Tickera WordPress Event Ticketing & Management System Oversikt

Tickera WordPress Event Ticketing

Tickera har gjennomgått en rekke enorme forandringer, og bortsett fra å være et billettsystem for arrangementer, har Tickera nesten ingenting annet å gjøre med den første utgivelsen som ble gjennomgått for et par år siden. Det er en helt ny plugin!


De har gjort en fullstendig gjennomgang av den visuelle delen av plugin-en, lagt til en mengde nye alternativer og lagt til et par flere til deres allerede enorme utvalg av tilleggsprogrammer, noe som økte antallet til imponerende 22 tillegg

I tillegg har de også revidert nettstedet sitt, som har en helt ny visuell appell og helt ærlig ser fantastisk ut og er veldig godt organisert, selv om det å stappe den mengden informasjon på nettstedet helt sikkert var ganske utfordrende. Så tilbake til plugin …

Tickera installasjonsskjerm

Hvis du begynner på nytt og installerer Tickera for første gang, Du vil bli ønsket velkommen med den fine installasjonsveiviseren som vil hjelpe deg å løpe gjennom det første oppsettet for å komme deg i gang så raskt som mulig.

innstillinger

Under oppsettet vil du bli spurt om du vil kjøre Tickera som en frittstående eller ledsaget av WooCommerce som deretter krever Bridge for WooCommerce-tillegg. Ja, du har lest den riktig – Tickera har vært fullt kompatibel med WooCommerce en stund nå, som lar deg selge Tickera-billetter som alle andre WooCommerce-produkter. Som du vet er WooCommerce en av de beste måtene å bygge en nettbutikk med WordPress, og med Tickera beholder du all tilleggsfunksjonaliteten WooCommerce har å tilby når det gjelder e-handelsfunksjoner. Ganske praktisk hvis du allerede kjører WooCommerce og selger andre varer på nettstedet ditt.

Lage arrangementer og billetter

Å lage arrangementer er ganske enkelt og greit med litt logisk organisert informasjon som er nødvendig for deg å legge inn angående ditt arrangement.

Tickera-hendelser

Og når du er ferdig med å opprette arrangementet ditt, vil du bli foreslått å lage billetttyper tilknyttet ditt arrangement, som også er en lek med mange godt organiserte alternativer.

Tickera-billetter

… og du kan gjøre det så mange ganger du vil – noe som betyr at du kan ha så mange arrangementer med så mange billetttyper tilknyttet dem du vil. Ingen grenser overhodet!

Når du er ferdig med den enkle jobben med å lage arrangement- og billetttyper, er det på tide med enda enklere jobb å plassere passende snarveier på noen av sidene eller innleggene dine for å vise informasjon om ditt arrangement og / eller billetter. Vi sier “enklere” siden det er en fin liten “kortkodebygger” som vil lage en kortkode for deg basert på valg og alternativer.

add-snarvei

Selv uten å plassere kortkoder gjennom kortkodebygger, kan du likevel ha alt som trengs for å selge billettene dine, ettersom begivenhetssiden har en fin funksjon for å vise billetter tilknyttet den hendelsen.

tickera-front

Og det beste er at Tickera vil spille fint med praktisk talt ethvert godt kodet WordPress-tema der ute og plukke opp en stil å blande feilfritt på nettstedet ditt (kanskje gi gratis WordPress-temaer fra WPExplorer).

Payment Gateways

Nå, for å begynne å selge noe, trenger du en selgerkonto for noen av Tickera støttet betalingsportaler. Og det er mye å velge mellom, da Tickera selv for øyeblikket direkte støtter mer enn hundre betalingsportaler, så uansett hvor du er på planeten, er det en liten sjanse for at du ikke vil kunne finne minst et par tilgjengelige betalingsportaler tilgjengelig i ditt land. Og selv om det skjer, og ingen av de støttede betalingsportene er tilgjengelige i ditt land, ikke fortvil og sjekk om en betalingsgateway du vil bruke støttes av WooCommerce siden Tickera er fullt kompatibel med den.

betalings-gatewayer

Tilpassede skjemaer

Uansett om du bruker Tickera som frittstående eller om du bruker WooCommerce som en salgsplattform for Tickera-billetter, kan du benytte deg av det fantastiske Tillegg for tilpassede skjemaer. Dette tillegget lar deg lage egendefinerte utsjekkingsskjemaer slik du måtte ønske det og samle alle slags ekstra informasjon om de fremmøtte med radioknapper, avmerkingsbokser, tekstområder, tekstinnganger og rullegardinmenyer til disposisjon for å ordne dem slik du måtte ønske. Og for å toppe det hele, kan all denne informasjonen plasseres i billettmalen gjennom de tilsvarende billettmalelementene og kan eksporteres via CSV-eksporttillegg med alle resten av dataene hvis du bestemmer det.
mobil-apps

Billettskanning

Så du har utsolgt alle billettene til ditt arrangement. Hva blir det neste? Du må tilsynelatende skanne billettene ved døren. Tickera’s iOS og Android-apper har vist seg som pålitelige på feltet, men i tillegg til det har de gått et skritt videre og skapt Strekkodelesertillegg som gjør det mulig å plassere strekkoder (så vel som QR-koder) på billettene dine og skanne ved å bruke hvilken som helst standard strekkodeskanner fra baksiden av nettstedet ditt. Imidlertid, hvis du ikke føler deg komfortabel med å gi andre mennesker tilgang til bakenden, kan du bruke deres fantastiske Innsjekk Chrome Desktop-appen. Å være en Chrome-applikasjon, det er plattform klar, noe som betyr at du kan kjøre den i utgangspunktet hvor som helst du kan installere Google Chrome nettleser. Med denne appen kan du også skanne billetter offline, noe som er en veldig velkommen funksjon, gitt at ikke alle arrangementer er organisert i området med god internettdekning og noen ganger mangler det helt.

krom-app-innsjekking

Tickera-tillegg

Og der har du det … det ville være mye lettere å avslutte denne anmeldelsen hvis det ikke var så mange alternativer og sååååå mange Tickera-tillegg. Men gitt den enorme kraften nøyaktig i disse tilleggene, vil det være urettferdig å ikke minst nevne dem alle i tillegg til Bridge for WooCommerce og Barcode Reader som vi allerede har skrevet om:

 • Tickera arrangementskalender legger til en pent stil kalender over hendelsene dine
 • CSV-eksport legger til funksjonalitet for å eksportere baserte CSV-rapporter per hendelse med valgbare felt
 • Serielle billettkoder oppretter vilkårlige sekvensielle billettnumre med tilpasset prefiks, nummerstatning, suffiks osv.
 • Vilkår og betingelser dette skal være selvforklarende …
 • Tilpassede billettmaler skrifter legger til muligheten for å laste opp dine egne .ttf-skrifter og bruke dem på billettmaler
 • Innsjekking app oversettelse for å oversette hver bit av iOS, Android eller Chrome Innsjekkings-apper
 • Innsjekkingsvarsler å sende velkomstemail med alt innhold du vil til deltakeren så snart billetten deres er sjekket inn
 • Bulk rabattkoder perfekt for å legge til store mengder rabattkoder
 • Rollebaserte priser har forskjellige billettpriser for forskjellige brukerroller
 • Customer Connect for Customer.io-integrasjon
 • Mijireh Checkout integrering
 • Mollie Payment Gateway integrering
 • Slakkvarsler for å få beskjed via Slack når hver billett selges på nettstedet ditt
 • push for å motta et pushvarsel til din Android- eller iOS-enhet for hvert vellykkede billettkjøp
 • MailChimp integrering
 • Sendloop integrering
 • Twilio SMS Melding
 • PayPal kjedede betalinger få et kutt fra hver av billettene som selges i ditt WordPress multisiternettverk
 • Stripe Connect å samle et kutt fra hver av billettene som selges i ditt multimedia nettverk i WordPress

Pakk sammen

Tickera er et flott alternativ for å legge til arrangementer til WordPress og selge egne billetter til events. Forhåpentligvis ga denne oversikten deg en god titt på hva denne fantastiske plugin kan gjøre. Har du prøvd den nye Tickera? Eller har du kanskje noen spørsmål om det? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor – vi vil gjerne høre fra deg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map