CSS Hero

Tilpass utseendet og følelsen på nettstedet ditt med bare noen få klikk! CSS Hero er et enkelt verktøy som alle kan legge til tilpassede skrifter, farger, grenser, marginer og mer til innleggene og sidene dine. Hvordan kan noe så fantastisk muligens bli bedre?


Hvordan tilpasse ditt WordPress-nettsted

Frem til nå trodde du sannsynligvis at du måtte være en utvikler for å gjøre tilpassede endringer på ditt WordPress-nettsted. Ikke nå lenger! CSS Hero er en live redigerbar tematilpasning som gir deg kraften til å lage et WordPress-nettsted som passer deg eller din bedrift. Vi viser deg hvor enkelt det er å tilpasse nettstedet ditt med CSS Hero (så enkelt som 1, 2, 3), og dele noen av de mange grunnene til at det er et flott alternativ for deg.

1. Få CSS Hero

Dette er den viktigste delen – du trenger å ta en kopi av CSS Hero! Velg en plan som er riktig for deg. Uansett hvilken plan du velger, har du et år på å aktivere CSS Hero på nettstedet ditt (eller nettsteder hvis du valgte en personlig eller Pro-plan), men så kan du gjøre tilpassede endringer på nettstedet ditt for alltid!

2. Sørg for at du er helt klar

Før du kan komme i gang med å gjøre endringer, må du være sikker på at du bruker et helteklart tema. Du kan se en liste over Helten testet temaer på CSS Hero-siden – og vårt helt egne Total-tema er i ferd med å bli kunngjort som Hero-klar også!

Hvis du ikke ser temaet du vil bruke, ikke vær trist – du kan fremdeles bruke CSS Hero med hvilket som helst tema! Prøv først å bruke Rakettmodus med temaet ditt. Med dette gjør det mulig for CSS Hero å definere CSS-elementene i temaet ditt, slik at du kan komme i gang med å tilpasse. Men hvis dette ikke fungerer med temaet ditt, kan du bruke Hurtigkonfigurasjonsverktøy for å kartlegge CSS-elementene våre (dette tar bare litt mer tid enn de andre alternativene).

3. Pek, klikk og tilpass

css-hero-redigering

Nå er den morsomme delen – tilpasninger! Når du har aktivert CSS Hero på nettstedet ditt, kan du tilpasse mange forskjellige funksjoner. Bare hold musepekeren på sideelementene for å se hva som kan redigeres (CSS Hero vil fremheve elementer med en blå boks når du holder musepekeren) og klikk for å begynne å redigere.

css-hero-tilpassing

Når du klikker på et element, vil CSS Hero vise deg en liste over alternativer (for eksempel tekst, bakgrunn, kantlinje, polstring, margin, størrelse osv.). Bare husk å lagre når du er ferdig. Og hvis du vil angre en endring du har gjort, bruker du bare de innebygde tilbakestillingsalternativene for seksjoner for å gå tilbake til de opprinnelige elementinnstillingene.

Flere funksjoner som gjør CSS Hero Awesome

Det er mange flere grunner til å elske CSS Hero siden det virkelig gjør det enkelt for nye brukere og erfarne utviklere å finpusse temaer. Det er også mange alternativer innebygd i CSS Hero som du kan bruke til profesjonelle endringer i temaet ditt. CSS Hero støtter moderne CSS egenskaper som forløpninger og boksskygger, inkluderer intelligent fargeplukking slik at du kan velge farger fra apper (Photoshop, fyrverkeri osv.) eller filer på skrivebordet ditt, og 600+ skrifter og glyf (pluss ekstra støtte for Typekit og tredjeparts skrifter).

Det er også innebygde alternativer for redigering og tilpasning responsive skjermer. Når du redigerer, velger du bare et av skjermalternativene for å teste hvordan det tilpassede temaet ditt vil fungere responsivt og gjøre ytterligere endringer om nødvendig. Det er en flott måte å sikre at besøkende kan lese innlegg og sider på hvilken som helst enhet.

Og hvis du leter etter PRO-planen, får du også den CSS Hero Inspector noe som gir deg kraften til å bruke CSS Hero som du vil bruke til nettleserinspeksjon. Dette er et flott verktøy for utviklere, siden det gir deg en kjent innstilling for å kopiere, lime inn og redigere CSS mens du er på farten.

Oh, og du trenger ikke å bekymre deg i det hele tatt for at CSS Hero bremser nettstedet ditt. Det påvirker ikke driften av WordPress-installasjonen i det hele tatt. Plugin-enheten bruker bare ressurser når du bruker live-redigeringsprogrammet, så administratoren og live-siden vil fungere så glatt som normalt.

CSS Hero, A 5 Star Customizer

Vi har gjennomgått mange utbyggere, men CSS Hero er en tilpasning. I stedet for å legge til samme sideelementer som alle andre som bruker samme tema som deg, gir CSS Hero deg kraften til å gjøre det mer deg uten å måtte lære CSS i helgene.

Få CSS Hero

Forhåpentligvis prøver du CSS Hero! Det fungerer bra med mange populære temaer og plugins, inkludert dem fra WPMU Dev (antydning for morgendagen). Vi likte å prøve det, og vi vet at du vil!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me