SiteGround er et populært webhotellfirma som også tilbyr fantastisk WordPress hosting. I dette innlegget skal vi se på hva SiteGround har å tilby og gi deg en topp på det som er under panseret på GoGeek Hosting-planen deres.


Vis WordPress Hosting Plans

Hva du skal se etter i en WordPress-vert

Vi elsker WordPress, og vi vet at du gjør det, så det er viktig å finne hosting som tilfredsstiller dine WordPress-spesifikke behov. Enten du er nybegynner eller en proff, er det mye du bør tenke på – oppetid, support, sikkerhetskopiering og mer. Her er noen viktige komponenter du må se etter når du velger din WordPress-vert.

Hosting Kostnad

Prising er sannsynligvis en av de største bekymringene for de fleste bloggere og bedrifter. Til tross for hva du måtte ønske deg, vil sannsynligvis hostingalternativene dine være begrenset av budsjettet. Heldigvis er alle SiteGround’s fantastiske web- og WordPress-vertsplaner overkommelige. I tillegg, hvis du klikker her for å se SiteGround Hosting Plans, kan du få hosting som starter på bare $ 3.95 / måned – noe som er 60% avslag på standardpriser.

Ett-klikk-installasjon

Hvis du er ny på WordPress eller bare er ny på bygging av nettsteder, er det en god ide å finne hosting som har enkel ett-klikk WordPress-installasjon, slik at du ikke trenger å gjøre noe manuelt. SiteGround har en fantastisk installasjonsveiviser som gjør installasjon av WordPress så enkelt at du kan gjøre det på bokstavelig talt bare noen minutter.

Autooppdateringer

Med utgivelsen av WordPress 3.7 kom automatiske oppdateringer for vedlikehold og sikkerhet, men større oppdateringer er fremdeles opp til deg å huske å installere. Men hvis du finner en vert som vil huske å gjøre dette for deg, vil du aldri gå glipp av en oppdatering. SiteGround har automatiske oppdateringer til WordPress, slik at du alltid vet at installasjonen er oppdatert.

sikkerhetskopier

Hvis du er usikker på dine egne evner, er det best å finne en vert som gir sikkerhetskopier eller gjenoppretting av poeng for deg. SiteGround inkluderer for eksempel gratis daglige sikkerhetskopier med alle hostingplanene deres – et flott alternativ til tredjeparts tjenester eller plugins som Backup Buddy.

24/7 support

Dette er en stor. Du vet aldri når du kan få et problem med webhotellet ditt, så det er viktig å ha tilgang til support når du trenger det. SiteGround tilbyr 24/7 support via telefon, chat og billetter, så selv om du har problemer med en dårlig inngangsport klokken 02.00, kan du be om hjelp. I tillegg har SiteGround spesialutdannet personell som også kan hjelpe deg med WordPress og plugin-spesifikke problemer du kan støte på, slik at du vet at du får nøyaktige svar på alle spørsmålene dine.

Oppetidsgaranti

Mange verter, inkludert SiteGround, har 99,9% oppetidsgarantier. Dette betyr at nettstedet ditt bare bør være nede 0,1% av tiden (vanligvis er dette for servervedlikehold), så det ikke bry deg eller leserne dine.

Besøk per måned

Når du velger en plan fra en vert, må du sørge for å velge den som tilfredsstiller dine behov, spesielt med tanke på trafikk. SiteGround tilbyr tre hovedplaner (StartUp, GrowBig & GoGeek) hver med forskjellige tiltenkte trafikknivåer (henholdsvis 10 000, 25 000 og 100 000). Dette er ment for å holde nettstedet raskt, sørg for å velge planen som er riktig for trafikken. Hvis du får mye trafikk, men kjøper en plan som ikke var bygd for å håndtere den, vil nettstedet ditt gå sakte, så ikke skvett på hosting!

båndbredde

For et nytt nettsted er 5 GB god plass til å være vert for innholdet ditt. Men etter hvert som nettstedet ditt vokser, trenger du mer. SiteGrounds planer starter på 10 GB og går derfra. Igjen er det viktig å bestemme hvilken plan som har funksjonene du trenger. Hvis du vil gi mye nedlastbart innhold til brukerne dine, trenger du en plan med mye mer plass.

Hastighet

Uansett hvilken vert eller plan du velger, er hastighet en enorm bekymring for enhver WordPress-bruker. Du vil ha en vert med raske servere. Dette betyr solid maskinvare og fantastisk cache. SiteGround ligger langt fremme på denne, og de tilbyr til og med sin egen SuperCacher-plugin som inkluderer 3 nivåer av hurtigbufring. Sjekk ut artikkelen deres til lære mer, men i utgangspunktet lyktes det WordPress-brukere (som deg) siden de kan dra full nytte av denne fantastiske plugin og det er dynamisk hurtigbufring.

Sikkerhet

Det er viktig å holde nettstedet ditt trygt, og en del av kampen inkluderer bruk av en trygg og sikker server. Mange vertsfunksjoner øker sikkerheten din (for eksempel sikkerhetskopiering, programvareoppdateringer, overvåking og mer) – og SiteGround tilbyr mange lag med beskyttelse til alle brukerne. Ta en titt på videoen deres for å se noen av måtene SiteGround gir trygghet til kundene sine.

Det er andre funksjoner du kan ønske deg, for eksempel gratis overføringer / overføringer, e-postkontoer, dataoverføringer, flere datasentre, sikkerhetstiltak (for eksempel plugins), hurtigbufring osv. Disse er tilfeldigvis levert av SiteGround, og er alle flotte å se på for hvis du trenger dem, men jeg vil vurdere disse bonusfunksjonene som ikke er avgjørende for hva som utgjør en god vert (men de utgjør en stor vert ��). Hvis du vil lese mer om hva du bør se etter når du vurderer verter, kan du sjekke disse innleggene fra forfatterne våre:

  • WordPress Hosting: Hvordan velge det beste
  • Hvordan velge riktig WordPress Hosting
  • Hva du trenger å vite om administrert WordPress Hosting

SiteGround WordPress Hosting

Åpenbart er SiteGround en stor vert. De tilbyr alle funksjonene vi dekket og deretter noen. En virkelig flott funksjon ved SiteGround som et vertsfirma er at de har funnet det søte stedet mellom rimelig (men begrensende) tradisjonell delt hosting og dyrere, funksjonsrik administrert WordPress-hosting. SiteGround har funnet en måte å tilby sine kunder mange av de fantastiske funksjonene i en administrert WordPress-vert (autooppdateringer, hurtigbufring, sikkerhet osv.), Mens de fremdeles opprettholder budsjettvennlige priser.

La oss se på SiteGround GoGeek-plan siden den kommer med alle de fantastiske klokkene og fløytene for å gi deg en bedre ide om hva som er inkludert i premium hostingplanene deres. Når du først logger inn på brukerområdet ditt, finnes det en mengde nyttige faner for alt mulig. Hvis du noen gang trenger din DNS-informasjon, konto-IP eller andre tjenester, klikker du bare på fanen Mine kontoer. Herfra kan du få tilgang til alle slags ekstra funksjoner fra SiteGround.

Under kontosiden din er det en WordPress Installations-fane. Det er her hver av nettstedene dine er oppført, sammen med et par nyttige lenker. Det er en rask kobling til Administrasjonspanelet på nettstedet ditt, men enda viktigere er det en kobling til SiteGround WordPress Toolkit. Bare klikk på denne knappen for å bli sendt til cPanel X som er fullastet med raske alternativer.

SideGround-kontoside

SiteGround WordPress Toolkit

Verktøysettet inneholder en hurtig tilbakestillingsknapp for ditt WordPress Admin-passord, et alternativ for å gjøre WordPress-administratorpanelet sikkert ved å begrense tilgangen til bare å tillate bestemte IP-adresser, fikse filtillatelser (en rask og enkel måte å tilbakestille hvis du får tillatelsesfeil) , Endre nettstedets domene (eller underdomenet) hvis du vil overføre nettstedet ditt, flytte installasjonen til / fra en ny mappe, konfigurere SSL-sertifikat (hvis du har et privat SSL-sertifikat) og slette applikasjonen hvis du av en eller annen grunn bestemmer deg for å fjerne helt din nettside. Disse er alle supernyttige i spesifikke situasjoner, slik at du kanskje ikke trenger å bruke dem avhengig av utviklerens ferdighetsnivå.

SiteGround WordPress Toolkit

SiteGround ekstra tjenester

Under Mine kontoer er også kategorien Ekstra tjenester. Det er her du kan vise og få tilgang til mange av premiumfunksjonene som er tilgjengelige fra SiteGround.

SiteGround ekstra tjenester

Premium backup
Å gjenopprette nettstedet ditt er enkelt når du bruker SiteGround. Daglige sikkerhetskopier er inkludert gratis i alle planer, men GrowBig & GoGeek inkluderer også et innebygd gjenopprettingsverktøy som er brukervennlig. Bare klikk på gjenopprett-knappen for å sende inn en billett for å få nettstedet ditt gjenopprettet til en tidligere sikkerhetskopi. Begge planene inkluderer 30 lagrede sikkerhetskopier av nettstedet ditt, og GoGeek-planen inneholder også ubegrensede manuelle restaureringer av SIteGround-supportteamet.

SiteGround-sikkerhetskopier

Standard AlphaSSL
SiteGrounds GrowBig & GoGeek-planer inkluderer begge 1 års gratis for et standard SSL-sertifikat. Dette er flott hvis du planlegger å akseptere betaling via kredittkort, siden det lar deg opprette en sikker forbindelse mellom kunden og serveren din. Hvis du planlegger å opprette en installasjon på flere sider med forskjellige underdommer, må du bruke WildCard SSL – men SiteGround tilbyr dette også, og oppgradering er like enkelt som å klikke på en knapp.

SiteGround AlphasSSL

HackerAlert Malware
Vi er store på sikkerhet her på WPExplorer, og tror bestemt at du aldri kan legge til nok lag med beskyttelse på nettstedet ditt. SiteGround’s Hacker Alert er en premiumoppgradering, men det er vel verdt $ 1 per måned. Denne funksjonen gjennomsøker nettstedet ditt for malware og gir deg en heads-up via e-post hvis den finner noe (og den gir deg til og med tips om hvordan du rydder opp på nettstedet ditt). Sammen med andre WordPress sikkerhetsteknikker er HackerAlert en flott tjeneste å vurdere.

Dedikert IP-adresse
Selv om kategorien Ekstra tjenester kan du oppgradere til en dedikert IP-adresse. Selv om dette ikke er et nødvendig trinn for de fleste blogger eller bedriftsnettsteder, kan det være lurt å vurdere å få en hvis du planlegger å bruke SSL eller få tilgang til nettstedet ditt via FTP.

CloudFlare Plus
Nesten alle SiteGround-planene inkluderer CloudFlare bakt rett i. Dette er flott siden CloudFlare virkelig kan fremskynde WordPress-nettstedet ditt. De bruker datasentre over hele verden for å levere statiske filer (for eksempel bilder eller annet innhold) ved å bruke datasenteret nærmest hver leser. I noen tilfeller kan dette fremskynde nettstedet ditt med så mye som 50% og spare opptil 60% av båndbredden. Ved å oppgradere til CloudFlare Plus får du også timestatistikk, SSL-støtte, to nivåer av bildekomprimering, optimalisert størrelse på størrelse med bilder og mer.

SuperCacher-plugin

Hvis du velger en SiteGround GoGeek WordPress Hosting-plan, vil du også ha tilgang til alle tre nivåer i det kraftige SuperCacher-plugin (statisk, memcached og dynamisk). Plugin-en installeres automatisk når du velger WordPress som nettstedsprogramvare. Denne koselige plugin-enheten gir raskere hastighet på nettstedet ditt ved å lagre statisk innhold, resultater av databaseforespørsler og dynamiske kopier av websidene. Rediger cacheinnstillingene dine ved å klikke på SuperCacher-menypunktet i WordPress-dashbordet.

SiteGround SuperCacher

WordPress Staging

SiteGround tilbyr også gratis iscenesettingssider til GoGeek-kundene. Dette er et flott verktøy å bruke hvis du utvikler et nettsted for noen andre, siden du kan finpusse temaet ditt og legge til innhold før du går live. Når du er klar, klikker du bare på en knapp for å flytte iscenesettelsen til ditt live nettsted (og sikkerhetskopiere automatisk liveområdet ditt i tilfelle du vil gå tilbake).

Velge en SiteGround WordPress Hosting Plan

Så du har sett hvilke funksjoner SiteGround inkluderer, men hvordan velger du en plan som passer for deg? SiteGround tilbyr tre enkle å bruke hostingplaner – StartUp, GrowBig og GoGeek. Og ikke stress med det for mye, hvis du velger en plan og senere oppdager at du trenger mer kraft, gjør SiteGround det enkelt som kake å oppgradere kontoen din med bare noen få klikk på en knapp.

SiteGround WordPress Hosting Plans

Oppstart

Hvis du er ny på WordPress, eller hvis du planlegger å være vert for en personlig blogg (eller et annet lite nettsted), kan SiteGround’s StartUp-plan bare være riktig for deg. Denne planen er designet for nettsteder med lavere trafikk, og lar deg være vert for ett nettsted som får rundt 10.000 treff per måned. Det er perfekt for bare å starte.

GrowBig

Når nettstedet ditt vokser oppgradering til GrowBig-planen. Denne SiteGround-planen er egnet for moderat trafikk, og lar deg være vert for et ubegrenset antall nettsteder slik at du kan være vert for ditt eget nettverk av nettsteder (så lenge trafikken er rundt 25 000 per måned) eller bare en populær. I tillegg når du oppgraderer får du ekstra funksjoner inkludert WordPress SuperCacher, grunnleggende sikkerhetskopiering og restaureringer, prioritert støtte og doble webområdet.

GoGeek

Hvis nettstedet ditt bare blir større (siden du er super kul), eller hvis du er ute etter solid hosting for bedriftsnettstedet ditt, er GoGeek-planen et flott alternativ. Med førsteklasses funksjoner inkludert 1-klikk-iscenesettelse, SG Git github-integrasjon, premium-sikkerhetskopieringer, ubegrenset profesjonell websideoppretting og gratis PCI-samsvar for nettbutikker, er denne vertsplanen fra SiteGround en av de beste planene de tilbyr.

Nå som du har sett på hva SiteGround har å tilby, la oss se på hvordan du faktisk konfigurerer hosting hos dem. Så ta turen over til SiteGround og velg en WordPress Hosting-plan, og fortsett deretter til installasjonsguiden vår.

Komme i gang med SiteGround WordPress Hosting

Før du selv begynner å tenke på WordPress-temaet ditt eller noen av innleggene dine, må du kjøpe vertsplanen din og velge et domenenavn. Heldig for deg, hver WordPress-hostingplan fra SiteGround inkluderer et GRATIS domenenavn. Ikke bare sparer dette penger, men det gjør at du setter opp nettstedet enda raskere, siden du ikke trenger å peke domenenavnet ditt fra en annen server. Så velg en av planene vi snakket om over, så la oss komme i gang!

Installasjonsveiviseren for SiteGround

Mitt råd er å dra nytte av konfigurasjonsveiviseren for SiteGround – det kommer til å gjøre å sette opp WordPress-nettstedet ditt veldig enkelt og uten hodepine. Først må du logge inn på SiteGround-brukerområdet, det bør være en ledetekst som ligner den nedenfor. Bare velg alternativet som gjelder din situasjon; i denne opplæringen vil vi lede deg gjennom hvordan du setter opp et helt nytt nettsted.

Installasjonsveiviseren for SiteGround

MERK: Det er et manuelt installasjonsalternativ hvis du heller vil gå den ruten, men siden det er mer komplisert, vil vi ikke dekke her.

Deretter velger du hvilken type nettsted du oppretter, så vel som programvaren du vil bruke. Selvfølgelig velger du WordPress for den andre, siden det tross alt er den beste CMS.

Innstillinger for nettstedGround nettsted

Og deretter, basert på hva du valgte i forrige trinn, blir du bedt om å opprette innloggingsdetaljene dine. Vi valgte WordPress (duh), og la til vår info. Du har også muligheten til å velge et gratis tema levert av SiteGround. Dette er valgfritt. Hvis du ikke ser et du liker, eller hvis du allerede har funnet et premium WordPress-tema andre steder, trenger du ikke å velge et.

SiteGround-programvareinstallasjon

Det er det – kontoen din er klar til bruk! Hurra! Seksjonen “Hva er neste” er et flott sted å starte hvis du er interessert i den indre funksjonen til vertskapet ditt. Det kan være lurt å ta en titt på omvisningen i ditt kundeområde for å bli kjent med kontoen din i SiteGround, og lenken for å opprette e-postadresser hvis du bruker dem.

SiteGround-oppsett fullført

Sette opp ditt WordPress-nettsted

På tide å dykke ned i å bygge nettstedet ditt og legge til innhold! Hvis du valgte et tema under installasjonsveiviseren, vil du merke at det allerede er installert og aktivt. Men hvis du vil laste opp ditt eget tema nå, er det en fin tid å gjøre det.

Gå til nettstedet ditt/wp-admin og logg inn ved å bruke detaljene du har opprettet før. Tah-dah! Nettstedet ditt er allerede konfigurert og klart til å gå. Hvis du valgte å bruke et av gratis temaene fra SiteGround, er du klar til å begynne å legge til innhold, men hvis du vil laste opp ditt eget tema nå, er det en fin tid å gjøre det. Bare naviger til Utseende> Temaer> Legg til nytt. Herfra kan du enten bla etter et gratis tema fra WordPress.org. Eller klikk på Last opp tema -knappen og følg instruksjonene for å legge til ditt eget WordPress-tema. Vi har også en videoguide om hvordan du endrer ditt WordPress-tema som du kan følge sammen med.

Installer og aktiver ditt nye WordPress-tema

Når du har installert og aktivert WordPress-temaet ditt, kan det hende du ser et varsel om å installere flere funksjoner. For eksempel anbefaler Total WordPress-temaet å installere de inkluderte premium-plugins (Layer Slider, Slider Revolution, Visual Composer) samt gratis plugins (Kontaktformular 7, WooCommerce) for å kunne bruke alle de kraftige alternativene til temaet. Bare klikk for å installere plugins eller avvise varselet.

Total merknad om tema

Nå er du klar til å legge til innholdet ditt. De fleste premium WordPress-temaer inkluderer eksempeldata som du kan installere for å sette opp nettstedet ditt raskere. For å laste opp eksempeldatafilen din, naviger til Verktøy> Importer og klikk på WordPress-alternativet. Dette vil be deg om å installere WordPress Importer. Klikk for å installere det, og klikk deretter på lenken for å aktivere og kjøre importøren. Bla etter eksempeldatafilen (den skal være en .xml-fil), klikk for å laste den opp og tilordn deretter eksempelpostene til en av brukerne dine.

De neste trinnene dine ville være å endre permalinkinnstillingene dine, legge til / lagre menyene dine, endre widgetene dine og lage andre justeringer til nettstedet ditt ved å bruke alle administratoralternativene til Total WordPress Theme før du deler nettstedet ditt med andre.

Konklusjon

Hvis du er i markedet for kvalitets WordPress-hosting med god støtte, mange funksjoner og enkelt oppsett, kan SiteGround være riktig for deg. Se på noen av planene deres – bare sørg for å bruke lenken vår for å spare 50% + på SiteGround WordPress Hosting. De tilbyr gode planer som fungerer utmerket for alle brukernivåer, og takket være installasjonsveiviseren kan til og med noen som aldri har brukt WordPress før, ha et nettsted igang på kort tid i det hele tatt.

Har du brukt SiteGround-hosting? Gi oss beskjed om hva du synes i kommentarene nedenfor. Vi vil gjerne høre hva opplevelsen din har brukt dem som WordPress eller generell webvert.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me