Social Snap Pro WordPress Social Plugin Review

En del av et vellykket WordPress-nettsted er sosialt nettverk. Tonnevis med plugins er ment å gi slik funksjonalitet, det være seg for sosial deling, sosialt følge eller bruk av ditt favoritt sosiale nettverk for å enkelt integrere en pålogging. Dette er spesielt nyttig når et nettsted trenger sosial interaksjon i kommentarene eller rask deling av artikler.


Det store problemet med gratis sosiale plugins er at det er en avveining. Ja, de er gratis. Men de har ofte enten veldig begrenset funksjonalitet eller en underpartspresentasjon. Dette er grunnen til å velge en premium plugin ofte er best, spesielt hvis nettstedet er din virksomhet. Sosialt snap Pro er et førsteklasses alternativ. Plugin tilbys som en abonnementstjeneste (betalt per år) og tilbyr en tett integrasjon av alle gode tjenester i en enkelt å installere plugin.

Social Snap Pro har sosial deling, sosiale følgeknapper, sosiale metatagger, klikk for å tweet, en autoplakat for enkel publisering til dine foretrukne nettverk automatisk og sosial innlogging. De lover også en veldig interessant funksjon – deres eget sosiale skap for å låse innhold til en bruker deler det.

Social Snap Pro kommer i 3 varianter. Pluss er 39 dollar i året, men uten tillegg og for bare ett nettsted. Så har vi Pro, som er den versjonen vi skal gjennomgå. Pro kan brukes på opptil 3 nettsteder og inkluderer alle tillegg for $ 99 per år. Endelig byråplanen er $ 299, men tilbyr opptil 15 nettsteder. For utviklere eller bedrifter med mange nettsteder er dette det beste alternativet.

Bonus: 10% avslag på Social Snap Pro

WPExplorer-lesere kan spare 10% avslag når du bruker kode WPEXPLORER i kassa! Med denne fantastiske avtalen har du ingen grunn til ikke å investere i bedre sosial deling av WordPress-nettstedet ditt med Social Snap Pro!

Spar 10% på Social Snap

Social Snap Pro er veldig nyttig, siden det kommer med alle tilleggene. Dette er imidlertid grunnen til at jeg synes at Plus-abonnementet er litt for høyt på prisen for sosiale ikoner. Plus-versjonen inkluderer også analyser, sosiale metatagger, gjenoppretting av antall teller og teller for sidevisning. Men jeg tror at Pro-abonnementet er den beste verdien av dem alle. La oss se nærmere på tilleggene før du bruker plugin-modulen.

Sosiale snap-tillegg

Hvis du bruker Pro-versjonen, har du tilgang til alle Sosiale Snap premium tillegg. En tilgjengelig å bruke er Sosial innlogging. Dette praktiske tillegget lar deg bruke ditt foretrukne sosiale nettverk som en sosial innlogging på nettstedet ditt. Dette betyr at leserne dine ikke trenger å registrere seg på nettstedet ditt for å legge ut innhold – for eksempel kommentarer til bloggartikler.

De Boost Old Post tillegg gjør at Social Snap automatisk kan legge ut gamle artikler til dine foretrukne sosiale nettverk. Dette kan bidra til å øke synligheten og trafikken til innholdet ditt. Og Auto plakat tillegg er nyttig i tilfelle du trenger å hoppe over den manuelle delingsprosessen (noe som er veldig tidkrevende når du har mange artikler lagt ut eller oppdatert hver dag).

Per i dag, Innholdsskap er fremdeles ikke tilgjengelig. Jeg ville gjerne ha prøvd den typen tillegg som det er veldig nyttig fordi det tvinger noen av nøkkelartiklene dine til å deles for å bli lest ordentlig. Jeg tror at dette tillegget alene er verdt å betale for hvis det er inkludert i Pro-abonnementet.

Funksjoner og innstillinger for sosiale snap

Før vi tester pluginen lastet vi ned hovedfilen og tilleggsprogrammene. Hovedinnstillingsvinduet ser slik ut.

Det er mange alternativer tilgjengelig. Mens det minner meg om den gamle Monarch-pluginen fra Elegante temaer, er mengden innhold og alternativer her forbløffende. Og den endelige presentasjonen langt overlegen alternativer.

Sosial andel

På av de første alternativene å aktivere er sosial deling. Dette gjøres ved å bruke fanen Social Sharing hvor du kan inkludere dine foretrukne sosiale nettverk før du konfigurerer delingsknapper. Plugin-enheten gir mulighet for forskjellige steder / stiler som en flytende sidefelt, inline-knapper, inne i media, delingsnav eller en klebrig stang.

Det er super raskt og enkelt å konfigurere nettverkene. Alt fungerte helt fint og på kort tid. Et annet alternativ du kan aktivere herfra, er leverandøren av aksjetelling for Twitter.

Social Snap Pro gir mulighet for alle sosiale nettverk du kan forestille deg, i alle fall alle de store.

Når nettverkene dine er konfigurert, kan du velge flere steder og slags skjermer fra forrige meny. Som du kan se er presentasjonen bunnsolid.

De Del via type ikoner tilpasser seg veldig enkelt på alle skjermstørrelser uten å måtte finpusse dem (som det skjer med noen gratis plugins). Bare konfigurer blottypen – det være seg avrundet, sirkel, rektangel eller skrå i tillegg til knappestørrelsen. Du kan også finpusse meldingsetiketten.

Inline knappene på media ser ganske fantastisk ut og kan enkelt justeres på kort tid. Kvaliteten på plugin-en kan sees lett på mengden med alternativer, funksjonalitet og lett konfigurerbar innstilling. Enkelt sagt, pluginen fungerer bare.

Share Hub lar deg ha en bunnknapp som åpner seg til en “hub”. Du kan konfigurere plasseringen på sider, vise alle nettverksknapper, endre utseende, aktivere verktøytips og aktivere / deaktivere visningstall. Dette gir et veldig tilpasset aksjehub.

Den klebrig baren er et av de beste formatene, da den vil “passe” til din nåværende skjerm og ser fantastisk ut. La oss se hvordan det sosiale følget ser ut.

Sosialt følge

Sosial følge lar deg introdusere flytende knapper for å vise hvor mange som følger nettstedet ditt. Vanligvis kan du se disse på hovedsiden eller hjemmesiden til et nettsted. De gir en generell status for den sosiale kladden til et nettsted på alle sosiale nettverk de bruker.

Det er ikke så enkelt å legge til hver kobling til sosiale nettverk som med den sosiale andelen. For sosial følge må du oppgi brukernavn og passord for de vanlige nettverkene dine for at Social Snap skal få dine følgere. Det er ikke en komplisert prosess – det tar bare et minutt.

Social Snap Pro inkluderer tilpassede funksjoner også. Du kan konfigurere mengden kolonner som skal brukes, endre utformingen av sosial følge eller til og med inkludere klikk for å tweet med følg brukernavnet og administrere sosiale metadata.

Avanserte instillinger

Social Snap har også Analytics-sporing som du enkelt får tilgang via dashbordet, i tillegg til koblingsforkortelse. Det har til og med innebygd GDPR-samsvarstiltak.

På Plugin Data-siden kan vi fjerne Drevet av melding, skjul plugin-kunngjøringer og oppdateringer og fjern relaterte data for plugin-deteksjon. Dette gjør Social Snap til en “tom” plugin som ikke vil avsløre noen detaljer om det til noen utenfor WordPress-dashbordet ditt, pent!

Når du har alt på plass, lar plugin-en deg eksportere innstillingene som skal importeres på et senere tidspunkt eller på andre nettsteder. Dette muliggjør enkel distribusjon av plugin på nettstedene dine. Nå som du har sett kjernepluginfunksjonene, la oss se på Pro-tilleggene.

Sosial innlogging

Det første tillegget jeg skal vise deg er Social Login. Selv om det er gratis sosiale påloggings-plugins, er det som er kult med denne, at den beholder den samme presentasjonen og den indre funksjonen som Social Snap-hovedpluggen. Dette gjør hele prosessen sømløs og med riktig estetikk. For fans av en enhetlig estetikk er dette et must. Her på WPExplorer er vi også store fans av å installere en plugin for hvert formål – så det å ha en enkelt plugin for å administrere alle dine sosiale mediebehov er et must.

Sosial pålogging-tillegget krever at du konfigurerer en API-ID og hemmelig. Når du har konfigurert det, vil det vises en gang en ny leser kommer til nettstedet ditt Logg inn med -knappen for hvert nettverk du har lagt til. Dette gjør at det sosiale nettverket kan få innloggingsdataene dine og sende dem til nettstedet for enkel registrering. Når du oppretter noen nødvendige sosiale nettverk apps (for eksempel, her er Facebooks guide), konfigurering av AppID, Secret og omdirigere URI er generelt alt som trengs for at dette skal fungere ordentlig. Bare husk å holde utviklerens app aktivert til enhver tid i det sosiale nettverket.

De sosiale påloggingsknappene fungerer som annonsert og legger til et nytt lag med interaksjon på nettstedet ditt. På grunn av dem kan lesere dele artikler og enkelt kommentere uten å måtte opprette en ny konto.

Sosial auto plakat

Auto Poster er et pent plugin som lar deg dele artiklene dine automatisk. Dette tillegget krever også API-tilgang, så de tidligere trinnene som er involvert når du konfigurerer sosial pålogging, er også nyttige for å aktivere denne funksjonaliteten. For å gjøre prosessen enklere kan du faktisk bruke den samme API-nøkkelen og hemmeligheten.

Autoposteringen fungerer, men den eneste ulempen jeg kjørte på var at den bare lar deg postere automatisk på Twitter og Linkedin. Ingen automatisk posting på Facebook kan være et problem for noen, og pluginen kan ha fordel av å legge Facebook til listen.

Sosial statistikk

Når alt er konfigurert og på plass, kan vi overvåke statistikken over alle innleggene våre på siden Social Snap Statistics.

Plugin-enheten viser totale andeler, totalt klikk for tweets og totale likes, så vel som et diagram for topp resultater. Dette er spesielt nyttig hvis du vil vite hva folk likte mest av innholdet ditt. Denne informasjonen kan brukes til å forbedre innholdet ditt, forstå leserne bedre og optimalisere markedsføringskampanjene dine på sosiale medier.

Sosial Snap Frontend

La oss se hvordan Social Snap ser ut. For dette har jeg installert Divi med en forhåndsdefinert mal.

Over er et eksempel på hvordan ikonene til venstre for sosiale nettverk ser ut på en hjemmeside.

Og et eksempel på noen av sosiale snaps fine avrundede delingsknapper som vises på et innlegg.

Sosial Snap Backend Editor

La oss se hvordan Social Snap ser ut på bakenden. Hvordan du og / eller forfatterne dine kan se det.

Social Snap Pro følger den samme presentasjonen på konfigurasjonsfanen og viser innholdsalternativer nederst i hvert innlegg. Plugin-enheten gjør det også enkelt å deaktivere delingsknapper per post.

Pluss å aktivere Gutenberg påvirker ikke Social Snap, noe som er flott å vite! Faktisk inkluderer pluginen en Gutenberg-klare blokker som gjør det enkelt å sette inn et Click to Tweet, Social Share eller Social Follow-element på innleggene og sidene dine.

Sosiale Snap Gutenberg-blokker

Når du setter inn en ny Gutenberg-blokk, bare søk etter “Social Snap” for å sette inn det sosiale alternativet du velger. Bruk deretter de innebygde stylingsalternativene for å tilpasse din sosiale blokkering.

Endelige tanker om sosialt snap

La oss se hvordan dette brytes sammen. Social Snap Pro har mange gode ting på gang. For det første gir det et veldig glatt og rent grensesnitt, perfekte utseende knapper, mange tilpasninger tilgjengelig for sluttbrukeren og muligheten til å inkludere tilleggsprogrammer (som blant annet inkluderer den berømte sosiale påloggingen og automatisk posting). Alt fungerte som annonsert, og pluginen har en av de beste presentasjonene jeg har sett for sosiale delingsknapper. Tillegget til sosial innlogging er en av de beste funksjonene pluginen har å tilby etter min mening. Dette i kombinasjon med sosial andel og sosial følge gjør Social Snap til en fantastisk pakke. Det sosiale tillegget for automatisk postering kan definitivt inneholde flere nettverk (fordi det virker som om det er veldig begrenset), men det er fortsatt nyttig.

Innlemmelsen av sosialt skap kan definitivt gjøre denne pakken til en all -inner vinner. Men uten det eller andre tilgjengelige tilleggsprogrammer, er grunnpakken sannsynligvis ikke attraktiv nok for flertallet av brukerne. Social Snap trenger å bygge flere tillegg for Pro-brukere, og enten inkludere minst 1 tillegg eller redusere prisen på Plus-abonnementet for å være mer konkurransedyktig med gratis plugins (til og med deres egne gratis versjon av Social Snap). Jeg tror at hvis Social Snap forbedret tilleggsprogrammer, spesifikt auto-plakaten, så kunne det lett konkurrere med SNAP Pro fra NextScripts (en lang tid med plugin for automatisk posting).

Etter min mening er Social Snap målrettet mot nettsteder som krever den absolutt beste presentasjonen, konsistente sosiale nettverkstjenester som fungerer (uten å avhenge av en gratis integrasjon eller plugin) og selvfølgelig god statistikk. Social Snap har alt dette. Men prisen på Pro-abonnementet og behovet for det abonnementet for å få tilgang til alle tilleggsprogrammer kan få noen. Hvis Social Snap kunne lansere flere tillegg eller redusere prisen ville dette være en absolutt vinner. Som det er nå, presentasjon og funksjonalitet alene, har Social Snap ingen kamp. Hvis du er villig og i stand til å investere i virksomheten din, så ta tak i den. Du finner ingen andre plugins for WordPress med sammenlignbar funksjonalitet og samme smarte, rene og elegante design.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map