Slik deler du WordPress-innholdet ditt ved hjelp av Blog2Social

Hvis du vil få mest mulig ut av innholdet på WordPress-nettstedet ditt, har du ikke råd til å forsømme sosiale medier. Du vil dele arbeidet ditt på så mange plattformer som mulig, for å hjelpe publikumet ditt og øke trafikken til nettstedet ditt. Dette kan imidlertid være en tidkrevende innsats hvis du ikke har hjelp. En plugin som kan gjøre prosessen betydelig enklere er Blog2Social.


Dette verktøyet lar deg enkelt dele WordPress-innholdet ditt på de mest populære sosiale medieplattformene. Det holder deg også kontroll over hvordan innleggene dine ser ut når de deles – og du kan til og med automatisere prosessen.

I dette innlegget skal vi diskutere hvorfor det er viktig å utnytte sosiale medier og introdusere deg for Blog2Social-pluginen. Så leder vi deg gjennom trinnene for å begynne å dele innleggene dine. La oss komme i gang!

Hvorfor det å dele innholdet ditt på sosiale medier er avgjørende

Hvis du leser dette, er det svært usannsynlig at du trenger en introduksjon til sosiale medier. I løpet av det siste tiåret har sosiale medieplattformer som Facebook og Twitter blitt inventar i hverdagen. Over 2 milliarder folk er for eksempel aktive brukere av Facebook, mens Twitter tiltrekker seg over 300 millioner brukere. Sjansen er stor for at du selv har profiler på disse nettverkene.

Det store volumet av brukere gjør disse plattformene avgjørende når det gjelder å utvide publikum for WordPress-nettstedet ditt. I en verden der nesten halvparten av alle mennesker på planeten bruker sosiale medier, har det aldri vært et utløp like potent for å spre innholdet ditt til en verdensomspennende gruppe mennesker.

De fleste nettsteder har allerede innsett dette, og 78% av små bedrifter bruker sosiale medier for å tiltrekke seg kunder. Dette er fornuftig, ettersom sosiale medier gjør det mulig for brukere å engasjere seg mer i innholdet ditt. Hvis du kan få flere sosiale aksjer på innleggene dine, kan dette igjen bidra til å øke trafikken til nettstedet eller butikken din.

For å sikre suksessen med WordPress-innholdet ditt, bør du derfor ta sikte på å ha en effektiv strategi for sosiale medier på plass. Dette innebærer å vite når du skal dele innholdet ditt, hvilke plattformer du skal målrette mot, og hvilken tidsplan som er optimal. Heldigvis er alt mye lettere hvis du har riktig verktøy.

Vi introduserer Blog2Social Plugin

Blog2Social Plugin

Hvis du er ute etter en måte å effektivt administrere sosiale medier-strategien på, er få verktøy like gunstige som Blog2Social for WordPress. Dette er en plugin som hjelper deg med å legge inn innholdet ditt til flere av de mest populære plattformene på sosiale medier.

Blog2Social gjør oppgaven med å følge med på tilstedeværelsen av sosiale medier enklere. Med den kan du koble nettstedet ditt til Facebook, Twitter, Instagram, Reddit, Pinterest og mange andre plattformer. Men bare å dele innholdet ditt er det minste minimum av hva Blog2Social kan gjøre. La oss utforske noen av de mer nyttige funksjonene, om gangen.

Del innhold automatisk over flere sosiale medier-plattformer

Som vi nevnte støtter Blog2Social et stort antall sosiale mediesider. Disse spenner fra de største som Facebook, Twitter og Instagram til flere nisjenettverk som Medium og BlogLovin:

Del innhold automatisk over flere sosiale medier-plattformer

Det beste er at når du har satt inn plugin-modulen, er det lite mer du trenger å gjøre. Blog2Social kan automatisk dele innleggene dine i nettverkene du spesifiserer, ved å bruke de ønskede innstillingene. Dette kutter tiden du bruker på å få ordet om innholdet ditt ned til nesten null. Alt du trenger å gjøre er å konsentrere deg om å lage kvalitetsinnlegg, og når de blir publisert vil alle dine følgere vite det med en gang.

Planlegg innlegg separat på forskjellige nettsteder

Å dele innholdet ditt ved å legge det ut på sosiale medier så snart det er publisert, er en vanlig strategi, og fungerer vanligvis bra. Imidlertid er det ikke den eneste mulige metoden. Det kan også være lurt å planlegge innlegg som skal deles på et bestemt tidspunkt i stedet for øyeblikkelig.

For eksempel kan du legge ut et antall forskjellige brikker samtidig, men ikke ønsker å spam sosiale medier-profilene dine med en spekter av lenker samtidig. Alternativt har du kanskje gjort en innsats for å undersøke den beste tider å dele innhold i forskjellige nettverk, og du vil maksimere antall visninger og engasjementnivå du får.

Blog2Social gir deg til og med muligheten til å planlegge innlegg i sosiale medier for forskjellige tider, avhengig av plattformen (som er veldig likt måten du planlegger blogginnleggene dine). Dette betyr at du har full kontroll over strategien for sosiale medier uavhengig av hvor dyptgående du ønsker å bli med den.

Administrer innlegg og andeler

Hvis du sjonglerer med mye innhold og plattformer, kan det lett bli vanskelig å følge med på hvilke innlegg du har delt og hvor. For å hjelpe deg inneholder Blog2Social et dashbord der du kan få en oversikt over alle delingene dine i alle nettverk:

Administrer innlegg og andeler

Denne kalenderen gjør det enkelt å følge delingene dine, og filtrere dem basert på spesifikke innlegg og nettverk. Ved å spore innholdet på denne måten, kan du sørge for at strategien blir fulgt, og du kan optimalisere tilnærmingen din når du måtte ønske det. Du kan til og med dele eldre innlegg som kanskje ikke har prestert så bra første gang.

Tilpass utseendet til de delte innleggene dine

Sosiale medier er mer enn bare ren tekst og koblinger kastet sammen uten en ny tanke. Å sørge for at innleggene dine ser bra ut når de er spredt over forskjellige nettverk, er en viktig bekymring. Blog2Social lar deg spesifisere utseendet til hvert innlegg når det blir publisert på forskjellige plattformer:

Tilpass utseendet til de delte innleggene dine

Du kan legge til metakoder for å inkludere bilder, og til og med bestemme nøyaktig hva overskriften og beskrivelsen vil si. Dette er også den enkleste måten å legge til åpne grafikk- og Twitter-kort til delingene dine, da du ikke trenger å rote med noen kode eller ekstra plugins. Du har alltid full kontroll over hvordan innleggene dine ser ut til enhver tid.

Generer Hashtags fra WordPress-tagger

Endelig er et annet viktig aspekt ved sosiale medier hashtags. For de uinnvidde er dette en metode for å tagge innlegg i henhold til deres emne eller potensielle publikum (# blog2social). Ved å inkludere hashtags i innleggene dine, lar du potensielle lesere se hvilke emner som vil bli dekket i selve innholdet, og gjøre det lettere for brukere som allerede er interessert i emnet å finne innleggene dine:

Generer Hashtags fra WordPress-tagger

Med Blog2Social kan du generere hashtags automatisk ved å bruke WordPress-kodene du har spesifisert i hvert innlegg. På denne måten trenger du ikke å ta med relevante hashtags manuelt, men kan i stedet stole på de pluginen oppretter for deg. Det er med andre ord en annen praktisk måte å automatisere strategien for sosiale medier på.

Hvordan dele WordPress-innholdet ditt på sosiale medier-plattformer ved hjelp av Blog2Social (i to trinn)

Nå som vi har dekket de viktigste grunnene til at Blog2Social er et så kraftig delingsverktøy for sosiale medier, la oss bli praktiske. I det følgende gjennomgangen viser vi deg hvordan du bruker denne plugin-en til å dele et innlegg på forskjellige sosiale medier-plattformer.

1. Koble til sosiale medier-profiler

Når du har lastet ned og installert Blog2Social-plugin (her er vår guide for hvordan du installerer plugins hvis du har spørsmål), er det første du trenger å gjøre å koble til sosiale medieprofiler du vil bruke. Dette vil være plattformene der innleggene dine blir delt, så det er viktig at du legger til alle nettstedene du bryr deg om på forhånd (selv om du alltid kan inkludere mer senere).

Naviger til Blog2Social> Networks i admin-dashbordet for å se en liste over tilgjengelige plattformer:

Blog2Social: Koble sammen sosiale profiler

Du vil merke at noen plattformer lar deg velge flere alternativer, for eksempel Side eller gruppe. Som du kanskje forventer, gjør disse valgene deg for å dele innhold direkte til administrerte sider og grupper, så vel som til din grunnleggende profil.

Når du klikker på en knapp ved siden av en spesifikk plattform, vises en ny pop-up. Du blir bedt om å autorisere kontoen din på den tjenesten:

Blog2Social: Autorisere sosial tilgang

Avhengig av plattform, kan det hende du må oppgi kontoinformasjonen din og bekrefte at du vil gi tilgang. Når du har gjort det, lukkes vinduet, og profilen din vises under nettverket på listen:

Blog2Social: Facebook Connect

Bare gjenta denne prosessen med alle kontoer, sider og / eller grupper du vil koble til. Når du er ferdig med å sette opp de nødvendige plattformene, er du klar til å begynne å dele med det samme.

2. Del innholdet ditt på sosiale mediesider

Standard prosedyre for å legge ut innhold ved hjelp av Blog2Social er veldig enkel. For å illustrere prosessen, la oss dele et grunnleggende blogginnlegg til Facebook. For at dette skal fungere, må innlegget allerede være publisert, eller planlagt å bli publisert.

Åpne et innlegg som oppfyller et av disse kriteriene, og du vil merke en ny boks nær toppen av redigeringsgrensesnittet (kalt Auto-Post på sosiale medier):

Blog2Social: Auto-Post på nettsteder for sosiale medier

Her kan du klikke på Tilpass og planlegge innlegg i sosiale medier for å konfigurere innlegget før du deler det. Dette åpner en ny side, der du kan tilpasse hvordan innlegget skal se ut i det spesifiserte nettverket:

Blog2Social: Auto-Post Scheduling

I dette tilfellet er nettverket Facebook. Så innlegget vil bli ledsaget av et bilde fra artikkelen, i tillegg til overskriften og metabeskrivelsen. Disse alternativene vil variere avhengig av hvilket nettverk du velger, samt om du bruker gratis- eller premium-versjonen av plugin-en (mer om dette på et øyeblikk).

Du kan nå klikke på Del for å publisere innlegget til din Facebook-profil. Deretter kan du sjekke ut profilen din for å se innlegget:

Blog2Social: Publisert innhold

Når det er gjort, har du brukt Blog2Social til å dele et WordPress-innlegg!

Selvfølgelig er det bare å klø i overflaten på hva du kan gjøre med plugin-modulen. Som vi har nevnt tidligere, kan du også planlegge innlegg ved å bruke Blog2Social, eller dele automatisk innhold til profilene dine. Du kan få tilgang til disse avanserte funksjonene ved å oppgradere til en av programtilleggene premium planer, som starter på $ 69 per år.

Konklusjon

Mange brukere er avhengige av sosiale medier for å finne innhold, så du trenger å kunne dele WordPress-innleggene dine enkelt og med minimal bryderi. En måte du kan gjøre denne prosessen enklere på er å bruke Blog2Social plugg inn. Dette verktøyet lar deg tilpasse måten du deler innlegg, og til og med automatisere prosessen.

I denne artikkelen har vi vist deg hvordan du kommer i gang med Blog2Social og hvordan du bruker den. For å oppsummere, alt som trengs for å dele et innlegg er å følge disse to trinnene:

  1. Koble til dine sosiale medieprofiler.
  2. Del innholdet ditt på sosiale mediesider.

Har du spørsmål om hvordan du deler innholdet ditt på sosiale medier, eller hvordan Blog2Social kan hjelpe? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me