WordPress nettsteder er mottakelige for et bredt spekter av angrep inkludert SQL-injeksjoner, brute-force-angrep og uautoriserte pålogginger. Sikkerhetsplugins som WordFence og iThemes Security kan forbedre sikkerheten på nettstedet ditt ved å ta opp vanlige sikkerhetsproblemer, for eksempel å endre administratorkontoen fra administrator.


Jeg kom over en annen sikkerhetsplugin nylig med tittelen Hide My WP som takler hackere på en annen måte.

BLI Skjul min WP

Plugin-en ble utviklet fordi de fleste hackere og roboter vet hvor de kan finne viktige WordPress-filer og sider. En bot som er designet for å målrette mot WordPress-nettsteder, vil derfor angripe ethvert nettsted med WordPress-filer, og passere de som ikke gjør det.

Akkurat som hackingsprogramvare utnytter det faktum at alle WordPress-nettsteder er strukturert på samme måte, utnytter Hide My WP det faktum at programvare bare kan målrette mot nettstedet ditt hvis det kjenner nettstedets struktur. Det gjør dette ved å fjerne alle bevis for at nettstedet ditt er drevet av WordPress. Dette gjør det veldig vanskelig for hackere å infiltrere nettstedet ditt.

La oss se nærmere på hvordan Hide My WP kan beskytte nettstedet ditt mot ondsinnede angrep.

Start Innstillinger

Som alle gode WordPress-plugins som har mange konfigurasjonsalternativer, skjuler jeg og eksporterer funksjonaliteten for My WP. Feilsøkingsrapporter er også tilgjengelige for utviklere.

Det som skiller Hide My WP fra hverandre er muligheten til å importere ferdiglagde innstillingsordninger. Du kan velge mellom middels privatliv (mer kompatibilitet), middels privatliv (raskt) og høyt personvern (mindre kompatibilitet). Hvis du velger en av disse innstillingsskjemaene, vil du legge til dataene i importboksen og endre måten plugin-enheten er satt opp. Dette er en fantastisk funksjon som vil spare deg for mye tid på å sette opp plugin.

Skjul innstillingene for WP-start

Generelle innstillinger

Mens de forhåndsinnstilte innstillingsplanene er nyttige, bør det bare ta fem til femten minutter å gå gjennom de to hovedinnstillingssidene og konfigurere Skjul min WP for nettstedet ditt.

En rekke innstillinger er tilgjengelige øverst på siden med generelle innstillinger, inkludert et alternativ for å bruke en av sidene dine for 404 feil og skjule wp-login.php-siden ved å bruke en ny unik URL. Administrasjonsområdet ditt kan også skjules for brukergrupper som du ikke har merket som pålitelige.

Skjul mine generelle innstillinger for WP

Hide My WP lar deg skjule mange ting, slik at programvare ikke kan oppdage at nettstedet ditt drives av WordPress. For eksempel kan du skjule WordPress-detaljer som er lagt til feeds, versjonen av WordPress du bruker, og viktige mapper som / wp-inkluderer / og / wp-content /.

Skjul mine generelle innstillinger for WP

Plugin-enheten har noen tilleggsfunksjoner som minifisering og et alternativ for å erstatte ord og URL-er fra den utgitte HTML-filen.

Skjul mine generelle innstillinger for WP

Permalinks og URL-innstillinger

Siden Permalinks og URL-innstillinger er der du tilpasser hvordan filene, mappene og sidene dine blir skjult. Du kan gi nytt navn til plugin-mappen, stilarket, wp-inkluderer-mappen og opplastingsmappen.

Wp_comments_post.php kan også gi nytt navn. Dette forhindrer hackere fra å vedvarende spam deg med spam-kommentarer.

Skjul mine WP Permalinks og URL-innstillinger

Grunn- og spørringsdelen av nettadressene dine for forfatter- og feedsider kan også endres. Alternativt kan du deaktivere dem helt fra offentlig visning.

Skjul mine WP Permalinks og URL-innstillinger

De samme modifikasjonene kan brukes på innlegg, sider, kategorier og tagger. Dette hjelper med å gjøre det enda vanskeligere for programvare å oppdage at nettstedet ditt drives av WordPress.

Skjul mine WP Permalinks og URL-innstillinger

Søk kan også endres eller deaktiveres. Andre alternativer inkluderer muligheten til å deaktivere arkiver og tilpassede innleggstyper.

Skjul mine WP Permalinks og URL-innstillinger

Vær oppmerksom på at å deaktivere mange funksjoner på nettstedet ditt kan skade brukeropplevelsen. Fjern for eksempel arkivarkiver betyr at besøkende ikke kan søke gjennom innlegg fra en bestemt kategori. Hvis du imidlertid velger å deaktivere søk, kan du alltid erstatte standard WordPress-søkefunksjonalitet med Google-søk.

Oversikt

Hide My WP lar deg fullstendig endre den offentlige strukturen til viktige kjernefiler og sider, temafiler og plugin-filer.

På grunn av arten av sikkerhetsplugins er det vanskelig å sjekke om de er effektive eller ikke. Tross alt garanterer ikke et nettsted som ikke blir angrepet at sikkerhetstiltakene fungerer. Selv om det ikke er tvil om at tiltakene som Hide My WP gjør for å skjule viktige områder på nettstedet ditt, vil gjøre det vanskeligere for hackere og roboter å angripe nettstedet ditt.

Hide my WP WordPress-plugin er tilgjengelig på CodeCanyon for $ 23. Plugin-en har ikke blitt oppdatert siden november 2013, men det ser ut til at utvikleren aktivt gir støtte for plugin-modulen.

Gå til Hide My WP-informasjonssiden for en komplett liste over funksjonene ��

Lykke til,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me