobling for å autentisere Dropbox med UpdraftPlus.

UpdraftPlus Demo 4 - Connecting Dropbox 0.4

Dropbox & UpdraftPlus-godkjenning: siste trinn

Trinn 5: Siden du er logget på Dropbox, blir du bedt om å gi tillatelse. Klikk på “Tillat”. Dette gjør det mulig for UpdraftPlus å lagre (eller slette) filer eksternt i Dropbox-mappen din.

Ikke bekymre deg, UpdraftPlus har ikke tilgang til alle filene og mappen i Dropbox. Den vil bare ha tilgang til Dropbox → Apps → UpdraftPlus.Com mappe. Den kan bare lese, skrive og slette sikkerhetskopier (dvs. filer) i denne mappen.

UpdraftPlus Demo 4 - Koble til Dropbox 0.5

Godkjenning av Dropbox og UpdraftPlus

Trinn 6: Deretter får du vist en skjerm med de siste stadiene av godkjenningen. Klikk på “Fullstendig oppsett” -knappen for å fullføre transaksjonen og gå tilbake til WordPress-dashbordet.

UpdraftPlus Demo 4 - Koble til Dropbox 5

Trinn 7: Når du klikker på den koblingen, får du en suksessmelding som ligner på den ovenfor.

2.5 Å ta en WordPress-sikkerhetskopi med UpdraftPlus

Nå som Dropbox er koblet, er det på tide å ta den aller første WordPress-sikkerhetskopien ved å bruke UpdraftPlus-plugin.

UpdraftPlus Demo 5 - 1 Start sikkerhetskopi

Å ta en WordPress-sikkerhetskopi til Dropbox ved å bruke UpdraftPlus

Trinn 1: Klikk på den store blå “Backup Now” -knappen for å starte sikkerhetskopien. UpdraftPlus vil vise en fremdriftsindikator sammen med meldingslogger. (Unnskyldninger, jeg kunne ikke få et skjermbilde på dette tidspunktet).

UpdraftPlus Demo 5 - 2 Sikkerhetskopiering fullført

Viser eksisterende WordPress-sikkerhetskopier i UpdraftPlus

Steg 2: Når sikkerhetskopien er fullført, vil du kunne se en oppføring under “Eksisterende sikkerhetskopi”. Du kan videre velge å gjenopprette, slette eller laste ned individuelle filer fra hver sikkerhetskopi.

UpdraftPlus Demo 5 - 3 VIS eller last ned logg for feilsøking

WordPress backup jobblogg inn UpdraftPlus

Merk: I tilfelle sikkerhetskopien mislykkes, må du finne ut hvor ting gikk galt. Sikkerhetskopieringsloggen er det beste stedet å lete etter denne informasjonen. Velg Vis logg-knappen for å få tilgang til loggen, for å laste ned en kopi av loggfilen og starte feilsøking.

UpdraftPlus Demo 5 - 4 Sikkerhetskopiering fullstendig bevis på Dropbox

WordPress-sikkerhetskopi lagret i Dropbox> UpdraftPlus.Com-mappen

Trinn 3: Hvis du har Dropbox installert på datamaskinen din, bør du se en mappe kalt UpdraftPlus.Com opprettet under Dropbox → Apps. Dette vil inneholde alle sikkerhetskopiene dine.

3. Hvordan gjenopprette en WordPress-sikkerhetskopi ved å bruke UpdraftPlus

Dette er den delen der hele forskjellen gjøres. UpdraftPlus er den eneste freemium WordPress-sikkerhetskopin-pluginen i markedet som gjør at du kan gjenopprette en WordPress-sikkerhetskopi med den gratis versjonen av plugin-modulen. La oss bli sprekker!

3.1 Tilbakestille WordPress-nettstedet ditt

UpdraftPlus Demo 6.1 - 1 Oppretting av nytt teststed

WordPress Dashboard etter en ren tilbakestilling (eller en ren installasjon)

For å sikre at dette er en jevn restaureringsprosess, kommer vi til å formatere (eller tilbakestille) WordPress-siden vår med Avansert tilbakestilling av WordPress plugg inn. Se for deg når du formaterer telefonen og gjenoppretter den til fabrikkstanden. Det er stort sett den samme saken her.

Å tilbakestille WordPress vil slette ethvert tema, plugin, innlegg, side, kommentar, tilpasset innlegg og innstilling – praktisk talt alt. Det som gjenstår er det splitter nye WordPress-nettstedet ditt med eksisterende brukernavn, passord og e-postinformasjon.

3.2 Installer og konfigurer UpdraftPlus-plugin

Når du har tilbakestilt WordPress-nettstedet ditt, er det neste å gjøre å installere UpdraftPlus-pluginen og konfigurere det på samme måte som vi gjorde i del 2. Du må koble UpdraftPlus til den samme Dropbox-kontoen ved å gjenta trinn 2.1 til 2.4 i del 2.

UpdraftPlus Demo 6.1 - 3 Koble Dropbox igjen

Dropbox og UpdraftPlus-godkjenning var vellykket på et formatert WordPress-nettsted

Du bør komme frem til denne skjermen like før prosessen er fullført. Klikk på “Fullstendig oppsett” for å gå tilbake til WordPress-dashbordet.

3.3 Gjenopprette WordPress-sikkerhetskopien med UpdraftPlus

UpdraftPlus Demo 6.1 - 4 Scan Dropbox for sikkerhetskopiering

Skanne etter eksisterende WordPress-sikkerhetskopier i Dropbox med UpdraftPlus

Når du har konfigurert UpdraftPlus-plugin-en med Dropbox-kontoen, bør du se en loggoppføring som ligner den som vises på skjermdumpen over. (Se punkt 1 på skjermdumpen)

Deretter må du fortelle UpdraftPlus-plugin til Søk på nytt ekstern lagring (dvs. Dropbox-mappen din) på jakt etter arkiver du kan gjenopprette. Klikk på “Skann fjernlager på nytt”Som vist i punkt # 2.

UpdraftPlus søker etter Dropbox etter alle tilgjengelige sikkerhetskopier og verve dem under Eksisterende sikkerhetskopiering, som vist på skjermdumpen nedenfor:

UpdraftPlus Demo 6.1 - 5 Alternativer for sikkerhetskopiering av sikkerhetskopiering

Se eksisterende WordPress-sikkerhetskopier ved å bruke UpdraftPlus

Velg sikkerhetskopieringsversjonen du vil gjenopprette, og klikk på “Gjenopprett” for å starte restaureringsprosessen.

UpdraftPlus Demo 7 - 1 Gjenoppretting av sikkerhetskopi av nettsted

Gjenopprette en WordPress-sikkerhetskopi i UpdraftPlus

Når du velger Restore, åpnes en dialogboks som den som er vist ovenfor. Velg elementene du vil gjenopprette – for eksempel temaer, plugins, opplastinger (dvs. mediebiblioteket) og databasen.

Siden vi har tatt en fullstendig sikkerhetskopi og nullstilt WordPress-siden helt, har vi valgt å gjenopprette alt fra sikkerhetskopien vår.

UpdraftPlus Demo 7 - 3 Gjenoppretter behandling av nettsteder

WordPress sikkerhetskopieringsprosess i UpdraftPlus

UpdraftPlus ‘restaureringsprosess kan ta litt tid å skanne alle filene. Når du er klar, må du igjen klikke på Gjenopprett-knappen og vente en stund. Avhengig av størrelsen og kompleksiteten på sikkerhetskopien din, kan det ta hvor som helst mellom 2-10 minutter. I vårt tilfelle tok det omtrent 2 minutter å gjenopprette demoinnholdet. Husk at dette var en delt hosting-server.

UpdraftPlus Demo 7 - 4 Gjenoppretting av suksess

UpdraftPlus WordPress backup gjenoppretter vellykket melding og logg

Hvis du ser på punkt 1 i skjermbildet over, vil du legge merke til at pluginen skanner hvert arkiv og kryssrefererer størrelsen for gyldighet. Det gjør dette for alle komponentene vi har valgt under sikkerhetskopieringsprosessen, inkludert temaene, plugins, database, opplastinger og andre mappen..

Når restaureringsprosessen er fullført, vil UpdraftPlus vise et detaljert loggssammendrag som oppretter gjenstandene som ble gjenopprettet og viser advarsler, feil eller ufullstendige prosesser, om noen.

UpdraftPlus Demo 7 - 5 Opprydding etter gjenoppretting

Spørsmål etter opprydding fra UpdraftPlus

Fra skjermdumpen i forrige seksjon hadde jeg valgt “Gå tilbake til UpdraftPlus-konfigurasjon”Alternativet. En dialogboks fortalte meg at det var noen gamle kataloger som pluginen hadde flyttet til en mappe med navnet “~ old”.

Deretter gjør vi en tilregnelighetstest av nettstedet ved å sjekke alle innlegg, sider, kommentarer og permalinks på det restaurerte demosiden. I vårt tilfelle fungerte alt perfekt. Vi fortsetter deretter med å slette de gamle katalogene.

UpdraftPlus Demo 7 - 6 Opprullingsstatus etter gjenoppretting

Fjerning av gamle kataloger etter WordPress-sikkerhetskopiering i UpdraftPlus

Dette er en statusmelding som bekrefter at de gamle katalogene ble fjernet.

Og der har du det – en komplett opplæring om sikkerhetskopiering av WordPress-nettstedet ditt på et eksternt sted, tilbakestilling av det og gjenoppretting av en sikkerhetskopi for å bringe nettstedet tilbake til en funksjonell tilstand.

Kudos til UpdraftPlus-teamet for å lage denne fantastiske plugin!

4. UpdraftPlus Free vs Premium

UpdraftPlus backup-plugin har også en premiumversjon som kommer med massevis av avanserte funksjoner som:

 • kloning: UpdraftPlus’ kloningsfunksjon lar deg lage et midlertidig speilbilde av nettstedet ditt i UpdraftPlus ‘servere i løpet av få sekunder. Dette er nyttig for raske tester, demoer og feilsøkingsformål.
 • migrasjon: De migrasjon funksjon (populært kjent som UpdraftMigrator) lar deg raskt og effektivt flytte WordPress-nettstedet ditt til et nytt verts- eller domenenavn. Det er egentlig en avansert restaureringsteknikk der nettadressene til nettstedet endres til det nye vertsnavnet. Nyttig for å migrere teststeder fra iscenesettelse til produksjonsmiljøer
 • Mulighet for å ta sikkerhetskopi av nettstedet ditt automatisk før tema, plugin eller kjerne WordPress-oppdatering starter.
 • Importørtillegg: Mulighet for å gjenopprette fra sikkerhetskopier laget av andre populære WordPress-backup-plugins.
 • Sikkerhetskopiering av ikke-WordPress filer og databaser, databasekryptering.
 • Støtte for WP-CLI og WordPress Multisite.
 • Passordbeskyttet pluginområde for å forhindre at alle brukere får tilgang til full sikkerhetskopiering av nettstedet.

Hensikten med denne opplæringen var å vise deg hvordan du konfigurerer og tar en full WordPress-sikkerhetskopi og gjenoppretting – bare ved å bruke den gratis versjonen av plugin-modulen. Imidlertid er premiumfunksjonene som tilbys av denne plugin-en, noe som gjør det til et verdig alternativ til premium WordPress-sikkerhetskopi-plugins som VaultPress, BackupBuddy og BackWPUp.

La oss ta en titt på noen tillegg som tilbys av UpdraftPlus i neste avsnitt.

Merkbare UpdraftPlus-tillegg

UpdraftPlus har tatt initiativ til å lage flere rimelige tilleggsprogrammer som låser opp flere funksjoner i plugin-en på en betal-per-bruk-basis. For eksempel er det et tillegg som gjør det mulig å laste opp sikkerhetskopier på Google Cloud eller AWS. Du kan bla gjennom tilleggssiden for å bla gjennom hele listen over tilgjengelige tilleggsprogrammer. Husk at premiumversjonen leveres med alle tilleggsprogrammer som tilbys av UpdraftPlus.

Følgende er noen tillegg som vi synes er verdt å merke seg:

Dropbox undermapper ($ 10)

UpdraftPlus-tillegg 1 Dropbox-undermapper

Dropbox-undermappetillegg fra UpdraftPlus

Se for deg at du har to eller flere nettsteder som er sikkerhetskopiert med UpdraftPlus. Den gratis versjonen av plugin-filen lagrer alle sikkerhetskopiene til alle nettstedene på ett sted – dvs. UpdraftPlus.Com-mappen i Dropbox. Det blir stadig vanskeligere å se hvilken sikkerhetskopi som tilhører hvilket nettsted – og kan bare avsløres ved å undersøke sikkerhetskopieringsloggene.

De Dropbox-undermapper tillegg løser problemet ved å opprette en egen mappe for hver sikkerhetskopi.

Importør ($ 25)

UpdraftPlus-tillegg 2-importør

Importørtillegg fra UpdraftPlus

De Importør tillegg er en annen flott utvidelse som lar deg gjenopprette sikkerhetskopier laget av andre WordPress-sikkerhetskopi-plugins fra følgende liste:

 • BackWPup
 • BackupWordPress
 • Enkle sikkerhetskopier
 • WordPress Backup til Dropbox
 • InfiniteWP
 • Dropbox Backup av WPAdm
 • Generelle sikkerhetskopier av .sql-database (med eller uten gzip og bzip2-komprimering)

Imidlertid, hvis du importerer en sikkerhetskopi laget fra et nettsted med en annen URL, vil du også trenge det Migrator-tillegget starter på $ 30 USD.

UpdraftPlus Premium-priser

UpdraftPlus følger en konkurransedyktig prisstrategi som starter på $ 70 USD for to nettsteder, som kommer med ett års støtte og oppdateringer.

Alle tillegg er inkludert i premiumversjonen av plugin-modulen. Det kommer også en gratis lagringsplass for sikkerhetskopi kalt UpdraftVault med 1 GB plass, gyldig i ett år.

Følgende tabell avrunder prisene som tilbys av UpdraftPlus som september 2018.

Lisens typeAktive nettstederPris (USD) *
Personlig2$ 70
Virksomhet10$ 95
Byrå35$ 145
Bedriftenubegrenset$ 195

Updraft Premium-planer 20. september 2018

Merk: Planer inkludert ett års støtte og oppdateringer, tilgang til alle nåværende og fremtidige tilleggsprogrammer (utgitt innen ett år etter kjøpet) og gratis tilgang til UpdraftVault 1 GB backup lagringsplass (i ett år fra kjøpsdatoen).

Bonus: UpdraftCentral Remote WordPress Management

Mens jeg laget denne opplæringen, kom jeg over UpdraftCentral Cloud fra UpdraftPlus ‘plugin Settings-side.

UpdraftCentral Cloud er en skyhotell WordPress-styringsløsning der du kan koble til og administrere opptil 5 WordPress-nettsteder gratis. Alt fra å ta eksterne sikkerhetskopier, administrere tema, plugin- og kjerneoppdateringer, brukeradministrasjon – og mer – er mulig med UpdraftCentral Cloud.

Å dekke UpdraftCentral Cloud garanterer et dedikert innlegg, så vi begrenser oss til å koble til WordPress-nettsteder og ta sikkerhetskopi via UpdraftCentral Cloud fjernkontrollsenter.

I denne bonusdelen vil vi gjøre følgende:

 • Koble WordPress-siden vår til UpdraftCentral Cloud.
 • Koble et annet WordPress-nettsted til UpdraftCentral Cloud.
 • Ta en sikkerhetskopi av et av WordPress-nettstedene fra UpdraftCentral Cloud fjernkontrollsenter.

UpdraftCentral Cloud

Koble ditt WordPress-nettsted til UpdraftCentral Cloud

Trinn 1: For å starte med UpdraftCentral Cloud, gå over til WordPress Dashboard → Innstillinger → UpdraftPlus Innstillinger → Innstillinger-fanen. Bla ned til bunnen av siden for å få dette alternativet. Å velge “Koble dette nettstedet til UpdraftCentral Cloud”.

UpdraftCentral Cloud - 1 registrering

UpdraftCentral Cloud Registrering

Steg 2: Når du velger dette alternativet, vises en lignende dialogboks. Det er ingen egen registreringsprosess. Skriv inn en e-post- og passordkombinasjon – hvis e-posten er registrert i systemet, kan du logge inn, ellers opprettes en ny konto for deg.

Råd - dette kan være en vanskelig situasjon, siden det ikke er noen måte å tilbakestille et passord. Hvis du er som meg og fortsetter å blande mellom 2-3 e-postadresser, kan dette være et problem. Du må faktisk huske e-postmeldingen du har brukt her - ellers mister du tilgang til UpdraftCentral Cloud fjernkontrollsenter.

PS: Jeg mistet nesten tilgangen til det samme da jeg laget denne opplæringen. Skjermbildet ovenfor var resultatet av en heldig gjetning!

UpdraftCentral Cloud - Forhåndsvisning av 2 sider

UpdraftCentral Cloud Dashboard

Trinn 3: Du kan nå se de tilkoblede WordPress-nettstedene i UpdraftCentral Cloud-dashbordet. Bortsett fra demo-WordPress-siden som ble brukt i denne opplæringen, har jeg også lagt til min personlige blogg. Unødvendig å si fungerte det som en sjarm.

Ta en sikkerhetskopi via UpdraftCentral Cloud-dashbordet

Trinn 4: Du kan også utløse manuelle sikkerhetskopier til WordPress-nettstedet ditt fra UpdraftCentral Cloud-dashbordet. Du kan også konfigurere alternativer for sikkerhetskopiering av WordPress før du starter sikkerhetskopien.

UpdraftCentral Cloud - 4 Vis sikkerhetskopier av nettsteder

Sikkerhetskopiering av side i UpdraftCentral Cloud-dashbordet

Til slutt vil du kunne se alle tilgjengelige sikkerhetskopier for hvert WordPress-nettsted som er koblet til UpdraftCentral Cloud-dashbordet..

UpdraftCentral WordPress-plugin

UpdraftCentral WordPress-plugin

Det er verdt å nevne at UpdraftCentral-serveren også er tilgjengelig som en frittstående plugin som kan installeres og hostes på ethvert WordPress-nettsted. Dessverre faller det ikke under omfanget av denne opplæringen. Imidlertid er det et flott initiativ fra Updraft-teamet og ville være et flott eksperiment for alle dere WordPress-entusiaster der ute!

Konklusjon

Å ta en sikkerhetskopi av ditt WordPress-nettsted er en av de viktigste tingene som hver sideeier må gjøre. Dette er imidlertid noe av det mest oversett for folk som er nye med WordPress. Akkurat som om du skulle begynne å bygge e-postlisten din fra dag 1, bør du konfigurere en automatisk sikkerhetskopi av ditt WordPress-nettsted.

UpdraftPlus er en av de mest populære gratis WordPress-backup-plugins i markedet i dag, med over en million aktive installasjoner. Gitt den økende populariteten og adopsjonen av Updraft plugin-familie, teamet er investert i å forenkle WordPress-nettstedsadministrasjon fra et sentralisert sky-dashbord.

Updrafts pakkeprodukter inkluderer WP-Optimize, UpdraftCentral Dashboard, UpdraftVault, Migrator, UpdraftClone og sist men ikke minst UpdraftCentral Premium. For alle dere WordPress-entusiaster der ute – jeg ville holdt et øye med dette selskapet, hvis jeg var deg! ��

Hvordan likte du gjennomgangen og opplæringen? Savnet jeg noe? Vil du at jeg skal dekke en funksjon eller funksjonalitet mer detaljert? Vi ser frem til tankene dine i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map