SiteGround Web Hosting gjennomgang

Vi har allerede sett hva WordPress Managed Hosting-tjenester kan gjøre for folk som trenger en hjelpende hånd i prosessen, enten fordi de trenger å fokusere på designene eller prosjektene sine, eller fordi de ikke har riktig kunnskap om saken. Det være som det kan, WordPress Managed Hosting-tjenester er ikke for alle. Det er noen av oss som ønsker å blande seg inn med kode fra tid til annen, eller som bare ønsker å optimalisere nettstedene våre på en måte som ikke er mulig på administrerte tjenester. For den typen brukere kan generelle hostingtjenester være et godt alternativ. I dag skal jeg gjennomgå SiteGround, en generell hostingtjeneste basert på den populære cPanel-programvaren.


SiteGround-vertsfunksjoner

SiteGround tilbyr mange alternativer for hosting av ditt WordPress-nettsted, eller hvilken som helst webside for den saks skyld. Velg mellom delt, sky, dedikert, forhandler eller til og med premium enterprise hosting – det er en plan for alle størrelser på nettsteder. Og selvfølgelig kan du alltid velge en styrt WordPress-plan.

Se SiteGround-planer

De tilbyr også alternativer som finnes på andre administrerte WordPress Hosting-tjenester. Det fine med SiteGround er at du enten kan velge å bli hjulpet eller gjøre alt selv.

Når du har tenkt deg hva profilen din er, kan du gå videre og jobbe med hovedpanelet. For denne artikkelen skal jeg gjøre alt selv, fordi dette er en av de gode tingene med SiteGround ved at de ikke vil begrense hva du kan gjøre med filene dine og / eller ting du laster opp.

Kontooversikten

Hovedpanelet lar deg konfigurere ditt primære domene, DNS-kontoen din og cPanel-legitimasjonen.

I motsetning til mange tjenester, SiteGround lar deg endre ditt primære domene så mange ganger du vil. Dette er et stort pluss som du ikke trenger være vert for et spesifikt domene. Du oppretter i utgangspunktet en tom konto som kan brukes til det prosjektet du ønsker. Hovedpanelet tar seg av prosessen med å tilordne domenet ditt til cPanel.

For denne gjennomgangen byttet vi testdomenet fra wpexplorer.com til thetechieblog.com uten problemer, og kontoen ble umiddelbart endret og var tilgjengelig via cPanel etterpå.

Ekstra vertstjenester

SiteGround stopper ikke der, det tilbyr ganske mye ekstra tjenester fra Premium Support til Premium Backup Service og Wildcard-sertifikater takket være inkluderingen av Let’s Encrypt.

En av de mange dyder ved alle disse ekstra tjenestene som SiteGround tilbyr, er inkludering av dedikerte IP-er som enkelt kan bestilles fra dette panelet sammen med inkludering av betalte tjenester fra Cloudflare. Dette vil tillate deg å ha en veldig kraftig hostingopplevelse i et sentralt styringssystem. Cloudflare-inkludering er en fin bonus, dette kombinert med en dedikert IP- og Backup-tjenester er ekstremt bra for kundene. Hvis du synes det er for mye, vil SiteGround overraske deg med en ekstra ekstra tjeneste og det er SG Site Scanner og malware-overvåking. Siden dette er en generell hostingtjeneste, er det ekstremt nyttig å legge til denne ekstra sjekken.

La oss kryptere gratis SSL er her

Å legge til domenet ditt og installere et sertifikat er et stykke kake siden SiteGround nå tillater Let’s Encrypt gratis SSL.

Endre datasenter? Ikke noe problem!

Du tror SiteGround vil stoppe der, men nei, de tilbyr deg til og med muligheten til å bytte datasentre. Selvfølgelig er det en pris for den handlingen, men som vil tillate deg å enkelt endre plasseringen av nettstedet til et mer passende sted i tilfelle kunden eller prosjektet ditt trenger det.

CloudFlare-betalte plan lar deg ha Web Application Firewall og avanserte funksjoner, men SiteGround lar deg bruke gratis CDN for å få fart på WordPress.

Den gode gamle cPanelen

SiteGround er basert på den gode gamle cPanel-programvaren for å håndtere alle hovedoppgavene. Selv når cPanel er kanskje ikke den raskeste erfaring det kan være, siden det fremdeles er basert på Apache, det gir en praktisk måte å håndtere alle dine hostingbehov.

Siteground implementerer et tilpasset tema som passer til stilen på dashbordet ved å ringe cPanel fra SiteGround Dashboard.

Selv om alle hovedfunksjonene er der, og cPanel virker oppdatert, kan SiteGround bruke en viss nyutvikling av grensesnittet og dra nytte av den nye cPanel-stilen, siden den nåværende er ganske gammel. Likevel ble det ikke oppdaget noen ytelsesproblemer under analysen, og jeg var i stand til å gjøre stort sett alt jeg ønsket på nettstedet mitt. Å lage min database manuelt, importere innholdet, opprette FTP-kontoer, håndtere e-post, bruke den innebygde cPanel explorer og laste opp WordPress-filer. Dette er alt et stykke kake har cPanel som kontrollpanel.

SiteGround Hosting-ytelse

SiteGround som en administrert WordPress-tjeneste var i gjennomsnitt et ganske godt antall fra San Jose-stedet.

Hvis du tar en titt på den faktiske First Time to Byte, vil du se en ganske solid 300ms gjennomsnittstid som er mer enn bra med tanke på at dette er Apache-basert cPanel. Det som er mer interessant å merke seg er det SiteGround bruker faktisk NGINX som proxy mekanisme bak Apache som forklarer det mer enn akseptable resultatet.

Å gjøre en test under GTMetrix bekreftet forventningene mine.

Siden SiteGround er en Managed WordPress Hosting-tjeneste, tilbyr de en WordPress-optimalisert dynamisk cache. Men brukeren må konfigurere det selv. Det er tydelig at Pagespeed- og Yslow-score er lave fordi nettstedet som standard kjører ganske mye uten noen hurtigbufremekanisme bortsett fra den omvendte NGINX-proxyen som SiteGround implementerer. Men sjekk den fulladede tiden, den er fantastisk! SiteGround klarte å komme under 2.5s i GTMetrix, noe som er ganske bra med tanke på at dette er en generell hostingtjeneste.

Pakk inn

SiteGround bygde sin tjeneste med mange ekstra funksjoner. Å ha cPanel som backend er hyggelig og inkludert en sikkerhetskopi, gratis SSL og Cloudflare-funksjonalitet er et stort pluss. Men SiteGround stopper ikke der, den tilbyr ekstra Malware Scanning, Premium Support og gjør det med et ytelsesnivå som er mer enn greit å til og med konkurrere med andre respektable WordPress Managed Services. Hvis du vil ha en god og rimelig tjeneste som ikke er begrensende på noen måte og har god ytelse, er det vanskelig å ikke anbefale dem. SiteGround bergarter med andre ord.

Lær mer om SiteGround

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me