Revolution Slider WordPress Plugin Review & How To Guide

Slider Revolution er en premium glidebryter tilgjengelig som WordPress-plugin, jQuery-plugin og Joomla-plugin. Det har fått stor popularitet i WordPress-samfunnet på grunn av det enorme spekteret av funksjoner og brukervennlighet.


I denne oversikten skal vi dekke bare hovedfunksjonene i Slider Revolution WordPress Plugin, og så viser vi deg hvor enkelt det er å lage dine egne glidebrytere fra bunnen av.

Få Slider Revolution gratis! Slider Revolution-pluginen er inkludert gratis ved kjøp av vårt Total WordPress Theme, så ikke bare får du en fantastisk plugin, du vil også få Total-temaet så vel som Visual Composer-plugin som også er inkludert gratis!

Få Slider Revolution

Slider Revolution: Hva gjør dette WordPress-pluginet så flott

Det er mange flotte funksjoner innebygd i Slider Revolution for å gjøre det enkelt å lage tilpassede glidebrytere for nettstedet ditt. Her er noen av favorittene våre.

Responsive oppsett

Plugin-en er responsiv klar og inneholder flere alternativ for oppsett av skyvekontroll for å gjøre livet ditt enklere. Velg først glidebryteren din: standard glidebryter, heltscene (enkelt lysbilde) eller en karusellskyver. Velg deretter en layout: auto, full bredde eller fullskjerm.

De automatisk layout alternativet lar deg stille glidebryterstørrelsen ved å bruke eksakte piksler, med tilleggsutstyr for å stille glidebryterstørrelsene til forskjellige skjermbredde (stasjonær, bærbar PC, nettbrett og telefon). Hvis du lar dette alternativet være som standardinnstilling, vil den strekke glidebryteren til hovedbeholderbredden som definert av WordPress-temaet.

De layout i full bredde er akkurat slik det høres ut – et glidebryter for full bredde som vil strekke seg over fra venstre til høyre. Du må fremdeles definere høyden på glidebryteren.

Det mest unike alternativet er full skjerm. Med dette alternativet kan du lage fantastiske glidebrytere som bokstavelig talt fyller hele skjermen, uansett størrelse på nettleseren eller enheten din (du kan til og med bruke dette alternativet til å legge til glidebrytere på fullskjerm med videoer for enda større innvirkning).

Flere innholdskilder

Vil du lage en glidebryter for innleggene dine? Eller for WooCommerce-produktene dine? Ikke noe problem – velg mellom 11 forskjellige innholdskilder når du lager glidebryteren.

Fra skriving av dette innlegget støtter Slider Revolution innhold basert på blogginnlegg, spesifikke innlegg, gjeldende innlegg / side (flott hvis du vil legge til en omtalt glidebryter til blogginnlegg eller porteføljeelement), Flickr, Instagram, WooCommerce, Twitter, Facebook , YouTube, Vimeo eller standard glidebryteren (last opp dine egne bilder / video).

Enkle alternativer

Slider Revolution gjør det enkelt for deg å lage tilpassede skyvekontroller ved å legge til alternativer for omtrent alt. Velg lysbildeforsinkelse, navigasjonspiler, egendefinerte skrifter, legg til parallaksebakgrunner, skyveplassering (legg marginer), legg til medielag, sett inn knapper, velg lysbildeoverganger og mer alt ved å bruke rullegardinmenyene i hele plugin.

Og på toppen av det kan du tilpasse omtrent alt og til og med lagre dine egne forhåndsinnstillinger for å gjøre gjenbruk av fontstiler, lysbildeoverganger, laganimasjoner og mer superenkelt.

Mediasupport

Legg til tekst, lenker, bilder og videoer med noen få museklikk. Dette gir deg muligheten til å lage informasjonsrike lysbilder som leserne og kundene dine kan identifisere seg med. Pluss at hver av disse medietypene er lagt til som sitt eget lag med unike animasjoner, timing og stiler som du angir ved hjelp av Slider Revolution’s superalternativer.

Glidebryterinstallasjonen

Først må du få en kopi av Slider Revolution WordPress Plugin. Det er noen forskjellige metoder for å installere plugin-en, avhengig av om du kjøpte din egen kopi av plugin-modulen eller om den var inkludert i premium-temaet..

1. Installer kopien av Slider Revolution

Last ned Slider Revolution Plugin

Hvis du kjøpte din egen kopi av Slider Revolution fra CodeCanyon, logger du på Envato-kontoen din og går til nedlastingssiden (du kan komme til denne siden ved å holde musepekeren din). Finn deretter din kopi av Slider Revolution og velg nedlastingsalternativet for “Bare installerbar WordPress-fil.”

Last opp plugin-zip-filen

Logg deretter på ditt WordPress-nettsted og naviger til Plugins> Legg til nytt og klikk på knappen “Last opp plugin” øverst til venstre på skjermen.

Herfra bruker du “Velg fil” -knappen for å velge plugin-filen du nettopp har lastet ned fra CodeCanyon, og klikk på “Installer nå” -knappen. Etter det er det bare å aktivere plugin-modulen, så er du klar til å begynne å bygge glidebrytere!

Pakk ut pluginmappen for å laste opp via FTP

Merk: Du kan også installere plugin-modulen din via FTP ved å logge deg på serveren din og laste opp den ekstraherte (unzipped) plugin-filen til mappen din som ligger på wp-content / plugins.

2. Installer Slider Revolution inkludert med et premiumtema

Mange premium-temaer inkluderer kopier av premium-plugins når du laster ned temaet. Hvis dette er hvordan du vil installere din kopi av Slider Revolution, må du referere til dokumentets tema. Men de fleste utviklere gjør sitt beste for å gjøre denne prosessen enkel.

Totalt anbefalte plugins

Hvis du for eksempel bruker Total WordPress-temaet, bør du se en ledetekst på skjermen som anbefaler deg å installere Slider Revolution (og andre plugins som følger med temaet). Bare klikk på lenken til begynne å installere og aktiver deretter plugin-modulen.

Installer Slider Revolution med Total

Total inkluderer også et tilpasset alternativ i demoimportøren for å installere og aktivere Slider Revolution når du importerer eksempeldata. Hvis Slider Revolution ble brukt til å opprette demoen du importerer, burde du bli bedt om å installere plugin-en som vist over.

Importer glidebryterne for Slider Revolution med Total

Da er det bare å sørge for at alternativet “Importer skyveknapper” er valgt, og at temaet automatisk vil importere alle tilpassede glidebrytere fra demoen. Lett!

Slider Revolution Guide

Etter at du har installert plugin-modulen, bør den legge til et menyelement på WordPress-dashbordet ditt. Klikk på dette for å bli ført til hovedadministrasjonssiden for Slider Revolution.

Main Slider Revolution Innstillinger

Herfra kan du opprette eller redigere glidebrytere, aktivere lisensen din hvis du kjøpte din egen kopi av plugin-enheten (hvis glidebryteren ble inkludert i temaet ditt kan du ignorere denne delen) og se om kopien av plugin-en er oppdatert.

Glider Revolution Global Settings

Før du begynner å bygge anbefaler vi at du besøker Globale innstillinger alternativet (som er en undermenyelement under Slider Revolution).

glidebryteren Revolution Global Settings

Her er det mange viktige alternativer for standard responsive rutenettinnstillinger (som gjelder når du bygger nye glidebrytere), tilpasset URL for innlasting av font, databaseoppretting for plugin og mer. Men det er to alternativer vi anbefaler deg å finpusse.

Det første alternativet du bør vurdere å redigere er Vis plugin-tillatelse som du kan bruke til å begrense plugin-tilgang til administratorer. Dette er en enkel måte å sikre at du, din webdesigner eller andre administratorer er de eneste som lager glidebrytere på nettstedet ditt (spesielt nyttig hvis du har gjesteforfattere på bloggen din).

Det andre alternativet du kanskje vil deaktivere, er Aktiver varsler alternativ. Hvis du bruker en kopi av Slider Revolution som ble inkludert i et premiumtema, kan det hende du ser merknader om “oppgradering” eller “angi lisensen din” når det ikke er behov. Bare deaktiver dette alternativet for å skjule merknader. Lagre deretter innstillingene.

Nå kan du begynne å bygge glidebryterne! Du har tre alternativer – begynn fra bunnen av, snag en gratis eksportfil fra Slider Revolution “brukseksempler” eller importer prøveglidebrytere som er inkludert i temaet ditt..

Importer en prøveglidebryter

Slider Revolution Eksempel Sliders

Hvis du velger å importere en prøveglidebryter fra Slider Revolution brukseksempler last ned først glidebryterfilen fra nettstedet, og naviger deretter tilbake til WordPress, klikk på Importer glidebryteren alternativ. Herfra bla etter eksempelfilen du lastet ned, og klikk på Laste opp. Dette bør legge til glidebryteren for prøven og alle innstillingene, slik at du kan bruke den som base for en ny glidebryter.

Lag en ny glidebryter

Hvis du lager en glidebryter fra bunnen av, klikker du på Ny glidebryter alternativ. Start nå fra toppen

Slider Revolution Innholdskilde

Velg en innholdskilde: velg hvordan du vil legge til innhold i glidebryteren. Det er 11 innholdskilder å velge mellom, men for det meste vil du velge den misligholde alternativ.

Slider Revolution Tittel og kortkode

Legg til en glidebladtittel og kortkode: Velg et navn på glidebryteren som hjelper deg å huske hva den inneholder eller hvilken side du bruker den på. Det er også her du finner den enkle kortkoden for glidebryteren for å sette den inn i innlegg og sider.

Slider Revolution Type

Velg en glidebladtype: Velg en glidebladtype, og velg en forhåndsinnstilling for å laste forhåndsinnstillinger som er inkludert i pluginen.

Slider Revolution Layout

Velg lysbildeoppsett: Velg glidebryterlayout og rutenett (i piksler). Du kan angi tilpassede rutenettstørrelser basert på størrelsen på skjermen, selv om fullskjerm vil fylle hele nettleserskjermen. Uansett hvilket alternativ du velger, må du legge til en rutenettbredde og høyde som avgjør størrelsen på lagbeholderen din.

Neste bla tilbake til toppen av skjermen for å begynne å redigere de generelle innstillingene for glidebryteren.

Skyveinnstillinger

Til høyre ser du et knippe skyvealternativer.

Generelle innstillinger: Angi lysbildefremvisningsalternativer, angi standard lysbildevarighet (hvor lenge et lysbilde vises for), rediger standardoverganger / animasjoner og bakgrunner, aktiver fremdriftslinjen (og rediger posisjon og stil), rediger første lysbildeinnstillinger, aktiver neste lysbilde på fokus og deaktiver uskarphet.

Oppsett og visuelt: Rediger skygger, overlegg, hovedglidebakgrunn, aktiver en laster-spinner, deaktiver glidebryteren på mobilen (eller under spesifikke bredder) og velg en skyveposisjon på siden.

Navigasjon: Tilpass alternativer og innstillinger for siderpiler, kuler, faner og miniatyrbilder. Aktiver også berøringsnavigering, sveip, tastaturnavigering og musrull.

Parallax & 3D: Aktiver parallaks og / eller 3D-støtte pluss rediger musefølsomhet og dybdenivåer for parallaks.

Ytelse og SEO: Aktiver lat lasting og overvåke glidebryterens ytelse.

Problemhåndtering: Aktiver tilbakeslag og feilsøk eventuelle glidefeil.

Google-skrifter: Last inn tilpassede Google Fonts-familier spesielt for glidebryteren (legg til hvilke skrifter du måtte ønske eller trenger å legge til tekstlag som passer resten av nettstedet til lysbildene dine).

Importer / eksporter / erstatt: Importer egendefinerte maler, eksporter gjeldende glidebryter for å gjenbruke på et annet nettsted og bruk alternativer for å erstatte webadresser i glidebryteren.

API-funksjoner: Rediger api-metoder og hendelser (vi anbefaler at du ignorerer denne fanen med mindre du er en avansert utvikler).

Slider Revolution-hurtigkoblinger

Når du er ferdig med å velge, klikker du på grønn fil øverst på skjermen for å lagre endringene dine. Etter det klikker du på blå blyant for å begynne å redigere lysbildene!

Legg til eller rediger lysbilder

Legg til eller rediger Slider Revolution Slides

Nå begynner du å legge lysbildene. Det er to eller tre lysbildealternativer avhengig av om du begynner fra bunnen av eller bruker en prøveglidebryter: Statiske / globale lag, eventuelle allerede opprettede lysbilder og Legg til lysbilde.

Statiske / globale lag vil bli sett på som et overlegg på toppen av lysbildene du lager. Dette er en flott måte å legge til en logo eller vannmerke, ta med en “Kjøp nå” -knapp for produktet ditt eller til og med en lenke for å abonnere på nyhetsbrevet ditt.

Velg en spennende lysbilde for å gjøre endringer i et lysbilde du tidligere har opprettet eller importert som en del av en prøveglidebryter. Dette er en av de enkleste måtene å komme i gang med Slider Revolution hvis du er ny på plugin-modulen, ettersom eksempelglidebryteren deres viser hvordan du riktig bruker forskjellige plugin-funksjoner for å lage imponerende glidebrytere.

Klikk på Legg til lysbilde for å begynne å lage et lysbilde fra bunnen av.

Slider Revolution: Sett lysbilde bakgrunn

Bruk først Hovedbakgrunn alternativer for å velge lysbildebakgrunn: bilde, ekstern URL, gjennomsiktig (merk – hvis du angir en bakgrunnsglidebakgrunn i de generelle skyveinnstillingene vil den være synlig), ensfarget eller video. Bruk deretter alternativer for media kildeinnstillinger, filtre, parallaksnivå (%) og Ken Burns (en animert panorering og zooming effekt) hvis du vil tilpasse lysbildet ytterligere.

Slider Revolution: Angi Generelle innstillinger for lysbildet

Neste gå videre til Generelle innstillinger. Det er her du kan stille inn en lysbildeforsinkelse hvis du ikke vil at glidebryteren skal animeres så snart den lastes inn, rediger alternativ for sløyfeslynging eller legge til en utløpsdato (flott hvis du oppretter en glidebryter for en ferie eller en kampanje). En annen nyttig funksjon på denne fanen er muligheten til å stille inn din Slide State til upublisert – på denne måten kan du fortsette å redigere lysbildet ditt og forhåndsvise det på baksiden av nettstedet ditt uten at det nye lysbildet er synlig for besøkende på nettstedet.

Hvis du bruker miniatyrnavigering for glidebryteren, vil thumbnail fanen tilbyr alternativer for å velge et tilpasset lysbilde og dimensjoner. Men hvis du valgte å ikke bruke denne navigasjonsstilen, kan du hoppe over denne fanen.

Slider Revolution: Sett lysbilde-animasjon

Med det gjort kan du bytte til Skyv animasjon -fanen for å tilpasse glidebryteren for overgangsanimasjon. Det er over 80 animasjoner å velge mellom pluss alternativer for rotasjon, varighet og lette.

Revolution Slider tilbyr også alternativer for Link & SEO innstillinger, Lysbildeinfo (tilpassede parametere og beskrivelse) og Overskriv av navigasjon for å legge til tilpassede navigasjonspiler, kuler eller miniatyrbilder spesielt til lysbildet.

Nå er det en flott tid å klikke på det grønn fil ikonet øverst på skjermen for å lagre innstillingene dine før du legger lag og stiler til lysbildet.

Legg til lysbilder

Slider Revolution: Legg gliderlag

Når du legger til eller redigerer lysbilder, er Slider Revolution fullpakket med alternativer, og de fortsetter å komme. Du kan velge mellom 8 forskjellige Legg til lag alternativer:

  • Tekst / HTML lag er perfekte for å legge til overskrifter, beskrivelser eller til og med lenker. Legg til hva det er du vil si på lysbildet.
  • Bilder er flotte for å sette inn logoen din, legge til dybde på parallaks-lysbilder, sette inn før / etter sett og mer.
  • Lyd & video lagene er ganske rett frem. Velg mediet du vil sette inn, og velg en fil fra mediebiblioteket, eller sett inn en lenke (YouTube, SoundCloud, etc.). Legg deretter til innstillinger for å aktivere looping, autospilling, neste lysbilde på slutten, basevolum, segmentstart / slutt og forhåndsinnlasting. Dette er en enkel måte å legge til ekte attester til glidebryteren, en introvideo eller en tutorial.
  • Knapp lagalternativer inkluderer 21 størrelser og grensradiuskombinasjoner som du kan redigere farge, bakgrunn, kantfarge, ikon, font, svevetilstand og tekst. I tillegg er det en rekke nyttige forhåndssett for sosiale koblinger animerte musrulleikoner, hamburgermeny eller til og med spille / pause.
  • figurer kan brukes til å legge til effekter (som å pulse eller utstråle en farge bak en knapp), for å definere en del av et tekstlag (bruk en form for å fremheve bare et ord eller uttrykk) eller for å legge til visuell interesse. Velg bakgrunn, kantfarge / størrelse, form kantradius (0 for en firkant, 100 for en sirkel), formstørrelse i piksler og polstring.
  • Gjenstand lag kan brukes til å sette inn en png, jpg, svg eller ikon fra ThemePunchs bibliotek med gratis ressurser.
  • Importere for å kopiere et lag eller skyve fra en annen glidebryter i biblioteket ditt. Raskt og enkelt!

Klikk på den blå “Legg til lag” -knappen for å komme i gang, og bruk deretter alternativene for å virkelig tilpasse eller lag.

Lagalternativer

Hvis du ser rett nord for forhåndsvisningsdelen av glidebryteren, bør du se en hvit stolpe med mange alternativer du kan bruke til å redigere og tilpasse lagene dine når du legger dem til.

Slider Revolution Layer Style

Bruke Stil alternativer for å redigere skrifter, farger og lagplassering. Dette inkluderer alt fra en tilpasset Google-skrift, skriftstørrelse, linjehøyde, tekstfarge, lagbakgrunn, polstring / margin, perspektiv, svev, veksling og mer.

Slider Revolution Layer Animasjon

De animasjon fanen er akkurat som du forventer – den har mulighet for å legge til og tilpasse inngangs- og avgangsanimasjonene for laget ditt. Velg en forhåndsinnstilt animasjonsmal, legg til en lettelse og rediger animasjonens varighetstid.

Slider Revolution Layer Loop

Løkke innstillingene er enkle: enten lar du være deaktivert slik at laget ditt bare lastes med animasjonen du allerede har valgt, eller aktiver sløyfe ved å velge type. Velg mellom pendel, rotering, sideloop, puls og bølge for å gi laget ditt en konstant, loopende animasjon.

Glidebryters revolusjon lag synlighet

Mobile innstillinger finnes under Synlighet. Herfra kan du spesifisere om et lag skal være synlig på spesifikke enheter, skjult under en angitt bredde eller bare vises på svevet.

Slider Revolution Layer Behaviour

Oppførsel inkluderer et par nyttige veksler for å tilpasse laginnstillingene. Den første er en innstilling for å aktivere lag auto-respons og barnes element respons. Som standard vil lysbildefritt lag krympe når nettleservinduet krymper, deaktiver disse innstillingene for å opprettholde lagstørrelse. Du kan også redigere lagjustering og responsive forskyvning herfra.

Slider Revolution Layer Actions

Bruke handlinger fane for å legge til egendefinerte laginnstillinger ved å klikke, musetast eller musefri. Handlinger inkluderer bla, veksle, mediaspill, pause, angi fullskjerm, demp og mer.

Egenskaper for gliderens revolusjon

For avanserte brukere eller utviklere, Egenskaper seksjonen kan brukes til å legge til din egen ID, klasser og innpakning for å målrette med tilpasset kode.

Slider Revolution Layer Parallax / 3D

Og til slutt, Parallax / 3D tilbyr en rullegardinvelger for å velge “nivået” av parallakseffekten du vil legge til et lag. Jo høyere prosentandel, jo mer vil laget ditt bevege seg.

Layer Frame Times

Når du går videre, under forhåndsvisningen av skyvekontrollen, bør du se en timeplan. Herfra kan du redigere forsinkelsen for når lagene dine animeres på lysbildet. Du kan også se en visuell timeplan som viser lagtimingen i forhold til lysbildets totale tidslengde. Den blokkerte delen er din animasjonstid for lag, og den lysere fargen er hele tiden hvor laget ditt vil være synlig.

Tidspunkt for glidebryters revolusjon

For å redigere den totale varigheten for lysbildet ditt, klikker du bare og drar den blå koden øverst til høyre i tabellen.

Når du har lagt til flere lag, kan du også bruke denne delen til å organisere lagene dine ved å redigere posisjonsnummeret, inngangstiden eller ved å dra og slippe lagene i rekkefølge. I tillegg kan du bruke denne delen til å spille lysbildet for å forhåndsvise timingen mens du gjør endringer.

Lagre lysbildet

Det viktigste trinnet er å lagre lysbildet! Forsikre deg om at du lagrer eller oppdater lysbildet etter endringer. Hvis du navigerer bort fra lysbildet ditt (selv om det er til et annet lysbilde), kan du miste alt hardt arbeid. Så husk å lagre, lagre, lagre!

Etter lagring kan du gå videre og jobbe på andre lysbilder eller glidebrytere.

Bruke glidebryteren

For å legge til den fantastiske glidebryteren til ethvert innlegg eller side, bruk Slider Revolution-kortkoden som du opprettet tidligere. Denne kortkoden finner du ved å klikke på Slider Revolution-menypunktet i dashbordet. Kortkoden skal se ut [rev_slider alias] basert på aliaset du ga glidebryteren da du opprettet den første.

Bare lim inn kortkoden i innlegg eller sideinnhold. Eller hvis temaet støtter flere glideplasser, kan du legge til kortkoden der også. Noen WordPress-temaer inneholder til og med spesielle moduler for glidebryteren. For eksempel inkluderer WordPress Theme for flere funksjoner Slider Revolution, og med den innebygde sidebyggeren kan du legge glidebrytere til et hvilket som helst innlegg eller side bare ved å sette inn en Slider Revolution-modul. Alt du trenger å gjøre er å legge til modulen, velge en glidebryter fra rullegardinmenyen (den vil vise en liste over alle glidebryterne du allerede har opprettet), sette inn og dra og slippe glidebryteren på plass. Lett riktig?

Pakk inn

Vi tror Slider Revolution er en av de enkleste premium-glidebrygg-pluginene å bruke, spesielt siden de tilbyr en rekke gratis maler (og enda flere premium-maler hvis du kjøper din egen lisens for plugin-en), en brukervennlig redigerer og mange tonn av innebygde funksjoner slik at du ikke trenger å kjenne CSS for å style lysbildene dine (knapper, skrifter, farger og mer er allerede der!). Det blir solide 5 stjerner, og etter vår mening vil du være hardt presset for å finne en bedre glidebrygg-plugin.

Forhåpentligvis hjalp guiden vår deg gjennom prosessen med å komme i gang, men for å lære mer (eller ta tak i ditt eget eksemplar) kan du gå til ThemePunchs viktigste Slider Revolution-side. De viser gode eksempler på glidebryteren sin, så vel som lenke til live demoer der du kan se hva Slider Revolution kan gjøre.

Mer om Slider Revolution

Men vi vil gjerne høre fra deg. Gi oss beskjed om hva du synes om Slider Revolution i kommentarfeltet nedenfor, eller send oss ​​spørsmål. Vi hjelper gjerne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me